Sunday, November 20, 2011

Transatlanttisen maailman poliittisyhteiskunnallisekonominen tila marraskuussa 2011 Facebook-aineistojeni mukaan

Tarjoan tähän väliin tämän marraskuun alusta alkaen tähän mennessä Facebook -sivulleni kerryttämääni statuskommentointiani informaatiolinkittelyineen maailman menon monista puolista tämän pankkiiri- ja globalistieliitin "ylläpitämän" systeemiromahduksen ja kulttuurin rapautumisen varjossa. Tämä on myös teille lukijoilleni runsas perehtymisaarrearkku sillä välin, kun valmistelen sinne vihjaamaani uuteen mediaan kirjoittamistani. Siinä menee vielä hetken aikaa, koska innostuin taas suunnittelemaan suht huolellisesti kirjoitustyyliäni ja sisältöä sitä varten... ;)

Minulla on myös erittäin runsaasti edelleen jäänyt julkaisematta tässä blogissa huhti- ja lokakuun välisenä aikana Facebookissa julkaisemaani materiaalia; ne tulevat kyllä jatkossa julkaistaviksi ja taitavatkin sattua sopivasti ikään kuin vuosikatsauksen muotoon joulukuulle... Pahoittelen edelleen myös niille ei-yhteiskunnallispoliittisesta annistani kiinnostuneille lukijoilleni sitä, kun olen viime aikoina kokonaan jättänyt luonto-, sää-, kasvi- ja puutarha-alaan liittyvät kirjoitukset pois. Aikeeni on kyllä palata jossain muodossa niidenkin pariin ja yhä ensimmäisenä niistä on tulossa yhteenvetoa tämän syksyn ruskan luonteesta Etelä-Suomessa, mikä olikin hyvin poikkeuksellinen...

Joka tapauksessa tässä seuraavaksi pitkä listaus marraskuun Facebook -materiaalistani, jossa olen käyttänyt sommittelumetodina sekä kronologista (Uusimmasta vanhimpaan ylhäältä lukien) että teemallista järjestelemistä. Teemoitus on otsikoitu aihepiireittäin boldattuna --->

LaRouche -liikkeen informaatiota maailman tilasta globalistikartellin NWO -projektin ikeessä

Who We Fight: Episode II ---> LaRouche -liikkeen videosarja Who We Fight jatkuu tärkeällä USA:n historian vaiheen esittelyllä: Kuinka pankkiirioligarkian vastainen FDR:n perinteen jatkaja Henry Wallace syrjäytettiin Brittiläisen imperiumin pankkiiri- ja korporaatiodiktatuuriagendan tieltä, mikä on johtanut nykyiseen äärimmäisen vakavaan transatlanttisen maailman systeemiromahdustilaan ja kulttuurin perikatomaiseen rapautumisprosessiin. Tässä sarjan ensimmäinen osa: Who We Fight: Episode I.

Tässä on Who We Fight -sarjan trailerin aikaista Facebook -kommentointiani:

Trailer: Who We Fight Series ---> LaRouche -liike aloittaa 6. päivä tätä kuuta (marraskuu) kolmeosaisen videotutkielman, missä osoitetaan maailmaamme tähdellisimmin terrorisoivan alkuperäisimmän vihollisemme historiaa, muotoa, luonnetta ja tekoja. Sen lisäksi tietenkin havainnollistetaan sitä, miten ko. vihollinen eliminoidaan päästäksemme ihmiskuntana paremmin eteen päin... Tutusti vihollinen on siis määriteltävissä edelleen ns. Brittiläiseksi imperiumiksi, jonka pankkiirioligarkkinen maailmankuva on todellista ydinsaastetta parasiittisuudessaan, tunnustuksellisessa uskonnollisuudessaan ja haitallisessa liberalismissaan!

Tausta-aineistoksi LaRouche -liike tähdentää tutustuttavaksi ensin näitä kahta muutaman vuoden takaista LaRouche -dokumenttia, joissa havainnollistetaan tämän Brittiläisen imperiumin olemusta historiallisin geopolitiikan ja ekonomian kääntein --->

1932: Speak Not of Parties But of Universal Principles

Firewall: In Defense of the Nation State.

The Reality of Metaphor ---> Pitkä luento, jonka sisältö auttaa mm. ymmärtämään sen miten ja millä tavalla meitä alistetaan pois harjoittamasta ja ymmärtämästä oikeaa ihmisyyttämme. Sen ymmärrettyämme voidaan alkaa paremmin määräämään rohtoja ja lääkkeitä "kovemmin panoksin" oikeisiin syihin pelkkien oireiden sijaan poistaaksemme ko. alistavan ja tuhoavan systeemin ja siinä kaventuneesti ajattelemisen. Siinäkin on ensin siis osattava muuttaa myös itse kunkin omaa ajattelutapaansa ja maailmankuvaansa: On hyväksyttävä se havainto, että meidät on radikaalisti aivopesty pakanoiksi oman roolimme ja maailman ymmärtämisessä ja sitten on löydettävä voima ja suunta poistua moisesta maailmankuvavankilasta mm. tässä videossa esitetyn vihjeen mukaan!

LPAC Weekly Report ---> Taas hyvin tärkeää ja oleellista tietoa jaossa transatlanttisen maailman vaarallisesta degeneraatiosta ja siitä mitä sille on tehtävissä... Ääneen pääsevät Lyndonin lisäksi ko. paneelikeskustelussa muutkin ja varsinkin Sky Shieldsin sanomisiin kannattaa kiinnittää huomiota videon alussa ja vähän puolivälin jälkeen.

World in Review · November 12, 2011 · Obama: British Tool For Mass Genocide ---> Tämäkin sisältö antaa aihetta SUURHÄLYTYKSEEN!! Miettikää itse miksi, jos ette vielä tajua!...

Videokuvaus lainattuna: " "In Obama, the British found their tool to commit global genocide. As we watch this Nero preside over the games on his floating coliseum, celebrating the corpse of a man he watched die, the chilling reality hits us: there is nothing stopping him now from plunging us into global war -- a thermonuclear war from which nobody will be spared." ".


World In Review - November 11, 2011 - British War of Thermonuclear Genocide ---> Tässäpä hyvin kätevässä paketissa kerrattuna pankkiirioligarkian promotoimat sodat mahtinsa turvaamiseksi viimeisen n. 300 vuoden ajalta. Ymmärtääkseen tämän maailmaa tähän päivään asti vaivanneen kuolettavan syövän olemuksen on ymmärrettävä termit "(Brittiläinen) imperiumi" ja "amerikkalainen systeemi" täsmälleen oikein! Nyt on aika ymmärtää, koska Kolmas maailmansota kaikkien aikojen tuhoisimpana on jo valmiina suunnittelupöydällä loogisena seuraavana ko. imperiumin siirtona aivan lähitulevaisuudessa tässä systeemiromahduksen tilanteessa!

Imperiumin logiikkaan kuuluu juuri se, että huomatessaan oman systeeminsä olevan häviöllä se mieluummin tuhoaa vaikka koko maailman sellaiseen tilaan, että mikään kilpaileva systeemi ei pääse valtaan sen sijalle. Tämä oli tarkka syy myös I ja II maailmansotaan! Se tulee olemaan tarkka syy myös III maailmansotaan!

Iranin ja Syyrian kovisteleminen ei ole siten mikään perimmäinen syy kalistella aseita Lähi-Idässä, vaan transatlanttisen systeemin romahtaessa "imperiumi" haluaa "tasapainottaa" maailmaa em. hajoita ja hallitse sekä "luovan tuhonnan" kautta kohdistamalla perikatoagendan Venäjää ja Kiinaa kohtaan.

Se onnistuu lopulta vain ydinaseilla...

Imperiumi on kuin tarkkailuluokan hemmoteltu pikkuanarkisti, joka vaikkapa shakkipelissä häviön uhatessa heittää koko pelilaudan helvettiin aloittaakseen uuden pelin, jotta AINA voittaisi ja vaikka vilpillä.


The World in Review · November 10, 2011 · Kings Fall to Empire ---> Valitettavan kova tosiasia myöntää itse kullekin ja varsinkin saada ratkaisua sille aikaiseksi, mutta... Olemme nyt vastakkain sellaisten ihmisten kanssa, jotka "ajattelevat aivan eri tavalla asioista kuin sinä ja minä". Nämä ihmiset ajattelevat globaalia agendaa tällä hetkellä yhä enemmän kaikkien aikojen kansanmurhan aikaan saamiseksi!... Kaikki keinot siinä käyvät heille nyt, kun monetaristinen systeeminsä on tulossa tiensä päähän strategisena käännekohtana; laaja maailmansota, talousdiktatuuri alistamisen ja tuhoamisen keinona, malthusilainen eugeniikka ja tyrannia ilmastonmuutoksen troijan hevoseksi puettuna, poliisivaltiomenetelmät eli tiivistetysti neofeodaalinen regressio sivilisaation perikatoon!

Argentina Intends to Defy the Collapse ---> Hmmm, Argentiinassa on alettu toteuttamaan mielenkiintoisella tavalla pankkiirioligarkian vastaisia neorenessanssisia teesejä! Varsinkin, kun maan johdossa on asioista perillä oleva patrioottinen ja humaanin kansallisvaltiollista johtajuutta edustava presidentti. Tässä mallia muillekin!

From Syria to Iran: the Drive for Nuclear World War ---> Jopa ydinsodan uhka on selvästi noussut!! --> Pankkiirioligarkian ja eliittiryhmittymiensä tarkoitus on edetä kohti maailmanhallitustaan pilaamalla globaalisti kaikki mahdollisuudet vastustaa sitä humaaneilla ja progressiivisilla neorenessassin ideoilla, teeseillä ja teoilla! Siksi myös kaikki tyrannian ja totalitarismin muodot ovat runnottavana vihreästä alkaen!

Israel: A Sacrifice for WWIII? ---> Globalistikartellin (Brittiläisen imperiumin) kätyrivaltio Israel on aikomassa sytyttää maailmansodan!

LPAC Weekly Report ---> Taas erittäin tiukkaa ja välttämätöntä asiaa Lyndonilta liittyen erityisesti Kolmannen maailmansodan uhkaan, Obaman hallinnon rikoksiin ja tietenkin meneillään olevaan systeemiromahdukseen, jonka puitteissa globalistieliitin (Brittiläisen imperiumin) pikkulapsimainen uhmaikäkäytös on johtamassa "yleiseen sotatilaan"... Toki muillakin panelisteilla on asiaa, kuten n. videon puolivälissä hienosti Alicia Cerretanilla liittyen lännen propagandamediaan verrattuna esim. Venäjän mediaan.

Niin, uhkaava maailmansota voi todellakin sisältää myös ydinaseiden käyttöä!!!....

Minulta kysyttiin: "Miten voimme estää kaaoksen?" ja vastasin alustavasti... -->

No, ensin pitää ymmärtää juuri geopoliittiset ja globaalin ekonomian ominaisuudet ja toiminnot kaukaa historiasta saakka, jossa esim. juuri LaRouche -liike on tarjonnut aineistoa ja opeteltavaa jo vuosikymmenien ajan. Niiden pohjalta on mahdollista havaita jo satojen vuosien ajan kehittynyttä linjaa vastata rauhanomaisesti humaanilla älyllä ja periaatteilla ko. tuhoavaa pahuutta vastaan. Voimme edelleen poimia siitä tukea ja promotoida sitä mahdollisimman paljon eteen päin, mikä olisi tuon kaaoksen estämisessä oleellista....


Rahaan liittyvät virheelliset ja taloususkonnolliset seikat ovat tässä yhteydessä tietenkin hyvin tärkeitä, joita talousdemokratialiikkeen aktiivit tuovat hienosti esille Suomessa. Se ei kuitenkaan vielä riitä, sillä on ymmärrettävä myös rahanvallan käyttäjien kollektiivista psykologiaa ja sen pohjalta sitä, miten he ajattelevat ja käyttäytyvät oman maailmankuvavankilansa ikeestä käsin. Tavallaan he ovat siis itsekin oman uskonnollisen tunnustuksellisuutensa saastuttamia uhreja, mutta he ovat vaarallisia juuri heidän käytössään olevan suuren resurssi- ja sotakalustonsa takia.

Ongelma onkin siis siinä, kuinka heidänlaisiaan kaoottisesti, epäloogisesti, tuhoisasti ja epähumaanisti käyttäytyviä kollektiivisen hulluuden porukoita saadaan eliminoitua tekemästä sekä muille että itselleen näitä ilmeneviä haittoja...

LaRouche -liikkeen periaatteista ja teeseistä oppimalla olen ymmärtänyt, että sitä varten hyviä "ensihädän" keinoja ovat juuri tuohon kollektiiviseen psykologiaan ja siitä aiheutuviin "käytösvirheisiin" perustuvat periaatteelliset ratkaisut, kuten esim. Glass-Steagall -laki, joka pureutuu sekä rahankäytön ongelmiin että oligarkkisen periaatteen psykologiaan eväämällä sen synnyttämien käytöshäiriöiden toteuttamiskentän yhteiskuntarakenteista. Hyvin suuri ongelma on tietenkin nyt se, että kuinka saada riittävän paljon ihmisiä tajuamaan näitä ongelmia ja niiden syitä "kriittisen massan" saavuttamiseksi, millä olisi tehokas painoarvo em. ongelmaratkaisutarpeiden täyttämiseen....?!

Koskaan ei saa kuitenkaan luovuttaa! Minäkin ajoittaisilta ahdistuksiltani ja epätoivoiltani jääräpäisesti ilmoitan, että paasaan näiden asioiden puolesta vielä vaikka haudan partaalta tai vankilasta käsin ;)


Syria - Potential Detonator of World War ---> Syyria on nalli, Obama sytyttää ja sekä tulitikut että sytytysjärjestelmän tarjoaa Brittiläinen imperiumi (globalistieliitti)...

Taloussanomien oivaltavan hyvää journalismia Jan Hurrin kynästä

Näin AAA-kerhon piiskurit vain pahentavat kriisiä ---> Lainaus: "Euroopan talouspäättäjät ovat pian pari vuotta yrittäneet taltuttaa velka- ja talouskriisiä siinä kuitenkaan onnistumatta. Kriisitoimet ovat vain pahentaneet kriisiä – eikä ihme. Kriisitoimia määräävä "AAA-kerho" ei näytä vieläkään oivaltaneen kriisin luonnetta vaan yrittää yhä piiskata kriisimaita eroon alijäämistään mahdottomin keinoin. Tätä menoa kriisi voi vain pahentua."! ---> JUURI NÄIN!

Tuo "AAA-kerho" on muuten kiertoilmaus, koska yleinen mielipide ei ole vielä valmis kohtaamaan tosiasioita kuitenkaan kaikessa karuudessaan ja koostumuksessaan. Kiertoilmaus tarkoittaa juuri toitottamaani Brittiläistä imperiumia ja siinä keskeisesti pankkiirikartellikomponenttia, joka vaatii taloususkonnollisessa hihhuliudessaan ja maailmanherruusdystopioissaan juuri näin kolossaalista epäonnistumista neofeodalismin ja maailmanhallituksen aikaansaamiseksi.

Eli Jan Hurri taas rohkeasti vauhdissa vastoin valtamedian yleistä agendaa :)

Muistakaamme kuitenkin, että "AAA-kerho" ei niinkään ole valtiollista rahanvallan diktatuuria, vaikkakin rahatalouden diktatuuri on muodostanut valtioiden kanssa fasistisen liittouman reaalitaloutta vastaan. Rahatalouden diktatuuri on globaalia imperialismia, joka on ytimeltään valtiotonta ja parasiittista tuhontaa.


Eurokraattien vallankaappaus päättyy vielä kyyneliin ---> Hienoa; Jan Hurri jaksaa paasata yhtenä hyvin harvoista oikeaa asiaa valtamediassa! Tosin "eurokraatti" -nimitys on vielä turhan kohteliaan peittelevä, koska kysehän on nimenomaan globaalista, mutta etenkin transatlanttisessa maailmassa vaikuttavasta (pankkiiri)oligarkkista periaatetta noudattavasta ydineliitistä, jotka eivät tavallaan noudata mitään "kratiaa" tai "ismiä": He luovat omaksi mielikseen niitä rikollisilla ja moraalittomilla superlobbaustempuillaan hallitakseen kaikkia ja kaikkea. He eivätkä ketkään muut ole niin talous- ja Lucifer-uskonnollisia. Juuri siksi he epäonnistuvatkin ja aiheuttavat sivilisaation tuhon!...

Räjähdys lähellä: ---> "Kreikan sooloilulla" yritetään nyt leipoa syntipukkia Kreikasta ja sen kansasta, mikä on aivan yllätyksetöntä pankkiirioligarkian kätyreiden pahuutta! Se on pidettävä erittäin kirkkaasti mielessämme, että pääsyyllinen viime kädessä on nimenomaan pankkiirikartelli ja sen piirissä vaikuttavat eliittiryhmittymät! Ei mikään valtio tai sen johtajat, vaikka he ovat olleet rikollisestikin osallisina. Kaikkein vähiten syytä on uhrin asemaan joutuneissa kansalaisissa, vaikkakin on huomattava heidän olleen tavallaan osallisina valveutumattomina hyväuskoisina hölmöinä ylläpitämässä huonoa valuvikaista systeemiä... Tämä kokonaisuus pätee hyvin koko transatlanttiseen maailmaan.

Globalistikartellin imperiaalisen sodankäynnin ekonomisia, sosiologisia ja kulttuurillisia muotoja kansallisvaltioita vastaan NWO -projektissaan

Nordealta tyly temppu iäkkäille - käteistä ei heru! ---> Taitaa Nordeasta lähtö koittaa minullekin protestina. Sehän on muutenkin totaalinen globalistieliitin oligarkkinen pankki osana Rothschildin dynastian vuonna 1971 perustamaa Inter Alpha -ryhmää. Se ryhmä on globaali organisaatiomalli vyöryttää pankkiiri- ja korporaatiodiktatuuria eteen päin osana NWO -projektia.

"Pankit pakotettava jopa 80 prosentin velkaleikkauksiin" ---> Tässä on jo vähän oikeaan suuntaan menevää ideaa, mutta suostuvatko Brittiläisen imperiumin eliittipankkiirit leikkauttamaan saataviaan noin paljon vapaaehtoisesti. Aivan, eivät taida, vaan mieluummin siis heittävät vaikka "pelilaudalla häränpyllyä"... Silläkin on muuten suunniteltu tarkoitus, arvaatteko mikä?...

Tässä pari vihjettä:
Iran: USA ja Israel sanelivat IAEA:n viimeisimmän raportin ja Attack On Iran Means WWIII

Ai niin, pitää aina muistaa tähdentää tällaisissa paikoissa: "siionistiset Israel ja Yhdysvallat" ovat alisteisia Brittiläiselle imperiumille!

... Ja myös: Yhdysvallat oli alunperin Euroopasta moista oligarkkista eliittidynastiasysteemiä paenneiden humaanien älykköjen ja patrioottien irtiottoprojekti kasvattaa oma oligarkki- ja monarkiavapaa kansanvallan yhteiskunta. Sittemmin valitettavasti tiedämme, kuinka moinen eliittikartelli on onnistunut nyt kaappaamaan Toisen maailmansodan jälkeen Yhdysvallat pääkätyrikseen!


Soros: EU:n pelastettava pankit ---> Pankkiirioligarkian pääkätyreihin kuuluva George Soros jo myöntää avoimesti, mikä on NWO -pelin henki!

Montilta odotetaan Italian ministerilistaa tänään ---> Mario Monti on pankkiirioligarkian kätyri jopa enemmän kuin Berlusconi oli! Goldman Sachsin kansainvälisenä neuvonantajana hän pelaa tarkalleen vain globalistieliitin pussiin ja alistaa Italiaa neofeodalismiin. Vastaavia kätyreitä pyritään nyt ujuttamaan kaikkialla EU:ssa eri instituutioihin yhä enemmän. Eliittiomisteisen valtamedian orwellilainen propaganda kuuluukin siis Montin kohdalla: "Hän on pätevä talouden asiantuntija". Ja paskat on!! Mikään ei muuttunut paremmaksi Berlusconin lähdön jälkeen ja naruista ohjailtavat zombiekansalaiset juhlii kaduilla kuin aivokuolleet!

Ainoastaan puuttuminen radikaalisti pankkiirioligarkian toimintaan se kumoten ja eliminoiden auttaa: Glass-Steagall globaalisti voimaan ja rahan syntymekanismin muuttaminen monetaristisesta yksityispankkiirien spekulatiivisesta rahatalouden "kasinonappulasta" on tehtävä reaalitaloutta palvelevaksi julkiseksi velattomaksi rahaksi!

Kylläpä Helena Petäistö valehteli taas uskomatonta hevonpaskaa Maikkarin Seitsemän uutisissa Italiasta ja Berlusconin korvaavasta Montista!... Hohhoijaa, kuinka ikinä tästä aivopesuikeestä päästäisiin reaalitodellisuutta palvelevaan humanismiin ja pois tästä imaginaarista monetarismia ja neofeodalismia kumartavasta supertyhmyydestä!...

Taikkilaiset eivät halua luovuusmaistereiksi — Nyt ---> Nämä korkeakoulujen yhtenäistämiset ja muutokset nimineen kertovat vain siitä, kuinka niitäkin alistetaan osaksi pankkiirioligarkian "globalisaatiota" eli neofeodalismin diktatuuria, missä ei enää opeteta tavalliselle kansalle oikeaa tiedettä, vaan "globalisaation" propgandalla pilattua pseudotiedettä ja "taidetta", joka on alistettu rahanvallan alle pseudotaiteeksi!

Jo tuo Taikin nimikin kertoo juuri siitä, kuinka sisältöä ollaan muokkaamassa juuri tuohon väärään suuntaan: Halutaan vesittää kaikki rahanvallan alla tapahtuvaksi "luovuudeksi".

Ilmankos en enää löydä kunnolla motivaatiota viimeistellä opintoni.


Vantaan Jumbossa taisteltiin tarjousläppäreistä: "Luulin rusentuvani hengiltä" Oma kaupunki ---> Neofeodalismiin ja behavioristiseen regressioon koko ajan vajoava länsimainen kulttuuri alkaa tuottaa tällaisia massahysteriatilanteita enenevässä määrin. Tällä menolla tosin lähitulevaisuudessa kohteena alkaa olemaan läppäreitten sijasta ruoka! Niin ei tarvitsisi olla, jos vapautuisimme tahallaan päällemme viritetystä poliittisesta illuusiosta, joka rajoittaa kumulatiivisesti reaalitalouden ja humaanin yhteiskunnan toteutumista.

Nuoret haluavat torjua ilmastonmuutoksen ---> Lukijakommentti: " "Muihin opetettaviin asioihin hyvin integroituina ilmastoaiheita ei tunnisteta." Siis ilmastopropagandaa on salaa ujutettu kouluopetukseen? Erittäin arveluttavaa ja moraalitonta toimintaa. Kenellä on valtaa työntää ilmastohuijaus opetussuunnitelmiin? Valtaa on liikkeellä paljon, jos katsoo kuinka arvovaltasia tahoja on valjastettu huijausta vetämään. YK:n ilmastopaneeli IPCC, Nobel-palkinto, oscar-palkinto, Al Gore, NASA, prinssi Charles jne. Presidentti Halonen vertasi Kööppenhaminan ilmastokokousta yhtä tärkeäksi kuin Berliinin muurin murtuminen. Ilmastonmuutoshuijaus=globaali hiilidioksidivero=maailmanvero=uusi maailman järjestys."!

Rankkaa kuultavaa ilmastonmuutoksen avulla NWO -projektia hyväuskoisina hölmöinä promotoiville, mutta mm. tutkimukseni osoittavat, että globalistien ajamat viheragendat ovat alkuperältään eugeniikkaa esim. natsi-Saksasta!

Lisäksi: Ilmasto- ym. ympäristöuhkia ei torjuta väestöä vähentämällä vaan lisäämällä, jolloin syntyy pohjaa rakentaa uhkia vähentävää kollektiivisen tietoisuuden kerrosta (Noosfääriä), mikä edesauttaa fyysisen ekonomian kerrosta luomaan kekseliästä ja tarpeenmukaista infrastruktuuria. Lisäksi on poistettava väärä monetaristinen rahajärjestelmä, joka aiheuttaa nykyisellään liikaa tuhlaamiseen perustuvaa pseudotaloutta. Luotottava velaton raha on hyvä moottori myös antientrooppiseen neorenessanssiseen kehitykseen, missä ympäristö on rakentavasti ja humaanisti integroitu osaksi yhteiskuntia.

Nykyinen väestönvähennysagenda eliitin saastuttavien, tuhoavien ja moraalittomien intressien hyväksi ei johda mihinkään ympäristöystävällisyyteen, vaan moraalittomuuden lisääntymiseen, tieteen ja teknologian kuihtumiseen entisestään yhä ympäristöepäystävällisemmäksi tiedollisen ja älyllisen kerroksen eli noosfäärin saastuessa malthusilaiseen eliitti vs. alammaiset regressioon. Tätä valitettavan monet eivät näytä tajuavan edelleenkään!

Ja ilmastonmuutoksella nimenomaan perustellaan näiden pähkähullujen eliitti-ideoiden promotointia ja levittämistä jopa viattomien nuorten mielten pariin!!

Italian pääministeri Silvio Berlusconi eroaa ---> Joku pankkiirioligarkian vanhaksi ja hyödyttömäksi käynyt kätyri näkyy erotetun Italiassakin. Pankkiiridiktatuurikartelli onkin näemmä aikonut uudistaa kätyriarmeijaansa neofeodalismijunttauksessaan kiihtyvään tahtiin. Kyllä nyt tuuli käy ja luuta heiluu...

Tällä siis ei ollut MITÄÄÄÄN vaikutusta itse ongelman ratkaisuun ja ko. ongelman aiheuttanut imperiumi jäi edelleen samanlaisessa muodossaan punomaan juoniaan!


Asiantuntijat paljastivat: 147 yritystä hallitsee maailmaa ---> Kappas, taas uusintavisiitille tämä listaus; 147 keskeistä globalistieliitin pankkiirioligarkkista apparaattia synnyttää neofeodalismi.

Kreikka antoi hetken hengähdyksen Italia ei ---> Kansallisvaltioiden tuhoaminen pankkiirioligarkian vaatimaan neofeodalismiin jatkuu!! --> Nyt Kreikka näyttää "mallia", kuinka koalitiohallituksia muodostetaan ilman vaaleja!. Siis, ymmärrättekö te, mitä tämä tarkoittaa?!

Lukijakommentti: "Miten valtava velka ja budjettivajeet korjaantuisivat yhtäkkiä parilla henkilö vaihdoksella? Aika innovatiivinen idea leviää eteläeuroopassa, uudet koalitiohallituspohjat muodostetaan noin vaan ilman vaaleja, KAS KUN KANSALAISIA EI USKALLETA PÄÄSTÄÄ ÄÄNESTÄMÄÄN enää. Saas nährä mihin tää kaikki johtaa..."!

‎"Saas nähdä mihin tämä kaikki johtaa...": Vastaus --> Globalistieliitin tarkka ja vuosisatainen tavoite on maailmanhallitus, jossa ei ole kansallisvaltioita, jossa on maailmanvaluutta, maailmanuskonto ja kansalaiset ovat eliitin totalitaarisesti hallitsemaa köyhälistöä määrältään noin 90% vähennettynä! Kuinka siinä lopulta käy, riippuu MEISTÄ!


"Italian toimenpiteet eivät ole uskottavia" ---> Christine Lagarde on osoittanut olevansa samaa pankkiirioligarkian kätyriarmeijaa kuin aikaisemmatkin IMF:n johtajat. Oikeasti uskottavuuden puutetta on heidän itsensä pakeilla ja lisäksi rikollisuutta, taloususkonnollista hihhuliutta, moraalitonta ja ihmiskunnan vastaista asennetta jne. Oikea pahuuden portti pääsylttytehtaalle!

Politiikan tutkija: Tosi-tv nosti kokoomuksen Kotimaan uutiset Iltalehti.fi ---> Kappas, mielenkiintoinen ja asioista varsin paljon jyvällä oleva juttu on päässyt Iltalehteen!! - Mutta tämänhän olen jo tiennyt ilman Risto Sänkiahoakin: Globalistieliitin vuosisataisen ideologian pakkohegemonia on viimein saastuttanut lännen kulttuurin edesauttamaan hyperyksilöllistä maailmankuvaa, jossa tunne- ja tahtotoiminnot ovat sairaan eläimellisiä ja utilitaristisia. Siksi pankkiirioligarkkiset periaatteet, kuten rahan monetaristinen taloususkontokäyttö määräävät nyt yhteiskuntia imaginaarisen diktatuurillisesti johtaen ihmiskunnan asuttaman reaalimaailman katastrofaaliseen regressioon ja kaaokseen!

Tosi-TV on kuitenkin vain oire eikä syy. Todellinen syy on siinä, miten aikoinaan venetsialaisen oligarkian järjestelmä alkoi 1500 -luvulta alkaen mitätöidä silloisen renessanssin ideoita ja pitkällisen hyvä vs- paha -taistelun jälkeen viimeisen 10 vuoden aikana kulttuurin saturaatio on viimein saavuttanut maksimipisteensä tämän oligarkkisen pahuuden kantokyvyssään§. Seurauksena ilman oikeita johtopäätöksiä ja tekoja on ilmiselvänä vaarana sivilisaation tuhoutuminen erittäin pitkäksi ajaksi ja länsikulttuurin hautautuminen "uuteen pimeään aikaan"!

Eikä kyse ole pelkästään tosi-tv:n vaikutuksesta, vaan ylipäätään paljosta määrästä populaarikulttuuria. Kuten LaRouche -liike on osoittanut, niin lännen kulttuurin todellinen alasajo alkoi 1960 -luvulla suuren ikäluokan altistamisella rockmusiikille ja sen lieveilmiöille sekä tehostettuna sarjalla superpessimismiin johtaneita murhia (JFK, Martin Luther King jne.).

Suuret ikäluokat ovat nyt olleet vallan huipulla yhteiskuntien eri kerroksissa, jolloin he ovat voineet ohjailla tätä kulttuurin alasajoa pankkiirioligarkkisin mielenhäiriöin kuin tieteisfantasiaa siirtäen oikean tieteen ja humaanin edistyksellisyyden syrjään nyt nähtävin ja tästä vielä paljon pahenevin seurauksin...

Tässä on aiheeseen sopiva LaRouche PAC -video -->
LaRouchePAC Tuesday, October 18th - While You Were Sleeping

Lainaus: "It is happy news that people are reacting against an unjust system all across the world. But we must also be aware of the cultural degeneracy which has targeted and permeated all layers of society, from Wall Street on down, through the layers of the 99%. In today's report, we give you a glimpse of the Congress for Cultural Freedom and a synthesized culture of hedonism which it has imposed all over the Western world.".

Huomaamme siis sen, että lännen kulttuurin moraalinen ja henkinen rapauttaminen on ollut aivan tahallinen ja tarkoituksellinen strategia imperiumilta!

Miksikö?... Jätänkin teidät pohtimaan sitä itse ;)


EKP:lta nopea veto koronlaskulla kohti taantumaa ---> Megaontuva pankkiirioligarkkinen päätös....

Ja sen selittäminen auki kaikessa yksinkertaisessa karuudessaan ja pahuudessaan ---> Kaninkolo: Kani väärässä.

Kreikan hallituksen kohtalo ratkeaa iltamyöhällä ---> Kreikan pääministeri vittuilee ja leikkii kansalaistensa tunteilla ja lisäksi koko Euroopan kustannuksella! --> Lainaukset: " "Kansanäänestys ei ollut koskaan itseisarvo. Olen tyytyväinen, että nämä keskustelut ovat saaneet ihmiset järkiinsä", Papandreou sanoi hallituksen hätäkokouksessa torstaina."

" "Ainoa keino pysyä euroalueessa on hyväksyä viime viikon tukipaketin ehdot. Tukipaketti avaa Kreikalle uusia mahdollisuuksia", pääministeri sanoi puheessaan parlamentille.".

Urpilainenkin vittuilee: Urpilainen Kreikasta: Tilanne selväksi tai lainaa ei tipu Kotimaan uutiset Iltalehti.fi.

Kummasta alkaa kaaos, Kreikasta vai Italiasta? ---> Ja kaaoksen tarjoilee huolellisesti taloususkonnollisin ja luciferilaisin mielenvikaisuuksin suunniteltuna pankkiirioligarkia eli Brittiläinen imperiumi.

Suomen pankkiirioligarkkiset kätyrit globalistikartellin NWO -projektissa

Katainen: Suomi muuttuu rajusti - MTV3.fi - Uutiset - Kotimaa ---> Voi vittu, kun pistää taas vihaksi tämän pankkiirioligarkian kätyrin avautumiset! Kuntauudistuksella on NWO:n vaatima sisältö, jota Kokoomus muitta mutkitta humaaneista periaatteista huolimatta ja välittämättä ajaa ja samalla varmistaa vallan keskittämisen näinkin yhä harvempien käsiin oligarkkisen periaatteen hegemoniaa varten! Juuri se on lähtökohtaisesti ollut globalisitieliitin yksi työkalu saada aikaan maailmanhallituksensa, johon minä muuten en ota sitten aikanaan osaa tavalla taikka toisella, jos sellainen muotoutuu...

Ministeri Stubb Bryggessä: Euroalueen AAA-maat ovat EU:n ydin ---> Tiedotteen ydin eli Stubbin sanoin: "Euro on lähtökohtaisesti darwinistinen järjestelmä, jossa vahvat pärjäävät". A. Stubb on täten havaittavissa pankkiirioligarkian kätyrinä yhdeksi vaarallisimmista ihmisistä Suomessa! Eugeniikkaa ja sosiaalidarwinismia näinkin avoimesti promotoiva on paikkansa valinnut --> Ihmiskunnan vastaisena hirviönä!

Toki muistamme myös Stubbin NWO -puheet, jossa: "EU:n (Euroopan) yhdentymiselle ja uudelle maailmanjärjestykselle ei kuulemma ole ainuttakaan vaihtoehtoa"! --> Tässä ko. video, mikä sisältää ko. Stubbin puheet: Will the EU Ever Become a Superpower? Part 3 of 3.


Katainen: Euroopalla keinot vähissä - vastuu Kreikalla ja Italialla ---> Katainen puhuu taas visvaista vellikakkaa: Vastuu ei loppupeleissä todellakaan ole "kriisimailla", vaan nimenomaan globalistieliitillä pankkiirikartellinsa ja oligarkkisen periaatteensa kera ja heitä hännystelevillä kätyreillä, kuten Kataisella itsellään!

Tavallaan on mielenkiintoista se, kuinka pitkälle nämä kätyrit pystyvät vääntämään kasvojensa pelastamiseksi mustaa valkoiseksi...

Itse ydineliittihän ei luovuta kuin vasta tekemällä "laajennetun itsemurhan"...


Niinistö: Eurooppalainen yhteistyö voi johtaa Naton ovelle ---> Vitun pankkiirioligarkian ja Brittiläisen imperiumin kätyri!! Se haluaa johdattaa meidät valtionpäämiehiä ja kansalaisia barbaarisesti murhaavan imperiumin osalahkon käsiin!

Huom., tällaisista pahuuden kätyreistä ei pidä käyttää "hän" -pronominia!


Korkman Ylelle: Euro syntyi ikkunattomassa huoneessa ---> Pankkiirioligarkian kätyri Korkman lausuu jälleen "ikkunattomassa paikassa" syntyneitä "ajatuksia"... Hohhoijaa. On muka olevinaan niin jälkiviisas ja yrittää pelastaa kasvojaan vääjäämättömän todellisuuden tullessa jatkuvasti yhä enemmän esille --> EU ja euro ovat olleet vain eliitin hihhulimaisen taloususkonnollista ja maailmanherruusdystopioiden sävyttämää moraalitonta ihmiskuntakokeilua!

Ikävin juttu moisessa toiminnassa on ollut juuri se, että pääpukarit ovat työstäneet sitä aivan tahallaan selkeän tietoisina seurauksista yhteiskunnille ja niiden ihmisille! Kätyrit ovat vain myyneet sen aikoinaan päinvastaisena "hyvyytenä". Tulevaisuudessa tämän tiedostamisesta ei tulla pääsemään yli eikä ympäri!...

Tiedostamisen pohjaksi tulee mitä todennäköisimmin kuitenkin sen hinta eli sivilisaatiomme vajoaminen oman itsensä päälle moisella maailmankuvavirheellään kaatamansa turmion alle...

Katainen uskoo EU:n laajentumiseen Kotimaan uutiset Iltalehti.fi ---> Eikö nämä pankkiirioligarkian kätyrit tajua, kuinka totaalisesti ja häpeällisesti he nolaavat itsensä tulevaisuuden silmissä!? ...Ai niin, heidän maailmankuvansa onkin tunnustuksellista irrationalismia, minkä he kuvittelevat tosiolevaiseksi. Vahinko vain heille, että reaalitodellisuus vaatii vääjäämättä omansa ja iskee sellaisen uskonnollisuuden kanveesiin...

Väyrynen: Maailma tarvitsee maailmanvaluutan ---> Ou mai hevonvitun saatana!! Siinä meni sitten tämäkin pressaehdokas kaivoon. Ensin Paavo on olevinaan niin EU:ta vastaan, mutta tulihan se sieltä. Globalistieliitin umpimielinen kätyri tämäkin on NWO -agendassa. Ja onpa Paavo suora. Ihan muina miehinä ehdottelee juuri sitä, minkä me ns. "salaliittoteoreetikot" olemme vuosia varoittaen sanoneet!

No, toisaalta LaRouche -liike ja David Icke ovat monien muiden muassa todenneet, että EU:n on itse asiassa tarkoituskin hajota ja se hajoitetaan tarkoituksella, sillä globalistieliitin problem - reaction - solution kaavassa EU ei ole vielä ...ns. "lopputuote", vaan lopputuote on nimenomaan maailmanhallitus! Siihen päästään mm. seuraavana uhkaavasti vuorossa olevan maailman- ja ydinsodan kautta, jota ko. Brittiläinen imperiumi on aikeissa sytyttää mahdollisimman pian hyökkäämällä aivan lähiaikoina Iraniin ja Syyriaan mm. Israelin avustuksella....


Ylen gallup: Kokoomus suurin ---> Gallupin muotoon rakennettua valepropagandaa!

Lukijakommentti: "Ylellä on rahaa heittää näihin galluppeihin. Eikö siellä pitänyt alkaa säästöt ettei rahaa poltettaisi älyttömiin kohteisiin kuten Gallupeihin viikottain? Onko takana taas Taloustutkimus Oy, eli Eero Lehden oma Kokoomuksen propagandakoneisto? Kertaakaan se ei ole osunut edes lähelle PerusSuomalaisten todellisia kannatuslukuja... Kokoomus on Kataisen johdolla hävittänyt Suomen varallisuuden ja tehnyt tästä velkavankilan josta ei yksi sukupolvi edes riitä selviämään. Jokaisella työtätekevällä on valtionvelkaa 50.000e ja samanverran tulee vastuita jos kaikki luvatut korruptiomaiden tuet annetaan. Ja gallupin mukaan kannatus sen kuin kasvaa???"!

Sama koskee presidentinvaaligalluppeja:
IS:n presidenttikysely: Sauli Niinistö edelleen kansan suosiossa, Lipponen kakkosena

Lukijakommentti: "Näitä kyselyillä muokataan mielipiteitä, ne on joissakin maissa kiellettyjä vaalien alla. Porvarimedia myy Nato-Niinistöä estottomasti, Kokoomuksen pankkiirihiirtä...=>) ...EU-ongelmien kätilöä....=>)..."!

(Huomio! --> Aikana ennen tuota yllä mainittua Paavo ja maailmanvaluutta -kauhistusta!): Täten julistaudun Paavo Väyrysen kannattajaksi, kun ketään parempaakaan ei ole olemassa ehdokkaissa. Ehkä Soini voisi olla toinen vaihtoehto, mutta persuissa on liikaa fasisteja ja äärinationalisteja.


Katainen: Kreikan kansanäänestyspäätös kielteinen asia ---> Hohhoijaaa, taas yksi vesiselvä esimerkki siitä, kuinka pankkiirioligarkian kätyreistä yksi promotoi kansanvallan ja itse asiassa koko elämän alistamista neofeodalismiin vain siksi, että reaalitalouden todellisuudesta irti oleva imperiaalinen, moraaliton, tyhmä, epätieteellinen, taloususkonnollinen, regressiivinen ja epähumaani rahatalous saataisiin säilymään ja "edistymään" lopulta jopa kansanmurhaisella hinnalla!

Ihmiskunnan vaikein tehtävä kenties koko sen olemassa olonsa aikana onkin kitkeä moiset oligarkkiseen periaatteeseen perustuvat olemisen ja tekemisen virheet pois yhteiskunnistaan. Ehkä jopa mahdotonta, mutta ehdottoman välttämätöntä!


Kolmannen maailmansodan sytyttäminen globalistikartellin NWO -projektissa

Johan Bäckman raportoi Syyriasta ---> Syyria on uusi Libya, Iran on uusi Irak, Lähi-Itä on uusi Balkan ja yhdessä nämä muodostavat globalistieliitin sairaissa käsissä uuden maailmansodan, mikäli tähän menoon ei puututa kovalla kädellä!

Länsimedian sokeus ja propaganda avautuu karusti nähtäväksemme ilmentäen neuvostoliittolaista ja natsi-Saksalaista tahallisen illuusion synnyttämistä ultra-orwellilaiseen tapaan.

Hyvä, että on olemassa Johan Bäckmanneja, Webster Tarpleyta, Lyndon LaRoucheja jne. :) Hähhähhäää!


TIME: Mossad räjäytti iranilaisen sotilastukikohdan ---> Joopa joo, ei mikään ihme mikäli todella näin on käynyt...

Satelliittikuvat paljastivat erikoisia rakennelmia Gobin autiomaassa ---> Hmmm., mitäs se tämmöinen on?... Onko Kiina osannut valmistautua Kolmanteen maailmansotaan?...

Libya: Media blackout, why? ---> Pankkiirikartelli sai NATOnsa avulla Libyaan niin raskaan sekasorron ja tuhon, että nyt siitä pitää olla hiirenhiljaa valtamediassa!

Lainaus: "However, in the case of Libya, the story is far from over.For a start the terrorist forces NATO launched, the RATS, are continuing their horrendous human rights abuses, torching buildings, raping women and girls, destroying public and private property, murdering, torturing, stealing and looting and sowing chaos among the beleaguered citizens who were perfectly happy with the Jamahiriya (government through people's councils, the country's assets deposited in the citizens' bank accounts). Witness of this is the 70 per cent approval rating from unofficial polls in favour of the Jamahiriya, were Saif al-Islam al-Qathafi to stand in the next election. What do Obama, Cameron and Sarkozy have to say to that? Nothing.".

Lainaus: "Another NATO disaster. This time, supporting terrorists and racists, murderers and rapists. How low can NATO get? This time it will have consequences. NATO's reputation, along with thousands upon thousands of RATS, are buried beneath the sands of Libya, in tatters, while from the desert emerges a pride of lions, chasing the RATS back to the sewers of Qatar, Misratah and Benghazi, from which they emerged.".

Että sellainen "humanitaarinen projekti"! Seuraavana mokomalla satanistiporukalla on tähtäimessä Syyrian ja Iranin kautta Venäjä ja Kiina...

Siinä vähän taustaa:
Libyan valtauksen mahdolliset syyt: kultadinaari ja keskuspankki.

Paljastus kulisseista: USA ja Britannia valmistelevat jo hyökkäystä Iraniin ---> Nämä paholaiset Obama ja Cameron etunenässä pitää mahdollisimman pian pistää viralta ja syytteeseen maanpetoksista, sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaan! Sitten jahtaamaan globalistieliitin pääpukareita, missä kätevä työkalu on ensialkuun Glass-Steagall!

Iranin ydinohjelma on vain säälittävää propagandaa saada aikaan konflikti Lähi-Idässä, jotta se leviäisi maailmansodaksi lännen ja Venäjä-Kiina-Intia -blokin kanssa.

USA:lla on jo sekä Välimerellä että Intian valtamerellä niin paljon sotavoimaa odottamassa, että moinen ei ole vain Irania tai Syyriaa varten. Ne ovat laajaa ja yleistä sotatilaa varten, jossa on mukana suurvaltoja osana globalistieliitin tavoitetta saada aikaan maailmanhallitus NWO -projektissaan.

Verkkomedia: Iran vastannut tulisesti uhkauksiin ja sotilastoimiin.

Israel valmistautuu hyökkäämään Iraniin - diplomaatit välittäneet varoituksen Länsimaille ---> Varoitus maailmansotaan johtavista käänteistä jälleen kerran! Globalistieliitti kätyreineen osoittaa olevansa pähkähulluakin sekopäisempi!

Poliisivaltiotyrannia globalistikartellin NWO -projektissa

Shocking video as police pepper spray UC Davis students staging passive sitdown protest ---> Pankkiirioligarkian turvakseen kyhäämä poliisivaltiotyrannia tulee olemaan edesauttava konfliktin suurenemisessa eliitin ja ns. tavallisen kansa välillä. Vaikea nähdä vielä niin paljon idioottimaisuuteensa jäätyneessä länsikulttuurissa mitään, jolla tämäkin vältettäisiin systeemiromahduksen edetessä, eliitin peräänantamattomuuden itsepäistyessä ja siitä johtuvan neofeodaalisen kehityksen kurjistaessa ja sitä kautta suututtaessa kansoja yhä enemmän. Uusi pimeä aika näyttää vääjäämättömältä, valitettavasti :( ... VAI!?

Jättivuoto: 500000 sähköpostiosoitetta leviää netissä ---> Hmmmm., olisiko näissä tietovuodoissa ainesta false-flag -operaatiolle saattaa voimaan tiukempi IT-lainsäädäntö, jotta sen avulla saataisiin tukahdutettua pankkiirioligarkiaa ja sen eri piirteitä kritisoiva kansalaisjournalismi?!...

Barack Obama pääkätyrinä globalistikartellin NWO -projektissa

Obama: the entourage and the Beast ---> Katos katos, imperiumin pääkäsinukke tarvitsee matkusteluunsa kuin sotilasvallankaappauksen läpikäyneen valtiohallinnon verran henkilökuntaa.

Valtionpäämies imperiumin poliisivaltiosta vs. valtionpäämies anti-imperiaalisesta kansallisvaltiosta:
Democracy or Police State? "Motorcades".

NWO:n vastainen aktivismi

Occupy camps under attack across America — RT ---> Muuallakin Yhdysvalloissa poliisit ovat aloittaneet häätöhyökkäyksiä OWS -leireihin!

New Yorkin Occupy -leirissä on jo mm. tuhottu paljon leiriläisten irtainta omaisuutta, kuten dumpattu mm. heidän lahjoituskirjastonsa roskalavoille!

NYPD IS RAIDING OCCUPY WALL STREET OccupyWallSt.org ---> Occypy Wall Street -leiriä ollaan häätämässä väkivalloin New Yorkissa!!

Hesarin juttu: Wall Street -mielenosoittajia häädetään New Yorkissa.

Tässä linkkejä Occupy -liikkeen tapahtumiin ympäri maailman: OccupyStreams.org, Global Revolution ja Suomesta Occupy Finland.

Hmmmm., mahtavatkohan he (Occupy -liike) ymmärtää lopulta riittävästi siitä "mitä on pelissä".... Huonontuvat olosuhteet vain globalistieliitin vallanhalun sekä talous- ja lucifer-uskonnon takia ainakin pakottavat lisääntyvästi ymmärtämään!

PS. New Yorkin ja muiden kaupunkien poliisi-iskuista huolimatta Occupy -liike jatkaa elämistään yhä voimakkaasti ja edes kylmenevät säät eivät ole sitä jäädyttämässä!

UKIP Nigel Farage - How dare you tell the Italian and Greek people what to do !!! Nov 2011 ---> Huom., tässä tosiaan ollaan näiden kätyripukareiden "ylhäältä" saamiensa "työohjeiden" mukaan TUHOAMASSA KANSALLISVALTIOITA TÄYSIN SUUNNITELLUSTI JA TARKOITUKSELLISESTI!! ---> Se ei kuitenkaan ole MIKÄÄN olosuhteiden pakosta johtuva, vaan RIKOLLISEEN JA VÄÄRÄÄN POLIITTISEEN VALINTAAN PERUSTUVA ELIITTILÄHTÖINEN PAHUUDEN HARHA!!

Kuka on "ylhäällä" antamassa käskyjä?.... No, jo pitkään toitotetusti ns. Brittiläinen imperiumi, joka sisältää monarkiakomponentin, siionistikomponentin, jesuiittakomponentin ja ennen kaikkea fyysisenä toimintakartellina pankkiirikomponentin! Ainakin nämä ovat "ylhäällä" mahtailemassa NWO -projektiaan ja NYT VAARALLISESTI ESIIN ASTUVAA KOLMATTA MAAILMAN SOTAANSA!!

Ensimmäinen askel ongelmanratkaisuun tässä on ymmärtää näiden kompomenttien olemus ja miten ne tekevät mitäkin alistaakseen oikeaa ihmisyyttä. Sitten vasta voidaan alkaa määräämään rohtoja ja lääkkeitä oikeisiin syihin pelkkien oireiden sijaan poistaaksemme alistavan ja tuhoavan systeemin. Siinäkin on ensin osattava muuttaa myös itse kunkin omaa ajattelutapaansa ja maailmankuvaansa.


Papandemonium: 'NWO chokes world' ---> Peter Eyre kuuluu myös niihin ihmisiin, jotka osaavat kuvata transatlanttisen maailman syöpäkasvaimen luonnetta ja tuhoisaa hyödyttömyyttä yhteiskunnille. Ko. syöpä on se vaaleanpunainen elefantti huoneessa, jota monet eivät osaa / kehtaa / uskalla havaita. Kissan (Elefantin siis, heh) ottaminen pöydälle tarkasteluun ja tuomittavaksi kaikkine osineen ja vaikutuksineen on toki uskomattoman vaikeaa...

Kaninkolo: Siksi, koska mitään kriisiä ei ole. ---> Hr. Kani on täysin oikeassa! --> Meitä ollaan alistamassa perikatoon ja neofeodalismiin TÄYSIN TAHALLISESTI JA SUUNNITELLUSTI!! Se puolestaan on kellontarkasti VITUNMOISTA SATANISMIA JA PAHUUTTA!! VITTTUUUUU!!!!!!!

Eli toisin sanoen!! --> Velkakriisi ei ole ekonominen ongelma, vaan 100% pelkästään poliittinen ongelma, missä aivan väärät eliittiajatukset ovat päässeet valtaan. Ne pitää torpedoida!!


Minister Farrakhan on Ron Paul & Exposing the Federal Reserve (BLACK ACTION & THE NWO series) ---> Louis Farrakhan puhuu niin kuin asiat ovat! Tosin videon lopussa on korjattava tärkeä väärinymmärrys --> Globalistieliitin imperiumi EI OLE "american empire", vaan se on "Brittiläinen imperiumi". Tähän on sekä tarkat historialliset että ko. ryhmittymien tavoitteisiin liittyvät geopoliittiset syyt! Vain tämän ymmärtämällä eri johtopäätöksineen voimme havaita päävihollisemme (Pankkiirioligarkkista periaatetta harjoittavat globalistikartellit) oikein.

Imperiumi on lopulta aina valtiotonta ja parasiittista valtaa harjoittava globaali "kerros", missä Yhdysvallat on alunperin ollut ko. imperiumin vastainen hanke ja siksi imperiumin pääkohde vuodesta 1776 alkaen alistaa ja kaapata se nykyiseksi pseudokuvakseen.


Louis Farakhan standing up aganist the mainstream media during a commercial break ---> Louis Farrakhan on todella kova jätkä!! Hän kuvaa ja kritisoi lännen diktatuuria, totalitarismia ja aivopesua hyvin --> mm.: "You´re all slaves and you love it!" ja eliitin asenteesta meidän kansalaisten heräämiseen; "Yesterday it was easier to control a million people than to kill them. Today it´s easier to kill a million people than to control them."!... Eli taitaa valitettavasti olla hurjat verilöylypuhteet olla tulossa konfliktissa eliitti vs. alammaiset...

» Adam Kokesh: Super Class Elite to “Fade Away” in Time Alex Jones' Infowars: There's a war on for. ---> Hmmm., paljon mielenkiintoisia ja tärkeitä pointteja tuli esille tässä Alex Jonesin ja Adam Kokeshin vuoropuhelussa.

'Let Eurozone collapse! Greeks, get out now!' ---> Suoraa ja rehellistä puhetta kaaoksen keskellä, minkälaista ei ole voinut odottaa keneltäkään Suomen valtapoliitikolta, ei edes Soinilta.

Uskossa ei saa horjua ---> Aki Järvisellä on taas sana hyvin hallusaan! Taloususkonto on tosiaan hihhulimaista, moraalitonta ja syöpämäistä kulttisekoilua siinä missä esim. mikä tahansa muukin reaalimaailmasta irrallaan oleva tunnustuksellinen ääriliike! Erittäin valitettavan turmiollista on juuri se, että transatlanttisen maailman vallassaolijoiden ja hännystelijöidensä ekonomispoliittinen ajattelu perustuu nimenomaan tällaiselle ihmismielen saasteelle!

Dokumentteja ja tutkimuksia

Thrive (2011) The world is waking up ---> Tuli tämäkin nyt katsottua: Monilta osin varsin loogisesti ja käyttökelpoisesti tehty mm. globalistieliitin systeemien opiskeluun vasta-alkajalle. Tosin havaitsin myös palaneen käryä. Epäilyttävää on mm. tämä: Ko. Thrive-liike on kuin pehmennetty versio Zeitgeist -liikkeestä; ratkaisuiksi näytetään mm. energiavuon tiheydeltään kelvottomia aurinko- ja tuulivoimaa ja itävaltalaisen koulukunnan mukaista fasistista Ludvig von Misesiä ylistetään jonain esikuvana (Huh!). Lisäksi itse rahan syntymekanismiin ei puututa kunnolla... Haiskahtaa siis ensivaikutelman mukaan kauniiseen pakettiin puetulta new age -okkultismilta, jonka on tarkoitus vähentää oikean tieteen ja kansallisvaltiokonseptin roolia ihmisten mielissä ja ehkä jopa aikaansaada siten harhaanjohtavaa tunnustuksellista kollektivismia... No, tutkitaan lisää!

Timeline of the Rothschild family ---> Hmmm., sattui muualta Facebookista tällainen historian tutkimus silmiini. Mielenkiintoiselta vaikuttaa ja etenkin LaRouche -liikkeen historiatuntemukseen verrattuna sen kanssa syntyy tarpeellisesti läpikäytäviä eroja. Palaan asiaan jossain vaiheessa... (Eli voi mennä pitkäänkin, kun tutkimusaineistoja koko ajan kasaantuu).

Libyan lyhyt historia länsiglobalismin varjossa ---> Tärkeä yhteenveto!

Multiple Personality Disorder ---> Hurja, mutta tärkeä dokumentti! Vertautuu oleellisesti globalistieliitin piirissä harjoitettavaan traumaperäiseen mielenkontrolliin, mitä nimitetään myös termeillä MK Ultra ja Monarch Programming.

Top 13 Illuminati Bloodlines & their Mind Control (Fritz Springmeier) ---> Fritz Springmeier on ollut näiden Illuminati-mielenkontrollimenetelmien ahkera paljastaja ja tutkija.

Fritz lavastettiin taannoin vankilaan, mutta nyt vapauduttuaan Alex Jones on ottanut hänet haastateltavakseen viime aikaisissa ohjelmissaan.

http://i.imgur.com/f0m7i.jpg ---> Tässäpä erinomaista ajateltavaa mm. liittyen ehdollistumiseen lännen rapauttavaan kulttuuriin ja eliittikerrosten harjoittamaan aivopesuun ihan vain valtavirtamedian ja populaarikulttuurin välityksellä!

Kirja-arvio

Käymälä: SOFI OKSANEN: PUHDISTUS (2008) ---> Olipa sekä ajatuksia että tunteita herättävää lukea tämä hieno ja paljosta ymmärtävä Käymälä -blogin arvio Sofi Oksasen Puhdistus -kirjasta. Nyt vielä mietin mitä sanottavaa tästä omalta osaltani on (blogissani) ja pitäisikö minun lukea ko. kirja ennen sitä... Valitettavasti taitaa kirjan saatavuus olla kirjastoista mahdotonta pitkään aikaan ja muutenkin tällä erää jopa 400 -sivuisen romaanin läpikahlaaminen ei tunnu mielekkäältä... Yhden kommentin kuitenkin heitän heti alle erikseen --->

Lainaus: " "Amerikka tulee, Truman tulee, Englanti tulee, pelastus tulee niin valkoisin purjein, että vain Viron lipussa on valkoisempaa valkoista." Sofi Oksanen: Puhdistus" ---> Sen verran paljon olen oppinut oleellista transatlanttisen maailman luonteesta, rakenteesta, historiasta, geopolitiikasta, metafysiikasta, taloudesta, hengen ja sielun alennustilasta jne., että voin varmuudella nähdä tuollaisia rivouksia suustaan päästävät pahuuden työkaluina!

No comments: