Sunday, June 10, 2012

Tukipakettisulkeisten jatkuminen Espanjaan hyökkäyksenä ihmisyyttä vastaan! - Osa 3: Olli Kingelinin rahatalouden järjestelmävian havainnollistus

Päivän kolmantena ja viimeisenä Espanjan tukipaketti- ja eurokriisiaiheeseen liittyvänä kirjoituksena laitan vielä Facebookista löytämäni Olli Kingelinin kriisianalyysin, jossa havainnollistetaan transatlanttisen talousjärjestelmän luonnetta monetaristisen rahan valheen eli rahatalouden järjestelmävian kannalta. Tämän oheen sopiikin aiheen syvälliseen tarkasteluun Kaninkolo -blogissa hiljattain julkaistu Euroopan Unionin kansantalous tutuksi -kirja (Huom.; uudestaan nimetty versio "virallisemman" vaikutuksen aikaan saamiseksi), jonka otin esille toukokuussa; Euvostoliiton kansantalous tutuksi -kirja: Rahan luonne ja käyttö lännen monetaristisessa taloususkonnossa.

Palaan vielä huomenna maanantaina tekemään tavallaan yhteenvetävän neljännen osan tähän Espanjan tukipaketti- ja eurokriisiaiheeseen, jossa koostan LaRouche -liikkeen sisältöihin keskittyvän paketin ongelmakuvauksesta ja ratkaisuarsenaalista siihen päästäksemme vähitellen neofeodalismin superuhasta neorenessanssiin!... Tällöin (huomenna) on selvinnyt "markkinoiden" ensimmäiset reaktiot tähän megahuijaukseen; luultavasti vähän aikaa pikkunousua pörsseissä ja sitten taas sukelletaan...

Olli Kingelin: "EU:ssa kaikki raha on liikepankkien (niiden, joita tässä oikeasti tuetaan) tyhjästä luomaa velkaa, myös kaikkien valtioiden budjetit. Pankit eivät siis lainaa mitään, ne kirjoittavat lukuja tileille tyhjästä velkana – rahasta, jota niillä ei ole. Tämä silmänkääntötemppu, josta normaalisti joutuisi vankilaan, on läntisten yhteiskuntien tarkimmin varjeltuja salaisuuksia. Tämä on myös se ...syy, miksi päättäjät ovat pankkiirien talutusnuorassa: velallinenhan on aina alisteisessa suhteessa velkojaan nähden. Kun seuraavaksi näette poliitikkoja selvittelemässä "velkaongelmaa", tarkkailkaa, keneltä he kysyvät neuvoja – takavasemmalla on aina pankin edustaja.

Pankkien taseet ovat itse asiassa vain erisuuntaisten velkasitoumusten ristiinkytkentöjä – voitaisiin sanoa, että tässä ollaan kaksinkertaisen kirjanpidon "vankeina". Pankit tarvitsevat mahdollisimman paljon ja mahdollisimman suuria antolainoja, jotta saisivat imettyä kunnon korkotulot itselleen. Koronoton soveltaminen sellaisen "lainaamiseen", joka on tehty tyhjästä, tekee koko rahajärjestelmästä yksityisen pyramidihuijauksen, jossa alkuperäisestä velasta ei selviä ilman lisälainaamista. Koska pankit poistavat koronotolla kierrosta aina enemmän rahayksiköitä kuin kiertoon saadaan lainaamalla, tarvitaan järjestelmän tasolla aina aiempaa enemmän lainoja. Samalla imetään kätevästi yhteiskunnan tuottoa pankeille, mikä sopii erinomaisesti yhteen velkavallan kanssa. Pankit ovat yksityistä velkapyramidia pyörittäviä loisia.

Järjestelmän luonteesta johtuen velkakierre pahenee siis koko ajan, eikä siitä pääse ikinä eroon järjestelmän sisältä käsin. Verot – joita ei valtion omaa velatonta rahaa käytettäessä tarvittaisi juuri lainkaan – maksetaan siis pankkien tuotto-odotusten (korkojen) kustantamiseksi, ja samasta syystä yhteiskunnassa ei tunnu koskaan olevan varaa mihinkään: kaikki rahaa vaativa toiminnallisuus upottaa yhteiskunnan yhä syvemmälle velkasuohon, ja toiminnan ylläpitäminen kallistuu koko ajan. Kierrossa olevan rahan (velkapääoman) jatkuva kasvun tarve myös pitää yllä järjestelmän luonteeseen kuuluvaa inflaatiota. Kun aletaan olla niin pitkällä, ettei ole oikeastaan varaa ottaa lisää lainaa tai maksaa entisiä pois, alkavat ongelmat. Koska pankeilla ei ole oikeasti rahaa, jota voisi oikeasti olla varaa menettää, saamatta jääneet tuotto-odotukset antolainoista näkyvät heti pankkien kyvyttömyytenä selvitä omista vastuistaan. Tässä ollaan nyt.

Rahan luomisen ja säätelemisen valta on käytännöllisesti katsoen yhteiskunnan korkein valta, koska raha vaikuttaa kaikkeen muuhun. Tämän vuoksi rahajärjestelmä pitäisi mitä pikimmin saada pois pankkien hallusta yhteiskunnan itse itselleen luomaksi.

Rahajärjestelmä ei sovi tavallisen kansalaisen oikeuskäsitykseen, mutta niin se vielä toistaiseksi on. Vai kysyikö joku sinulta mielipidettä siitä, että rahajärjestelmä tehdään niin kuin se nyt on?".

Koska Olli Kingelin on Verkkomedian eräs toimittajistaan, niin lopuksi sopiikin hyvin vielä Verkkomedian toimittajien Janus Putkosen (päätoimittaja) ja Riikka Söyringin yhteenveto tämän viikonlopun Espanja-vedätyksestä: Hallituksen Espanja-draama on farssia - tämän tiedettiin tapahtuvan!; "Jutta Urpilaisen osallistuminen Bilderberg-ryhmän salakokoukseen viime viikolla Virginiassa Yhdysvalloissa, jossa eurokriisin toteutuksen askelkuviot raporttien mukaan vahvistettiin, tekee tästä nyt suomalaisille esitettävästä euroktiisi-farssista entistäkin irvokkaamman. Onkin todettava, että tämän kauemmas demokraattisista ja oikeudenmukaisista päätöksentekoprosesseista EU-liittovaltion luomisessa tuskin enää voitaisiinkaan mennä.

Vastassamme on kaikin ennusmerkein kansalaisilleen hyvin vaarallinen "EUvostoliiton" pakkovalta, joka toteuttanee varmasti myös tulevaisuutensa ajan näitä kansalaisten oikeustajun vastaisia "ongelma-reaktio-ratkaisu" hallintosuunnitelmia.".

Lisäksi:

--> Euroopassa rehottava korruptio talouskriisin kasvualusta.

--> Arto Luukkaselta: Lex Urpilainen - pankkituen myöntäjille rikosoikeudellinen vastuu?

No comments: