Wednesday, November 30, 2011

SUURHÄLYTYS!! --> Kolmannen maailmansodan sytyttäminen oligarkkisen periaatteen geopolitiikkamanipulaationa!

SUURHÄLYTYS!! (Eli viimeistenkin nukkuvien herätys ravistelemalla itseopiskeluun miettimään maailmamme kohtalokkaita käänteitä historian vakavimmassa muutoskäännekohdassa) ---> Tausta-aineisto: Blogini poliittisyhteiskunnallinen aineisto linkkilähteineen elokuusta 2008 alkaen ---> Parilta viime viikolta Kolmannen maailmansodan uhkaan liittyvä aineisto Facebook -sivuiltani sommiteltuna ja editoituna pedagogisen johdonmukaisesti --->

Lyndon LaRouche: The British Empire's WW3 Plan Must Be Stopped This Weekend! ---> Lainaus: "This empire is determined to set the nations of the world into a war with one another, which is intended that civilization as we've now known it, will no longer exist. This is not only a general prospect; this is the immediate situation this weekend. This is not a weekend like other weekends. We're now on the verge—and it's set in place right now—of a chain reaction, which could mean the extermination of civilization as we've known it. "Now this is being set up by the British Empire, and nobody else. And nobody else. If you don't think the British Empire is the enemy, you don't understand the ABCs of the situation".

Tässä muita aiheeseen liittyviä uusimpia LaRouche -aineistoja alustavasti (Teen vielä tarkemman koosteen LaRouche -liikkeen WW3 -materiaalista myöhemmin...) ---> Behind the Veil of 'Humanitarian Intervention', Russia and China Oppose Escalation of Attacks on Syria; France Pushes Escalation ja Three Blind Mice Go to War. Lisäksi: 11/29/11-World In Review Late Night Report, Russia Warns West Against 'Unacceptable' Sanctions on Iran ja Following British Lead, Obama Declares Sanctions on Iran.

Lyndon LaRouche: Strategic Assessment ---> Lyndon LaRouchen strateginen tiedonanto: Uusimmat käänteet ja tilanteen tarkistus marraskuun 21. päivältä (Välitietoarvio) Brittiläisen imperiumin puskemassa Kolmannen maailmansodan sytyttämisessä!

Brittiläisen imperiumin havittelema Kolmas maailmansota lähenee koko ajan, missä se panee osapuolet (Länsi vs. Venäjä-Kiina-Intia) sijastaan tuhoamaan sivilisaation! Kuka estäisi sen?!...

Venäjä otti varoitukset hyvällä tavalla todesta: Russia Steps In ja Venäjän presidentti antoi kansalaisille erikoistiedonannon puolustautumisen tarpeesta ---> Venäjä on tehnyt väliintulon Maailmansodan välttämiseksi!.... Toistaiseksi.

MUTTA -->

Kriisi kärjistyy: Iranilaisille diplomaateille kaksi päivää armonaikaa ---> Globalistieliitin haluamaa Kolmatta maailmansotaa puuhataan kokoon myös diplomaattiselkkausten kautta aivan tahallaan ja provokatiivisesti!

A second Iranian nuclear facility has exploded, as diplomatic tensions rise between the West and Tehran ---> Sabotaasisarja jatkuu kohti Kolmatta maailmansotaa!...

U.S. Tells Citizens to Leave Syria “Immediately” ---> Kolmannen maailmansodan sytytys etenee: Nyt Syyriaan on jo julistettu lentokieltoalue, mikä enteili myös Libyan tapauksessa länsiliittouman ja Naton pommituksia sekä "humanitaarista" hallinnon vaihtoa!

Lisäksi Irania vastaan on jo laitettu pakotteita, mikä on yleensä aina lännen ensimmäinen siirto kohti iskuja ja sotaa!

Mossad vs Assad? 'CIA death squads behind Syria bloodbath' ---> Webster Tarpley lataa taas asiaa: Syyrian levottomuuksia johdetaan imperiumin voimin ulkoa käsin. Kuten LaRouche -liike koko ajan tähdentää, niin tällaisen provosoinnin tarkoitus on lopulta sytyttää Kolmas maailmansota.

Johan Bäckman raportoi Syyriasta ---> Syyria on uusi Libya, Iran on uusi Irak, Lähi-Itä on uusi Balkan ja yhdessä nämä muodostavat globalistieliitin sairaissa käsissä uuden maailmansodan, mikäli tähän menoon ei puututa kovalla kädellä!

Länsimedian sokeus ja propaganda avautuu karusti nähtäväksemme ilmentäen neuvostoliittolaista ja natsi-Saksalaista tahallisen illuusion synnyttämistä ultra-orwellilaiseen tapaan.

Hyvä, että on olemassa Johan Bäckmanneja, Webster Tarpleyta, Lyndon LaRoucheja jne. :) Hähhähhäää!

Millions Gather in Syria's Squares to Express Condemnation of Arab League Decisions and Reject Foreign Interference ---> Syyriassa vastustetaan todella tosissaan lännen ja naton sekaantumista maan asioihin ja kansa on ollut tänään (maanantai 28.11.2011) kaduilla tukemassa asiaa. Tietenkään länsimedia ei kerro Suomessakaan yhtään mitään tästä, mikä todistaa länsivaltamedian pelinappulaosan globalisti-intressien propagandakanavana. Nyt on meneillään Kolmannen maailmansodan alkamiseen tähtäävä sotapropaganda!

Monday, November 28th: Prime-Time Report ---> Kolmannen maailmansodan osaset asettuvat yhä tiukemmin asemiinsa valmiina ennen näkemättömään! Hyssyttely ja piilottelu ei enää auta ja videossa nähtävän Dmitri Medvedevin puhe on tästä selvä osoitus ja siinä havaittava ymmärrys kertoo myös paljon... Taitaa olla kuitenkin niin, että kohta joudumme etsimään rationaalisuutta ja järkevyyttä todella syvistä kaivoista ja nimenomaan transatlanttisessa maailmassa...

Lainaus: "To make war obsolete, Obama must be removed. Russian President Medvedev’s November 23 statement, serves as a stark reality that the Russians know what the world is facing. It is clear from his statement, that the Russians not only want peace, but cooperation with a United States geared towards the policy represented by our previous great leaders. Click here for Medvedev's full speech: http://eng.news.kremlin.ru/video/1034 (President of Russia) Is it in our interest that the U.S. be sacrficed to the Gods of Barack Obama? No comes only in one form, and that, is to move at the conclusion of this report, with a full, unflinching determination, to end, peacefully and constitutionally, the reign of Barack Obama.".

Tässä muuten on malliesimerkki aiheeseen liittyvästä keskusteluketjusta, missä esiintyvä tyhmyys ja tietämättömyys on yksi länsimaiden ihmisten vaarallisimmista omaan nilkkaan osuvista kohtaloista: Medvedev hurjana: Venäjä eroaa tarvittaessa ydinasesopimuksesta, jos USA ei rauhoitu!

Vastustan sellaista tyhmyyttä ja tietämättömyyttä suoraan ja päättäväisesti! Huomaatteko muuten, kuinka valtamedia on lännessä ollut hiirenhiljaa näistäkin Medvedevin puheista? Se on osa jo käynnissä olevaa sotapropagandaa.

Muutama esimerkki ko. tyhmyydestä ja valveutumattomuudesta lainauksina:

"Mitäs venäjä siellä ylireagoi, se on Irania vastaan ne ohjuspatterit 100km päässä moskovasta Ihme ylireagointia taas veli venäjältä."

"Ryssän räähkät täällä vaan räyhhää. Eikös ne oo pallististen ohojusten torijunttaan tarkotettuja värkkejä ne ohjuskiliven vehkeet. Eli ilimatorjuntaohjuksia. Venäläisillä varmmaanki tarkotus kostaa kylymänsojan nöyrryytys ameriikalle yllätysohjusiskulla, nii sen takia raivuavat ameriikan ohjuskilivelle. Tai pyrkivät laittammaan asialle jonku muun räähkävaltion esim. Iran. Jolle toimittivat kaikki ydinasseen valamistamisseen tarkotetut tekniikat."

"Heti natoon, jos Venäjä ei rauhoitu. Miksi Moskovasta ei kuulu mitään ystävän sanaa rajanaapureille?"

"Venäjä on täivaltio, mikä pitäisi pommittaa maan tasalle niin, että se ei enää koskaan sieltä nouse."

"Nato, Nato, Nato! Heti, heti, heti. Jos Venäjä ei rauhoitu. Venäjän johto elää harhassa, jossa se haluaa olla supervalta. Supervaltoja ovat Kiina ja Intia ja niiden jälkeen tulee suuria yhteisöjä kuten EU ja USA, Indonesia, jne. Venäjällä ei ole fyrkka eikä kansaa riittävästi, jotta se olisi super-mitään.".

<--- Nuo yllä olevat kommenttiesimerkit kertovat mm. Suomen kulttuurissa pesivästä länsimaailman aivopesuregressiosta, jonka takia moni ihminen ei ymmärrä todellisuutta juuri ollenkaan sellaisena kuin se ilmenee itse kunkin uskonnollisluonteisten harhaluulojensa, valveutumattoman idioottimaisuutensa ja syväjuurisen tyhmyytensä ulkopuolella. Siksi on tärkeää tunnistaa tässä maailmantilanteessa tällaiset virheelliset ajatukset ja toimia niiden suhteen oikealla tavalla --> Jättää ne kokonaan huomiotta sivistyneessä keskustelussa ja osoittaa niiden virheellisyys päättäväisesti ja suorasukaisesti eli niiden tunkio- ja jätepaikka selkeästi osoittaen!

Sen sijaan paljon parempia huomioita ko. keskusteluketjussa olivat esim. nämä --->

"USA ajaa pelleilyillään Venäjän uhkaavaksi myös Suomelle, kun Suomessa on näitä maanpetturiJenkkipellejä johdossa!Venäjän korkein sotilasjohtaja juuri väläytteli hetki sitten, että ydinasesota on mahdollista Venäjän rajoilla... Joten nyt Väyrynen pressaksi, Kokkareet oppositioon ja Suomi enemmän Venäjän kamuksi!"

"Tämähän on usaNISTIEN mielestä täysin käsittämätön reaktio Venäjältä. Heidän mielestään USA:n pitää saartaa Venäjä ohjuksilla.Mutta itse asiaan, USA ei ole pystynyt millään antamaan takuita sille, että Itä-Eurooppaan harkitut ohjukset eivät olisi Venäjää vastaan vaan vihollisia vastaan (esim. Iran). On idioottimaista kuvitella toisen uskovan ohjusten olevan lähi-idän vihollisia vastaan. Onhan USA:lla kumppani Israel, johon voi ohjukset sijoittaa. Myös Turkki on lähempänä esim. Irania. Vastaavasti E-Koressa olisi tilaa ohjuksille P-Koreaa vastaan. Vain taukki uskoo USA:n satuihin, joten on täysin ymmärrettävää ja odotettua, että Venäjä pistää kovan kovaa vastaan. Jotkut vaan tekevät lapsellisen idioottimaisen johtopäätöksen, että Venäjä yrittää näin laajentaa imperiumiaan ja valloittaa KOKO MAAILMAN."

"Mielenkiintoista, että EU'ssa ei keskustella, eikä kysytä, mitä USA tekee Union alueella yleensäkään. USA rakentelee omia mielipuolisten johtajien johdolla taistelukenttiä aivan kuin omistaisi Euroopan.USA (israel) on tunnettu kautta historian siitä että se pystyy aloittamaan sodan, mutta ei lopettamaan sitä.".

Näissäkin on silti joitakin vakavia puutteita, joista ilmiselvin on se, ETTÄ PÄÄVIHOLLISTAMME BRITTILÄISTÄ IMPERIUMIA EI TUNNISTETA EIKÄ TIEDETÄ SEN MONETARISTISIA, PARASIITTISIA JA IMPERIALISTISIA METODEJANSA GLOBAALIIN NEOFEODAALISEEN MAAILMANHERRUUTEENSA!

Yhdysvalloista on huomattava nyt tämä: Congress to Vote Next Week on EXPLICITLY Creating a Police State ---> Pankkiirioligarkian vaatima poliisivaltiotyrannia tulee kiristämään entisestään otettaan Yhdysvalloissa tällä viikolla! Ja itse asiassa se on menossa kauhistuttavasti läpi: Infowarsin jutut; Rand Paul: Americans Could Be Sent to Gitmo Under ‘Indefinite Detention’ Bill - November 30th, 2011 (Huom., Rand Paulilta vaihteeksi jotain järkevää) ja ‘Indefinite Detention’ Bill Set For Final Vote Thursday - November 30th, 2011....

Koskee siis myös muuta maailmaa eikä todellakaan rajoitu vain USA:n sisälle!

Myös: Pieleen tämäkin menee joka tapauksessa, koska länsimaissa on nyt vallalla kestämättömien, tyhmien, aivopestyjen, moraalittomien ja ihmisyydestä ylipäätään tietämättömien projektien ja agendojen pakkoajaminen vailla omaatuntoa, älyä, pitkäjänteisyyttä ja näkemystä.

Lopuksi joitain ilouutisia: Bush, Blair found guilty of war crimes in Malaysia tribunal ---> George W. Bush ja Tony Blair on tuomittu Malesiassa sotarikoksista! Hienoa :)

Tony Blair Brittiläisen imperiumin yhtenä pääkätyrinä muuten jatkaa sotarikosten suunnittelua ja täytäntöönpanoa tälläkin hetkellä Barack Obaman kanssa. Kohteena on Syyria ja Iran, mitkä ovat peiteoperaatio Kolmannen maailmansodan sytyttämiselle.

Blair on mm. käynyt ahkerasti visiitillä Valkoisessa talossa ja pitänyt salaisia neuvotteluja Obaman hallinnon kanssa. Sekin muuten on jo eräs maanpetoksellinen rikos USA:n perustuslain mukaan: Vieraan vallan edustajan kanssa juonitaan.

Eikä Blair enää edes ole Britannian virallinen pääministeri, vaikka käyttäytyy siten.

Repeal Obama Nobel Prize ---> Hyvä puheenvuoro: Eli imperiumin sotarikolliset tilille teoistaan!

No comments: