Wednesday, November 30, 2011

SUURHÄLYTYS!! --> Ekonominen sota ja systeemiromahdus oligarkkisen periaatteen geopolitiikkamanipulaationa!

SUURHÄLYTYS!! (Eli viimeistenkin nukkuvien herätys ravistelemalla itseopiskeluun miettimään maailmamme kohtalokkaita käänteitä historian vakavimmassa muutoskäännekohdassa) ---> Tausta-aineisto: Blogini poliittisyhteiskunnallinen aineisto linkkilähteineen elokuusta 2008 alkaen ---> Parilta viime viikolta talouden systeemiromahdukseen liittyvä aineisto Facebook -sivuiltani sommiteltuna aikajärjestyksessä uusimmasta vanhimpaan ylhäältä lukien --->

Keskuspankit aloittavat jättimäiset poikkeustoimet ---> Lisää velkaa velkasuohärdelliin eli eliitin taloususkonnollinen paholaismieli toteuttaa lisää seinähulluja hihhulointiriittejään velkaviljelymonetarismissaan taatakseen itselleen kuvainnollisesti paikan taloususkontojumala Luciferin rinnalla ja alistaakseen kaikki muut ihmiset lopulliseen perikatoon superneofeodalismiin!

EI TULE ONNISTUMAAN!

Sen sijaan, mitä pitää tehdä ko. ongelmalle?! --> Sitä voi opiskella esim. täältä: LaRouchePAC.

"Eurokriisin voittaminen vaatii itsenäisyyden uhraamista" ---> Jos olet aina halunnut tietää, miltä tuntuu katsoa suoraan Saatanaa silmiin, niin tässä uutisessa Herman Van Rompuyn silmiin katsomalla se selviää! Hänen takanaan häärivät pääoligarkkiSaatanat ovat nyt käskeneet määräämään: "ALISTUKAA NEOFEODALISMIIN JA ORJUUTEEN TAI MUUTEN....". Minä vastustan tällaisia Saatanoita TODELLA LUJAA!!

Ainoastaan visvainen ja bensanhajuisesti mätäpaiseinen SAATANA voi sanoa näin: "Eurokriisin voittaminen vaatii itsenäisyyden uhraamista."!!

Tämä kaikki on ollut Toisen maailmansodan jälkeen ERITTÄIN huolellisesti suunniteltua ja yksi lopputulema oli jo silloin, että tulevaisuudessa joku silloinen EU -johtaja pääsee sanomaan: "Eurokriisin voittaminen vaatii itsenäisyyden uhraamista.".

Kyseessä on oligarkkieliitin NWO -agenda, joka tällä hetkellä etenee kiivaammin kuin koskaan. Samalla minä pyrin tuomitsemaan sen ja tekemään siihen pesäeroa kiivaammin kuin koskaan!

EU:n Rehn: Seuraavat 10 päivää ratkaisevat ---> Ai on ne Illuminati-sedät käskeneet Ollille kertomaan, että "sano poika meidän aikatalusta nyt vaikka tällaista"... On niillä globalistieliiteillä niin kovin vaikeaa, kun pitäisi samassa ajassa pystyä aloittamaan Kolmas maailmansotakin, jotta pääkätyrienkään ei tarvitsisi menettää kasvojaan systeemiromahduksessa. Voisivat niin kovin loistaa "sotasankareina", heh heh. Samalla niin kätsysti olisi Venäjä ja Kiinakin alistettavissa totaaliseen maailmanhallitukseen... Voe voe voe.

Lisätietoa -->

Eurozone to collapse in 10 days or less

Jan Hurri: Miten ja milloin euro hajoaa?

Niin, euron kuuluukin hajota, koska se ei ole vielä lopputuote globalistieliitin kaavailemassa maailmanhallituksessa. Nyt odotellaan kaikkien aikojen kaaosta ja sitten antikristusmessias tulisi Brittiläisen imperiumin käskyläisenä korjaamaan "potin". No, pieleenhän tuollainen agenda menee pähkähulluudessaan. Vahinko vain, että sivilisaatio uhkaa tuhoutua samalla moisen takia...

Moody's vahvisti Yhdysvaltain AAA-luottoluokituksen ----> Kun tietää pinnan alla näkymättömissä olevan dynamiikan globaalissa taloudessa ja geopolitiikassa, niin tämäkin näyttäytyy sitä vasten vain pelin tarpeellisena hauskuutuskohtana eli tuttavallisemmin vittuiluna meitä ns. rahvasta kohtaan.

FT: Komissio haluaa tarkastaa kansalliset budjetit ennen kansanedustajia Kauppalehti.fi ---> Globalistikartellin oligarkkiset periaatteet vaativat, että EU neuvostoliittolaistuu ja valtiot sen mukana neofeodaalistuvat. Yhtä kaikki se on moraalitonta pahuutta rahatalouden irrationaalisessa ja imaginaarisessa taloususkontohihhuliudessa tuhoten reaalitalouden ja kulttuurin perustoja!

FT: Urpilainen Euroopan paras uusi rahaministeri ---> Pankkiirioligarkian kätyrit taputtelevat toisiaan selkään eli palkitsevat parhaimmin kansallisvaltioita tuhonneita, väestöjä nopeimmin kohti neofeodalismia tyrannisoineita ja siten globalistikartellin pankkeja moraalittomimmin ja rikollisimmin tukeneita huomionosoituksin!

No comments: