Thursday, June 21, 2012

Eduskunta hyväksyi EVM:n: Kansalaisten vihatulva ja vallankumousmentaliteetti nousuun keskustelupalstoilla!

Eduskunta hyväksyi tänään aamupäivällä EVM:n äänin 104-71! Tämä on selkeästi maanpetoksellista pankkiirioligarkkista diktatuuria ja kansallisvaltion neofeodalistista tuhoamista palvelevaa pahuutta! Teen heti Juhannuksen jälkeen tämän EVM -äänestyksen pohjalta tämän viime syksyn analyysini (Eduskunnan maanpetoksellinen ERVV-äänestystulos ja kansanedustajien pankkiirioligarkiamyötäilevyyden asteet sen pohjalta) mukaan vastaavan tutkimuksen maanpettureiden esilleottamiseksi, josta saamani nimilista tulee ahkeraan käyttöön jatkokirjoituksissani ja etenkin tuleviin vaaleihin liittyen.

Tässä on transatlanttisen maailman tilanteeseen liittyviä muita oleellisia viimeaikaisia kirjoituksiani, jota vasten EVM on myös nähtävä: 

---> EVM pankkiirioligarkkisen neofeodaalidiktatuurin osana on estettävä - Osa 2!: EVM-mielenosoitus Eduskuntatalolla tänään

---> EVM pankkiirioligarkkisen neofeodaalidiktatuurin osana on estettävä!: EVM-mielenosoitus Eduskuntatalolla huomenna

---> Nokia taloususkonnollisen imperialismin ja oligarkkisen periaatteen armoilla - työkaluna: Arhi Kuittisen ja LaRouche -liikkeen havainnollistuksia

---> Eurokriisi osana oligarkkipahuuden aiheuttamaa järjestelmätuhon eskaloitumista: LaRouche -liikkeen hätälääkitys promotointiin!

---> LaRouche -liikkeen vetoomus transatlanttisen alueen hallituksille ja parlamenteille: Glass-Steagall -laki voimaan heti!.

Pidemmittä puheitta tässä on seuraavaksi kansan reagointia EVM -äänestyksen tulokseen Taloussanomien keskustelupalstalta ko. aiheeseen liittyvästä jutusta. Kommenteissa EVM:n tuomitseminen ja viha hallitusta sekä sen kansanedustajia vastaan on hyvin voimakasta ja vihalta ei säästetä edes hallituspuolueiden äänestäjiä. Tähän on syytä suhtautua vakavasti!....

Eduskunta hyväksyi pysyvän vakausmekanismin: Lukijakommenttilainaustulva --->

"Kekkosen sanoin: "S**TANAN TUNARIT!" "

"Senkin roistot! Annatte suomalaisten rahat ulkomaisille pankkiireille. Hävetkää!"

"Nyt on sellainen piikki auki, joka ei hevin mene kiinni."

"Hyvä. Täydellinen konkurssi taas askeleen verran lähempänä. Kohta pöytä puhdistuu."

"Kun Suomi putos puusta kaikki kävi äkkiä
ei nähty itse sikaa eikä edes säkkiä"


"Urpilainen oli juuri eilen aamu-tv:ssä ja kertoi vastustavansa mekanismia ja samoin myös Katainen kiisti tukevansa mekanismia A-studiossa.

Molemmat ovat pettäneet ja huijanneet kansaa törkeästi."


"Kuopan reunalla nähdään..."

"Suomalainen imee peukaloa ja sanoo mamma kun tollot edustajamme (minun äänestämäni kyllä vastustivat sopimusta) lähettävät kaikki rahamme ulkomaille!

Tyhmyydellä ei näköjään ole äärilaitaa."


"R.I.P. demokratia. Uhrattu kapitalismin ahneuden alttarilla.

Tästä lähtien Keski-Eurooppalaiset pankit määräävät mitä Suomessa tehdään... Jutta, miten annoit tämän tapahtua? Olithan pankkimiesten bonuksia vastaan, nyt pankkimiesten bonuksien suojelemiseksi suomalaisilta on viety hyvin suuri osa määräysvaltaa..."


"MUISTOTAULU näille 104 edustajalle , jotka kauppasivat ja nimillään todistivat itsenäisen Suomen myymisen."

"P E R K E L E E N T U N A R I T ! ! !"

"Ei ensimmäisenä. Velkamaat ovat innokkaasti ratifioineet EVMää, koska haluavat heti asiakkaiksi.

Sen sijaan osoittaa, miten ulkoradalla Suomi ja sen hallitus ovat EUROkriisin hoidossa. Olemme valmiita pyöräyttämään EVMn käyntiin, vaikkei edes suurin maksaja Saksa ole allekirjoittanut sopimusta, ei edes sitä vakaussopimusta.

Hauskaa tästä tuleekin, jos Saksa jää ulos ja Suomi lahjoittaa vähät rahansa velkamaille. Ja kun se Suomen ensimmäinen erä on loppu, velkamaat sitten vain tilailevat Jutalta lisää.

Miksi Suomi allekirjoittaa ennen kuin edes tietää, onko muita maksajia??? Miksi Suomi allekirjoittaa tilanteessa, jossa kuvio on täysin uusi?

Saksan pörssiuutisissa kerrottiin eilen, että ensiviikolla tulee jo uusi asiakas: Kypros pyytää ensiviikolla rahaa pankeilleen. Asia on varma, vain pyynnön suuruutta laskeskellaan.

Jutta, kerro nyt ihan oikeasti, miten velkakriisi hoidetaan tällä mekanismilla? Eilen Saksan televisiossa taloustieteilijä toisensa jälkeen lyttäsi sen. Jutta, kun velkamaiden ongelman syy on se, että ne saivat EUROn jäseninä halpaa lainaa, jolla onnistuivat vain velkaannuttamaan itsensä. Miten se, että niille nyt näiden ns vakausmekanismien avulla taas luodaan halvat lainamarkkinat, korjaavat tilanteen?"


"EVM tyhjenee jo Espanjan kohdalla. Kohta sitä ollaan nostamassa 2000 miljardiin.

Eikös Suomalainen perhe voi laskelmien mukaan ottaa sellaiset 20 tuhatta maksettavaksi ulkomaalaisille pankeille. Häh?

Tämän takia meillä varmaankin on ala-asteen opettajia ja 6:n matikka vallassa."


"Kyllä nyt kansan täytyy herätä, tämä tällainen ei voi jatkua. Suomi pumpataan rahasta tyhjäksi, otetaan Suomen nimessä hirveät velat ja lopuksi kansallisvarallisuutemme tullaan ryöstämään velkojen maksuksi eli eläkerahastot 140 miljardia, vesioikeudet menetetään (vesi tulee paljon kalliimmaksi), metsätoikeudet menetetään, mineraalit menevät ulkoimaisille isoille yrityksille. TÄMÄ EI OLE VÄÄRISTELYÄ, näin on tapahtunut kaikille niille maille, joissa IMF on velkaannattunut ns. yli maksukyvyn. Meillä on tuhoisa eduskunta, Suomi menee suohon."

"No tämmöset pikkupäätökset tehdään aina pyhien alla. Kansalla riittää silloin tärkeämpääkin pähkäiltävää -missä grillimakkara on tarjouksessa jne.

No nyt nämä kansamme edustajat lähtevät kesätauolle ja palaavat taas sorvin ääreen syyskuussa. Ei se haittaa vaikka maailmaa kuinka myllertäisi, kansanedustajat on muutaman kuukauden kesätaukonsa ansainneet."


"Sin män uskomus hallituspuolueisiin ihan lopullisesti. Kukaan noista puolueista ei ääntäni enää ikinä saa. Tämä on aivan käsittämäntöntä puolueolta jotka viime vaalikaudella huusivat kaikkia näitä vastaan."

"Saimme palkinnoksi EU.hun liittymisestä ELINKAUTISEN (maksumiehen roolin).!!!!!!"

"Saatanan 104 mistään ymmärtämättömät ja/tai törkeästi lahjotut maanpetturit. Valtakunnan oikeuteen vaan. Kun itse kunkin perheen yksilön talous romahtaa etelään lapattujen verovarojen näännyttävän voiman vuoksi, menkäämme näiden 104 kusiupään ovelle vaatimaan minkä meiltä ovat ryöstäneet.

Hävetkää Kokoomuksen, RKP:n ja SDP:n äänestäjät."


"Nyt sitten jotka äänestivät EVM:n puolesta, kantakaa sitten vastuu. Kyllä niin pistää viha.iseksi. Meillä eduskunnassa suurin osa näyttää olevan pölhöäkin pölhömpää."

"Ihmiset muistakaa tämä kun äänestätte KUNNALLISVAALEISSA, ettette anna ääntänne millekään hallituspuolueelle."

"Ei nämä voi olla näin tyhmiä...? Pakko olla joku juoni.
Niin, tai eihän se "kansanedustajaa" kosketa. Päätät mitä tahansa ja palkka juoksee silti ja kohta oletkin jo hyvällä eläkkeellä."


"Arvelen että EVM on perustuslain vastainen eivätkö virkamiehet siksi saa pistää sitä täytäntöön perustuslain 106 nojalla.
Perussuomalaisten täytyisi riitauttaa asia tuomioistuimeen.

Perustuslaki
10 luku
Laillisuusvalvonta
106 §
Perustuslain etusija

Jos tuomioistuimen käsiteltävänä olevassa asiassa lain säännöksen soveltaminen olisi ilmeisessä ristiriidassa perustuslain kanssa, tuomioistuimen on annettava etusija perustuslain säännökselle."


"Mitäs se gurlinki markku sanokaan "ei näitä asioita päätetä salinpuolella.. ne tuodaan valmiiksi päätettyinä muodolliseen hyväksyntään josta pitää huolen puoluekuri" Näiden ja useiden muiden suoraa sanomisien jälkeen mies ei päässyt toiselle kaudelle vaikka oli ainut rehellinen poliitikko..."

"Sotien sankarit kääntyisivät haudassaan, jos tietäisivät mitä petturuutta nykyhallitus Suomessa harjoittaa."

"Ei yllätä. Edustajat eivät ymmärrä millaiseen vekseliin nimensä pistivät."

"Suomi ei ole enää demokraattinen maa, jos sitä on aidosti ollutkaan."

"Miten tässä maassa demokratia toteutuisi, kun on olemassa vahva puoluekuri, jota hallituksessa noudatetaan. Jos äänestät puolueen kantaa vastaan, sinut erotetaan. Esimerkkinä Mustajärvi (vas) ja Yrttiaho (vas), jotka on erotettu eduskuntaryhmästä (äänestivät mm. Kataisen luottamusta vastaan). Jos hallituksen jäsenillä ei ole yksilöllistä vapautta ilmaista omaa henkilökohtaista mielipidetään, hallitus on mahdoton kaataa! Mitä mieltä koko touhussa on?"

"Mikä oikeus näillä 104 henkilöllä on vetää suomalaiset tähän loputtomaan velkasuohon. Vain, jotta itse saavat palkkiovirkansa Brysselissä. Joutaisivat kivitetyksi."

"Kiitos kaikille kokoomusta ja SDP:tä äänestäneille, tässä on "erinomainen" hallitus, jonka olette saaneet aikaan! Olisiko aika katsoa peiliin?"

"Eipä ole mediassa asiasta pidetty meteliä. Hallituksessa ministerit puhuvat, kuin EVM olisi jo hyväksytty, jotta kansalaiset unohtaisivat koko asian. Urpilainen puhui jo Espanjan tukipaketista ja sen maksamisesta EVM:n kautta, vaikka koko järjestelmää ei oltu edes hyväksytty eduskunnassa. Salamyhkäistä touhua on ja niin harvalla mitään tietoa koko systeemistä. Sinne meni suomen itsenäisyys."

" "MUISTOTAULU näille 104 edustajalle.". Laittakaahan lista esiin ketä olivat. Katainen ja Tuomioja tosin puuttuvat, koska ovat muualla, mutta kuuluvat tuohon joukkoon."

"Tämä todistaa sen että eduskuntaan ei saisi ottaa ketään sellaista, jolla ei ole mitään kansantaloudellista/kaupallista koulutusta tai näiden ammattien pitkään työkokemusta takanaan. Koska ongelmaksi muodostuu se etteivät kansanedustajat ymmärrä taloudesta mitään, niin mitenkä he voisivat itse edes tulkita EVM:n vikoja/realiteettia. Itse olen sitä mieltä että kaikenmaailman laulajat, näyttelijät yms. eivät tulisi saada kansanedustajan mandaattia."

"Aion osallistua mahdollisimman vähän omalta osalta näihin talkoisiin.
Polttoaineet venäjältä, viinat virosta, mahdollisimman paljon veronkiertoa, kiitos.


Maksakaa minun puolesta jotka äänestitte nyky hallitus puolueita."


"104 - 71. Ne 25 jotka eivät vaivautuneet paikalle tai uskaltaneet äänestää erottava heti!"

"Tämän päiväisestä 92:sta äänestyksestä tämä vähäpätöinen EVM asia oli listalla numero 88."

"Nyt on virallistettu se, että tuotteliaan ja yritteliään kansanryhmän tulos saadaan imettyä yhä kovemmalla verotuksella tuottamattoman ja epäinnovatiivisen puolen syötäväksi. Samalla pidetään huoli siitä että kiihtyvä inflaatio syö säästeliään kansanryhmän yrittämisen hedelmät.

Poliitikoille ei riitä mikään."


"Eduskunnan enemmistö tukee hallituksen kuntauudistusta. Hallitus sai eduskunnan luottamuksen äänin 106-71.

Kevätistuntokauden viimeisissä äänestyksissä eduskunta hyväksyi myös sopimuksen Euroopan pysyvän vakausmekanismin perustamisesta ja liikennepoliittisen selonteon. Oppositio vastusti hallituksen esityksiä.

Äänestysten jälkeen eduskunta lähtee kesätauolle."


"Uutisissa otsikoidaan, että hallitus sai eduskunnan luottamuksen ennen kesätaukoa äänin 104-71. Miksi tällaisia uutisia oikein kerrotaan, kun noista luvuista näkyy selvästi, että hallitus sai oman luottamuksensa ja koko oppositio ei sitä antanut?

Ihan sama tämän EVM:n kohdalla, että hallitus teki päätöksen kansan tahdon vastaisesti. Myös Kreikassa EU-myönteinen hallitus saatiin aikaiseksi 50 ylimääräisellä lisäpaikalla, kun kansa ei niin äänestänyt.

Voihan tällaista tietty jatkaa, mutta palomuuri ei estänyt kriisin leviämistä, vaan kriisi on vain pahentunut. Nyt sitten perustetaan jatkuva kriisin pahentaminen.

Hallitus voisi vihdoin ja viimein avata silmänsä, sillä EVM pahentaa kriisiä entisestään ja pysyvästi. Onneksi tämä ei koske vain Suomea, sillä meillä ei vaalituloksilla ole merkitystä. Kun Urpolainen puhui vaaleissa, että haluaa sijoittajien vastuuta ja tukirahaa ei lähde ilman täysiä vakuuksia, hän tyrmäsi omat puheensa jatkamalla, että kannattaa EVM:ää. Ja mitä kertoo äänestäjistä se, että ei edes tuota ristiriitaa huomannut.

Vastaavat sitten jatkossa päätöksestään, jos pystyvät. Kansanedustajalla ei ole vastuuta, väitetään, mutta kyllä vastuu on siinä, että valtion talous on saatava tasapainoon. Hyvää juhannusta kokkareille ja demareille. Isompi tehtävä odottaa, kun palaatte lomilta; keltainen budjettikirja."


"Jos joku isänmaallinen Eugen Schauman päättää näiden maanpetosministereiden päivät on se Suomessa nimettävä kansalliseksi juhlapäiväksi!"

"Pahin takinkääntäjäpuolue on vasemmistoliitto. Hävetkää siat!!!"

"Itseasiassa Suomi on demokraattinen maa. Demokratia ei vain ole sitä mitä sen esitetään olevaan. Se on diktatuuria enemmistön näennäisellä vaikutusvallalla. Oikeasti kansalla ei ole mitään valtaa. Se on pelkkää kusetusta. Kaikki on teatteria.

Kreikan vaaleissa kävi muuten ihan sama kuin Suomessa. Eu-puolue voitti niukin naukin. Kuka enää uskoo vaalituloksiin?"


" "MUISTOTAULU näille 104 edustajalle , jotka kauppasivat ja nimillään todistivat itsenäisen Suomen myymisen."
          ................
Ei muistotaulu, vaan häpeäpaalu! Olen valmis laittamaan rahaa siihen keräykseen."


""Ammattipoliitikko" edustaa "näennäisdemokratiaa"."

" "Toivottavasti Suomen poliittinen kartta muuttuu seuraavissa vaaleissa!Eipä taida enää demokraattisia vaaleja tulla!"

Kyllä tuulipukukansa taas valitsee samat vastuunkantajat,Kysyä sopii löytyykö vielä tyhmempää kansaa?"

"Kyllä täällä Ruotsissa nauretaan Suomen ruskeakielisille poliitikoille."

"Kiva kertoa jälkipolville, että maksat koko elämäsi ajan tästä hölmöilystä."

" "miten 104 idioottia voi päättää koko kansan puolesta?"

Nämä nimet kuntavaalilistojen viereen.
Siinäpä on kuntavaaliehdokkaan ja vaikka sdp:n edustajan hyvä perustella terveydenhuollon leikkauksia, kun täti ojentelee auttavaa kättänsä kuka vain ilkeää Suomen rajojen ulkopuolelta kysellä."


"Suomessa työttömyys kasvaa. Nokia ja muut firmat
irtisanovat tuhansia.

Mitä tekee Suomen hallitus. Korottaa veroja ja
antaa yksityisille pankeille miljardeja.

Näin niitä työpaikkoja luodaan ja turvataan :)"


"Sinne meni viimeinenkin itsenäisyyden rippeistä mitä Suomella vielä oli. Hienosti valtamedia on tuonut etualalle Juhannusruuhkat ja Yle-verot. Vain TalSa on maininnut tapahtuneesta."

"Ihmeellistä, ettei tästä Euroopan vakausmekanismiasiasta ole juuri missään lehdessä otsikoita. Tässähän annetaan kuitenkin ulkopuoliselle salaisesti toimivalle puljulle oikeus kupata rahaa Suomen valtiolta ja kyseisen putiikin henkilöstö toimii lakien syytesuojan kanssa kaikkien lakien yläpuolella. Jokainen täysjärkinen ymmärtää, ettei tuommoiseen pitäisi Suomen lähteä. Media tuntuu olevan kokonaan Kokoomuksen talutusnuorassa kun Halla-Ahon päiväsakon suuruus ja vaikka Hakkaraisen kalsarit ovat tärkeämpi asia uutisoitavaksi isoin otsikoin kuin se, että päätäntävalta siitä, että kuinka valtiomme rahoja käytetään ulkoistetaan jollekin lakien yläpuolella toimivalle isokenkäisten salaseuralle."

"Ei oikein tiedä miten tämän pukisi sanoiksi. Kyllä ottaa koville. Miksi meidät suomalaiset on laitettu maksumiehiksi? Miksi ei ajeta suomalaisten todellista etua? Hoitakaat kuulkaat siellä eduskunnassa ensin suomen asiat kuntoon ja jos rahaa jää yli ne voidaan vastikkeellisesti lainata etelään. Tämä EVM-päätös on todellinen demokratian ja kansalaisten katastrofi."

"Hävetkää, kansanedustajat, itsenäisyyden luovuttajat!"

"Miten kansalainen voi toimia tässä tilanteessa puolustaakseen itseään.
1) Suojaa oma taloutesi ja osta kultaa ja hopeaa (oikeaa eikä mitään paperijaskaa!)
2) Pidä aina ruuan varmuusvarastoa
3) Pidä mahdollisimman vähän rahaa pankkitililläsi ja pidä aina osa rahoista käteisenä.
4) Itsepuolustusvälineiden hankkiminen voisi olla viisasta
5) Älä luojan tähden sijoita senttiäkään mihinkään rahastoihin,osakkeisiin, asuntoihin, velkakirjoihin
6) Jos sinulla on runsaasti aikaa liity johonkin poliittiseen protestipuolueeseen ja ala vaikuttaa asioihin
7) Jos ymmärrät mitään laista hanki porukkaa ja alkakaa puuhata kanteita rikollisesti toimivia poliitikkoja ja pankkeja vastaan.
8) Valistakaa toisia ihmisiä huomaamaan ajoissa minne Suomi on matkalla (taloudellinen tuho rahajärjestelmän romahdettua)"


"Suomalaiset saavat sitä mitä äänestävät.
"Kokoomus suosituin puolue"
Taas nähtiin miten "hallitusdiktatuuri" toimii.
Aivottomat napinpainajat (hallituspuolueet) äänestävät juuri niinkuin pääministeri käskee.

En koskaan, en ikimaailmassa tule missään vaaleissa äänestämään nykyisten hallituspuolueiden edustajia."


"En yhtään ihmettele jos joku tunareista saa kuulan kalloon."

"kokoomus,sdp,rkp nämä ovat maanpettureita."

"Maanpetturit pitäisi ripustaa lyhtypylvääseen."

"Mielestäni tällainen vieraiden valtioiden tukeminen ja meidän oman valtion ja kansan köyhdyttäminen on maanpetokseen viittaava.

Ministerien teot tulisi tutkia maanpetoksen osalta!"


"Onko suomessa demokratiaa kun puoluekurin takia hallituksen ideat menevät käytännössä aina 100% läpi?

Miksi tähän diktatuuriin ei puututa?"


" "Huom! Kaikki vaikeuksiin joutuneet maat ovat 100%:sti vapaita kaikista EU:n tekemistä tämän kriisin järjestelyistä. Siis tämä on velkajärjestely asiansa hyvin hoitaneiden maiden piikkiin. Ei voi olla oikein, että näin Suomeakin kupataan. Ja tämä piikkihän ei ole vieläkään kiinni. Jos Italia kaatuu, myös sen vastuut jaetaan vielä jäljellä oleville pystyssä hoippuville maille kuten Suomelle. Tällä menolla kaikkien euro-maiden taloudellinen selkä murtuu. Onpa keksitty pirullinen automaatti. On kertakaikkiaan."

Timon lausunnot asiasta sen kuin vahvistuvat.Oikeassa oli heti kriisin alkumetreillä. Joku muu taisi samaan aikaan sanoa rinta rottingilla, että ei koske Suomea. Tällä viisaudella kansa hurrasi ja hysteerisesti palvoen äänesti hänet pääministeriksi. (Tyhmä)kansa valitsee, se on demokratiaa."

"Oli näköjään itsensä edustajilla kiire PITKÄLLE JA VÄÄRIN ansaitulle kesälomalle, koska päätös tuli näin nopeasti. Eipähän tarvitse virkamiesten murehtia kesällä näin vaatimattomia asioita ja kuluttaa eduskunnan penkkejä. Suomen nasse sedät ovat ottaneet mallia Kreikasta, kuinka taloutta hoidetaan velkarahalla niin kauan kun sitä saa.
Olen puhunut!"


"Jokainen suomalainen perhe on tukenut tätä järjettömyyttä jo 17.000€!

Mitä sinun perheesi olisi tehnyt rahalla?

Me oltais voitu ainakin käyttää se raha ostamalla kotimaassa valmistettuja tuotteita esim luomutuotettua lähiruokaa ja kotimaisista kaupoista -> ostovoima olisi kasvanut ja sisämarkkinat vahvistuneetT

Nyt Sorokset ja Landesbankit kääri rahat ja me syödään kynsiä...."


"Nimilista on US-sivuilla. Mutta lyhyesti voi sanoa, että jos kunnallisvaaliehdokkaalla lukee meriiteissään: kansanedustaja tai ministeri niin kun tietää hallituspuolueet (kok sdp Vas Rkp Krist Vihr) niin se on siinä.

Nim. Harmaa talous puhuu asiaa. Tosiaan Saksassa tai jossain muussa maassa saattaa olla toivon kipinää jos tätä EVM:ää ei saadakaan pystyyn.
Ja tosi on se, että Jutalla on kiire EVM:n pallille ja Jyrkihän on saanut jo EU-ansioistaan mitalin Saksassa.

Vaaleihin vihje: Jutta kiistää kannattavansa eurobondeja ja liittovaltiota, mutta se on demariliikkeen agenda ja tavoite. Joten älä usko jos demari väittää muuta."


"Sillälailla - kaikki ikävät päätökset nyt vaan PIKAISESTI läpi kun kansa on Juhannushumussa ja kaukana medioista."

"Veronmaksun lopettaminen on mahdollista lahes jokaiselle kuten rahojen nosto tililta. Jos ei tama onnistu, niin siirry 100% yhteiskunnan elatettavaksi.

Juuri nain eletaan velkamaissa joihin veroeurosi annettaan. Ainoa tapa vaikutta on toimia samoin."


"Eduskuntaan on saatava täysin uudet puolueet, koska nykyisiin ei ole luottamista. Perussuomalaisetkaan eivät käyttäneet edes puheenvuoroa Yle-verosta päätettäessä, vaikka vero on monessa mielessä epäoikeudenmukainen."

"Nyt olisi korkein aika ryhtyä sanoista tekoihin. Mikään muu ei pysäytä noiden hölmöläisten töitä kuin että suomalaiset nousevat parrikaadeille. Eu.n "järjen jättiläiset" ovat sumentaneet "edustajamme" silmät täysin. Todellisuus on kadonnut, eikä menetetyt miljardit hetkauta näitä ollenkaan. Siitä on tullut suomen tapa, että toisia pitää auttaa mutta omat saavat olla miten lystäävät.

Tässä minäkin kirjoitan ja sisällä kiehuu, monen muun tavoin. Ei nämä kirjoitukset auta mitään, tulee vaan toivottomampi olo kun ei voi yksin tehdä mitään muuta kuin katsoa suomi laivan hidasta uppoamista.

Nyt ei auta puheet, eikä hyvät neuvot. Suomalisten on nyt korkein aika tehdä jotain. Ei ole ihme, jos viha nousee kun mattoa vedetään alta pois vuodesta toiseen ja hamaan tulevaisuuteen, oikein urakalla."

"Hei te kokoomusta äänestäneet: kyllä teidänkin lompsanne kevenee ja rajusti sillä köyhän kansan kukkarossa ei ole enää paljon mistä ottaa.

Entäs demareita äänestäneet: ajavatko edustajanne teidän etuanne ? Ihmettelen jos vielä olette edustajiinne tyytyväisiä."

" "Suomessa asuu tyhmä kansa joka saa minkä ansaitsee...

Koulun ja median indoktrinointijärjestelmä toimii hyvin, kun yli puolet suomalaisista kuvittelevat olevan porvareita.
"


Tämä on kyllä minulle suuri arvoitus. Miten Sari Sairaanhoitaja joka saa hikiset kaks - kolme tonnia kuussa palkkaa, luulee olevansa tiukka porvari?

Elää kuitenkin käytännössä kadestä suuhun. Kuten suurin osa suomalaisista."


"Hallitus sai tänään hallituksen luottamuksen. Tähän on menty, että ihminen äänestää itse omasta luottamuksesta. Ja EVM suojaa itsensä syytesuojalla.

Ihan naurattaa tämä meno, päinvastoin kuin suurta osaa suututtaa.

Kyseessä on isommat asiat, kuten Merkell ja Obama. Koko EU ei puhu muusta kuin talouskriisistä ja lisälainasta. Luuleekohan joku tosissaan, että tämä voi jatkua? Ei puhuta ollenkaan siitä, että työttömyys kasvaa kriisimaissa koko ajan lisää ja muuallakin. Kuppi menee nurin.

Kaatui se NL:kin ja sama tapahtuu EL:lle, eli siis eurostoliitolle. Tämä oli yksi askel siihen suuntaan. Ja tulokset nähdään lähikuukausina. Ajan ostaminen syventää kriisiä, kunnes se karkaa käsistä."


"Minulla on tuttavapiirissä ravintolan tarjoilija, jolla on kaksi lasta, ja hän äänestää kokoomusta. Kuuluu siihen, ei omalla palkallaan toimeen tulevaan porukkaan, mutta miehellä on vähän enemmän rahaa. Vähätuloinen porvari?

Ja siskoni myös äänestää kokoomusta. Hän on korkeakoulutettu, mutta ei ole koskaan tutustunut siihen, miten yrityksen kirjanpito laaditaan tai budjetti.

Antakaa heille anteeksi, sillä kauhalla ei voi vaatia, jos on lusikalla annettu.

Kumpikaan ei hyötyisi mitään siitä, että katsoisivat valtion budjettia, koska eivät ymmärtäisi luvuista mitään."


"Petturit!Maamme TUHOAJAT. Edestä löytyy."

"Euroopan varkausmekanismi (EVM) takaa loputtomat tukipaketit tulevaisuudessakin järjettömiä riskejä ottaville pankeille, ja nyt tämä toiminta on sitten saanut Suomen eduskunnan lainvoimaisen siunauksen.

Kaikki tuossa toiminnassa on salattua ja kaikilta syytteiltä suojattua.

Epäilemättä tulemme jatkossakin kuulemaan poliitikkojemme suista, kuinka "avoimuus on johtotähtemme" ja "läpinäkyvyys kuuluu demokraattisen hallintotavan peruspilareihin".

Mitään sisällöllistä merkitystä moisilla höpinöillä ei tämän jälkeen enää ole."


"Vakausmekanismi on jo vienyt Suomen syöksykierteeseen."

"Lisää kuivamuonaa ja ammuksia varastoon..."

"Kansa sanoo EI tuille, mutta Suomen eduskunta JAA.
Tässäkin, itsenäistä Suomea koskevassa, kysymyksessä olisi pitänyt järjestää kansanäänestys, jolloin itse suomalaiset olisivat saaneet päättää mahdollisesta liittymisestä EVM-sopimukseen. Nyt menetään pieni palanen itsemääräämisoikeuttamme, mitä huominen tuo tullessaan? Ainakin Suomen velkaantuminen jatkuu ja sitä kautta myös verot nousevat. Ja suomalainen maksaa.

Mielestäni se on väärin, että Eurooppalaisten pankkien realisoituneet riskit katetaan suomalaisten veronmaksajien "suosiollisella" avustuksella!

Mukavaa juhannusta kaikille. Otetaan yhdet, jos toisetkin itsenäisen Suomen muistolle!"


"Puoluekuri ei ole demokratiaa vaan diktatuuria!"

"Ei olisi uskonut että Vasemmistoliitto äänestää liittovaltion puolesta! Sossuthan kilpailee Kokkareitten kanssa,kumpi on enemmin oikeistolainen.Mutta eihän sillä enään väliä.Päätökset tuevat tämänjälkeen Brysselistä."

"Miten tyhmiä päättäjät voivatkaan olla. Mielestäni ketään näistä EVM:ää äänestäneistä ei olisi pitänyt valita hallitukseen. Joten pitäkäämme huolta että tämä päätös ja sen tekijät pysyvät muistissamme. Viimeistään pitää muistuttaa ennen seuraavia eduskuntavaaleja. Suomi on vahvasti jo Kreikan tiellä. Ei tarvitse odottaa montaa vuotta kun Suomi on tyhjennetty kaikesta varallisuudestaan huom. myös eläkevarallisuudesta. Milläs sitten eläkeläis elätte?"

"Tod.näk täällä asuu köyhä ja kurja kansa, sellaisia ihmisiä joilla ei ole kompetenssiä muuttaa euroopan keskuksiin.

Toimeentulonsa ne saa joistain pienistä EU.n myöntämistä rakennetuista mutta EU.n yleinen linjaus on että periferiaan ei kannata liikoja sijoittaa vaan paukut pitää käyttää keskeisten alueiden kehittämiseen.

Kuten esim. Kreikan ja muiden välimeren väkirikkaiden maiden kehityksen edistämiseen.

Näemme näiden päätösten seurauksena ehkä historian ensinmäisen vapaaehtoisen pienen hyvinvoivan teollisuusvaltion itsemurhan.

Saavutus sekin."


"Naisten äänillähän tuonne EVM:ään näköjään mennään.

Äänestystulos sukupuolen mukaan:

Miehet:
- jaa 51
- ei 51
- tyhjiä 0
- poissa 12

Naiset
- jaa 53
- ei 20
- tyhjiä 0
- poissa 12"


"EU maassa EU maan tavalla:
- kansalta ei kysytä
- kansalle ei kerrota
- talkoohengellä mennään kaikkeen mukaan ja maksetaan, itseämme säästämättä
- narsismi on yhteinen nimittäjä vallankahvassamme roikkuville*)
- veronmaksajien varoilla saa käydä verkostoitumassa suljettujen ovien takana
- tärkeintä on aina miellyttää suurempiaan, aina.
- ytimeen**) pääsy on kalliisti maksettua historiaamme tärkeämpi
- pitää olla esimerkillinen ja uhrautua muiden puolesta
- lyhytnäköisyys on arvostettua
- valtiota voi johtaa kutosen matikalla
- aivojen käyttö on sallittua, mutta ei missään tapauksessa pakollista

*) Tehoaa hyvin myös tuulipukukansaan, tosin ulkonäön varjolla
**) Lienee kyse liittovaltiosta"


"Suuret suomalaiset muistakaa että usa velkaantuu joka sekuntti 40 000 dollarin edestä vailla verotuloja ja eu alueen vastaava luku per sekuntti 80 000 euroa.

Kuka kuvittelee olevansa jotain kun köyhtyy 4 miljoonan edestä per minuutti, asuntosijoitaja vai jokin muu eliitti hippi?"


"Epäluotettavin hallitus maamme historiassa. Valehdellaan silmät kirkkaina ja jodatetaan siinä sivussa, Suomi liittovaltioon"hivuttamalla"."

"EU maassa EU maan tavalla:
- Jos maahan on luotu edes jollakin tavalla toimiva sosiaalihuolto, sieltä voi aina rouhaista varoja EU:n yhteiseen/pohjattomaan kirstuun.
- oman kansan hyvinvointi ja turvallisuus eivät ole niin merkityksellisiä, etteikö niistä voi eu:n tähden tinkiä
- kansan ahdistus alkaa heijastua yhä useampina selittämättöminä rekkaa päin ajamisina ja joukkosurmina. Syys-seuraussuhteita voi kukin arvailla."


"EU-vaaleissa äänestysprosentti oli alle 50%. Vähemmistön ehdoilla mennään ja siis rikkaampien. Rikkaiden tuotto-odotukset tuotti pettymyksen, jotan piti siirtyä vararahaston tukeen (EVRR). Seuraavaksi sulaa ne sijoittajien pääomat. Jotain hyvää tässäkin, kun byrokratia joutuu saneeraukseen.

Uusi maailmanjärjestys näyttää ensi kasvojaan. Lamassa on mahdollisuus, kun kiinalaisetkaan ei enää saa tavaraansa kaupaksi. Kaiken tämän pitää tapahtua, jotta maailmantalous saadaan oikeaan järjestykseen.

Tulis ja menis, kunhan ei pesää tekis; tuumasi äitivainaa rahasta. Niin se vain on, että pesän tekeminen rahasta on pahasta. Ja jollain rattaat pitää taasen saada liikkeelle ja pesän tekijät eristettyä. Eliitti haisee."


"tässä maassa tapellaan piakkoin ja rajusti"

"Kyllä-nappia eduskunnassa painaneet 104 idioottia mieluummin heti ulos,ei ole syytä odottaa seur.vaaleihin asti.Nimet lehtiin otsakkeen "Kansan petturit" alle!"

"Jos sinulla on lipputanko, niin tänä juhannuksena laitappa suomen lippu PUOLITANKOON!

Sillä tästä ei enää suomi toivu.

Ei ainkaan hevillä eikä kovin kovin pitkään aikaan."


"Kiitos kaikille kokoomusta ja demareita äänestäneille velkamuuleille! Pysyvä ja epädemokraattinen Suomen budjettivaltaa rajoittava tulonsiirtomekanismi on nyt tosiasia. V*ttu miten TYPERÄÄ kansaa."

"Hienosti oli tämäkin päätös ajoitettu.

Just kun suurin osa kansasta on jo kesämökeilleen menossa.

Tässä maassa tehdään näemmä ns. "demokratiaa" hissun-kissun ...."


"Nokia ja Suomi kulkevat samoja polkuja. Kummatkin on nyt myyty ja itsenäisyys meni käytännössä tässä lopullisesti saman tien.

Microsoft imaisi Nokian - ja EVM, eurobondit ja lopulta littovaltio imaisee koko Suomen. Ikävä kyllä jälkimmäisessä tapauksesssa voimme syyttää tästä pääosin vain itseämme - sen paremmin varsinaisia roistoja tässä enää nimeämättä."


"Suomen itsenäisyys on mennyt ja piikki on auki PIIGS maiden pankkiireille. Samaan aikaa mietitään mistä saisi rahaa HUS:in lastenklinkalle joka tarvitsee uuden sairaala rakennuksen, Jyväskylän Keskussairaala on homeessa...jne. Kaiken huipuksi Kookomuksen ja SDP:n kannatus nousee. Mitä ihmettä te ihmiset oikein ajattelette?

Täytyy sanoa että suomi on Pölhölä. Ette ihmiset tiedä vielä mitä olette itsellenne äänestäneet...

Euro tulee hajoamaan varmasti. Kyse on vain kuinka huonoon jamaan haluatte Suomen ajaa ennen sitä.

Kamalinta tässä tragediassa on se, että kaikki tarvittava tieto on olemassa jotta helppo valinta olla maksamatta on yksiselitteisen perusteltua....

Tämä on suomalaisen historian käännekohta. Tästä tullaan kirjoittamaan vielä kirjoja. Suomalaiset tekevät harakirin... ei voi kun ihmetellä tätä tyhmyyttä...."


"Sotiemme Sankarit taistelivat mallemme,itsenäisyyden ja päätänntävallan maamme asioista.Nyt nämmä luopiot antavt kaiken pois,hymyssäsuin."

"SOITTOKIERROS KHU$€TUSKUNTAAN.....

1:KOKOMAANPETTURI"PYÖLYEEN" "KHU$€TTAJAT"

[1]:KÄSKI PAINUA H€LVETTIIN....JUHANNUSVIETTO KÄYNNISSÄ

[2]:MAANPETTURI ISTUI MAANPETTUREIDEN KOKOUKSESSA....SULKI PUHELIMEN.

2:SUOMEN DEMOKRATIAPA$KANTELIJOIDEN "PÖLLYE"

:TULI MAANPETTURIKHU$!PÄÄPA$KAHAMEELLE PA$KAT HAMEESEEN....KUN MAINITSI MAAGISEN LUVUN.....1918......ALKOIKIN UHKAILEMAAN "TURVAOSASTOLLA"....(SUPO)...KYLLÄ !!!!!
TERVEISIÄ KHU$!PÄÄPA$KAHAMEELLE....SIITÄ VAAN....NIIN JUTT-EELLAN ASIOISTA.....NIIN KATSOTAANKIN KUKA TÄÄLLÄ LOPPUPELEISSÄ ....ISTUUKIN VANKILASSA)

3:SVENSKFINLANDS LANDSFÖRREDARES "PARTYE"

:SUOSTUI KUUNTELEMAAN "MEDSÖRGAREN"...(KHU$€TETUN KANS-ALAISEN)
MIELIPIDETTÄ NÄITTEN MAANPETTUREIDEN RIKOKSISTA.....VAIVAUTUNEENA.... MUTTA ... TÄYSIN ..... ILMAN .... MITÄÄÄÄN ... SYNNINTUSKIA...!!!!!!

4:SUOMEN? KRISTILLIS?DEMO?KRATTIEN? "PUOLUE?"

:OLI AINO REHELLINEN SEKÄ ÄLYKÄS "EDUSTAJA" ...JA OLI TÄYSIN VALMIS KESKUSTELEMAAN...SEKÄ YMMÄRSI LAAJEMMINKIN ASIOISTA...OLIKIN TODELLINEN "HELMI" MUIDEN MAAPETTUREIDEN KESKUUDESSA....AINOA JOSSA TUNSI OLEVAN MITÄÄN TOIVOA KÄÄNTÄÄ TÄÄ H€LLVETTI....YRITTI PERUSTELLA PÄÄTÖSTÄ "JÄRKI"SYILLÄ.....MIKTÄ PYSTYI VALITETTAVASTI KUMMINKIN HELPOSTI OSOITTAMAAN VÄÄRIKSI....(TUOSTA PORUKASTA LÖYTYKIN VIELÄ JOTAIN TOIVONKIPINÄÄ)

5:SUOMEN VIHERPIPERTELIJÖIDEN "PÖNTTÖ"
.....????????.......

TÄÄ RIITTI MULLE....

*

SIINÄ TEILLE VELKAORJILLE....YHTEENVETO

MAANPETTURIPORUKASTA.....IHMETELLKÄÄ....

ITKEKÄÄ.....JA PAKATKAA LAUKKUNNE.....

ENNENKUIN TÄMÄ H€LVETTI RÄJÄHTÄÄ JA

KAATUU TEIDÄN LASTENNE SYLIIN.....!!!!!!
"

"Arvelen että se on selvästi perustuslain vastainen, eivätkä virkamiehet siksi saa pistää täytäntöön.

Mielestäni media voisi tehdä palikkatestin eduskunnan puhemiehelle / eduskuntaryhmien johtajille. 1. Kysymys: Voidaanko perustuslain ytimeen ( budjettivaltaan ) tehdä rajoituksia tavallisella lailla ?

Kymmenen pisteen vihje:

Suomen Perustuslakivaliokunnan mietintö 25 ( PeVM 25/1994 ):

Tavallisella lailla ei voida säätää perusoikeuden ytimeen ulottuvaa rajoitusta.

217.71.145.20/TRIPviewer/show.asp?tunniste=PeVM+25/1994&base=erml&palvelin=www.eduskunta.fi&f=WP perustuslain ydin kysymyksestä.

"Budgetary power is the crown jewel of parliament," said Di Fabi

spiegel.de/international/europe/0,1518,784442,00.html

2. Kysymys: voidaanko syvälle käyviä, poikkeuksellisia tai summaaria rajoituksia tehdä tavallisella lailla ?

Kymmenen pisteen vihje:

HE 309/1993 vp:n mukaan syvälle käyviä, poikkeuksellisia tai summaarisia rajoituksia ei voida tehdä tavallisella lailla.

ps. Ei ole normaalia maksaa jättisummilla täysin tuntemattomien ulkomaalaisten velkoja. Varsinkaan jos heille ei ole juuri yhtään mitään tekemistä keskenään, ei saatavia, ei ulkomaankauppaa.

3. Kysymys: Voidaanko tavallisella lailla tehdä perustuslakiin rajoituksia, joita kansa ei hyväksy ?

Kymmenen pisteen vihje:

Perustuslakivaliokunnan mietintö 25 ( PeVM 25/1994 ):
Perusoikeuksien rajoittaminen:

- Rajoitusperusteiden tulee olla hyväksyttäviä. Rajoittamisen tulee olla painavan yhteiskunnallisen tarpeen vaatima.


Perustuslakeihin voidaan tehdä poikkeuksia tavallisessa lain säätämisjärjestyksessä vain mikäli siihen on välttämätön ja hyväksyttävä syy ( PeVM 25/1994 ). Hyväksyttävällä syyllä tarkoitetaan kansan hyväksyntää ja tahtoa ( demokratia ). Kansan enemmistö ei hyväksy EU-tukia, joten ei ole välttämätöntä ja hyväksyttävää syytä tehdä omaisuudensuojaan poikkeusta. Joten EU-tuki on perustuslain vastainen ja EU-tuesta pitäisi säätää samalla tavalla kuin perustuslakiin tehdään muutoksia.

Esim. Iltasanomien gallupistä jossa oli tuhansia vastanneita 89% vastustaa pakettia, samoin keskustelupalstalloilla porukka käy kuumana. Kyse ei todellakaan ole mistään "normaalista" jutusta.

iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288475772636.html?pos=ok-nln

Ja vähän kevyttä lukemista tähän loppuun.

rikoslaki

13 luku

Valtiopetosrikoksista

1 §

Valtiopetos

Joka tarkoituksenaan väkivaltaa käyttämällä tai sillä uhkaamalla tai siihen rinnastettavalla tavalla oikeudettomasti pakottamalla taikka valtiosääntöä rikkoen

1) kumota Suomen valtiosääntö tai muuttaa sitä taikka

2) muuttaa Suomen valtiojärjestystä

tekee teon, josta aiheutuu sanotun tarkoituksen toteutumisen vaara, on tuomittava valtiopetoksesta vankeuteen vähintään yhdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi.

2 §

Törkeä valtiopetos

Jos valtiopetoksessa

1) rikoksentekijänä on tasavallan presidentti, valtioneuvoston jäsen tai muu valtion ylimpään poliittiseen tai sotilaalliseen johtoon kuuluva henkilö,

ja valtiopetos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä valtiopetoksesta vankeuteen vähintään neljäksi vuodeksi tai elinkaudeksi.


Hyvä olisi tarkistaa että tietääkö lainsäätäjät että miten lakeja voidaan säätää. Samoin vallaan vahtikoira ( media ) olisi hyvä tarkistaa että se tietää että miten lakeja saadaan säätää, muuten en oikein ymmärrä miten se voi vahtia, kun se ei tiedä mitä vahtia.".

No comments: