Saturday, August 11, 2012

Länsieliitin orkestroima Syyrian sota barbaarisena geopolitiikkana ja suunniteltuna sotarikoksena oligarkia-imperialismin hyväksi

Olen koko kesän seurannut eri medioista Syyrian (sisällis)sodan ja sitä ulkoa ohjaavan transatlanttisen imperialismipahuuden kehittymistä. Olen koostanut kesäkuun alusta saakka Facebook -seinälleni linkkejä aihetta käsitteleviin sisältöihin ja samalla kehitellyt niiden tiimoilta ajatuksiani, tarkentanut havaintojani ja käsitellyt tuntojani. Tässä tarjoan viimein koko kesältä tähän mennessä kaikki nämä keskeiset Syyria-sisältöni, mutta on syytä muistaa tämän kuuluvan osana koko Lähi-Idän sotastrategiseen imperialismikuvioon, jossa Iran on seuraava länsi-imperiumin hyökkäyskohde ja lopulta käsittelyyn tulisivat myös Kiina ja Venäjäkin vaikka III maailmansodan kautta, jos heillä länsipiruilla tarve vaatii...

Länsivaltojen (Brittiläisen imperiumin) suorastaan alusta loppuun saakka suunnittelema ja nyt toteutuksessa oleva Syyrian hallinnon kaatamisen operaationsa sisällissodan lumeeseen valepuettuna hakee kuitenkin jo nyt vertaistaan maailmanhistoriassa moraalittomassa röyhkeydessään, barbaarisuudessaan ja sotarikollisuudessaan! Myös läntisen valtamedian systemaattinen valehtelu moisen tukena on ollut härskeintä ja antijournalistisinta koko median olemassaolon aikana. Tämä suorastaan saattaa pahuudessaan "häpeään" sekä Adolf Hitlerin sotastrategiat että Joseph Göbbelsin propagandamenetelmät. Varsinkin jälkimmäisen "saavutukset" on jo heittämällä ylitetty jo joka tapauksessa viimeisen 10 vuoden aikana transatlanttisessa piirissä.

Onkin ollut oksettavan pelottavaa kuunnella viime aikoina esim. juuri Britannian ulkoministeri William Haguen ylimielisen koviksen brittienglannillaan vääntämää uhittelua tyyliin: "Syyrian murhaava hallinto on tuhoon tuomittu" (BBC:ltä esimerkki viime helmikuulta). Asia on tietenkin tähdellisesti päin vastoin, kuten alla erittäin laajasti ja pikkutarkasti havainnollistan --> Britannia ja USA ovat tässäkin erittäin murhaavia hallintoja, joiden takana pääpukarina olevan transatlanttisen eliitin tulee olla tuhoon tuomittu! Kuvaavaa onkin ollut tavallaan myös se, kuinka muka "hirveäksi murhakoneistoksi" väitetty al-Assadin hallinto on saanut Syyriassa aikaisemmin tänä vuonna erittäin massiivisia tukimielenilmauksia tavallisilta syyrialaisilta.

Alla olevan aineiston olen jakanut kahteen osaan: Ensimmäisenä otan esille muutaman syväluotaavan pitkän analyysin - yhteenvedon sekä pari täydentävää pikanttia tukimateriaalia, joiden perusteella hahmottuu kokonaiskuva ja tarkemmat yksityiskohdat osana kokonaisuutta alustavasti. Näiden jälkeen listaan aikajärjestyksessä uusimmasta vanhimpaan ylhäältä lukien Facebook -seinälläni olleet aiheeseen liittyvät vaihtelevat ja lisätarkennusta kiteyttävät sisällöt tässä osittain täydennettyinä. Merkitsen jokaiseen niistä päivämäärän sulkuihin, jolloin ko. seinämerkintäni oli julkaistu ja näin se auttaa ko. konfliktin kronologiankin seuraamisessa.

Syyrian tilannetta valottavaa syväluotaavaa analyysiaineistoa:

SYRIA: NATO's Next "Humanitarian" War? --> Viime helmikuisen onlinekirjan alkukuvausta: "In this online interactive I-book, we bring to the attention of our readers a selection of feature articles on the Syrian crisis.

Our objective is to dispel the tide of media lies and government propaganda, which presents the events in Syria as a "peaceful protest movement".

The "protests" did not emanate from internal political cleavages as described by the mainstream media. From the very outset, they were the result of a covert US-NATO intelligence operation geared towards triggering social chaos, with a view to eventually discrediting the Syrian government of Bashar Al Assad and destabilizing Syria as a Nation State.

Since the middle of March 2011, Islamist armed groups --covertly supported by Western and Israeli intelligence-- have conducted terrorist attacks directed against government buildings including acts of arson. Amply documented, trained gunmen and snipers including mercenaries have targeted the police, armed forces as well as innocent civilians. There is ample evidence, as outlined in the Arab League Observer Mission report, that these armed groups of mercenaries are responsible for killing civilians.

While the Syrian government and military bear a heavy burden of responsibility. it is important to underscore the fact that these terrorist acts --including the indiscriminate killing of men, women and children-- are part of a US-NATO-Israeli initiative, which consists is supporting, training and financing "an armed entity" operating inside Syria.".

Syria ---> LaRouche -liikkeen analyysi Syyrian tilanteesta heinäkuulta ja muutamia huomioitani siitä: Todellakin transatlanttisen eliitin kanssa imperiaalisia juonia on punonut myös Saudi-Arabian ja Qatarin eliitti, jossa jatkumossa 911 -iskut ja Libyan - Syyrian "vallankumoukset" viime vuodesta alkaen ovat olleet yhtä ja samaa NWO -juonta tuhoutuvan monetaristisen talousjärjestelmän systeemiromahduksessa ko. eliittikartellin "Uuden Rooman" säilyttämiseksi!

Hyväksikäytettävänä moisessa on myös ääri-islamistien sairaat ja barbaariset keinot - uskomukset, jossa Syyrian "kapinallisina" on joukko länsieliitin tukemia rikollis- ja murhajoukkoja. Syyriasta täten todella tietoisesti ja radikaalisti valehdellaan meille väestöille ko. eliittiomisteisissa valtamedioissa.

Totuus on tässä todella tarua ihmeellisempää ja paljon valitettavampaa; olemme olleet pahojen ihmisten manipuloitavina länsimaissakin niin syvästi, että on ihme, jos selviämme tästä alkaneesta moraali- ja ymmärryskadon ylläpitämästä kollektiivisesta järjestelmäviasta ilman sivilisaation perikatoa....

Dokumentin lopussa olikin aiheellinen herätysravistus: "Sanot, että tämä kuulostaa hullun puheelta... Vastaus siihen: Sinun täytyy mennä kasvamaan!".... Meidän täytyy kasvaa tällaisesta aivopesustamme pois ja ryhtyä aktiivisesti luomaan maailmaa oligarkki-imperialisti-tyrannia -vapaana!!!

...Jutussa käy hyvin ilmi myös se, kuinka itse asiassa Venäjää mustamaalataan, vaikka paradoksaalisesti Venäjä on ollut nyt Putinin komennossa se sotaa ja väkivaltaa ehkäisevä toimija ja länsi kätyreineen aivan päinvastoin sotaa ja väkivaltaa lietsova!

Shocking Videos Reveal Truth Behind Syrian “Freedom Fighters” --> Kuvattua todistusaineistoa Syyrian "kapinallisten" megabarbariasta (Huom., osa videoista ei enää toimi): "Despite the fact that parties on both sides of the conflict in Syria have been responsible for violence, the international NATO-aligned media has hyped often dubious accusations of Assad-sponsored massacres while virtually ignoring massacres, beheadings and other acts of brutality carried out by rebel insurgents.": Tällaisia eläimellisiä barbaareja lännen valtaeliitti promotoi valtaan al-Assadin hallinnon tilalle Syyriaan! Ja moista kuvataan valtamediassa "Syyrian ystävien hankkeeksi". Sairasta paskaa!!

Tähän liittynyttä Facebook-seinälläni ollutta keskustelua näytiksi:

Keskustelija X: "Libyan ja Irakin kaaos kyllä riittää todisteeksi siitä, mitä amerikkalainen demokratia tarkoittaa noissa maissa. Operaatiot ovat verrattavissa syöpäsairauden istuttamiseen tai johonkin biologiseen aseeseen, jolla saadaan organismi sotimaan itseään vastaan. Superälykäs villipeto on taas riehunut. On ikävä ikään kuin edustaa sitä porukkaa länsimaisena ihmisenä. Länsimaiden toiminta vie ihmisarvon myös osittain kaikilta länsimaissa asuvilta ihmisiltä, ajattelivatpa he asioista sitten mitä hyvänsä."

Keskustelija X: "Varmaa on, että länsimaiset ihmiset saavat tulevaisuudessa kalliisti maksaa nämä sotarikoksensa."

Minä: Niinpä, mikään kulttuuri - sivilisaatio ei voi kestää sen omaa moraalittomuuden ja valehtelun taakkaa kauaa tuhoutumatta itse. Nyt taidetaan olla viimeisten periaatteiden äärellä tämän suhteen...

Heikki Typpö: Syyrian sota --> Totunnaisen maailmankuvan ongelmaa havainnollistava arvio: "Syyrian sota alkaa heijastaa entistä selvemmin Arabivallankumousten todellisia syitä. Tärkeä tekijä tässä pelkistyksessä on se, että kysymyksessä ovat entiset arabisosialistiset maat (ehkä Tunisiaa lukuun ottamatta, vaikka sekin aikaan tuki PLO:ta). Erityisen mielenkiintoista on lisäksi se, että arabisosialististen maiden talous on valtio-omisteista "sosialistista" taloutta, kuten Neuvostoliitossa oli, ja Kiinassa on tänäänkin.

Menossa on joka tapauksessa siirtomaavallan loppunäytös noiden maiden osalta. Samasta asiasta kertoo myös se, että kapitalistinen länsi on mieluummin tukenut kuin vastustanut noita porvarillisia vallankumouksia. Entiset, saman kehitysvaheen , eli "sosialismin" läpikäyneet, mutta pitkälle kehittyneet kapitalistiset maat, Venäjä ja Kiina, vastustavat arabivallankumouksia. Tosin "arabivallankumous" ei ole ulottunut Kiinaan saakka, mutta se pelkää, että niin voi käydä, ja sen vuoksi vastustaa arabivallankumouksia." ja

"Putinin johtama virallinen Venäjä suhtautuu Syyrian sotaan ikään kuin se ei tuntisi marxilaista historianfilosofiaa laisinkaan. Jos ja kun Syyriassa käydään luokkasotaa nousevan porvariston ja feodalismista periytyneen, aatelistoa muistuttavan valtajärjestelmän välillä, niin marxilaisesti ajatteleva asettuu ilman muuta kansan puolelle, tulevaisuuden eikä menneisyyden puolelle. Putini varmasti tuntee tämän näkemyksen.

Arabisosialismi Syyriassa kokee saman kohtalon kuin "sosialisimi" Neuvostoliitossa. Jos Venäjä sitoutuu Al Assadin vallan tukemiseen, se ajautuu umpikujaan. Merkit tästä alkavat olla näkyvissä. Se johtaa myös sisäpolitiikkaan, joka ei kuulu porvarilliseen demokratiaan.".

<-- Tuollaisissa vanhaan historiakäsitykseen perustuvissa luutuneissa yhteiskuntakäsitteellistämisissä on se ongelma, että ne irtoavat liikaa pinnallisiksi uskomustason tunnustuksellisiksi opinkappalemerkeiksi ja jättävät siinä helposti piiloon reaalitodellisuudessa tapahtuvat geopolitiikan pinnanalaiset valtaliitto- ja imperialismiagendat menetelmineen, filosofioineen kaikkineen.

Yhteiskuntamalleja on kuvattu Typön arviossa lähes oikein ja melkein oivallisesti, mutta metafysiikka ja prosessientaju sekä sen takia johtopäätökset ovat vääriä; Typpö ei siksi kykene huomaamaan, että tässä ei ole kyseessä "siirtomaavallan loppunäytös porvarilliseen demokratiaan" siirtymiseksi, vaan oikeammin jälkisiirtomaavallan puolidemokraattisten itsenäisten valtioiden tuhoaminen ääri-islamilaistyylisen äärioikeiston diktatuuriin!

Kriittinen kohta, jossa Typpö menee vikaan on juuri se, jossa luullaan esim. juuri al-Assadin hallinnon kaatamisessa olevan muka kyseessä länsimaisen demokratian istuttaminen sen tilalle, mikä on kuitenkin kohtalokkaan perustavaa laatua oleva harhaluulo.

Sen minkä luullaan olevan "porvarillista demokratiaa", onkin oikeasti parasiittista ja imperiaalista oligarkkidiktatuuria. Se ei johda Syyriassa(kaan) "menneisyydestä tulevaisuuteen", vaan entistä kauemmaksi menneisyyteen tavallaan keskiaikaisista valtastruktuureista ammentavaan neofeodalismiin sielläkin höystettynä ko. ääri-islamilaisella barbarialla ja takapajuisuudella. Venäjän Putin on siis sen kannalla, että sinne menneisyyteen ei kannata palata!

Otin tämän vakavaksi esimerkiksi siitä, kuinka yhteiskunnallisiin syvyyskerroksiin ja siellä oleviin yhteyksiin, ongelmiin, konfliktipintoihin ja epäjatkuvuuskohtiin tutustuminen jää oleellisesti huonoksi, jos jää pelaamaan liikaa pintatason käsitteillä, jotka eivät kuvaa riittävän hyvin yhteiskuntien ja geopolitiikan olemuksissa keskeisesti olevia metafyysisiä prosesseja ja dynamiikkoja. Transatlanttisten sala- ja valtaliittojen tukimus on keskeisesti juuri sellaisten ymmärtämistä sen lisäksi, että opettelee pintatasolla näkyvien osasten toimintaa ja ominaisuuksia. On kuitenkin pidettävä mielessä tässäkin, että pintataso on enemmän uskomustietoa ja vasta syvyysulottuvuus sen alla on kunnolla ymmärtämistä.

Tämä Syyria-konfliktin tutkimus on tässä oivallista ymmärtämisaineistoa, joten siirrytäänpä seuraavaan osioon -->

Facebook-seinäni aineistoa Syyrian konfliktiin liittyen kesäkuun 2012 alusta saakka:

USA suunnittelee viattomia siviiliuhreja peiteoperaatiossa Syyriaa vastaan (9.8.2012) --> Tässä on oleellista tietoa USA:n (lännen - Brittiläisen imperiumin) moraalittomista sotastrategioista!

Ei mitään häpeää (9.8.2012) --> Täyttä rautaista kyseenalaistusta! Hienoa Kalle Kataja! Toivottavasti lännen imperialisteille ja tukijoilleen koittaa oikeudenmukaiset rangaistukset täyden moraalin palauttamisen merkiksi pian tulevaisuudessa!

‘None of insurgents were Syrian’ (9.8.2012) --> Syyrian "kapinallisten" joukossa ei edes ole juurikaan syyrialaisia, vaan mm. Lontoon aksentilla puhuvia kätyreitä. Että silleen!

Oikein osuvia lukijakommentteja ---> "If US is the Great Satan, UK is his father and Zionism the Mother that gave birth to him."

"From the scale of the destruction,chaos and atrocities being commited you can tell that the person behind it has no civilisation,democracy or stability to offer.And this person can only be a foreign mercenary!"

"And in Swedish media all you hear is how we are suppose to pity these insurgents for their cause, nothing about insurgents not even being Syrian citizens. I feel ashame over my goverment and all of Europe for not having a spine or a shed of humanity in them."

"In one of my previews comments i stated that these so called freedom fighter (terrorists) are not Syrian people. 95% of them comes from abroad. And now John Cantile proves it. Its up to the Syrian public to decide the fate of their nation by rising up men,women and children against these foreign Terrorists backed by USA, Israel, UK and EU. That is the only solution."

"Several news publicize that chaos in Syria, really orchestrated by a foreign back terror, i don't know why UN keep silent despite the report of foreign country's meddling to the internal affair of sovereign/independent state...Oppositions back up already actively involved in the unrest, i think it's time, Russia, China & Iran must rescue and reinforce to their ally (Syria). Don't let foreign country intervene, in order to show your force (Russia, China & Iran) please ask permit to Syrian Authority & let your force patrol and back up your ally (Syria)."

"Eye witnesses all say that the rebels are not Syrian."

"UK is a nation that has build it massive wealth and empire on crime around the world, enslaving, colonizing, taking control of nations. they know that racist crimes of taking control of different races around the world has turned into a lavish lifestyle, privilege through enslaving the mind their victims to see them as superior and massive wealth accumulation for them. That is why the UK is one of the key player alongside it racist brothers in trying to take control of Syria, plus Syria is a nation that has been resisting the UK and it brothers terror in the area. that made them mad angry to see a nation that oppose what made them rich and they want to take over that nation and also do punish it for resisting their insanity."

"After Completely dividing and Destroying Balkans the Empire of Terror is unleashed of poor weak nations on Somalia, Afghanistan, Iraq, Libya, Yemen and now Syria. Million innocent mass murdered and trillions in damages due to millions of bombs falling from sky from terror planes. Selling arms worth hundreds of billions to kill many millions non-western. Now using kiddnapping as a new tool to promote Imperialism. May Almighty God protect the innocent pilgrims and destroy every Imperial Terrorists and Mass Murderers around the world."

Miettikääs tätä tosiaan; kaikki tämän hyväksyneet poliitikot ja virkamiehet mm. täällä Suomessa ovat lianneet kätensä osallisena kansainväliseen terrorismiin ja he ovat siten RIKOLLISIA ---> "There is a solution. if the uk government is overtly or even covertly supporting the terrorists in syria as our foreign secretry keeps indicating then he and all the mp's that have scantioned this act are in breach of the terrorism act. all should be brought to justice immediately."

"The Queen must be delighted!".

USA tukiessa Syyrian kapinallisia, Venäjän pitää tukea Syyriaa - Zhirinovski (8.8.2012) --> Janus Putkosen kommentti: "Venäjällä näyttää vallitsevan täydellinen yksimielisyys Lähi-idän ratkaisevissa kysymyksissä. Opposition kannanotot tukevat täysin suuntaa, johon Putin, Medvedev ja Yhtenäinen Venäjä ovat maata määrätietoisesti johtaneet. Tietoisuus Venäjän kansan yksimielisyydestä vahvistaa kanainvälisesti herkässä tilanteessa Venäjän asemaa huomattavasti kansainvälisellä kentällä. Suomessa puolestaan hallitus tukee aseistettuja terroristeja Syyriassa "Syyrian Ystävät" -ryhmän kautta täysin rauhassa, eikä oppositiopuolueet ole vaivautuneet asiasta edes keskustelemaan.".

Syrian rebels claim they killed Russian general (8.8.2012) --> No kappas, taas valheita paljastuu. Ei päivää ilman harhaanjohtamista, vääristämistä ja piilottamista tässä Syyria-vyyhdissä, joka on jo näin jälkikäteen yli vuoden taakse katsottuna hyvin vaikeasti tutkittava sekamelska, mutta koko ajan seurattuna pääsuuntaviivat ovat aina olleet riittävästi näkyvissä --> Läntinen valtaeliitti poimii NWO-agendaansa sopien Syyrian "opposition" työkalukseen, jotta voi sen avulla hegemonisoida taloususkonnollista ja imperiaalista agendaansa mm. kohti Venäjän kaatamista ja haltuunottoa...

Syyrian ns. tavallinen kansa on siinä yhtäältä semityrannisen vanhan al-Assad-dynastian ikeessä ja toisaalta paljon pahempien ko. ääri-islamististen "vapaustaistelijoiden" eli terroristijoukkioiden vallankumousvaaran diktatuuriuhassa, mikä on lännen imperialisteille ja valtamediapropagandisteille mitätön sivuseikka, mutta on oikeasti karmea humanitaarinen raiskaus...

Chossudovsky: ”Pehmeä Invaasio”, ns. ’humanitaarinen sota’ Syyriaa vastaan (5.8.2012) --> "USA ja sen muille tahoille kuuro liittolainen Iso-Britannia..." ---> Tätä joutuu ilmeisesti teroittamaan ihmisille vielä hyvin pitkän aikaa: Iso-Britannia ei ole periaatteen tasolla USA:n liittolainen alisteisessa katsannossa nykytilanteessa(kaan), vaan päin vastoin USA on Iso-Britannian liittolainen alisteisesti.

Oppositio: Syyrian armeija pommittaa historiallisia kohteita (5.8.2012) --> Yhdenlaista vääristävää länsimedian propagandaa tämäkin.

Kari Jyrkinen toisaalla Facebookissa --> "Eikö Suomen presidentin ja pääministerin kokoomuksen Yle voisi rehellisesti kertoa toimivansa Yhdysvaltain ja Naton kannattamien Syyrian kumousneuvoston ja Al-Qaidan hallitseman ns. Syyrian vapaan armeijan etäispäätteenä, jonkinlaisena USA-TK-kirjeenvaihtajana. -- Aitoa ja rehellistä journalistista toimintaa edellyttävät kansalaiset voisivat laajemminkin omavaraisesti alkaa etsiä monipuolista, eri lähteitä käyttäviä tositietoja.".

On tosi hämmästyttävää ja kuvottavaa, kuinka säntillisen systemaattista tällainen propaganda on ollut. Toisaalta se paljastaakin juuri ko. menetelmäidiotisminsa kautta ko. valtamedian valehtelun, koska mikään ei lähtökohtaisestikaan ole sodissa ja konflikteissa noin johdonmukaisen systemaattista edes teoriassa. Ainoastaan harhaanjohtava ja valehteleva propaganda joutuu ja pyrkii olemaan yksipuolisen systemaattista aikoakseen luoda illuusiota ja aivopesua --> Ko. yksipuolisuus paljastaa valehtelun ja agendallisuuden vedenpitävästi! Tässä tarkoituksessa siis transatlanttisen eliitin agendojen hyväksi erittäin paljon enemmän kuin Syyrian kansan hyväksi.

Armed Gangs Destroy Health Infrastructure in Syria (2.8.2012) --> "Damascus, Aug 1 (Prensa Latina) Syrian Health Minister Wael al-Halaki charged here on Wednesday that the opposition armed gangs have destroyed major resources to provide medical care to the people.

Speaking at a meeting with the representative of the World Health Organization (WHO) here, Elizabeth Hoff, the Syrian minister said that the armed gangs have destroyed 35 hospitals, 143 health centers and 277 ambulances in different regions of the country.".

Länsi johtaa informaatiosotaa Syyriaa vastaan - kuvaväärennöksiäkään kaihtamatta (2.8.2012) --> "Aivan kuten Libyan operaation aikanakin länsi käy intensiivistä informaatiosotaa kaataakseen Damaskoksen hallinnon. Yksi käytetyistä keinoista on uutiskuvien manipulointi ja väärentäminen."

"Hyödyntämällä harhaanjohdettuja nuoria Yhdysvallat sekä muutamat Euroopan ja Persianlahden maat yrittävät kaataa Bashar al-Assadin hallinnon. Länsi on laatinut skenaarion vallan vaihtamiseksi Syyriassa. Yhdysvaltain puolustusministeri Leon Panetta sanoi, että Washington on suunnitellut hallinnon järjestämisen mieleisekseen al-Assadin jälkeen. Vakauden säilyttäminen maassa on välttämätöntä, sanoi Panetta ja lisäsi, että on erittäin tärkeää, että Yhdysvallat ei toista niitä virheitä, joita tapahtui Irakissa. Näyttää siltä, että Pentagon on jo päättänyt kaiken, mikä koskee al-Assadia ja Syyrian kansaa.".

Synkkä totuus julki Syyriassa – Karmea video kenttäoikeudenkäynnistä (2.8.2012) --> "Oppositiotaistelijoiden harjoittama väkivalta Syyrian sisällissodassa alkaa hiljalleen paljastua. Viime yönä useat kansainväliset tahot tuomitsivat tapahtumat aleppolaisessa koulussa.

Uutistoimistoille levitetyllä videolla oppositiotaistelijat teloittavat neljä ihmistä. Eri lähteiden mukaan yksi teloitetuista olisi paikallisen presidentti Bashar al-Assadin hallintoa tukevan taistelijaryhmän päällikkö." <-- Juu, tämähän on ollut meidän aktivistien tiedossa jo kauan sitten.

Lähteet: Obama valtuutti salaisen tuen Syyrian oppositiolle (2.8.2012) --> Niinpä on syytä tajuta tämäkin juuri sellaiseksi kuin se on kuvattu vaihtoehtomediassa; lännen seinähulluksi imperialismiksi --->

Järjen ääntä on siksi kuunneltava ja otettava siitä onkeen (Myös Iranin kohdalla!) --->

Congressman Ron Paul's Speech Against Iran Sanctions August 1, 2012.

Romney antaisi tukensa Israelin iskulle Iraniin (29.7.2012) --> Maailman johtavat sotarikolliset puuhaavat ihmiskunnan vastaisia vihollisuuksiaan osana pankkiiri-oligarkki-siionisti-monarkiakartellia. Tuloksena muhii hirvittävää satanismia...

Who is fighting in Syria? Journalists lie than admit that they've been manipulated (29.7.2012) --> "The Syrian conflict was premeditated by the West"! "Armed groups in Syria do not defend democracy, they fight against it"!

"First, the interpretation of Syrian events as an episode of the “Arab Spring” is an illusion because this “spring” has no basis in reality. This is an advertising slogan to positively present unrelated facts. Although there has been a popular revolt in Tunisia, Yemen and Bahrain, there was none in neither Egypt nor Libya.

In Egypt, the street demonstrations have been limited to the capital and parts of the middle class; never, absolutely never, have the Egyptian people identified with the telegenic spectacle of Tahrir Square [1]. In Libya, there was no political revolt, but a separatist movement in Cyrenaica against the power of Tripoli, and the military intervention of NATO, which cost the lives of about 160,000 people."

"The authors develop therein the idea that the “Arab Spring” is a remake of the “Arab Revolt” of 1916-1918 orchestrated by the British against the Ottomans. This time, Westerners have manipulated situations to upset a generation of leaders and impose the Muslim Brotherhood.

In fact, the “Arab Spring” is false advertising. Now, Morocco, Tunisia, Libya, Egypt, and Gaza are governed by a brotherhood; on the one hand imposing a moral order and on the other supporting Zionism and pseudo-liberal capitalism, that is to say the interests of Israel and the Anglo-Americans."

"Nor are the Free Syrian Army fighters champions of democracy. They recognize the spiritual authority of sheikh Adnan Alrour, a takfirist preacher, who calls for the overthrow and killing of Assad, not for political reasons but simply because Assad is of the Alawite faith, that is to say a heretic in the preacher’s eyes.

All of the identified officers in the FSA are Sunnis and all of the FSA brigades are named after historical Sunni figures. The “revolutionary tribunals” of the FSA sentence their political opponents to death (and not only supporters of Bashar al-Assad) and they slaughter the unbelievers in public. The FSA program is to end the secular regime installed by the Baath, the SSNP and the Communist Party in favor of a pure religious Sunni regime."

"The western will to end Syria is known and it is quite sufficient to explain current events. Let us recall some facts that leave no doubt as to the premeditation of these events [3]."

"The armed groups did not spring from peaceful protests in February 2011. These events in fact denounced corruption and demanded more freedoms, whereas the armed groups- as we have seen above- emerge from Islamism."

"Many thugs and habitual criminals lured by easy money joined: a “revolutionary” is paid seven times the average wage.

Finally, professionals who fought in Afghanistan, Bosnia, Chechnya or Iraq started pouring in. At the head of these are the men of Al Qaeda in Libya, led by Abdelhakim Belhaj in person [6] The media present them as jihadists, which is inappropriate, Islam not conceiving of holy war against fellow Muslims. These are primarily mercenaries."

"Armed groups use a Syrian flag with a green band (instead of the red band) and three stars (instead of two). The Western press calls it the “flag of independence“, as it was in effect at the time of independence in 1946. In reality, this is the flag of the French mandate which remained in force during the country’s formal independence (1932-1958).

The three stars represent the three districts of religious colonialism (Alawite, Druze and Christian). Using this flag is certainly not the equivalent of brandishing a revolutionary symbol. On the contrary, it is to affirm the will to prolong the colonial project, that of the Sykes-Picot Agreement of 1916 and the remodeling of the “Greater Middle East“."

"Today propaganda is directed from the White House by the deputy national security adviser in charge of strategic communications, Ben Rhodes. He employs the old methods and has spread rumors of chemical weapons against President al-Assad.

In collaboration with the British MI6, Rhodes managed to impose a phantom structure as the main source of information for Western news agencies: the Syrian Observatory for Human Rights (OSDH). The media have never questioned the credibility of this outfit, even though its allegations were denied by the observers of the Arab League and by those of the United Nations.

Better yet, this phantom structure, which has neither offices nor staff nor expertise, has also become the source of information for European chancelleries since the White House convinced them to withdraw their diplomatic staff from Syria."

"According to a classical irony, journalists prefer to lie than admit that they have been manipulated. Once duped, they consciously participate in the development of the lie they have discovered. The question is whether you, readers of this article, also prefer to close your eyes or if you decide to support the Syrian people against the Contras’ aggression.".

Terroristijärjestö al-Qaida hakemassa jalansijaa Syyriassa (25.7.2012) --> Katos katos, eikös Hesari uskallakaan pitää täydellistä propagandaverhoa yllä toivoen Syyrian hallinnon kaatamisen olevan yhtä vallankumouksen riemujuhlaa ja lännen imperialismin "humanitaarista väliintuloa"!....

Loikannut kenraali haluaa yhtenäisen Syyrian (25.7.2012) --> Lukijakommenteista päätellen hyvin monia suomalaisia voidaan yhä suvereenisti aivopestä tällaisella propagandalla :/

Russia: Western pressure over Syrian conflict is 'all about Iran' - Telegraph (21.7.2012) --> "Russia's UN envoy, Vitaly Churkin, defended his veto and said that Syria has become a proxy for rival governments.

"It's all about Iran. It's all about geopolitical complexion of the Middle East," he said.

"It's all about the changes, some unexpected to our Western colleagues, which came about as a result of military intervention in Iraq and change of the political structure there.

"I'm not making any revelations to you, there is not a serious person I have talked to who would have any doubt about it, that a major geopolitical battle is being fought on the fields of Syria which has nothing to do with the interests of the Syrian people who are not interested in being the objects of this kind of geopolitical competition," said Mr Churkin.".

Venäjä tekee parhaillaan paljon hyvää geopolitiikassa ja sitä ei etenkään Suomessa kyetä ymmärtämään ollenkaan niinkuin jo jotenkuten rahan oligarkkista valhetta. Tuskallinen tie tulee olemaan kyseenalaistaa esim. tässä videon lopussa olevan Susan Ricen äärimmäinen petospropaganda, joka on totaalisen käänteistä siihen nähden miten länsi manipuloi geopolitiikkaa Syyriassa ja ei todellakaan suojele syyrialaisia :/ ... Miten selittää ihmisille se, että länsi on eliittikartellinsa kera nykyään se ultimaattinen paholainen suorastaan kaikilla poliittisilla-ekonomisilla rintamilla, kun aivopesu on ohjelmoinut ajattelun niin kierosti tyhmennettyihin ryhmäsidonnaisuususkomuksiin; "länsi aina hyvä vs. itä aina paha: russofobia yms."...

Venäjä ja Kiina käyttivät veto-oikeuttaan - Syyria-pakotteet nurin Ulkomaan uutiset Iltalehti.fi (19.7.2012) --> Oikein hyvä juttu; lännelle pitääkin näyttää aktiivisesti kaapin paikkaa, koska se on rappiossaan kuin tarkkislainen kauhukakara!

Syyria syyttää länsimaita Damaskoksen terrori-iskusta (19.7.2012) --> "Vastuu terroristisesta hyökkäyksestä Syyrian kansallisen turvallisuuden päämajaan Damaskoksessa kuuluu ulkomaisten terroristiryhmien tukemille joukkioille, sanoi Syyrian tiedotusministeri Omran al-Zoubi keskiviikkona.".  

" "Vastuu tästä Syyrian vihollisten terroristisesta rikoksesta kuuluu kaikille niille maille, jotka ovat lähettäneet rahaa ja aseita Syyriaan", Al-Zoubi totesi.

"Tämänpäiväinen tapahtuma on viimeisin vaihe Yhdysvaltojen, lännen ja Israelin...salaliitossa Syyriaa vastaan", sanoi tiedotusministeri al-Zoubi ja korosti, että Syyrian viholliset erehtyvät aliarvioidessaan syyrialaisten ihmisten, asevoimien ja koko maan voiman."

---> Länsi ei voi perustaa ikuisesti valheilleen ja manipuloinneilleen agendoja; jossakin vaiheessa tulee totaalinen stoppi; valitettavasti yleensä sellainen on moisen totaalimoraalittomuuden aiheuttama perikato...

Obama ja Putin eivät päässeet sopuun Syyriasta puhelimessa (19.7.2012) --> Globaalin konfliktin vaara valitettavasti ei ole ohi :( ....

Syyrian oppositio: Hamassa uusi joukkomurha, kuolleita jopa yli 200 (13.7.2012) --> False-flag- ja disiformaatiohälytys!!!

Venäjä aikoo jälleen estää Syyrian-vastaisen lauselman YK:ssa (12.7.2012) --> Hienoa Venäjä! Edes jollain on vielä jotain selkärankaa ja moraalia maailman geopolitiikassa!

'Mitä kuulet Syyriasta on valhetta' - länsimaiden invaasio odotettavissa kesän lopussa (10.7.2012) --> Oleellista valtamedian valheiden kyseenalaistusta Syyrian tilanteesta!:

"On olemassa runsaasti videomateriaalia näistä leireistä, joissa näkee ihmisten kävelevän suorin vartaloin, eikä kyyristellen, vaikka voit kuulla ampumista nauhoitusten taustalla. Mahdollisuudet ovat, että ääni on lisätty näihin videoihin jälkeenpäin tai ihmiset tiesivät ammuskelun tapahtuvan ilmaan, ilman tarkoitustakaan siihen, että mahdollisuutta olisi osua heihin."

"Suurin osa pakolaisista asuu sukulaistensa luona tai vuokratuissa asunnoissa. On nimittäin erittäin vaikea löytää asuntoa Damaskoksesta, Tartusista tai Latakiasta. Esimerkiksi Homsissa, kouluvuosi keskeytyi ja ihmisten piti muuttaa toisille alueille, jossa heidän lapsensa pääsevät kouluihin. Me näemme, että ihmiset hakeutuvat Syyrian hallituksen suojiin, mieluummin kuin pakoon hallitukselta etsiessään turvaa."

"Koska olen nähnyt mitä he tekevät kidnappaamilleen ihmisille. Olen ollut kidutuskammioissa. Olen nähnyt äitejä, jotka ovat nähneet lastensa tapettavan. Koko maa on nimennyt heidät rikollisiksi. Eikä ole pahempaa kuin tulla oman kansansa nimeämäksi rikolliseksi. He tappoivat Muftin pojan, he tappoivat kristityn papin - he kidnappaavat ja kiduttavat lapsia.

Muutama päivä sitten he tappoivat kaksi vanhempaa veljestä viisi vuotiaalta pojalta, käyttääkseen nuorta poikaa sitten runonlukijana kokoontumisissaan. He joukkosurmasivat kansanedustajan koko perheen. Olen käynyt kodeissa, joista on tehty rikollisten piilopaikkoja. Olen nähnyt tyhjät viinapullot; ja kuinka se sopii käsitykseen islamisteista?
Olen käynyt kirkoissa, jotka nämä rikolliset ovat tuhonneet Homsissa.

Olen ollut heidän tulituksen alla, kranaattien pudotessa aivan viereeni. Olen ollut tarkka-ampujien tulituksessa, jotka hyvin näkevät minun olevan nainen, enkä mikään sotilas. Viereisellä kadulla jossa asuin, lähellä markkinapaikkaa, he räjäyttivät muutaman auton. Miksi räjäyttää ilmaan siviilejä, jotka ovat ostamassa ruokaa?"

"Kapinalliset ovat pitäneet noilla alueilla ihmiskilpenään noin 2 000 siviiliä, mukaanlukien naisia ja lapsia. Moni heistä tarvitsisi välitöntä lääkinnällistä huoltoa. YK ja kylien vanhimmat neuvottelevat heidän evakuoinnistaan, mutta tämä ei ole kapinallisten intressien mukaista.

Tämä onkin yksi esimerkki siitä, miten armeija pyrkii välttämään uhreja. Muutoin he olisivat eliminoineet tämän pesäkkeen jo aikoja sitten. Mutta kun kapinalliset aloittavat provosoimaan sotilaita ja tulittamaan ympäröiviä alueita, armeijankin on reagoitava."

"Kidnappaukset ovat isoa bisnestä näille niin sanotuille vallankumouksellisille. Vastikään he kidnappasivat 12 libanonilaista siirtotyöläistä, jotka olivat matkalla kotiinsa sekä kaksi iranilaista kuljettajaa siinä samalla.

Oppositio väittää, ettei kansa tue hallintoa, jonka takia sen täytyy käyttää palkkasotilaita Iranista ja Hizbollahista. Väitetään, että Syyriassa olisi 15 000 sotilasta, mutta toistaiseksi oppositio on onnistunut näyttämään ainoastaan yhden videon, jossa on viisi iranilaista sähkömiestä. He ovat todennäköisesti tappaneet kuudennen houkutellakseen muut videoon.".

Syyria-kokous vaatii al-Assadia eroamaan (6.7.2012) --> Satanistikokous!! Vaatii päitä irrottelevia, raiskaavia, murhaavia, ruumita häpäiseviä ääri-islamisteja tuomaan 100 kertaa pahemman diktatuurin Syyriaan vain sen takia, että oligarkki-imperiumille se on strategisesti parempi ratkaisu. Vittu kuinka vituttaa :/

Maailma vaatii Syyrian al-Assadin eroa (6.7.2012) --> "Maailma vaatii Syyrian al-Assadin eroa"; mikä vitun maailma!!! Minä en ole osa sellaista maailmaa!! -->

Ei helvetti, ne oikeasti haluaa saada aikaan Kolmannen maailmansodan ja aivopestyt hokee samalla vain al-Assadia syylliseksi kaikkeen ja Venäjää syylliseksi siinä kaikkeen jne. Ahdistaa olla tällaisessa ilmapiirissä :( ...

--> Russia Warns of "Big War" Over Syria.

Terveiset Syyriasta sai toimittajat hiljenemään - MTV3:n haastattelussa Riiko Sakkinen (3.7.2012) --> " "Minun ystävieni näkökulma on selkeästi se, että tämä on taistelu – ei minkään vapauden puolesta, jota nämä kapinalliset haluaisivat, jonka lopputulos olisi islamistinen emiraatti," Sakkinen lataa.

"Se tarkoittaisi kaikkien vähemmistöjen kansanmurhaa, karkottamista, se tarkoittaisi sitä, että naisilla olisi hunnut päässä, se tarkoittaisi – niin kuin uusin fetwa, joka oli tullut, ja mitä Syyrian kapinalliset mainostivat, että naiset eivät saisi syödä enää kokonaista banaania, koska se on liian fallistinen," Sakkinen kertoo kapinallisten ahtaista islamistisista näkemyksistä.

"Damaskoslaiset intellektuellit elävät ihan samanlaista elämää kuin me täällä Euroopassa. Ajatelkaa nyt, jos meitä alettaisiin uhkaamaan, että kohta naiset eivät saa syödä enää banaania?" Sakkinen kysyy hämillään olevilta toimittajilta.".

Syyrian presidentti: Terroristit hävitetään  (30.6.2012) --> Hyvä, johan olisi aikakin hävittää Brittiläinen imperiumi kätyreineen! - Tässä kohtaa muuten lukijakommentit eivät ole ollenkaan niin valveutuneita kuin EU- ja eurokriisissä. Suorastaan ovat pihalla ja keittiössä ja niityllä...

The U.S. and Syria: Facts you should know (28.6.2012) --> "The following timeline reviews the progression of U.S.-NATO intervention in Syria and counteracts the Big Lie in the corporate media aimed at preparing open imperialist military aggression against the Syrian people.".

Turkki uhkaa Syyriaa kostotoimilla – Nato tuomitsi koneen ampumisen (26.6.2012) --> False-flag -tyyliset operaatiot jatkuvat oligarkkisen imperialismin Syyrian kaatamisen tavoitteeksi.

CIA recruits 6000 element of "Black Water" to commit massacres in Syria (22.6.2012) --> Vanha juttu, mutta vaatii toistoa jatkuvasti: Transatlanttinen eliitti on palkannut CIA:n värväämään Syyriaan terroria, terroristeja ja joukkomurhia, jotta se voi sen avulla mustamaalata Syyrian hallintoa kaataakseen sen omia imperiaalisia - oligarkkisia intressejään varten. Syvää ja barbaarista pahuuttahan tämä on!

Obama Push For World War III Shocks Putin (20.6.2012) --> "A highly disturbing report prepared by the Foreign Ministry on yesterdays nearly 3 ½ hour meeting between President’s Putin and Obama at the G-20 Summit in Mexico states that Russia’s leader was “shocked” after he told the US leader that America’s Middle East policies were bringing the world to brink of total war to which Obama replied…“I don’t care, maybe that’s what we all need anyway.” "....???!!!!

Varoitus: tulossa lavastettuja tv-uutisia Syyriasta (15.6.2012) --> Varoitus valtamedian propagandasta!

Houlan verilöyly Syyriassa - mitä oikeastaan tapahtui? (4.6.2012) --> "Syyriassa tapahtunut Houlan verilöyly saa yhä erikoisempia piirteitä. Uutisoinnissa on menossa jo virallinen versio numero kolme. Väitetyt tapahtumat löytyvat jo etukäteen Washingtonissa pääpaikkaansa pitävän ajatushautomon, Brookings-instituutin maaliskuussa 2012 ilmestyneestä raportista.": Toinen näkökulma valtamedian propagandaan ja valheisiin nähden!

Al-Assadin aaveprikaati murhaa siviilejä surutta: "He ovat korppikotkia" (1.6.2012) --> Valepropagandaa Syyrian mustamaalaamiseksi transatlanttisen eliitin imperiaalisten intressien vyöryttämiseksi; murhien takana ovat NATOn organisoimat oppositiotappajat --> Ei al-Assadin joukot!

No comments: