Friday, October 14, 2011

Occupy Wall Street -liikkeen sisältöä listauksina

Olen seurannut nyt muutamia päiviä tarkkaan OWS -liikkeen tapahtumia ja sisältöjä. Ennen muuta oppimaani ja havaitsemaani aineistoa tarjoan tässä listauksia ihmeteltäväksenne sellaisenaan ilman liiempiä omia kommenttejani. Nämäkin tulevat olemaan silti jatkossa tausta-aineistona yhteenvedoilleni ja analyyseilleni.

Dokumentti: Wall Street -valtaajien ohjelmajulistus Kansan Uutiset Verkkolehti ---> Tässä on OWS -liikkeen ohjelmanjulistus suomeksi!

----> " ”Kun kokoonnumme solidaarisuuden hengessä ilmaistaksemme tuntemuksemme suuresta epäoikeudenmukaisuudesta, älkäämme unohtako sitä, mikä meidät toi yhteen. Kirjoitamme tämän, jotta kaikki ihmiset, jotka tuntevat joutuneensa yhtiövallan vääryyksien kohteeksi, tietävät meidän olevan heidän puolellaan.

Yhtenä joukkona, yhtenäisinä tunnustamme todeksi:

että ihmiskunnan tulevaisuus vaatii sen kaikkien jäsenten yhteistyötä;

että järjestelmämme on suojeltava oikeuksiamme ja järjestelmän turmeltuessa on yksilöiden tehtävä puolustaa omia ja lähimmäistensä oikeuksia;

että demokraattinen hallitus saa oikeutetun valtansa kansalta, mutta yhtiöt eivät ole pyytäneet lupaa riistääkseen varoja ihmisiltä ja maapallolta;

ja että mitään todellista demokratiaa ei voi saavuttaa niin kauan kuin taloudellinen valta määrää asioista.

Lähestymme sinua, koska nyt hallituksiamme ohjailevat yhtiöt, jotka asettavat voitot ihmisten edelle, itsekkyyden oikeudenmukaisuuden edelle ja sorron tasa-arvon edelle.

Olemme rauhanomaisesti kokoontuneet tänne, kuten oikeutemme on, tuodaksemme nämä asiat esille.

Ne ovat vieneet kotimme laittomalla pakkolunastuksella, vaikka ne eivät olleet alkuperäisiä lainanantajia.

Ne ovat saaneet rankaisematta pelastuspaketteja veronmaksajilta ja ne jatkavat kohtuuttomien bonusten jakamista johtajilleen.

Ne ovat tehneet pysyväksi ikään, ihonväriin, sukupuoleen, sukupuoli-identiteettiin ja seksuaaliseen suuntautumiseen perustuvan epätasa-arvon ja syrjinnän työpaikoilla.

Ne ovat myrkyttäneet ruuan tuotannon piittaamattomuudellaan ja ajaneet viljelijät ahdinkoon monopolisoitumisella.

Ne ovat keränneet voittoja kiduttamalla, eristämällä ja kohtelemalla julmasti lukemattomia eläimiä ja aktiivisesti piilotelleet tekojaan.

Ne ovat lakkaamatta yrittäneet viedä työntekijöiltä oikeuden neuvotella paremmista palkoista ja turvallisemmista työoloista.

Ne ovat pitäneet opiskelijoita panttivankeina kymmenientuhansien dollarien lainoilla koulutuksesta, vaikka se itsessään on ihmisoikeus.

Ne ovat jatkuvasti ulkoistaneet työvoimaa ja käyttäneet ulkoistamista keinona leikata työntekijöiden palkkaa ja terveydenhoitoa.

Ne ovat lobanneet oikeusistuimia saadakseen yhtiöinä samat oikeudet kuin yksilöt, mutta ilman vastuuta ja rangaistavuutta.

Ne ovat käyttäneet miljoonia dollareita lakimiesarmeijoihin, jotka etsivät niille keinoja pyristellä irti työntekijöiden sairausvakuutussopimuksista.

Ne ovat myyneet yksityisyytemme hyödykkeeksi.

Ne ovat käyttäneet armeijaa ja poliisia estääkseen lehdistönvapauden.

Ne ovat harkitusti jättäneet vetämättä takaisin viallisia tuotteita, vaarantaen ihmisten hengen voitontavoittelussaan.

Ne määräävät talouspolitiikasta huolimatta niistä katastrofaalisista virheistä, joita niiden politiikka on tuottanut ja yhä tuottaa.

Ne ovat lahjoittaneet suuria rahasummia poliitikoille, joiden pitäisi valvoa niitä.

Ne torjuvat vaihtoehtoiset energiamuodot pitääkseen yllä öljyriippuvuutta.

Ne estävät ihmisten henkiä pelastavien rinnakkaislääkkeiden pääsyä markkinoille suojatakseen investointeja, jotka ovat jo tuottaneet suuria voittoja.

Ne ovat tieten tahtoen peitelleet öljyvuotoja, onnettomuuksia, väärennettyä kirjanpitoa ja lisäaineita tavoitellessaan voittoa.

Ne pitävät mediavallallaan ihmiset tarkoituksellisesti väärien tietojen varassa ja pelokkaina.

Ne ovat tehneet sopimuksia vankien murhaamisesta, vaikka heidän syyllisyydestään olisi esitetty vakavia epäilyksiä.

Ne ovat pitäneet yllä kolonialismia kotimaassa ja ulkomailla.

Ne ovat osallistuneet viattomien siviilien kiduttamiseen ja murhaamiseen ulkomailla.

Ne jatkavat joukkotuhoaseiden suunnittelua saadakseen valtiolta sopimuksia.*

Maailman ihmiset,

me, Vapauden aukiolla Wall Streetiä valtaavien yleiskokous, kehotamme teitä käyttämään voimaanne.

Käyttäkää oikeuttanne rauhanomaiseen kokoontumiseen; vallatkaa julkisia tiloja; luokaa prosessi, jolla vastata kohtaamiimme ongelmiin, ja kehittäkää kaikkien toteutettavissa olevia ratkaisuja.

Me tarjoamme tukemme, asiakirjoihin perustuvat todisteet ja kaikki käytettävissä olevat resurssimme kaikille yhteisöille, jotka ryhtyvät toimintaan ja muodostavat ryhmiä suoran demokratian hengessä.

Liittykää meihin ja saakaa äänenne kuuluville!

* Tässä eivät ole vielä kaikki epäkohdat.”
".


Our PROPOSED demands Occupy Chicago ---> Occupy Chicago on saanut aikaiseksi myös oman hienon listan vallankumouksen tavoitteista! Sekin on silti vasta alku, mutta on toki osattava hahmottaa portaittaisten etenemisten reittejä, jotta voimme maltilla ja pitkäjänteisyydellä saavuttaa pankkiirioligarkkisen systeemin korvautuminen humaanimmalla systeemillä!

----> "These are the list of proposed demands. They will be up for vote tonight at 7pm @ 500 S Michigan Ave in front of the horse.

1.PASS HR 1489 REINSTATING GLASS-STEAGALL. – A depression era safeguard that separated the commercial lending and investment banking portions of banks. Its repeal in 1999 is considered the major cause of the global financial meltdown of 2008-2009.

2. REPEAL BUSH TAX CUTS FOR THE WEALTHY

3. FULLY INVESTIGATE AND PROSECUTE THE WALL STREET CRIMINALS who clearly broke the law and helped cause the 2008 financial crisis.

4.OVERTURN CITIZENS UNITED v. US. – A 2010 Supreme Court Decision which ruled that money is speech. Corporations, as legal persons, are now allowed to contribute unlimited amounts of money to campaigns in the exercise of free “speech.”

5. PASS THE BUFFET RULE ON FAIR TAXATION, CLOSE CORPORATE TAX LOOPHOLES, PROHIBIT HIDING FUNDS OFFSHORE.

6. GIVE THE SEC STRICTER REGULATORY POWER, STRENGTHEN THE CONSUMER PROTECTION BUREAU, AND PROVIDE ASSISTANCE FOR OWNERS OF FORECLOSED MORTGAGES WHO WERE VICTIMS OF PREDATORY LENDING.

7.TAKE STEPS TO LIMIT THE INFLUENCE OF LOBBYISTS AND ELIMINATE THE PRACTICE OF LOBBYISTS WRITING LEGISLATION.

8. ELIMINATE RIGHT OF FORMER GOVERNMENT REGULATORS TO WORK FOR CORPORATIONS OR INDUSTRIES THEY ONCE REGULATED.

9. ELIMINATE CORPORATE PERSONHOOD.

10. INSIST THE FEC STAND UP FOR THE PUBLIC INTEREST IN REGULATING PRIVATE USE OF PUBLIC AIRWAVES to help ensure that political candidates ARE GIVEN EQUAL TIME for free at reasonable intervals during campaign season.

11. REFORM CAMPAIGN FINANCE WITH THE PASSAGE OF THE FAIR ELECTIONS NOW ACT (S.750, H.R. 1404).

12. FORGIVE STUDENT DEBT – The same institutions that gave almost $2T in bailouts and then extended $16T of loans at little to no interest for banks can surely afford to forgive the $946B of student debt currently held. Not only does this favor the 99% over the 1%, it has the practical effect of more citizens spending money on actual goods, not paying down interest.
".


Wall Street -protestit leviävät: "Keskiluokka purkaa ahdistustaan" ---> Tässä onkin jo paljon asiallisempi valtamedian juttu OWS -liikkeestä verrattuna valtamedian aikaisempaan vähättelevään, välttelevään ja mustamaalaavaan asenteeseen. Lukijakommentit ovat tuttuun Taloussanomien tapaan monilta osin erinomaisia. Lainaanpa tähän parhaimmistoa eli eniten maailman tilanteesta perillä olevia (Erään olen nostanut esille vihreällä fontilla...).

----> "Ei tule tapahtumaan Suomessa jossa kesiluokasta iso osa on wannabeporvareita jotka samaistuvat harhoissaan Wall Streettiin. He puolustavat ahneutta jonka maksumiehinä itse ovat koko elämänsä. Luulevat puolustavansa kapitalismia tai markkinataloutta vaikka siitä ei ole kysymys.Todisteeksi käy tutkimus Suomessa josta ilmeni kokoomuslaisten olevat suurin ryhmä jotka kannattavat rahanjakoa Kreikalle ja roskavelkakirjoihin.",

"Kyllähän tämä itse itseään eliitiksi kutsuva narsistien joukko on yhtä p*skahousujen porukkaa. Jenkeissä samat mätäpaiseet vielä keksivät lapsellisia terroriuhkia kansalaisten pelottelemiseksi ja huomion kääntämiseksi pois talousasioista.",

"Oikealla asialla ovat. Pankkiiriit syytteeseen ja vankiloihin, mutta myös poliitikot syytteesen omalta osaltaan, Kokoomus, keskus ja Sdp.Demokratian on palattava eduskuntaan, vaikka Kokoomus, Keskusta ja Sdp sitä ei haluakaan.",

"Kyllä mätä on levinnyt laajemmalle, kuin Wall Streetille. Sama koskee politikkoja, akateemista maailmaa ja muita viranomaisia.

Samat naamat kiertää tiettyä rinkiä.. Wall Street --> Washington --> Säätelevä viranomainen --> Akateeminen maailma.

Wall Street keksii jonkun uuden tavan tehdä rahaa ja sponsoroi Professorit puhumaan asianpuolesta, sitten politikot muuttamaan lakeja ja lopulta viranomaiset katsoo läpi sormien.. kaikki hyötyy, kunnes korttitalo sortuu.",

"Asiaa pari viikkoa seurailleena, ilmeisesti New Yorkissa poliisi on kovaotteisempi, kun taas Los Angelesissa mielenosoittajien ja paikallisen poliisin suhde on rauhallisempi.
Los Angelesista on muistissa LAPD:n melko aggressiivinen toiminta lähihistoriasta, joten sikäläisellä poliisilaitoksella on julkisen imagonkin kannalta aihetta pitää pistoolit ja lyömäaseet koteloissaan.


Tämä liike on vielä ihan alkuvaiheissaan. Asiaa on suunniteltu muutama kuukausi jo ennenkuin ensimmäiset ihmiset NYC:ssä saapuivat "tontille". Erilaisiin järjestelyihin liittyvät asiat vievät aikansa, mm. ruokahuolto ja monenlaisten tarvikkeiden saaminen paikalle, alkaen niinkin tavallisista asioista kuin paristot.

Sekä NY:stä että LA:sta on livelähetys. Jonkin verran heillä on vielä työtä saada mediapuoli ammattimaisemman näköiseksi, mutta kaikenkaikkiaan voisi sanoa että jos jenkit on vaikuttaneet laiskoilta hoitamaan pankkiongelmiaan viime vuosina, tämä liike saattaa pistää siihen toimintaan lisää vauhtia.

Taustalla on tietenkin lähinnä ekonominen epäoikeudenmukaisuus, johon tämä nykyinen globalisaatio+pankkibisneshomma tuntuu ajavan kokonaisia valtioita.

Onhan se aika ihmeellistä että surkeasti tehdystä työstä palkitaan megapalkkioilla, ja samaan aikaan nostetaan velkaantumalla kustannustasoa niin että ammattitaitoinen väki joutuu työttömäksi.
",

"Kyse ei ole ahdistuksestavaam oikeutetusta VIHASTA.Kansakunnan mitta establishmentin kähmintää vastaan on tullut tiensä päähän.",

"Joko viimein kansa uskaltaa nousta talouseliittiä vastaan täällä suomessakin. Talous, on ollut se epäjumala mitä Kokkareet ja sen juoksupujat Kepu ja SDP ovat kumartaneet ja kumartavat edelleen kansan hyvinvointi ja paras unohtaen.",

"Tämä on länsimainen vastine arabien kansannousulle. Saa nähdä, onko Nato tällä kertaa yhtä innokkaasti tukemassa vallanvaihtoja...",

"Nykyinen hallitus on Suomessakin tuonut valehtelun osaksi demokraattista päätöksentekoa. Välittämättä säännöistä ja sopimuksista (vrt. EU:n no bailout -sääntö, Suomen Pankin sääntö joka kieltä toisten maiden velkapapereiden hankinnan, Kreikan lainanmaksun "ehdottomat" edellytykset yms.) hallitus on murentanut peruuttamattomalla tavalla suomalaisen yhteiskunnan peruspilaria - rehellisyyttä.

Nyt poliitikot kauhistelevat vihan ja aggrerssion ilmapiiriä, joka on vallannut myös suoimalaisen poliittisen keskustelun. Kansalaisten voimattomuus typeryyden, vallan ja ahneuden edessä purkautuu ehkä piankin tavalla jota kukaan ei toivo.


Kaduilla nähdään.
",

"Pankkiireita pitäisi voisi syyttää rikoksesta ihmiskuntaa vastaan. Suurimmat finanssikriisiin syyllistyneet pankkiiriliikkeet pitäisi lopettaa ja niiden johdon bonukset ja omaisuus takavarikoida.

Ei sillä ehkä kriisiltä pelastuttaisi, mutta ainakin tulisi tunne, että oikeus toimii. Lisäksi se toimisi varoittavana esimerkkinä tuleville sukupolville.
",

"Samahan se on Suomessa ja Euroopassa. Jokainen kansa haluaisi elää omillaan, mutta pankkiirit vaativat kansojen maksamaan yhteisvastuullisesti pankeille tuottoa roskalainoista. Ja poliitikot kuuntelevat rahamiesten ääntä tietysti.",

"Nyt olisi näytön paikka. Kaikki mukaan. Näytetään ettemme sentään kaikkea niele. Poliitikoille ensimakua tulevasta.",

"Ja samaa pelottelua myös kokkareiden valtaamassa Suomi-mediassa (Yle, Hesari, MTV jne. jne.). Koko viikko taas toitotettu Venäjän uhkaa; kuinka maan sotavoimat kasvavat ja uhkaavat meitä... ",

"Ahneuden saturaatiopiste kansakunnassa löytynyt viimein?",

"Olenkin odotellut, että koska paska lentää tuulettimeen. se aika alkaa olla nyt. ainakaan minä en jaksa kuunnella vuodesta toiseen yritysjohdon "ajat ovat huonot, nollalinja" kun itse tilastojen mukaan nostavat toistensa palkkoja kymmenillä prosenteilla vuosittain.",

"Suomi on enää vain "näennäishyvinvointiyhteiskunta", tästä on hyvänä osoituksena mm.terveyskeskusten "omalääkärit".",

"USA:n voi olla syntymässä uusi puolue tästä kansanliikkeestä. Nythän todellista valtaa käyttävät ne joilla on rahaa lobata haluamiaan lakeja ja päätöksiä. Kolmas iso puolue voisi vähentää lobbauksen vaikutusta.",

"Eräs ikävä vaihtoehto on, että Yhdysvaltain hallinto alkaisi suuryritysten painostuksesta hajottaa näitä mielenosoituksia kovin keinoin, jos ne alkavat saada "liikaa" poliittista painoarvoa. Varma keino pelotella suuri osa kansalaisista hiljaisiksi olisi se, jos niitä henkilöitä, jotka kokoonkutsuisivat näitä mielenosoituksia tai muuten olisivat liian aktiivisia asiaa koskevassa tiedonvälityksessä, alkaisi kadota tai joutuisi pidätetyiksi ja vangituiksi heppoisin perustein.",

"Protestiliike kasvaa vauhdilla. Oman mausteensa soppaan tuo Rotschildin, Rockefellerin ja kuninkaallisten kätyri Soros filantrooppijärjestöineen. Nähtäväksi jää saavatko Soroksen filantropiajärjestöt ohjatuksi liikettä haluamaansa suuntaan eli väkivaltaan ja ehkä kommunistiseen vallankumoukseen tyylin värivallankumous tai kukkaisvallankumous vai voittaako oikeaa itsenäisyyttä ajavien ihmisten suunta. Todellista vapautta ajavat ihmiset eivät halua väkivaltaa vaan päätöstä FED:in synkälle ja tuhoisalle historialle amerikassa, perustuslain hengen kunnioittamista sekä loppua härskille lobbaukselle Washingtonissa.",

"Tietoisku jenkkien rikkaimmasta yhdestä prosentista. Tätä mallia kansa tuskin haluaa Suomeen.
1) Rikkain prosentti omistaa 40% koko kansakunnan varallisuudesta.
2) Rikkain prosentti saa 24% kaikista tuloista.
3) Rikkain prosentti omistaa puolet kaikista maan osakkeista ja muista velkakirjoista jne.
4) Rikkaimmalla prosentilla on vain 5% koko maan henkilökohtaisista veloista.
",

"Tässä nyt kansa vihdoinkin alkaa tajuta mitä nämä Nalle Wahlroosit ovat. Finanssimaailman pelureita jotka käyttävät markkinoitten lainalaisuuksia hyväkseen ja kansalaisia ( reaalitalous ) vastaan ja tyhmät sopulit ja tuulipuvut ovat pitäneet häntä vain älykkäänä rahantekijänä jota on kunnioitettava.Totuus kuitenkin on, että kyse on perimmiltään täysimittaisesta huijauksesta tyylliin Maddoff. Nyt Nalle saa väistyä ja tilalle tulee uusi asento finanssimaailmassa juuri tätä olen jo pitkään odottanut, koska kansa saa tarpeekseen. Nyt se tuli loppu kusetukselle! Hyvä!",

"Mielenosottajat ovat oikeassa, ihmeen pitkään tätä ahneutta on katseltukin. Sama laulu on Suomessakin. Eivätkö ne onnettomat resupeput ymmärrä että kalikka voi kalahtaa omaan nilkkaan. Kyllä ahneudelle pitää olla jokin raja.".

Sisältöä ja listauksia OWS -liikkeen kaappaamisen uhasta tunnustuksellisten ideologioiden kautta globalistieliitin talutusnuoraan: OWS in Danger: Socialist Groups Aim to Hijack Movement ---> Paha paha paha, jos ihmiset menevät yhä vasemmisto vs. oikeisto -paradigman ansaan eli valitsevat "joko tai" -ääripäitä tunnustuksellisiksi agendoikseen! Nykyisen ekonomispoliittisen kriisin ratkaisemisessa EI OLE kyse valinnasta oikeiston ja vasemmiston välillä eikä tunnustukselliseen ideologiaan taantumisesta, vaan koko järjestelmän uudistamisesta moinen dualismi viimein unohtaen ja ymmärtäen ihmisyyden aitoja piirteitä olemisen eri kentissä!

--> Kyse on pankkiirioligarkkisen rahatalousdiktatuurin eliminoimisesta yksityisistä käsistä, jotta reaalitaloutta ylläpitävän ja kehittävän kapitalismin luominen tilalle humaanilla tavalla julkisen rahatalouden avulla tapahtuu sekä yksityisen että julkisen hyväksi tasapainoisesti.

Sitähän oikea kapitalismi on! Nykyäänhän emme ole eläneet kapitalismia enää ollenkaan, vaan kyseessä on todella ollut plutokraattinen rahatalouden diktatuuri! Rahatalouden diktatuuri voi olla sekä fasistista että kommunistista, kun loppupeleissä arvioimme näitä ääripäitä...

Lainauksia tuosta linkin jutusta: "According to Conservapedia, the New Party’s goal was to infiltrate the Democratic Party “with the ultimate objective of creating a major third party whose platform is Marxism.” Many key members were from the Democratic Socialists of America. Noam Chomsky and CIA operative Gloria Steinem were party members." ---> Eli esim. tällaisia harhaanjohtavia ryhmiä yrittää kaapata OWS -liikettä käsiinsä!

"On October 2, the New York City branch of Socialist Alternative said it will work to “spread the occupations across the U.S. and into schools and communities” and organize demonstrations calling for a massive government deficit spending and an increase in taxes on “the super-rich and big business,” a move that will ensure more jobs leave the country and more Americans will become destitute."---> Eli tällaisen harhaanjohtamisen eräitä haittavaikutuksia.

"Socialist Alternative and their comrades now moving to hijack OWS have declared they want a “movement to replace the rotten system of capitalism with democratic socialism and create a new society based on human need. ”So-called democratic socialism has never worked. In Russia and China, socialism fostered communist dictatorships that ultimately killed tens of millions of people. China still claims to be communist as it serves as a slave labor gulag churning out products for transnational globalists. As we have noted numerous times (Marxist Wealth Distribution for the Bankers), socialism was created by the international bankers as a control mechanism." ---> Juuri näin!

"For as the millionaire socialist Michael Moore said recently, the goal of the movement as opportunist socialists see it is to kill off capitalism, not eliminate the Federal Reserve. For Moore and his comrades, the Federal Reserve is irrelevant." ---> Oikeisto vs. vasemmisto -hallusinaation isoin haitta on juuri se, että se estää näkemästä ongelman ydintä, joka on muodostunut pääsyöpäsoluksi: Pankkiirioligarkia, jonka parasiittinen imperialismi on ollut kaiken oikeisto vs vasemmisto -dualismin yläpuolella hajoita ja hallitse -mekanismeineen estämässä oikean reaalitaloutta ja humaania ihmisyyttä hyödyttävän kapitalismin pääsyn käytäntöön!

Ymmärtääksemme tällaisen historiallisen taustan kunnolla, meidän on otettava oppia esim. juuri LaRouche -liikkeen (LaRouche PAC) historian tietämyksestä, joka paljastaa syvällisenä vuosisataisena juopana kaiken oikeisto vs. vasemmisto -harhan takaa sen merkittävimmän yhteiskunnallisen kahtiajako-ongelman eri ilmenemismuotoineen: Yksityisen pankkiirioligarkkisen intressin vs. fyysiseen ekonomiaan perustuvan yhteiskuntaolemisen, jonka oikea järjestäminen syntyy velattoman, luotottavan ja korottoman rahan julkisesta käytöstä yhteiskunnan sekä yksityisen että julkisen hyväksi aitokapitalismina. Rikkaan eliitin valta luoda rahaa liikkeelle KOROLLA on ollut tyrannian muodoista alkuperäisin sivilisaation syöpä ja pahuusgeneraattori.

Eli summa summarum: Jättäkäämme oikeisto ja vasemmisto -kahtiajakoon perustuva maailmankuvaharha 1900 -luvulle. Sinne sen tulee jäädä pysyvästi!

Lukijakommenttilainauksia ko. Infowarsin jutusta, joissa listauksia kommunistisen tunnustuksellisen liikkeen ajatuksista ja propagandatavoitteista:

"Manifesto of the Communist Party Karl Marx and Frederick Engels pages 19-20

1. Abolition of property in land and application of all rents of land to public purposes.
2. A heavy progressive or graduated income tax.
3. Abolition of all rights of inheritance.
4. Confiscation of the property of all emigrants and rebels.
5. Centralization of credit in the banks of the state, by means of a national bank with state capital and an exclusive monopoly.
6. Centralization of the means of communication and transport in the hands of the state.
7. Extension of factories and instruments of production owned by the state; the bringing into cultivation of waste lands, and the improvement of the soil generally in accordance with a common plan.
8. Equal obligation of all to work. Establishment of industrial armies, especially for agriculture.
9. Combination of agriculture with manufacturing industries; gradual abolition of all the distinction between town and country by a more equable distribution of the populace over the country.
10. Free education for all children in public schools. Abolition of children’s factory labor in its present form. Combination of education with industrial production, etc.
".

"The files were marked, “Communist Rules for Revolution”.
1. Corrupt the young: get them away from religion. Get them interested in sex. Make them superficial; destroy their ruggedness.

2. Get control of all means of publicity. Get peoples’ minds off their government by focusing their attention on athletics, sexy books, plays and other trivialities.
3. Divide people into hostile groups by constantly harping on controversial matters of no importance.
4. Destroy the peoples’ faith in their natural leaders by holding the latter up to contempt, ridicule and . (speak against, condemnatory utterances)
5. Always preach; true democracy; but seize power as fast and as ruthlessly as possible. (we are a republic but you hardly ever hear the term used. Its always the term democracy)
6. By encouraging government extravagance, destroy its credit; produce fear of inflation, rising prices and general discontent.
7. Foment strikes in vital industries; encourage civil disorders and foster a lenient and soft attitude on the part of government toward these disorders.
8. By special argument cause a breakdown of the old moral virtues; honesty, sobriety, continence, faith in the pledged word, ruggedness.
9. Cause the registration of all firearms on some pretext with a view of confiscation of them and leaving the population helpless.".

Nämäkin listaukset tulevat jatkossa kriittiseen ruodintaani mm. vertailuna muiden sisältöjen kanssa, missä pohdin lisää esim. juuri tuota oikeisto vs. vasemmisto -dualismia harhaanjohtavana maailmankuvailluusiona....

No comments: