Saturday, February 11, 2012

Suomen tuhoaminen neofeodalismiin kiihtyy: Kuntauudistus, varuskuntien lakkauttamiset ja irtisanomiset

Tämä viikko toi ennen näkemättömän häkellyttävän ja radikaalin näytön oligarkkisen periaatteen käytäntöön laitosta kolmena uutispommina Suomen heikentämiseksi globaalin pankkiiri- ja eliittidiktatuurin neofeodalismiin; kuntauudistus (Helsingin Sanomien kuntauudistus -sivusto), varuskuntien lakkauttamiset (Nämä 6 varuskuntaa lopetetaan — Uusi Suomi) ja Nokian massairtisanomiset (Hallitus hätäistunnossa Nokian irtisanomisten vuoksi)!

Vuonna 2008 yhteiskunta-aktivismini alussa tiesin jo tämänsuuntaisen olevan tulossa tässä oligarkkipahuudessa ja nyt sen alettua etenemään kunnolla tuohon malliin täällä Suomessa, niin on tietenkin odotettavaa harhauttamisen ja aivopesun kannalta, että kaikkea sitä perustellaan kansalle epäoleellisuuksilla; "rahat eivät riitä", "kunnat ovat nurkkapatrioottisia", "ilmastonmuutos pakottaa alueiden uusjakoon" jne. Olenkin ollut järkyttynyt, suuttunut, masentunut, turhautunut ja suruissani, mutta myös yhä päättäväisemmin taistelutahtoisempi tällaista perustavaa laatua olevaa pahuushaittaa vastaan.

On nimittäin muistettava, että tällainen oligarkkiseen periaatteeseen perustuva pakottaminen EI OLE mikään luonnonvakio, mihin olisi pakko alistua. Se on "vain" virheellistä politiikkaa, josta PITÄÄ ja VOIDAAN luopua! Keinot ovat olemassa, mutta niiden ajamiseen pitää löytää poliittinen tahto ja ymmärrys. Se toki voi olla näin pahasti rapautuneessa länsikultturissa kovin kovin vaikeaa, kun näitä pahuuksia kuvitellaan niin laajasti hyvyyksinä ja kuin neofeodaalikehitykselle ei olisi yhtään vaihtoehtoja eikä ylipäätään nähdä kokonaisuuksien koherenttiuksia ja dynamiikkoja --> Ei nähdä sitä syy-seuraus -ketjua, joka on olemassa esim. juuri oligarkkisen maailmankuvan ja kuntauudistuksen välillä...

Pian näiden uutisten julkistamisten jälkeen olemmekin nähneet tästä ymmärryksen kadosta ja vääristymisestä karmeat esimerkit valtamediassa, kuten --->

TV:n uutisissa Halosen eduskuntavierailun yhteydessä valtiopäivien avajaisissa kansanedustajien haastattelupuheissa tähdennettiin sopeutumista "koviin päätöksiin" talouskriisin takia; huh! Eihän tällaiset idiootit ole mitään kansallisvaltion kansanedustajia, vaan globaalin pankkiiri- ja eliittikartellin edustajia! Lisäksi tämä osoittaa heiltä käskyä meille muka sivistysvaltion asukkaille pitäytyä ko. orja-isäntä -mallin ikeessä keikuttamatta venettä; arghhh, ei ole todellista. Lisäksi TV:stä kuultua: "Vaikeita päätöksiä on tehtävä nyt, kun niistä päättäminen on vielä omissa käsissä", sanoi Katainen! Siis kohtako päättäminen ei ole omissa käsissä lainkaan!?

Eli: Kataisen hallituksen (Kokoomuksen) tällainen vaihtoehdottomuuspolitiikka = Osallistutaan transatlanttisen eliitin ja kätyriensä mukana ensin talousjärjestelmän tuhoamiseen omilla monetaristisilla ja oligarkkisilla menetelmillä aikaan saaden supervelkakriisin. Sitten valitetaan sen takia rahan vähyyttä ja kasvavaa velkaa, mistä johtuen väitetään ainoan parannuskeinon olevan rajun säästö- ja leikkausmyllerryksen. Sitä varten kehitetään (On jo kauan ennen velkakriisiä sitä varten kehitetty) keskittämiseen ja niukentamiseen perustuvia ideologioita. Väitetään ainoastaan niiden parantavan ns. kestävyysvajetta ja olevan sen hyödyksi myös ns. ilmastonmuutoksen torjunnassa ja suurten ikäluokkien eläköitymisessä. Täten globalisaatioaivopesty ns. älymystö ottaakin ko. ideologiakehitelmän ilomielin vastaan ja jotkut voivat kokea sen luonnonlakinakin rientäen sen toteuttamistalkoisiin zombeina.

Toisin sanoen kuvainnollisesti: Ensin "eteispalvelija" itse varastaa naulakoista kaikkia muita paitsi ruskeita vaatteita. Sitten valittaa, että joku muu tykkää varastaa sellaisia vaatteita. Ratkaisuksi tarjotaan "eteispalvelijan" puolesta pitäytymistä pukeutumiseen ruskeisiin vaatteisiin, joita ei varasteta. Eteispalvelun käyttäjät aivopestään kuvittelemaan, että ainoastaan ruskeiden vaatteiden käyttö ehkäisee varkaudet. Eteispalvelun vakioasiakkaat näyttävät siinä esimerkillistä mallia.

<-- Juuri noin hullua se on! Ja meidän täytyy muistaa, että on vaihtoehtoja ja on myös eliminoitava oikea ongelma eli itse "huono eteispalvelu" ja sitten laittaa parempi palvelu tilalle --> Mm. Glass-Steagall -periaate (LaRouche -liikkeen juttuja aiheesta; Info-Graphic: How The Glass-Steagall Law Works, A MATTER OF PRINCIPLE: Hamilton's Economics Created Our Constitution ja Rachel Brown: Glass-Steagall, and a National Bank) lopettaa "vaatteiden varastelun" ja mahdollisuus "värikkäämpään pukeutumiseen" palaa...

Muistakaamme myös se, kuinka Katainen muutama vuosi sitten vähätteli SAMAN YHÄ JATKUVAN KRIISIN alussa tyyliin "Se ei koske Suomea" ja "Leikkauslistoja ei tule". Selkeästi oli silloin kuitenkin nähtävissä, että "se" väistämättä Kataisen & co:n. turmiojohdatuksessa TULEE KOSKEMAAN Suomea ja Nyt "se" TOTAALISESTI KOSKEEKIN Suomea enemmän kuin koskaan ennen ja täysin tahallaan globaalien pankkiiri- ja virkamiespaholaisten sekä kätyriensä tekemänä! --> Todella syvää PAHUUTTA!!

Eikä siinä vielä kaikki, vaan he välttelevät vastuuta heidän turmion päätöksistä: "Katainen pakeni synkkiä uutisia ulkomaille", sanoi Iltalehden otsikko parisen päivää sitten --> Siinä tosiaan malliesimerkki moraalittomasta ja luihusta globaalin oligarkian ja eliittipankkiirien kätyristä, joka ei välitä maastaan, kuten pitää! Näin vakavassa kriisissä paljon puhuvan karmaisevaa ja vaarallista; kuin Titanicin kapteeni olisi välillä poistunut helikopterilla maihin laivan seilatessa jäävuorten seassa...


Tekosyy nro. yksi --> "Rahat eivät riitä" = Oligarkkien ja äärikapitalistipankkiirien tapa sanoa kätyriensä suulla, että he haluavat mahdollisimman paljon rahaa (valtaa) itselleen ja mahdollisimman vähän muille ja tähän tilaan he pyrkivät manipuloimaan kaikin keinoin valtioitakin eri käytännöin, mikä on fasismia. Tästä koko kuntauudistuksessa on nyt pohjimmiltaan kyse!

Itse asiassa siinä kiteytyy Suomen mitassa enemmän kuin koskaan ennen totaalisen vastakkainasetelmallisesti ko. oligarkkinen periaate rahatalouden yksityisintressien taloususkontona vs. periaate ylläpitää - kehittää kansantaloutta, fyysistä ekonomiaa ja kansallisvaltiota! Nyt ensin mainittu pyrkii totalitarisoitumaan ja hegemonisoitumaan globaalisti monin kauhistuttavin tavoin, kuten olen osoittanut. Se "kehitys" eli vastuuton ja perverssi pahuus on pysäytettävä!

‎... Vaan miten sen lopettaa, kun koko transatlanttinen maailma on vastuuttoman ja perverssin paha, älymystöt koomassa ja globalisti-ideologioiden pauloissa ja rahvas on kiinnostunut lähinnä vain idioottiviihteestä ja / tai äärinationalistisista vastareaktioista... :/

Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä - blogin juttu (Kuntauudistukset sekä varuskuntien lakkautukset ovat salajuoni jolla viedään Suomi NATO:n jäseneksi) tuo esille myös muutamia hyvin tärkeitä ja ajattelemisen aihetta herättäviä pointteja, jotka lainaan alle:

"Kansanedustajaa Timo Kalli kehitti 90-luvulla kuntauudistukseen tähtäävän PARAS-hankkeen, vaikka se ei ole koko totuus. Koska kyseessä ei ole mikään PARAS-laki. Koska se on todellisuudessa EU-sopeutuslaki.

EU-liittymissopimukseen luvatut tulevat suurkunnat suunniteltiin sisäasianministeriössä jo vuonna 1992.

Suomen EU-neuvotteluihin kuului velvoitteena suunnitella aluejakojärjestelmä eli NUTS-jako.

Suunnitelma muotoutui seuraavaksi:

NUTS I - 5 suurlääniä
NUTS II - 19 maakuntaa, jotka jo olivat olemassa EY:n EMOTR-rahojen jakamista,ja myöhempää EU-tukien jakoa, hallinnointia ja valvontaa varten
NUTS III - 88 pientalousaluetta, joista nyt tehdään PARAS-lain edellyttämät suurkunnat. Niiden tehtäväksi tulee peruspalveluiden "turvaaminen"."

"Pakkokuntauudistuksen toinen tarkoitus on tuhota ns. EU-kriittinen poliittinen vastarintaliike kuten Perussuomalaiset ja romuttamalla Suomesta monia satoja kuntia tämä käy erittäin luontevasti. Jäljelle jää vain Kokoomuksen diktaattorimainen ylivalta..."

"Suomen NATO:n pakkojäsenyyttä tullaan perustelemaan mm. Suomen turvallisuudella siinä vaiheessa, kun Venäjä on alkanut ottaa osaa USA/ISRAEL/NATO vs. Iran/muut lähi-idän liitolaiset -konfliktiin.".

Tästä viikon ilkeästä kimarasta huolestui ja pahoitti mielensä mm. tämäkin herra: Uskottavuusvaje (Uuninpankkopoika Saku Timonen -blogi). Pari lainausta siitä --->

"Hallituksen täytyy pitää meitä kansalaisia ihan täysinä ääliöinä. Muuten ei voi selittää ikävien uutisten ajoittumista juuri tälle viikolle, heti presidentinvaalien jälkeen. Keskiviikkona julkaistiin kuntakartat ja kerrottiin varuskuntien lakkauttamisesta ja eilen ilmoitettiin, että valtio on valmis luopumaan Finnairin osake-enemmistöstä."

"Eilen eduskunnassa ministeri Virkkunen toivotti myös opposition tervetulleeksi mukaan kuntauudistustyöhön, mutta se edellyttää hallituksen tavoitteiden hyväksymistä. Tunti sitten pääministeri Katainen sanoi radiossa, että pakkoa ei käytetä - paitsi tietenkin siinä tapauksessa, että jotkut kunnat vastustavat yhdistymistä. Siis yhdistytte tai itekette ja yhdistytte."

"Hallituksen toimien järkevyydestä jokainen muodostaa oman mielipiteensä itse, mutta tiedotuksen suhteen on selvästi nähtävissä uskottavuusvaje. Emme me nyt ihan vielä ole niin tyhmiä, että uskoisimme huonojen uutisten kertarysäyksen olevan puhdasta sattumaa. Nokiakin osasi koordinoida omat huonot uutisensa samaan nippuun."

Niinpä: Tässä tosiaan on manipuloitu myös tiedottaminen sopivasti presidentinvaalien jälkeiseen aikaan, jotteivät ko. uutiskimaran kataluudet olisi häirinneet niitä. Meidän on joka tapauksessa osattava tässäkin tilanteessa katsoa maailman kokonaistilannetta oikein ja sitä varten Verkkomedian päätoimittaja Janus Putkonen kirjoitti tämän viikon alussa erittäin hyvän kokonaisanalyysin, jonka tarjoan tarkasteltavaksenne -->

Suomi on ilman oppositiota - maamme ja kansa jäi ilman puolustajiaan ja kiteyttävä lainaus lähtötilanteen tajuamiseksi ---> "On nöyrästi onniteltava eliittiä! Tavoite, yksinvaltainen ja oikeistolainen Suomi on saavutettu. Jalkojenne juureen on annettu maa ilman oppositiota ja työkansan ääntä. Keskusliikekulttuuri on saavuttanut sukupolvelta toiselle periytyneen elitistisen ihanteen: Sanalla sanoen, nyt me olemme kusessa.".

Lisäksi Janus Putkonen äskettäin Facebookissa: "En suostu puhumaan salaliitoista. Ne on 2000-luvulla paljastettu, joten on puhuttava valtaliitoista ja käsiteltävä niitä niiden oikeilla nimillä. Valtaliitot eivät ole nousseet puolustamaan runsasta dokumentaatiota, joka heidän toimintansa ...on todistanut - vaikeneminen on myöntymisen merkki. Nyt on kyse enää siitä hyväksymmekö nämä valtaliitot demokratian sijaan? Vaadimmeko kansanvaltaa vai annammeko harvainvallan johtaa illuusiota.".

Transatlanttiset valtaliitot ovat tosiaan tuhoamassa kansallisvaltiot, kansantaloudet ja fyysisen ekonomian neofeodaalistavan diktatuurinsa alle ja siitä oleellisimpia hälyttäviä esimerkkejä on Suomessa nyt juuri kuntauudistuksen läpirunttaaminen. Tässä kiteytyy ko. valtaliittojen diktatuurin vyörytys ja heidän aikataulunsa hätäisyyskin paljastuu samalla. Miksi muuten mokoma kuntauudistus muka pitäisi toteuttaa niin hätäisesti, radikaalisti sekä demokratiasta ja ihmisistä näin pahasti välittämättä!? Ainakin kuntauudistuksen analysointi tarkemmin onkin tarpeen tehdä ja palaan siihen liittyen asiaan toisessa kirjoituksessa...

Joka tapauksessa on siis oleellista huomata, että ei ole olemassa salaliittoja, koska kaikki nehän on jo paljastettu ja dokumentein osoitettu olemassa oleviksi valtaliitoiksi! Siksi on vain omaa välinpitämätöntä sokeutta / tyhmää ymmärtämättömyyttä / ylimielistä näkemyksettömyyttä / harhaan johdettua perehtymättömyyttä - sanalla sanoen aivopesua, jos ei sitä näe tässä transatlanttisen maailman vakavassa rappiossa ja eliittiohjautuvassa ja taloususkontolähtöisessä diktatuurin vyöryttämisessä.

Miten tästä eteen päin siis enää voidaan mennä turvataksemme fyysisen ekonomian, kansantalouden ja kansallisvaltioiden toiminnan ja olemassa olon humaanisti ja ympäristöystävällisesti?... Välillä tilanteeseen suuttuessani kohkaan, että miellyttäminen ja kainostelu eivät ole hyveitä tässä lännen valtaliittojen vastaisessa taistelussa varsinkaan enää, koska olemme saapuneet ko. sotatilan uudelle tasolle jo niin pahasti, mistä osoituksena mm. juuri kuntauudistus diktatuurillisena runttauksena, humaanien oppositiovoimien mitätöinti oikeisto- (Luetaan eliitti- ja oligarkia-) ja eliittihegemonian alle aivopesuin ja harhautuksin virallisella tasolla mm. vaaleissa, keskusteluissa ja toimintamenetelmissä sekä maailmalla myös militaristisen imperialismin nousu ja uho eliitin rahatalouden taloususkonnollisten teesien ryydittämänä!

Hyveitä joka tapauksessa ovat kuitenkin tiedostaa ja ymmärtää tämä vakava tilanne ja sille mahdollisimman oikeanlaiset korjaus- ja parantamismenetelmät. Näihin liittyen riittää todella paljon ajateltavaa, kehitettävää ja toimeenpantavaa ilmeisesti useiksi vuosikymmeniksi eteen päin, jos sallitaan...

Viimeisenä tarjoan lisää aiheeseen ja laajempaan kokonaisuuteen liittyvää ajattelemisen aihetta LaRouche -liikkeen viimeisimpien aineistojen myötä -->

Maanantailta 6.2.2012: "The Threats We Must Conquer: Nobody Will Survive This War." (Hätä -webcast) -->

Keynote Address
Question 1: How Can We Transition from a Monetary System to a Credit System?
Question 2: Creative Survival vs. "Creative Destruction"
Question 3: How Can Russia be Freed from the Monetarist Trap?
Question 4: Could We Find a 'Silver Lining' in a Romney Presidency?
Question 5: Consequences of the Fall of Assad.

Lisäksi videot:

LPAC Weekly Report

LaRouche on Alex Jones · February 10, 2012

On The Brink Of Thermonuclear War

LaRouche & The Slate: The Economic System, Pt 5.

No comments: