Monday, March 05, 2012

Vladimir Putinin valinta Venäjän uudeksi presidentiksi transatlanttisen pankkiiri- ja eliittikartellin kauhuksi

Eilen sunnuntaina 4.3.2012 järjestettiin Venäjän presidentinvaalit ja niissä voittajaksi selviytyi odotetusti Vladimir Putin. Heti tuoreeltaan länsimaiden valtamediat ovat syyttäneet vaaleja ja Putinin voittoa liiasta Putin -keskeisyydestä, runsaasta vilpistä ja ottavat läpinäkyvän korostetusti ja jopa keksitysti esille Putinin vastustajat ja heidän aikeensa järjestää mielenosoituksia ja vaalien mitätöintiä. Sen sijaan vähälle huomiolle - olemattomaksi jää Putinin mahdollinen positiivinen rooli Venäjän presidenttinä ja patrioottisena valtiomiehenä. Katsotaanpa heti kärkeen näitä valtamedian juttuja aiheesta -->

Hesarin juttuja; Etyjin tarkkailijat: Venäjän vaalikamppailu vääristynyt, Putin sai Moskovassa alle puolet äänistä, Putin voittoon ensimmäisellä kierroksella, oppositio kokoaa mielenosoitusta, Maailman media: Venäjän vaaleissa kruunattiin itkevä tsaari ja Putinin voitto jakaa mielipiteitä Venäjällä.

Iltasanomien juttuja; Tarkkailijat: Venäjän vaalit vääristyneet Putinin hyväksi, Etyjin vaalitarkkailijat vaativat Venäjän vaalivilppisyytösten tutkimista, Putin selitti kyyneleitään: Oikeat, mutta johtuivat tuulesta!, Nettikamerat paljastivat nakuilua, pussailua ja diskoilua Venäjän vaaleissa, Rinnakkaislaskennan tulos: Putin saikin vain 50,34 %, Putin itki - mutta olivatko vaalit rehelliset?, Näin Venäjä äänesti - katso interaktiivinen kartta, Lue tästä kaikki IS:n jutut Venäjän vaaleista ja Niinistöltä selvää puhetta Venäjästä.

Iltalehden juttuja; Etyjin tarkkailijat: Venäjän vaalikamppailu vääristynyt, Mikä on totuus Putinin kyynelistä?, Kovat vilppisyytökset: Kuolleita sukulaisia ja lahjontaa!, Tällainen on tulevaisuuden Venäjä, Tissiprotestoijille rajua kohtelua ja Presidentti Niinistö kehui Venäjän vaaleja.

BBC:n juttuja; Russia poll skewed to Putin - monitors, Rivals criticise Putin 'victory', Profile: Vladimir Putin, Russian media praise Putin win, In pictures: Russia votes, Rosenberg's Russia,
The illegal anti-Putin protesters, City fights back against corruption ja The candidates.


CNN:n juttuja; Observers slam Russia vote as Putin declares victory, Report: Russian election 'skewed', Protesters 'to march on Kremlin', Who are the winners and losers? ja Putin's top photo ops Profile.

Näissä länsimedian epäluuloissa ja antipatioissa Putinia kohtaan ei ole mitään yllätyksellistä, kun tajuaa globaalin geopolitiikan tilanteen oikean ja strategisesti vakavan luonteen --> Transatlanttisen maailman eliittikeskeinen ja kuolemaan tuomittu rahajärjestelmä on taloususkonnollisessa hallusinaatiossaan aiheuttamassa kansantalouksien ja fyysisen ekonomian romahduksia lännessä jopa sivilisaation tuhoutumisen partaalle.

Sen sijaan Putinin valinta Venäjän presidentiksi varmistaa Aasian erkaantumista Venäjän johdolla nimenomaan fyysisen ekonomian kehittämiseen ja valtiollisen suvereeniteettiin perustuvaksi neorenessanssia luovaksi alueeksi. Tätä transatlanttinen eliitti ei voi sietää psykopatiassaan ja taloususkonnollisessa hihhuloinnissaan. Siksi hallitsemansa länsimedian kautta välittyy radikaalisti Putinin huonoihin puoliin ja jopa keksittyihin väärinkäytöksiin perustuva illuusio.

Niinpä Facebookissa heti tuoreeltaan eilen Putinin julistaessa voittoaan kommentoin näin: "Odotettu voitto, mutta Putin on kyllä ristiriitainen hahmo; yhtäältä hän on hyvin perillä Venäjän tämän hetken osasta olla tärkeä fyysisen ekonomian kehitykseen panostava vastavoima lännen taloususkonnolliselle rappiolle ja toisaalta hän vaikuttaa varsin tylyltä ja vallanhaluiselta tyypiltä. Tarvitseeko Venäjä juuri tässä maailmantilanteessa tämänlaista sanotaanko semidiktaattorimaista johtajaa, joka osaa vaatia riittävästi antamisensa vastineeksi?... Lähivuodet sen varmasti osoittavat selvästi...".

Onko siis niin, että tässä maailman tilanteessa transatlanttisen eliitin ja pankkiirikartellin imperiaalisia pahuuksia vastaan valtiollista suvereeniteettiä ja fyysisen ekonomian kehittymistä turvaavan johtajuuden on välttämättä oltavakin kuriltaan ja toimiltaan sopivasti ankara ja tiukka? Näyttää siltä, että sellaistakin joudutaan jossain määrin sietämään ihmisyyden ja sivilisaation puolustamiseksi moisilta pankkiiridiktatuurin agendoilta, koska niihin liittyvä taloususkonnollinen hegemonia on äärimmäisen jääräpäinen ja sokea vastustaja ja ydinongelma.

Häilyvä ja yllätyksellinen raja kuitenkin sijaitsee siinä, missä vaiheessa sopiva ankaruus ja tiukkuus voi muuttua haitalliseksi tyranniaksi ja totalitarismiksi. Siinä Venäjällä voi olla toki vielä oppimista, koska ei ole ollut helppoa ko. valtion karistaa Neuvostoliiton aikaista diktatuuritaakkaa yltään... Sen sijaan lännessä tilanne on hälyyttävästi se, että olemme menossa vaarallisesti juuri diktatuurin ja totalitarismin suuntaan, missä täällä Suomessakin Kataisen hallinto on kokonaan transatlanttisen eliitin näiden poliittisekonomisten imperiaaliagendojen vyöryttämisen kätyrinä.

Siksikin lännen taloususkonnollisia toimintoja ja sisältöjä ei valtamediassa kyseenalaisteta lähimainkaan kunnolla edelleenkään kuin korkeintaan vain harvoissa sivulauseissa, missä esim. täällä Suomessa lähinnä vain Timo Soini pääsee laukomaan hallituksemme vastaisia näkemyksiä ja nekin pyritään maalaamaan lähinnä ns. hupaisaksi teatteriksi...

Katsotaanpa seuraavaksi LaRouche -liikkeen analyysejä ja yhteenvetoja tästä Putinin presidentiksi valinnasta ja Venäjästä näiden geopoliittisten uhkien partaalla --->

Lyndon LaRouchen tuore kommentti: From LaRouche: In the Wake of Putin's Victory: Nothing Has Changed ja siihen liittyvä toimituksen video; Morning Overview: In the Wake of Putin's Election.

Artikkelit:

The Empire's Thermonuclear War Option,

Destabilizing Russia: The 'Democracy' Agenda of McFaul & His Oxford Masters,

Prior to Elections, Putin & Russian TV Warned of Election Provocations,

Provocations & Wild Fraud Claims Being Used to Dub Putin's Victory "Tainted",

Putin Wins Russian Presidency in the First Round,

Brits Detail the Non-Surrender of Asia,

Russian General Cites LaRouche on Russia's Role in Blocking WWIII,

Russia Expands Its Infrastructure in the Arctic ja

Prominent German-Russian Role in Effort To De-Escalate Tensions Between Russia and NATO.

Ylimmäisestä artikkelista lainaan kolme kohtaa tämän globaalin tilanteen vakavuuden tähdentämiseksi -->

"The real danger of global thermonuclear war comes from the fact that the present global monetarist system is doomed. The empire is the global monetarist system, and the British Monarchy plays a particular role within that global imperial system. The key question right now is whether that imperial system, represented by institutions like the post-Bretton Woods International Monetary Fund (IMF), can induce Russia and China to submit to imperial control, to the global monetarist system. If Russia and China capitulate to imperial control, then thermonuclear war is not necessary."

"The imperial system has declared that the era of the nation-state and national sovereignty is over. Tony Blair made the announcement in Chicago in 1999, when he declared, in the midst of the Kosovo war, that we have entered the post-Westphalian world. That post-Westphalian world means no more powerful nation-states, asserting actual sovereignty, can be tolerated anywhere on the planet, particularly in Eurasia. Russia and China are the big targets."

"Now the international monetarist system, of which the British Empire and the City of London are the nominal repository, are on the edge of extinction. How they respond to events unfolding in the coming days will be crucial. How will they view the window of time between Putin's election as President of Russia and his inauguration? With the close Putin-Medvedev collaboration, that window of opportunity is limited, but not halted altogether. It is on the basis of this situation, this set of issues, that the decision will be made: Is thermonuclear war the only option for saving the imperial IMF-centered system? This is the real issue, as opposed to the surface manifestations, why we are at risk of thermonuclear confrontation right now.".

--> Suomessa Jyrki Kataisen hallinto näyttää radikaalia mallia juuri tuosta, että itsenäisiä valtioita ei enää suvaita transatlanttisen eliitin rahatalouden ja taloususkonnon imperiaaliseksi säilyttämiseksi ja vahvistamiseksi vaikka sivilisaation tuhoutumisen kustannuksella ja selvästihän tämä seinähullu sokeus näkyy Jyrkin jokaisesta ilmeestä ja sanasta. Hallituksemme jokainen teko ja aie on alkanut muistuttamaan tästä vaarasta ennen näkemättömällä tavalla Suomen koko historiassa! Siksi en tunnusta enää Kataisen hallitusta, vaan leimaan sen vieraan vallan miehityshallinnoksi!

Positiivista kehitystäkin on toki ollut lännessäkin viime aikoina tämän rikollisen transatlanttisen eliittisysteemin kaatamiseksi, mistä tämäkin on yksi merkki: Geithner arrested? 116 major bank resignations? What The Finance is this?. Toisaalta LaRouche -liike varoittaa, josko Kreikka viimein kaatuisi ensi torstaina lopullisesti vararikkoon: Will Greece Formally Default on Thursday!!...

Aivan lopuksi Adrian Salbuchilta myös erinomaiset havainnot Venäjästä, Putinista ja maailman tilanteesta transatlanttisen rikolliseliitin ikeessä --> Salbuchi: Putin a break against neo-colonial West.

No comments: