Sunday, June 10, 2012

Tukipakettisulkeisten jatkuminen Espanjaan hyökkäyksenä ihmisyyttä vastaan! - Osa 1: Suomalaisten viha- ja tuomiotulva pankkiirioligarkiaa vastaan kiihtyy

Eilen tapahtui se pelätty ja kauan varoitettu Espanjan pankkisektorin luisuminen dystooppisen toivottomassa velkataakassaan EU:n autettavaksi velkapyramidiponzillisella lisävelalla! Eli -->

Transatlanttisen eliitin toivoton taisto tuulimyllyjä vastaan taloususkonnossaan ja ahneessa imperiaalihihhuloinnissaan on jatkunut jo 5 vuotta pelkkänä tahallisena ihmiskunnan vastaisena pahuutena ja jatkuvasti siitä on valehdeltu askel askeleelta kuin muka kutakin askelta ei muka tapahtuisi. Älkää uskoko; aivan varmasti tapahtuu jokainen tulevakin tuhoaskel, jos tätä oligarkkista ja taloususkonnollista järjestelmävikasysteemiä ei lakkauteta ja korvata paremmalla!! --> Glass-Steagall ja kansallinen pankkisysteemi joka maahan!!

Ja jokaista tuhoaskelta perustellaan (Kataisen, Urpilaisen, Rehnin, Stubbin, Wallinin, Geithnerin, Obaman ja Cameronin ym., ym. papukaijaidioottisuilla) rahatalous- ja oligarkkidiktatuurin koventamisella muka "palomuurina" eli synnytetään neofeodaalinen totalitarismi "talousunionina". SE EI KÄY!!!

Taloussanomissa on ollut muutama juttu tästä aiheesta eilisestä lähtien, joista tummennettuna linkkaan tuohon alle taas erinomaisen Jan Hurrin jutun. Jokaisessa jutussa on erittäin valtava tulva lukijakommentteja erittäin vihaisilta kansalaisilta, jotka ovat enemmän tai vähemmän tajunneet jo tämän saatanallisen ihmiskunnan vastaisen vihollisuuden. Poimin niistä tähän kirjoitukseen erittäin valtavan koosteen, joka havainnollistaa Suomen(kin) väestön joukossa kytevää kansannousumentaliteettia tätä eliittipahuutta vastaan; miten se lopulta purkautuu?!...

Kommenttien joukossa on erittäinkin hyvin asioista perillä olevia ja kekseliään hyvää sarkastista kritiikkiä, mutta joissakin kommenteissa on edelleen havaittavissa se, että ei vielä hahmoteta kunnolla transatlanttisen eliitin hierarkkista rakennetta, luonnetta ja heidän tätä taloususkonnollista ja oligarkkisen periaatteensa käyttöön pohjautuvaa monetaristista järjestelmää kaikessa hirveydessään; kyse ei mm. ole vain tiettyjen maiden pankkien "pelastamisesta", vaan koko transatlanttisen pankkiiri-oligarkkikartellin omaan mahdottomuuteensa luhistuvan järjestelmävikasysteemin epätoivoisesta elvytysyrityksestä ja sen varjolla vielä yritettävästä globaalista rahatalouden diktatuurista pääkallopaikkanaan Lontoon City.

Myös ongelmanratkaisussa on vielä säätämistä, jotta emme vajoa ainakaan sen takia kaoottiseen anarkiaan suin päin ja vastoin parempaa tietoa! Joka tapauksessa tänä historiallisena hetkenä tässä seuraavaksi laaja otos kansamme nousevasta vihasta; on huomattava, että jokainen poimittu lukijakommentti on ko. palstalla peukutettu erittäin paljon plussalle ja monissa ei ole ollenkaan negatiivista peukutusta! -->

Taloussanomien juttuja, joista lukijakommenttilainauksia:

Espanjan vuoro – toivoton taisto tuulimyllyjä vastaan

Nyt se on virallista: Espanja pyysi apua pankeilleen 

Urpilainen kommentoi Espanjan pankkitukea

Urpilainen IS:lle: Suomi vaatii vakuuksia Espanja-tuelle

Onko tänään Espanjan tuomiopäivä? ---->

"EU ja IMF suunnittelee jotain aivan yliapuvaa pelastusoperaatiota. Heillä on joku tykki, millä he pommittavat 100 - 200 miljardia sinne.

Ei hajuakaan mistä ne rahat revitään.

Ilmeisesti Suomi uhraa koko kansan varat ja myyvät meidän vedet ja luonnonvarat ja EU on taas puoli vuotta pelastettu."

"Pyydettiin apua tai ei, niin Suomi sitä joka tapauksessa antaa.

Kataisen kynien musteiden poistaminenkaan ei enää auta, kun puhelinkokouksessa ei tarvi sanoa kuin "joo"."

"Espanjantauti sai uuden merkityksen."

"Poliittiset sirkusapinamme kyllä tuovat maksulaput kotiin."

"On luotu tällaiset kuin ERVV ja EVM eli euromaiden valtionpankit, jotka pitävät päämajaansa Luxemburgissa. Niille pitää nyt hankkia asiakkaita. Espanjan yksityispankit ovat kuralla. Ne tarvitsevat pääomaa voidakseen jatkaa toimintaansa. Pääomaa saa lainaksi edellä mainituilta rahoituslaitoksilta. Muut euromaat takaavat velallisen. Kierre jatkuu. Velkavuori kasvaa. Jos yksityispankki tai eurovaltio ei selviä veloistaan, sille annetaan velat anteeksi ja takaaja maksaa eli myös me suomalaiset veronmaksajat. Mistä Suomen valtio saa sellaiset rahat, kun ei ole omaa keskuspankkia ja lupaa painaa omia velkakirjoja. On kiristettävä vyötä ja vahennetävä sosiaalikuluja. Köyhyys tasataan. Kreikalle on jo annettu velkoja anteeksi. Kärsijöitä ovat sille lainanneet yksityispankit. Kyproksessa uhkaa ensimmäinen pankki mennä nurin. TÄSTÄ ON PÄÄSTÄVÄ IRTI, ENNENKUIN KAIKKI TUHOUTUU"

"Mielestäni on selvää että EMU tulee hajoamaan lähiaikoina joten jos tässä käytettäisiin maalaisjärkeä nyt olisi aika aloittaa valmistelut oman valuutan käyttöönottoon."

"Jaa..Tän takia se Katainen kävi USA:n vierailulla. Obama ja Geithneri antoi Suomelle käskyn tukea Espanjaa kaikin tavoin.."

"Rahan pumppaaminen kriisimaihin on kuin antaisi krapulaiselle alkoholistille lisää viinaa."

" "Perussuomalaisia on syytetty vastuun pakoilusta. On totta, että emme ota vastuuta Kiviniemen-Kataisen hallituksen Kreikka-, Irlanti- ja Portugalipäätöksistä, emmekä ota vastuuta katastrofaalisesta tulevasta Kreikka-lainasta, joka ei jää viimeiseksi tukipäätökseksi, emmekä kannata pysyvää vakausmekanismia, joka asettaa suomalaiset pysyvästi vastuuseen tulevista EU-talouden epäonnistumisista."

(Ploki 10.6.2011)"

"Kannetaan vastuuta ja annetaan Suomen rahat EU:n apupaketteihin ja vakausrahastoihin, jotta Espanja eli pankit pelastuvat vähäksi aikaa. Kohta sama rahojemme lapiointi kankkulan kaivoon uusitaan. Ja sitten taas sanotaan, että se on mukamas viimeinen kerta. Näin meitä jatkuvasti vedätetään.

Tämän ”vastuun kantamisen” seurauksena Suomessa:

- Kiristetään verotusta
- Vähennetään julkisia palveluja
- Ajetaan alas armeijaa
- Kutistetaan poliisivoimia
- Vähennetään opiskelupaikkoja ja kouluja
- Vähennetään kuntia
- Vähennetään terveyspalveluja
- Otetaan entistä enemmän ulkomaan velkaa

Näin Suomen hallitus mielistelee EU:n herroja Suomen kansalaisten kustannuksella. Kokoomus ja SDP pilaavat suomalaisten hyvinvoinnin."

"Katainen ja Urpilainen huoraavat Brysselin bordellissa suomalaisen veronmaksajien rahoilla."

"Ha haa homma etenee. Edustuksellisen "demokratian" lähtölaukaus on jo laukaistu. Tästä eivät valehtelevat mätisäkit eduskunnassa enää selviä. Kohta ohi on, ei tarvitse enää vaikka jäsenten keskuudessa hurmoshenkisesti uusia "johtajia" ablodeerataankin minuuttitolkulla seisten tippa linsissä."

"Hätä täytyy olla suuri, kun viikonloppuna aletaan tekemään laittomuuksia. EU on menettänyt kaiken arvonsa,rikkoessaan omia sopimuksiaan"

"Kokoomuksen puoluetoimistossa käy parhaillaan kova kuhina.

Siinä suhteessa ei epäselvyyttä ole, maksaako Suomi avustuksia vai ei. Kataisen mahtikäskyllä on jo ajat sitten runnottu läpi päätös, jonka mukaan Suomi maksaa tasan niin paljon kuin Espanja vain kehtaa pyytää.

Sen sijaan päänvaivaa on aiheuttanut kysymys siitä, miten tämä selitetään Suomen kansalle. Yhä useampi kokoomuslainenkin on jo huomannut, että vanhat tekosyyt "me kannamme vastuuta" ja "näin turvataan suomalainen hyvinvointivaltio ja työpaikat" eivät enää uppoa kansaan, vaan jopa keskimääräistä tyhmemmätkin ihmiset tajuavat tuollaisten tarinoiden lapsellisuuden.

Niinpä kokoomusjohdolla on kova paniikki keksiä joku uusi ja edes vähän uskottavamman tuntuinen tekosyy. Mutta kenellekään ei meinaa tulla mitään mieleen, ei sitten millään..."

"Juuri ylen haastatelussa Jutta lupasi Espanjaan Suomen veronmaksajien rahoja; ei ole kuulemma muuta mahdollisuutta!"

"Miksi Suomen taloudenhoito on annettu peliriippuvaisten eurouskovaisten käsiin.

Kataiselle ja Urpilaiselle pitäisi antaa samanlaista apua, kuin peliriippuvaisillekin annetaan."

"Kokoomuspuolueen kansanedustajista jo huomattava osa on tukipaketteja vastaan, mutta joutuvat Kataisen käskystä äänestämään väärin."

"Muistelen että noin vuosi sitten kun Kreikan apupaketeista puhuttiin, niin sanottiin että kriisin leviäminen on padottava Kreikkaan, ettei se leviä Espanjaan. Espanja olisi liian iso maa pelastettavaksi.

Nytkö sitä kuitenkin pelastetaan. Mielestäni ei euroakaan Suomelta Espanjalle, rahan jakamisen on loputtava."

"Euroopan ja USA:n talousvaikeudet johtuvat vihreistä tavoitteista. Kun ajamme teollisuuden Kiinaan ja sitten vielä ostamme näitä ei-niin-vihreitä tuotteita Kiinasta, kannatamme Kiinan talouskasvua, omaa talouden alasajoa ja vielä samalla saastutamme maailmaa paljon pahemmin kuin ennen. Näin omat hörhöilytavoitteet muuttuu päinvastaisiksi. Lisäksi vihreys on saanut aikaan Brasiliassa ja Meksikossa nälänhätää, kun ruokamaat käytetään polttoaineisiin.

Biopolttoaineet on muutenkin ihmeellinen tavoite, kun ne tuottaa hiilidioksidia ilmaan, vaikka sitä piti viherhörhöjen mielestä vähentää ilmastosta. Tämä hölmöläistouhu ottaa niin pahasti aivoon, että suututtaa.

Lisäksi palveluilla on hyvin vaikea saada läheskään samanlaisia tuloksia aikaiseksi, kuin omalla teollisuustuotannolla.

Tämä vihreä tulipalo on lähtöisin USA:sta, joka aiheutti asuntokuplan, kun työttömäksi jääneillä ei ole varaa maksaa asuntojaan.

Talousihmeet tarkastelee vain rahan liikuttamista, eikä sitä, millä sitä saadaan tuotettua. Heille tärkeintä on omat tulot ja korot, jotka voi viedä työntekijöiden selkänahasta. Samaan aikaan, kun oma talous on mennyt alaspäin, on rikkaat kasvattaneet osuuttaan törkeällä määrällä koko potista, jolloin köyhyys ja köyhien määrä on kasvanut roimasti ja sosiaalitukea on leikattu. Ahne ajattelee vain omaa etua ja omaa valtaa ja viis välittää sosiaalisista tavoitteista. Tämä kehitys on valitettavaa ja tulokset näkyy ensimmäisenä Kreikassa. Muut seuraa perässä. Korruptio kukoistaa ja leviää, kun pienenevää kakkua jaetaan epärehellisesti.

Eliitti elää omassa maailmassaan ja tukee moraalitonta yritysmaailmaa sen ahneustavoitteissa ja lisää valtion byrokratiaa ja omia etujaan, niin paljon kuin pystyy salassa tekemään, ettei äänet menisi. Ja sitten selitellään niitä näitä isänmaallisia vastuita omiksi meriiteiksi, vaikka isänmaa kärvistelee ja tuhoutuu."

"Katainen sanoi viikolla että Espanja hoitaa itse asiansa ja tukipakettia ei tarvita. Muistan kaverin tokaisseen että muistakaa luku 1,9 miljardia jne."

"Nyt on sitten vielä liittovaltio - tulonsiirtounioni ym muut häkkyrät edessä. Ei auta enää.

Tämä on lähtenyt täysin lapasesta.
Meidän luokitus putoo kohta.
Aivan käsittämättömän surkeaa touhua.
Ha ha - Kriisi pahenee ja nyt roihuaa AAA maat ihan kohta.
Espanjalaiset mekkaloivat kohta hirveällä foluumilla, he eivät pidä tuosta pankkien touhusta.
Siellä alkaa jutinä kunhan futikset on ohi.
Sairas EU - goodbye
Tanan tunarit."

"Euromaat antavat pankeille tukea 100 mrd euroa. Mailla ei itsellään ole rahaa, vaan varat on lainattava pankeilta. Pankeilla fantastinen niskalenkki."

"Tämä ei mene rahastoista ERVV - EVM. Tämä näyttää suoralta valtioiden tuelta.

Urpolainen ? Kun blondi ope teki Suomelle laskua ja vastuista ja takuuksista ei nyt kannata löpertää enää.
Tämä raha ei tule Suomeen ikinä takaisin.
Ei muuten mikään aiemminkaan lähetetty vippi.
Miten pönttö enää pitää olla.
Euroopan taistelu on ohi.
Suomea senkun rahastetaan > kansaa ja täysin lupaamme kysymättä.
Voi helvetti, mitä touhua.
Nyt tämä loppunäytös alkaa.
Sakutkaan ei enää tätä kohellusta pelasta, he häviävät myös.
Espanjan työttömyys ja kaikki on niin hurjaa että PANKKIEN pelstus ei auta kansaa mitenkään.
Huijaus on järkyttävää.
Kreikan ero "syy" ??
Pahvipäät taas vaudissa. Syövät maan jalkojensa alta.
Itkettää kun mikään järkipuhe ei tehoa Urpolaiseen eikä Kataiseen + hallituspuolueet."

"Taitaapi narsismivallan ja kansanvallan välinen ero kärjistyä euroalueella?"

"En tiedä muuta kun sen että Espanjalaiset ryntäävät kadulle entistä isommalla joukolla.

Siellä on nimenomaa näitä pankkien toimivaltaa kritisoitu pitkään ja valtavia mielenosoituksia pidetty.
Ei näytä Suomimedia.
Kreikkaeron pelko saa näköjään aikaan ihan mitä vain. :D
Loistavaa. Mikään ei enää auta ja kohta tiputaan ahterilleen puusta.
Apinalauma yhtenä rintamana heiluu huterasti raajat sojottaen ympäriinsä kun kossua pari puttelia kitanneet dillet."

"50% espanjasta on veden alla sanoi valuuttastrategi Erik Sprot.

Näin fiatrahan valhe etenee vieden kaiken mukanaan."

"Espanjan bondiholdarit alkavat nyt joukolla myydä velkakirjojaan, koska he tietävät Kreikan tapauksen toistuvan. Talletuspako saa dramaattista jatkoa."

"Urpilainen perustelee Espanjan pankkien tukemista sillä, että muuten kriisi leviäisi koko euro-alueelle.
 Voisiko joku kertoa hänelle, että koko euro-alue on ollut kriisissä jo pari vuotta? "

"Tuntuu kuin eläisi painajaisunta.

Jos päättäjät on olleet huolissaan velkamäärän kasvusta meillä niin nyt on viimeiset hetket toimia ettei jouduta todella liriin näiden euro "pelastusten" kanssa."

"Kukas ensinnäkään väitti, että eliitti-mahtisukujen hyväksymän keinottelutalouden varaan voisi rakentaa mitään pysyvää? Siihen liittymisestä ja sen puolesta te eu-hurahtaneet äänestitte silloin aikanaan, eikä mistään muusta.

Ainoa pysyvyys tässä systeemissä tulee olemaan tavan kansalaisten kurjistamisessa, kun joudumme katsomaan sivusta tätä valtavaa verovarojen väärinkäyttöä."

"Urpilainen voisi kertoa myös, onko Kreikka saatu pelastettua tukipaketeilla. Ei ole kauaa aikaa siitä, kun päättäjät Kreikkapaketteja puolustaessaan puhuivat, että Kreikkaa tukien estämme kriisin leviämisen mm. Espanjaan ja Italiaan, koska ne maat ovat liian suuria pelastettaviksi (ei rahat riitä siihen.) Nyt sitten kuitenkin ollaan Espanjan pankkeja pelastamassa."

"Turha tätä on mitenkään ihmetellä. Velkavetoinen nykytalous perustuu siihen, että vanhan velan korot maksetaan uudella velalla. Tämä toimii niin kauan kun uutta velkaa tulee. Kun yksityiset velkahanat sulkeutuvat, alkaa "kriisi", jossa veronmaksajien rahat siirretään suoraan yksityisten lainanantajien korkoihin ja kuoletuksiin. Näin rikkaat maksattavat voittonsa ja riskinsä tavallisella kansalla. Paikkaa säännöllisin väliajoin vaihtamalla saadaan lypsettyä aina yksi valtio/alue kerrallaan kuiviin."

"Aika nolo juttu Suomen "puolueettomalle" medialle joutua taas jälleen kerran huomaamaan, että Timo Soini oli täsmälleen oikeassa! Hänhän jo kauan sitten kertoi, että juuri näin tässä tulee tapahtumaan.

Ja vastaavasti kaikki Helsingin Sanomien, YLE:n ja MTV3:n käyttämät "asiantuntijat" menivät vikaan. Hehän kerta toisensa jälkeen selittivät, että kunhan nyt maksetaan tämä avustuserä, niin sen jälkeen kriisi kyllä rauhoittuu ja apua saanut maa pääsee toipumaan. Ja mikä tärkeintä: avun antamisella estetään kriisin leviäminen muihin maihin..."

"Alkaa olla nahkurin orsilla ruuhkaa.

Markkinavoimat vie ja hallitukset vikisee.
Ajanpeluu jatkuu,että kaikki saavat omansa pois ja sen jälkeen alkaa rytinä.
Jutta ei ymmärrä mistään mitään,vaan toistaa sanomaansa papukaijan tavoin."

" "Suomen pääministeri Jyrki Katainen (kok.) sanoo, että hän ei usko Espanjan tarvitsevan tukipakettia.

- Luotan henkilökohtaisesti siihen, että Espanja ei tarvitse tukipakettia. Nyt meidän pitää vain pitää huoli siitä, että he pystyvät pääomittamaan pankkinsa, Yhdysvalloissa vieraileva Katainen sanoi keskiviikkona tavattuaan Yhdysvaltain valtiovarainministeri Timothy Geithnerin ja Yhdysvaltain keskuspankin pääjohtaja Ben Bernanken."

Tällaisilla visiointikyvyillä Suomea nyt hallitaan. Aina kun ko. herra avaa suunsa, sieltä tulee sammakko. Itseriittoisuutta ja rottinkirintaa riittää. Taitaa elää täysin omissa maailmoissaan realismin tavoittamattomissa."

"Pankkituet ovat sosiaaliturvaa sijoittajille; maksaa vain 50 x enemmän, mitä maiden köyhimmille."

"Se 100 miljardia ei riitä mihinkään. Kohta tullee uusi pyyntö. Italia tulee vauhdilla eteen ja nyt lypsetään kaikki mitä irti lähtee, kun joka maa on konkassa.

EU -pahvit ja Euroopan politiikot on menettänyt täysin kontrollin tähän kriisiin.

Kaikki maat on tehnyt niin ihmeellisiä veivejä että nyt ollaan valmiita jopa tuhoamaan oma maa kun tästä ei ole mahdollista selviytyä enää mitenkään."

" "Kuningaskunnan ja maan pankkien parin lähivuoden rahoitustarve on pelkästään vanhojen velkojen kuoletuksista ja koroista yhteen laskien noin 600 miljardia euroa, ja sen päälle tappioista ja talletuspaosta syntyvä ylimääräinen rahoitustarve."

- Rahoitustarve: 600 miljardia

- Pääomapako: 300 mlj. otettua velkaa tähän mennessä.

- Kiinteistökupla: 1000 mlj josta riskilainoja arviolta 500 miljardia.

Yhteensä vähintään 1400 miljardia, mahdollisuus 2000 miljardiin saakka.

Mistä rahat?"

"Kun pienen Suomen vm Jutta Urpilainen kertoi aamun tv-uutisissa että hän on puhelinkokouksessa sopinut Suomen olevan mukana Espanjan 100 miljardin pankkitukipaketissa TIETÄMÄTTÄ silti vielä sen tarkkaa muotoa ja ehtoja niin alkoi jo käymään sääliksi Suomen veronmaksajia ja hävettämään Juttaa Jutan puolesta."

"Myrskymaanantai tulossa. 660 miljardia tarvitaan Esp 1:een ja 378 miljardia seuraavaan."

"Euroopan hölmöläiset siirsivät kiimaakin kovemmalla innolla teollisuutta Aasiaan koko 2000-luvun. Nyt Euroopassa on jäljellä enää savuavat rauniot.

Nokiankin ostaa kohta pois joku kiinalainen halpapaja Huawei."

"Koska päättäjämme ovat kyvyttömiä suojelemaan maatamme, on jokaisen kansalaisen syytä aloittaa itsenäisesti kriisivalmistelut: mökki maalta, oma puutarha, lämmityspuut jne."

"Suomessa täytyy muistaa että tämän hankkeen päämies on Jyrki Katainen. Ehdotankin että Jyrki on osissaan hankkeen puolesta ja laittaa virkansa ja omaisuutensa pantiksi eikä "vain" veronmaksajien rahoja."

"Eurokriisissä ei tarvita enää puhetta. Ainoa pelastus on nykyisin poliitikkojen siivous pois.

Ikuinen karkotus Euroopasta on lievempi ojennus, myös ankarampaa ojennusta tarvitaan laajamittaisesti. Se on ainoa tapa, jolla poliittinen aatelisto saadaan kunnioittamaan realiteetteja, moraalia sekä kansaa."

"Saatanan tunarit sanoisi Urho Kekkonen jos eläisi. Saman sanon minä, Soini kirjoittaa.

Ei tähän muutakaan voi sanoa. Voikaa hyvin."

"Euroa kannattaneiden päättäjien kannattaa alkaa pakata matkalaukkujaan lopullista maasta poistumista varten. Kuka pystyy turvaamaan heidän koskemattomuutensa kun tilanne laukeaa silmille? Minä en ainakaan uskaltaisi asua täällä jos olisin menettänyt kasvoni niin pahoin. Nyt kannattaa pelastaa vain oman maamme yhteiskuntarauha ja estää omankädenoikeuden pääseminen valloilleen."

"Hallitus erotettava ja pian."

"Mikähän vero nousee suomessa tämän tukipäätöksen seurauksena?"

"Pyramidihuijaus jatkuu kaikessa karmeudessaan."

"Wallin: "Tarvitsemme lisää kipeitä päätöksiä".

Jotain veroa täytyy taas korottaa jotta rahaa riittää Espanjan pankeille."

"Suomi kaulaansa myöten eurovelkapaskatunkiossa, KITOOOOOOOOOOOS JYKÄ JA SEKOOMUS."

"Paljonko Ruotsi joutuu maksamaan? Ei vissiin mitään. Ruotsalaiset eivät pääse mukaan vastuun kantamiseen, kun eivät liittyneet aikanaan euroon. Mahtaa niitä nyt kenkuttaa."

"€iköhän €u kaadu kaikessa yksinkertaisuudessa korkoihin, ei siinnä sen ihmeellisempiä selityksiä kaivata."

"Cash-henkilö Siilinjärveltä pääsi tapaamaan isoa jenkkijohtajaa ja siinä huumassa laitetaan viimeisetkin siemenperunat pankkitukimaksujen vakuuksiksi.

Ei tätä vedätystä enää voi todeksi uskoa.

Eivätkö Urpilainen ja Katainen ajattele edes omia perillisiään (veronmaksajat ei ole säälitty enää vuosiin), kun syöksevät maamme ikuiseen pankkitukivelkaorjuuteen."

"Onkohan nyt niin että kolmas sota käydään finanssiasein?"

"Kyllä tämä sa..tanan kohellus pitää lopettaa. Ministerit heti vastuuseen suomen peruslain rikkomisesta ja EU:n lakien rikkomisesta. Ajatelkaa pösilöt jyrki ja jutta, aattelette vain eliitin etua p...kele."

"Eliitin sairausdiaknoosi - NARSISMI"

"Asiat näyttävät etenevän maasta toiseen aivan ennaltakirjoitetun käsikirjoituksen mukaan. Henkilökohtaisesti en jaksa enää seurata tätä teatteria tiedotusvälineistä."

"Tässä Euroopan valloitussodassa

maksamme sotakorvauksia jo ennen
kuin huomaamme sotaan lähteneemmekään.
Tottelemme käskyjä ymmärtämättä edes kuka komentaa.
Jatkamme pyöreiden kivien laittelua
polkujen varsille aavistamatta minne ne johtavat."

"Kokenut banksteri tietää, että jos kieltäytyy lainaamasta - niin silloin asiakas vasta haluaakin laitata miten vain, vaikka suurellakin korolla."

"Ja kaupanpäälle tuli IRLANNISTA ilmoitus, että haluamme neuvotella pelastuspakettimme uusiksi, koska rahaa tarvitaan vielä satoja mirjardeja lisää!

Pitäkää hatuistanne kiinni, sillä kyyti tulee olemaan vielä todella kylmää 24-36 kuukauden kuluessa! Varatkaa vähintää 3:n kuukauden kuivamuona kotiinne ja polttopuita (jos on mahdollisuus lämmittää puilla) vähintään vuoden tarpeiksi."

"VAADIN presidentti Sauli Niinistöä LOPETTAMAAN osallistumisen tähän VARKAUTEEN jota Suomen hallituksen kautta on harjoitettu jo viisi vuotta luovuttamalla LUVATTA veronmaksajien varat ulkomaisille pankkiireille. Kysymyksessä näyttää olevan kansainvälinen JÄRJESTÄYTYNYT RIKOLLISUUS ja sen pyramidihuijauksen tukeminen hämäräperäisin hallinnollisin keinoin on laitonta. Suomen KANSA EI ole antanut eduskunnalle valtuuksia tehdä kansainvälisiä SALAISIA sopimuksia joiden seurauksena Suomen Tasavalta on joutumassa vararikkoon ja sen kansalaiset lisääntyvään kurjuuteen."

"Juurihan Erään maan Päämininsteri Jyrki totesi eilen, että apua ei tarvita."

"Tämä kaikki on suunniteltua. Kohti uutta maailmanjärjestystä."

"Kohta kaikki on vinksin vonksin, kehotin täällä ihmisiä pitämään hatuistaan kiinni jo vuonna 2007, kukaan ei uskonut. Ennustin jopa Usan talouskuplan 2008, työkaveritkin vain naureskelivat. No nyt minä ja nämä työkaverit ovat saaneet potkut."

"Tämä on vasta alkusäveliä, mitä on tulossa.

Ensinnäkin tulee sellainen konkurssitsunami jota ei ole vielä koskaan nähty. Voisi ajatella, että Suomesta kaatuu ainakin nordea ja muut pankit joutuvat todella koville. Rahaa on lähetetty välimeren maihin sellaiset lastit, että huonosti käy.

Kapinat ja yleislakot alkaa varmasti, myös suomessa.

Avaruudesta voi tulla ihmiskunnalle pienoinen ylläri, mikä liikkuu ja mihin suuntaan, isompi ongelma."

"Tämä on vasta alkusäveliä, mitä on tulossa.

Ensinnäkin tulee sellainen konkurssitsunami jota ei ole vielä koskaan nähty. Voisi ajatella, että Suomesta kaatuu ainakin Nordea ja muut pankit joutuvat todella koville. Rahaa on lähetetty Välimeren maihin sellaiset lastit, että huonosti käy.

Kapinat ja yleislakot alkaa varmasti, myös suomessa.

Avaruudesta voi tulla ihmiskunnalle pienoinen ylläri, mikä liikkuu ja mihin suuntaan, isompi ongelma."

"Eikös Jutta Urpilainen aivan äskettäin lausunut (opettajatätimäisesti kuten hän on nyt alkanut puhua), että Kreikkaa on tuettu sen takia, ettei kriisi leviä Italiaan ja Espanjaan. Hän on puhunut palomuurista kuten myös SDP:n Pia Viitanen.

Taitavat nämä tädit olla onnellisia kun välissä on palomuuri, vaikka muurin molemmilla puolella tosin palaa.

Yleisvaikutelmani näistä kahdesta tädistä käyttäytymisen ja puheiden perusteella muuten on, että he sopisivat paremmin lastentarhaan. Se on vain minun mielipiteeni. Älkää pahastuko."

"Me tyhmät suomalaiset haluamme olle Eurossa mukana koska on niin ikävää matkustaa ja vaihtaa valuuttaa. Olemme näin laiskoja ja tyhmiä, miksihän kuitenkin ruotsalaiset ei vaikerra moisesta. Olemme maailman laiskin ja tyhmin kansa.

Äänestämme samoja "neropatteja" joka vaaleissa joten turhaa tässä on marista sopisi katsoa peiliin."

"Moolokin nälkä vaan kasvaa maita ja kansoja hotkiessa."

"Aikamoinen maanantai tulossa.. nyt stetsoneista kiinni! Onneksi on sokeria, hernesoppaa ja pateja kellarin täydeltä!!"

"Jutta oli sanonut Ylen toimittajalle päivemmällä, että tänään ei ole tulossa mitään puhelikokousta.

Olikohan taas epäonnistunut lausunto?"

"Oi suuri ja mahtava Eurostoliittovelasta velkaan astuva on."
sun synnytti valtava byrokraattimaa.
Sun luonut on poliitikkojen yhteinen tahto,
sun mahtis on kaatuva saunojen taa.
Oi suuri, rommaava synnyinmaa,
sun fiaskojasi kaiuttaa
kansojen korruptio murtumaton.
Sun lippuasi seuraten EU-ihminen

"Mutta Hesarin ja Tuomiojan mukaan suurin ongelma maassamme on Halla-aho."

"No niin "Poju" Katainen, jokohan olisi aika erota!!!!!"

"Rikoslaki ja valtiopetos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä valtiopetoksesta vankeuteen vähintään neljäksi vuodeksi tai elinkaudeksi.
13 luku
Valtiopetosrikoksista
1 §
Valtiopetos
Joka tarkoituksenaan väkivaltaa käyttämällä tai sillä uhkaamalla tai siihen rinnastettavalla tavalla oikeudettomasti pakottamalla taikka valtiosääntöä rikkoen
1) kumota Suomen valtiosääntö tai muuttaa sitä taikka
2) muuttaa Suomen valtiojärjestystä
tekee teon, josta aiheutuu sanotun tarkoituksen toteutumisen vaara, on tuomittava valtiopetoksesta vankeuteen vähintään yhdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi.
2 §
Törkeä valtiopetos
Jos valtiopetoksessa
1) rikoksentekijänä on tasavallan presidentti, valtioneuvoston jäsen tai muu valtion ylimpään poliittiseen tai sotilaalliseen johtoon kuuluva henkilö"

"Alkaa pelottamaan todella paljon, 30 luvun historia toistaa itseään.
Ja mitä tuli 30 luvun laman jälkeen???

Kyllähän sen kaikki tietää."

"Onko Palomuuri siksi ettei kriisi levia EU:n ulkopuolelle?

Espanjan piti olla liian suuri pelastettavaksi."

"Soini on ainoa rehellinen 201:tä Hän ei lähtenyt mukaan tuohon pyöritykseen. Urpilainen ja Arhinmäki sokaistiin rahalla ja pahalla.

Soini sanoi, ettei voi kaveria näin pettää. Muistatteko??!!"

"Mitenkäs se nyt näin?

Onhan EU:n toimesta tehty pankeille ihan viralliset stressitestit, jopa kahteen kertaan! Saatujen tulosten mukaan espanjalaisetkin pankit olivat oikein mainiossa kunnossa.

Miten joku voi nyt väittää, että kunto ei olekaan muka selvillä? Ei kai EU sentään valehdellut noiden stressitestien tuloksista uutisoidessaan? Eihän?"

"Eu:sta vielä: EU on ihmiskunnan suurimpia petoksia. Tietty ryhmittymä suunitteli euron jotta arvostuksia voitaisiin nostaa. He tiesivät jo lähtiessä miten lopulta käy, mutta he ovat käärineet miljardeja miljardeja. Suunnitelman takana on Mafia. Lisänä siihen kuuluu sota, koska ihmisiä ja "todistajia" on liikaa. Tämä ei ole utopiaa vaan totta. Tulevat vuodet näyttävät sen Teille..."

"Nyt pitäisi saada hallitus kaatumaan ennen kuin EVM:stä päätetään meillä. Soini on sanonut, että ei anneta sinne mitään."

"Suomen Pankin ja SDP:n Erkki Liikanen pihalla kuin lumiukko."

"Jos europäättjät tänään piti kokouksen Espanjan pankkitukiasiasta, niin olihan niillä se jo tiedossa, että tukea pyydetään.

Mitä kertoo Katainen päivää ennen. Jotain aivan muuta.

Tästä voi vetää kaksi johtopäätöstä. Joko Katainen ei todellakaan kuulu eu:n sisäpiiriin -niinkuin kuvittelee - maksumieheksi kyllä rahoja jakamaan. Ja mielipiteensä hän muodostaa lukemalla Savon Sanomien keskustelupalstaa.

Jos taas Katainen tiesi, niin ylimielisen röyhkeällä toiminnalla ei ole mitään rajaa. Voi kysyä, kuinka paljon ja kuinka kauan Pääministeri voi valehdella suomen kansalle?!"

"Tottakai pääministeri tiesi.

Äänestäviä nautoja ei nyt vaan sovi säikytellä, kun ovat vaalitkin tulossa."

"Mielenkiintoista on, että ihmiset luulevat aina , että kaikki tehdään heidän parhaakseen!!!!

Totuus on, että kaikki tehdääänn jotta ihmisistä tehtäisiin LYPSYLEHMIÄ.
Oletteko huomanneet?
Jos ette, olisi korkea aika...."

"Tämä on kertakaikkiaan sairasta. Tuen pyytäminen ei lopu niin kauan kuin sitä suostutaan maksamaan. Kaikki valuu veronkiertäjille ja suurpankkiireille USA:n, Saksan,Britannian ja Ranskan pankkeihin ja tietysti Sveitsiin. Pankkiirit ja sotateollisuus syövät maailman rahat.

Mitä ihmettä meidän poliitikkomme tavoittelevat!?"

"Mielenkiintoista,kun nyt eurovastaisuus on lisääntynyt,ei vielä ennen 2009 ollut,vaikka koko 2000-luvun tätä velka eurotitanicia rakennettiin,mutta ihmiset keskittyivät vain kulutusjuhlaan omassa elämässään,nyt alkaa maailman ja euron todellinen luonne selvitä!Voisko vihdoinkin antaa tunnustusta eurokriittisille ihmisille,sillä he tietävät mistä puhuvat!MARKAN MENETYS OLI JÄRKYTTÄVÄ ERHE,NYT MAKSAMME VELKAA laa,laa,lalaa,maksamme velkaa laa,la,la,laa...kaikki mukaan laulamaan...maksamme velkaa laa,laa,lalaa,kun emme ajatelleet laa,la,la,laa...juhlimme vain laa,la,laa..."

"Bank run maanantaina!"

"Tulevat peruskoululaiset saavat ekaluokalla naurunaiheita, kun kuulevat siitä logiikasta, jolla Suomen hallitus ja koko valtiokoneisto kalliisti palkattuine puoluekirja"aivoineen" toimi ja tuhosi heidän, siis peruskoululaisten, tulevaisuuden...

"Kokoomuksen Katainen totesi viikolla, ettei Espanja tarvitse tukipakettia joten Katainen oli oikeassa tokaisussaan "kyllä maailmaan puhetta riittää"..."

"Onko hallituksella valtuus enää jatkaa tätä kansanrahojen haaskausta. Tästä pitää seurata päättäjille joku rangastus."

"Espanjanhan piti pelastua Kreikkaa ja Portugalia ja Irlantia tukemalla! Valitettavasti tukirahat menivät ihan muualle, kuten esimerkiksi Sveitsin ja USAn ja Saksan ja Ranskan ja Britannian pankkien holveihin.

Lainoihinhan on liittynyt vaatimuksia vain kansalaisten vöiden kiristämisestä, mutta ei mitään rajoituksia veronkiertoon, koronkiskureille tai varojen siirtämiselle veroparatiiseihin. Näissä kaivoissa on suorat rahaputket ulos, joten ne eivät täyty ikinä."

"On ilo auttaa kuolevaa euroaluetta?!?

Poliittinen eliitti katsoo naureskellen, kun työttömyys kasvaa ja talous sakkaa.

Erkki Liikanen paasaa kummallisuuksia, mutta hampaaton suomalainen taloustoimittaja ei uskalla esittää kriittisiä arvioita EKP:stä ja sen talouspolitiikasta.

Suomen hallitus katsoo voimattomana, eikä uskalla korjata Suomen talouden ongelmia. Ja taloustoimittajat silittävät hallituksen päätä.

Ja tavallinen suomalainen maksaa poliittisen eliitin laskun!"

"Hei kaikki Suomen kansalaiset,

Huomaatteko, kuinka poliitikot valehtelevat. Tuskin ehtii muste kuivua edellisistä valheista, kun uusia taas syydetään.

Nyt olisi jo aika käydä suomalaistenkin yleislakkoon, vaatia suoraa demokratiaa ja laittaa nämä kansojen velkaannuttajat ja orjuuttajat vankilaan.

Markkinavoimat eli selväksi suomeksi Rotschildit ja Rockefellerit ja kumppanit vievät poliitikkojamme joko lahjottuna tai sitten nämä kansojemme edustajat ovat vain kertakaikkisen vähä-älyisiä.

Tälle kansoilta pankeille lainailulle ei tule loppua ennen kuin edustuksellinen ja lahjottavissa ja vedätettävissä oleva näennäisdemokratia kaadetaan ja pankkien velkatalouskupla puretaan kansojen päätöksellä ja voimaan saatetaan kansainvälinen oikeudenmukainen talousjärjestelmä, joka hyödyttää kaikkia ihmisiä, ei vain harvoja ja valittuja.

Terveisin,

Hyvin pettynyt Suomen kansalainen"

"Hyvät Suomen kansalaiset!

Huomaatteko, kuinka poliitikot valehtelevat? Kysymyshän ei voi olla muusta, sillä eivät kai ne sentään näin tyhmiä ole? Sekä Suomen että Espanjan pääministeri ovat vakuuttaneet juuri äskettäin, että apua ei tarvita ja nyt tarvitaankin 100 miljardia euroa!

Hyvät kansalaiset - vaikka perussuomalaiset ml. Timo Soini ovatkin varoittaneet meitä tästä - nyt on aika toimia koko poliittisen järjestelmämme muuttamiseksi. Poliitikkoihin ei kertakaikkiaan voi luottaa, virkamiehiinkin vain varauksin. Joko edellämainitut ovat typeriä, lahjottuja tai kiristettyjä, sillä päätökset ovat todella huonoja.

Suomessa ja muuallakin Euroopassa olisi syytä järjestää totaalinen yleislakko ja vaatia kaikkia hallituksia eroamaan ja sen jälkeen kansan tulisi vaatia edustuksellisen demokratian sijaan suoraa demokratiaa.

Kokonaista kansaa on vaikeampi kiristää kuin kourallista poliitikkoja. Ja siitä tässä juuri nyt on kysymys. Pankit ja erityisesti keskuspankit ovat Rotschildien, Rockefellerien ja kumppaneiden ohjauksessa ja ne toitottavat poliitikoillemme, että vaihtoehtoja ei ole.

Pankit kyllästävät maailman velalla. Ne lainaavat rahaa, jota niillä ei ole koskaan ollutkaan. Pyrkimyksenä on mikrotasolla tehdä voittoa olemattomasta ja makrotasolla saavuttaa korporatismin kautta maailmanvaltius, jossa kansoilla tai ihmisillä ei ole enää mitään sananvaltaa. Ja tähän halpaan poliitikkomme ovat nyt menossa joka tasolla. Niin kunnissa, valtiossa kuin EU:ssakin. Joko tieten tai tyhmyyttään.

Pankit kyllästävät maailman velalla, analyytikot heiluttavat pörssikursseja rikkaimman prosentin käsinukkeina ja maailman ihmiset elävät pelossa ja velkavankeudessa. Jos jossain päin maailmaa ei suostuta, sieltä löydetään terroristeja tai muu syy sotaan.

Tälle touhulle on nyt laitettava piste. Poliitikot kaikkialla maailmassa on laitettava todellisesti kansojen ohjaukseen ja edustuksellinen eli heikko demokratia on lopetettava ja korvatta suoralla demokratialla. Kansahan tietää. Jos kansalta olisi kysytty, näitäkään hölmöilyjä ei olisi tehty.

Nyt on toimittava, noustava barrikadeille ja kaadettava nykyinen järjestelmä. Muutoin Kataiset, Räsäset ja kumppanit myyvät pois Poliisin ja Puolustusvoimatkin markkinavoimille - sitten kun Suomi on saatu kyllästettyä velalla näiden "pelastuspakettien" kautta. Sen jälkeen Suomen kansan vapaus on mennyttä ja tulevat sukupolvet elävät korporatismin velkaorjuudessa ja ainaisessa pelossa.

Terveisin,

Erittäin pettynyt Suomen kansalainen"

"Kyllä mun mittani on tullut täyteen eurosta.

Vaikuttaa olevan petosta koko juttu.
Jos Suomi aikoo jatkossa pärjätä,ei ole muuta vaihtoehtoa kuin erota eurosta.
Vaikka se tekee kipeää,vielä kipeämpää on eurossa pysyminen. Ei ole laisinkaan sitä,mitä aluksi luultiin."

"Yleislakko, kunnes hallitus eroaa!"

" "Parhaillaan viikonlopunvietossa oleva Suomen keskiluokka ei taida vielä edes tajuta sitä mitä heidän piikkiin tänään puhelimitse SOVITTIIN."

Aivan. 9.6.2012 on päivämäärä, joka kannattaa muistaa. Missä olit silloin kun kuulit...? (Ja oikeastaan: koska ymmärsit mistä oli kysymys?).

Tässä tehdään nyt historiaa. Ihan eri lailla kuin Islannin, Irlannin tai Kreikan nappikaupassa."

"www.zerohedge.com/news/spain-greece-after-all-here-are-main-outstanding-items (Spain IS Greece After All: Here Are The Main Outstanding Items Following The Spanish Bailout)

Tässä luettavaa suomalaiselle veronmaksajalle."

"Meinaakohan Urpilainen valehdella tälläkin kerralla?

Hänhän ilmoitti kreikankin tapauksessa, että rahaa ei anneta ilman täysiä vakuuksia.

Mutta kas kummaa, aika pian takki kääntyi ja Jutta suostui vetämään nimensä paperiin, jossa mitään täysiä vakuuksia ei vaadittukaan, vaan tyydyttiin ainoastaan 20-40 prosenttiin yltäviin vakuuksiin. Ja nämäkin niin huonoilla ehdoilla, että yksikään muu maa ei sellaisia itselleen halunnut."

"Uudet salaiset takuutukset tulossa. Voi vyttu."

"Pari kontillista hämähäkkimies pyyhkeitä Lontoolaisen pankin holviin."

"Vakuudet? Viimeksi koko Eurooppa nauroi meidän vakuuksille, ja muut maat suorastaan kieltäytyivät niistä! Oi tätä tyhmyyttä. Se loppuu vasta sitten, kun Suomi on pumpattu tyhjiin ja silloin ei ole enää ketään,joka auttaisi meitä. Mikähän uusi vero taas keksitään? Pian ollaan tilanteessa, jossa työnteko ei enää kerta kaikkiaan ole kannattavaa. Suomen keskiluokan selkä murtuu lopulta.."

"Siinä teille kokoomuksen ja demareiden kannattajat! Kusessa ollaan!"

"Hallituksella kavi erittain hyva tuuri juuri ennen kunnallisvaaleja. Gallupit ovat kertoneet sen, etta mita enemman annetaan rahaa velkamaihin, niin suosio rajahtaa nousuun samassa suhteessa.

Nyt syntyy kaikkien aikojen suurimmat kannatusluvut vastuunkantajille."

"Ja kokoomuksen kannatus senkun kasvaa! Hyvä Suomen kansa!"

"Täysin tuhoon tuomittua. Lopulta painetaan rahaa niin P-erkeleest i. Tulonsiirtounionissa työntekomotivaatio vähenee jatkossa."

"Tulispa se venäjä jo valloittamaan, sais edes vähän järkevämmän hallinnon"

"Suomalaisten enemmistö on sitä mieltä, että heidän lapsensa sopivat hyvin orjiksi.

Suomi: Lapset
Kreikka: Lasten lapset
Portugali: Lasten lasten lapset
Espanja: Lasten lasten lasten lapset.

Mutta mitä ajattelevat syntymättömät sukupolvet ja heidän lapsensa ja lastensa lapset?

Miettikää vanhemmat. Onko Teillä oikeutta orjuuttaa lapsenne ja heidän lapsensa ja ties kuinka moneen sukupolveen vain jotta nykypoliitikot pääsevät pelastamaan pankkiirikavereitaan ja itsensä?"

"Bildbergiissä kerrottiin varmaan tämä solidaarinen ytimessä olo, jolla voi tienata..

Olisko mitään puoluetta, joka puolustaisi kotimaataan."

"JYRKI JA JUTTA KUMARTAA RAHALLE
JYRKI JA JUTTA PYLLISTÄÄ KANSALLE
JYRKI JA JUTTA PIAN ROIKKUU HIRRESSÄ
AHNEUS ON SYNTI SANOTAAN VIRRESSÄ"

"Uutta kansalaissotaako oikeistoliberaalit hakee kun jakavat kansamme ja lastemme tulevaisuuden voimavarat etelän roistokansoille ja sionistiselle suurpääomalle."

"Kokoomus, oikeistolainen SDP ja RKP voisi painua v..uun niin kauan kuin hengissä ehtivät."

"Jos taukit (eduskunta) tuette EVM:ää, teette jokainen valtiopetoksen ja sen mukaan teidät tullaan tuomitsemaan."

"Nyt maanantaina kaikki heti aamusta pankkiin ja tilit tyhjäksi.

TÄMÄ ON KÄSKY!!! TOIMIKAA"

"Hallitus nurin!"

"Tähän järjestettyyn varkauteen on saatava loppu. Urpilainen ja Katainen vievät kansan ja maan perikatoon!"

"Mikä onkaan Euro-määräisten takuiden arvo 30 vuoden päästä hyperinflaation jälkeen? =0?"

"Ministerit VARASTAVAT meidän eläkkeemme ja lastemme leivän. Se on RIKOLLISTA toimintaa ja sille on saatava loppu!"

"Salaiset kokoukset, salaiset neuvottelut, salaiset sopimukset ja salaiset vakuudet on käytännössä korruptiota."

"Nyt muistakaa, jygä on yhtälailla syyllinen. Poju on nyt piilossa ja toivoo myrskyn menävän ohi. MUISTAKAA: KOKOOMUS ON MYÖS SYYLLINEN!!!!!!!!!!!"

Luottamus poliitikkoihin mennyt. Hallitus ei edusta kansan tahtoa, rellestävät vain veronmaksajien ja heidän lastensa piikkiin."

"Eurosta eroamisesta tulisi järjestää kansanäänestys, koska euroon liittymisestä ei sellaista järjestetty. EU:n jäsenenä voimme silti jatkaa aivan kuin Ruotsikin.

Kun eurosta on erottu, nykyisen hallituksen tekemät velkatakaussopimukset voidaan kiistää laittomina kansainvälisessä oikeudessa, koska ne ovat Maastrichtin sopimuksen vastaisia. Sopimus nimenomaan kieltää yhteisvastuun jäsenmaiden veloista.

Suomessa presidentillä olisi tullut säilyttää oikeus hajottaa eduskunta. Kukaan ei vain kai osannut kuvitella tilannetta, jossa kaksi kokematonta nulikkaa voi yksinään Suomen puolesta päättää jakaa nykyisten ja tulevien sukupolvien rahoja vastikkeetta ulkomaille kymmeniä tuhansia miljoonia euroja."

"Stubb, Katainen, Wallin ja Urpilainen ovat saman tavoitteen takana, muutenhan järjestettäisiin demokraattiset kannanottotapahtumat keskusteluineen ennen lupaamista."

"Uudet vaalit?

Tai kansana kaduille?"

"Euroopan vakausmekanismia vastustava mielenosoitus to 14.6.2012 klo 17-19 eduskuntatalolla! Kaikki paikalle!"

"Loistokuva, loistojuttu, täyttä totuutta maailman hulluudesta ja valheellisuudesta jälleen kerran.

Kiitos Jan (Hurri) että jaksat.".

No comments: