Monday, February 27, 2012

EKP:n pääjohtaja Mario Draghin teesit kansallisvaltioiden tuhoamiseksi imperialistisen pankkiirioligarkian neofeodaalistavaan ikeeseen

Vaikka positiivisiakin käänteitä on ilmennyt viime aikoina transatlanttisen eliitin käyttämiä ja luomia pahuuksia vastaan (Transatlanttisen eliitin imperiaalisen NWO -agendan kaatamiseksi ilmenneitä käänteitä helmikuun 2012 lopussa ja Englannin parlamentin Lord James of Blackheath paljasti sensaatiomaisesti ison palan transatlanttisen eliitin ekonomisesta imperiaalirikollisuudesta), niin tässä on vakavana huomautuksena viime viikolta ultimaattinen osoitus transatlanttisen eliitin yhä jatkuvasta pahuudellisesta ja rikollisesta kansallisvaltioiden tuhoamisesta ja väestöjen alistamisesta pankkiiridiktatuurin pakottamaan neofeodaaliseen tyranniaan!! -->

EKP:n pääjohtaja Mario Draghi sanoi Wall Street Journalissa, että eurooppalaisten on pakko alistua valtaviin säästöihin ja Euroopan valtioiden on ajettava alas yhteiskuntasopimukset sosiaali- ja työturvineen muka parempaa systeemiä varten. Mehän tiedämme, mikä se on: Eliitin manipuloiman rahatalouden taloususkonnon takia synnytettävä pankkiiridiktatuurillinen hyperplutokratia ja ihmisyyden vastainen maailmanhallitus eli maailmanfasismi keskitetyn vallan kommunismirakentein. Se pahuus on päättäväisesti pysäytettävä!

Taloussanomien juttu --> EKP:n Draghi: Säästöille ei vaihtoehtoja.

Verkkomedian juttu --> EKP:n Draghi: Säästöille ei vaihtoehtoja.

Jälkimmäisestä Riikka Söyringin yhteenveto: "EKP:n pääjohtajan Mario Draghin mukaan Euroopan yhteiskuntasopimus on "vanhentunut." Ja nyt sitten pannaan yhteiskuntasopimus uusiksi pankkien ja vakuutusyhtiöiden yksipuolisella ilmoituksella, koska meillä on kriisirypäs, johon suuri syypää on velalla luotu "raha" sekä pankkien hillitön vivuttaminen, jolla velkakuplaa on paisutettu?

Mario Draghi oli aiemmin Goldman Sachs Internationalin toimitusjohtaja ja Euroopan osaston varatoimitusjohtaja. Draghi on toiminut myös Italian pankin pääjohtajana, EKP:n hallitusneuvostossa, Kansainvälisen järjestelypankin (BIS), jälleenrakennuspankin (Bank for International Reconstruction and Development), Aasian kehityspankin (ADB) ja rahoitusvakausneuvoston puheenjohtajana.

On selvää, että Draghi aikoo suojella pankkiirien valtaa ja edesauttaa meneillään olevaa talousvallankaappausta, jossa kansallisvaltiot lakkaavat olemasta.".

Ensimmäisestä kokoelma oivaltavia lukijakommentteja -->

"Vaihtoehtoja ei ole, sanoo kyömynenäinen rikollinen."

"Euroopan keskuspankin (EKP) pääjohtaja Mario Draghi sanoo Wall Street Journalille (WSJ), että Euroopan ylenpalttinen sosiaaliturvajärjestelmä työturvineen ja turvaverkkoineen on ”jo mennyttä”. Ylenpalttista ei ole muu kuin näiden psykopaatti-kriminaalien ahneus."

"Aina on Bobrikoveille vaihtoehtoja."

"Jos joku asia on takuu varma niin se että NWO -opeilla maailma kulkee kohti itsemurhaa nopeutetussa aikataulussa. Vanha maailmanjärjestys (OWO) synnytti ja ylläpiti elämää jonka NWO tuhoaa pienen eliitin rahan ahneuden ja vallan takia. Eli kriisi on pienen eliitin kriisi ei tavallisten ihmisten."

"Vanhentunut yhteiskuntasopimus korvataan komentotaloudella. Demokratioissa se tarkoittaa KOKoojapuolueiden herruutta. Armeijan termein sanottuna upseeristo ja aliupseeristo komentaa ja tykinruoka ryömii."

"Miksi näitä superrikkaan eliitin edustaja-saneeraajia pitäisi kuunnella? eikö tämä nykyinenkin kriisi ole heidän syytä?? euroopan ja maailman ongelmia ei ratkaista eriarvoisuutta lisäämällä!! Eliittejä suosivaa rahajärjestelmää tulisi voida ennakkoluulottomaati kehittää siihen suuntaan, ettei se pelkästään lisäisi eriarvoisuutta, ja nykymuodossaan syrjäytymistä sekä köyhyyttä!"

"Mitähän se Draghi selittää. Hänhän oli yksi koko tämän euroloukun virittämisessä, kun sitä aikanaan jenkkilästä käsin suunniteltiin. Tuo Draghi kuuluisi kiven sisään enemmästä kuin petoksista. Miksi media ylipäätään suostuu julkaisemaan ainottakaan hänen aivotsuhnua. Niihin kaikkiin liittyy vale. Mutta mitäs tässä, media hoitelee tätä koko kansan lobotomiaa ihan kunniakkaasti." --> Huomautus: Ei ole niinkään suunniteltu "jenkkilästä käsin", vaan keskeinen sylttytehdas on Lontoon City!

"Miten on mahdollista, että EUsta on tullut tällainen painajainen. Koko Eu on yhtä sotkua ja aiheuttanut pelkkiä ongelmia. Haluammeko kuulua tähän katastrofiin?"

"Juutalainen valehtelee taas! Vaihtoehto on: koko EKP on lopetettava, valtioiden on palautettava omat kansallisvaluutat ja kansallistettava yksityiset keskuspankit. Nykyinen rahan syntymekanismi on loisten tärkein työkalu ihmisten orjuuttamisessa."

"Kyllähän tässä ihan Bobrikovin mukaista ohjelmaa suoritetaan... "

"NWO agenda etenee. Tahallaan EU-köyhdytetään Kiinan tasoiseksi orjatyömaaksi. Se tehdään kilpailukyvyn nimissä, on sitten kilpailukykyä kun lapsenne on orjapalkalla tehtaissa töissä ja mitään sosiaaliturvaa ei ole. He omistavat myös Kiinan."

"Taustaa Mario Draghista: "EKP:n uusi pääjohtaja Mario Draghi on eurokriisiin kyynärpäitä myöten seonneen Goldman Sachsin ex-johtaja.

Kreikan velkojen piilottaja Mario Draghi on entinen Goldman Sachs International -pankin varapääjohtaja. Hän jätti paikkansa kuusi vuotta sitten.

Goldman Sachsilla on suora yhteys nykyiseen euromaiden velkakriisiin. Se junaili monimutkaisen järjestelyn, jolla Kreikka pystyi kätkemään miljardeja veloistaan piiloon muilta euromailta. Näin Kreikka pääsi livahtamaan Euroopan rahaliittoon Emuun ja sitä myötä eurovaluuttaan sen aloittaessa vuonna 2002, vaikka ei täyttänyt Emu-kriteereitä.

Kreikka maksoi Goldman Sachsille järjestelystä 300 miljoonaa euroa.

Nyt euromaat rahoittavat käytännössä kansainvälisiä pankkeja, kun niiden väitetään tukevan Kreikkaa ja kreikkalaisia.

Kansanuutiset fi 8.11.2011" Syystä minulle on tullut käsitys, että Draghi haluaa kansalaisten kiristävän vyötään vain siksi, että heidän rahansa annettaisiin pankeille.".

Taustaa Bobrikov -juttuun --> Soinilta ei tipu Rehnin vaatimaa anteeksipyyntöä. Eli Soini hyvin onnistuneesti luonnehti Olli Rehnin kätyriyttä transatlanttisen pankkiirikartellin ikeessä, josta ko. raukkaparka pahoitti mielensä suuresti älähtämällä juuri niinkuin se koira, johon kalikka kalahti.

George Soros: Eurokriisi on Angela Merkelin syytä - Arvopaperi --> Tässä on toisenlainen versio näiden pankkiirikartellin pukareiden oligarkkisista ja saatanallisista asenteista: Syytetään omista mokista ja pahuuksista vain muita ja pahimmillaan viattomia sivullisia, kuten meitä alistettuja ja nukutettuja kansalaisia, joita muka pitäisi orjuuttaa yhä enemmän ko. pankkiirimokien ja -pahuuksien kustantajiksi. SE EI KÄY!!

Eivätkä moiset pukarit kuitenkaan saa itse aikaan mitään rakentavaa ja humaania itse tuhoamansa systeemin puitteissa ja taloususkonnollisessa maailmankuvavankilassaan --> Taloussanomien jutut: G20: Yhdysvallat ja Saksa nahistelevat velkakriisin hoidosta ja G20 lykkäsi ratkaisua IMF:n lisärahoituksesta huhtikuulle.....

No comments: