Sunday, May 06, 2012

Poliisivaltiotyrannian kiristäminen taloususkonnollisessa pankkiiridiktatuurissa: Yhdysvallat luomassa keskitys- ja uudelleenkoulutusleirijärjestelmää

Tämän viikon dramaattisinta antia transatlanttisessa geopolitiikassa on ollut Yhdysvaltain poliisivaltiotyrannian kiristämisen paljastuminen yhä rivommin totalitaarisemmaksi ja esimerkkinä siitä, mihin globalistieliitti haluaa yhteiskuntatotalitarismia "kehittää" länsimaissa suojellakseen supervararikkoontuneen rahatalousjärjestelmänsä syntyminen uudelleen sen aiheuttamien tuhoprosessien läpi heidän "uuden uljaan maailmansa" pankkiiridiktatuurisysteeminään globaalisti.

Tämän kiteyttää asiakirjapaljastus, joka näyttää entistä kammottavammin Yhdysvaltoihin olevan rakenteilla keskitys- ja uudelleenkoulutusleirien järjestelmä myös omia kansalaisiaan varten, missä tyrannisoitavina ja muokattavina kohteina ovat mm. ko. eliittisysteemiä kyseenalaistavat toisinajattelijat! Tämä on erittäin vakava varoitus koko transatlanttiselle piirille siitä, kuinka yhteiskuntamme ovat näillä näkymin vääjäämättömästi totalitarisoitumassa tahallisen, uskonnollisen, moraalittoman ja harhaisen maailmankuvavääristymän tuloksena!

Tämän poliisivaltiojärjestelmän rakentaminen on ollut käynnissä eri vaiheineen (...ja aluksi täysin salassa ennen meitä aktivistipaljastajia) USA:ssa(kin) jo useita vuosikymmeniä, mutta se on nyt tulossa viimeistelyvaiheeseen, jota varten Barack Obaman hallinto osaltaan on pistetty viime vuosina tuottamaan lakimuutoksia (Mm. NDAA), jotka sallivat yhtä ja toista diktatuurillista totalitarismitoimintaa rakenteineen ja henkilöstöineen. Mm. ns. FEMA -leirit ovat olleet esillä tässä diktatuurivyörytyksessä jo useita vuosia. Tämä kyseinen paljastettu asiakirja ja toimenpideohjeistus on ollut käytettävissä moista systeemiä rakennettaessa vuodesta 2010 alkaen ja sen paljastuminen nyt kertoo osaltaan ihmiskunnan (lähi)tulevaisuuden kannalta äärimmäisen surullista kieltään.

En osaa sanoa, kuinka paljon ihmisiä viimein herää lisää tämän sensaation myötä tajuamaan sen, kuinka paljon transatlanttinen rappio ja sen parissa pahiten toimivat pukarit ja kätyrit ovat päävihollisiamme ja tähdellisesti eliminoitavia vaaroja. Hälytys on edelleen päällä! Kuitenkin kyseessä on erittäin konkreettinen ja hämmentävä merkkipaalu, jonka suuruusluokan ja ns. NWO -projektiin osallisuutensa tajuaminen on hyvin häkellyttävästi oksettava asia.

Pidemmittä kauhisteluitta annetaan muiden sisältöjen ja juttujen kertoa tästä käänteestä. Pääosan annan siinä Alex Jonesin medioille - sisällöille, koska hän joukkoineen on ollut nimenomaan Yhdysvaltain poliisivaltiotyrannian ko. kiristämisen tutkimisessa, paljastamisessa ja kritisoimisessa parhaimpien edelläkävijöiden joukossa jo lähes 20 vuoden takaa.

Verkkomedia:
Yhdysvallat: toisinajattelijat leireille ja 'uudelleenkoulutukseen' --> Lainauksia: "Torstaina julki tulleessa Yhdysvaltain armeijan dokumentissa ohjeistetaan, miten psykologisen sodankäynnin ammattilaiset palauttavat "poliittisiin aktivisteihin” kunnioituksen Yhdysvaltain politiikkaa kohtaan, ja miten "uudelleen­koulutus" tapahtuisi perinteiseen tyyliin leirioloissa. Ne, jotka ovat vitsailleet kommunisti­maiden ja arabi­diktatuurien ihmisoikeus­tilanteesta ja poliittisista vapauksista, saanevat uutta ajateltavaa Yhdysvaltain kehityksestä.".

"Leireillä suoritettavat ”psykologiset operaatiot” (PSYOP) luetellaan seuraavasti:

- Mahdollista vastarintaa organisoivien ja häiriöitä aiheuttavien tyytymättömien ja kapinallisten ainesten, agitaattorien ja poliittisten johtohahmojen tunnistaminen.


- Indoktrinointiohjelmien kehittäminen vihamielisen suhtautumisen vähentämiseen tai poistamiseen.


- Poliittisten aktivistien tunnistaminen.


- Kovaäänisten käytön järjestäminen esimerkiksi leirin hallinnollisten tiedotusten jakamiseksi.


- Sotapoliisin avustaminen pidätettyjen ja irtolaisten käsittelyssä hätätilanteissa.


- Psykologisen operaation suunnitteleminen ja toteuttaminen siten, että operaatiolla aikaansaadaan ymmärrys ja hyväksyntä Yhdysvaltain harjoittamalle politiikalle ja toiminnalle.
".


"Uudenvuoden aattona Barack Obama allekirjoitti NDAA-lain, jonka nojalla kansalaisia voidaan siepata ja pitää vangittuina määräämättömästi ilman oikeudenkäyntiä.".

"Terrorihallintoa ja puhdistuksia varten Yhdysvaltain johdolla näyttäisi olevan kaikki oleelliset palikat kasassa, joten poliitikkojen taustavoimat lienevät valmiita vanhaan tuttuun näytökseen – suuri hyökkäys itäänkin on jo selvästi alulla.

Ja koska politiikassa ei kuulemma ole sattumia, lienee oletettava, että taustavoimat ovat vaihtamassa jälleen kerran suuremmalle tuhovaihteelle?".

"Missä on suurta sotaa, siellä on luultavasti myös eliittirotujen puolustajia ja velkarahapankkiireita. Tai toisin päin. Oletettavasti Bill Gates on säätiöineen ja Monsanto-osakkuuksineen varautunut jakamaan rokotteita ja gm-ruokaa vähäväkiselle kansanosalle – nykyaikaisia vastineita täisuihkuille? Viime maailmansodassa IBM toimitti saksalaisille keskitysleiriasukkien kortistointikoneet, pian ehkä näemme Microsoftin vastaavat bisnekset.

Ja missä luuraa EU:n komission vastaava koulutusohjelma?".


Infowars -sivuston juttuja aiheeseen liittyen --->

Obama Mentor Calls for Re-Education Camps - May 5th, 2012

Joel Skousen: Army Document Reveals Citizens to be Treated as Enemy Combatants - May 5th, 2012

Obama Mentor Wanted Americans Put In Re-Education Camps - May 4th, 2012

Yes, The Re-Education Camp Manual Does Apply Domestically to U.S. Citizens - May 4th, 2012

Leaked Documents Confirm Prison Camps Inside U.S. - May 4th, 2012

Alex Jones: Pentagon prepares re-education camps for political activists - May 3rd, 2012

Leaked U.S. Army Document Outlines Plan For Re-Education Camps In America - May 3rd, 2012

Poliisivaltiotyrannian kasvattamiseen liittyviä muita juttuja Infowars -sivustolta viime päiviltä -->

The US Military Wants To ‘Microchip’ Troops - May 6th, 2012

Unmanned Poison Drones Are The Latest Threat To This Summer’s Olympic Games - May 6th, 2012

Chicago Citizens to Submit to Invasive Screenings During NATO Summit - May 5th, 2012

FBI Exploited Mental Illness in Latest Fake Terror Case - May 4th, 2012

Secret Service Wants Pat-downs and Porno Scanners in Chicago During Summit - May 4th, 2012

Police Caught in the Act of Drugging Protestors? - May 4th, 2012

Students To Be Spied On, Censored With School Issued Laptops - May 3rd, 2012

Shoot to Kill: Chicago’s No Fly Zone - May 3rd, 2012

Police Drugging Occupy Protesters - May 2nd, 2012.

No comments: