Sunday, October 14, 2012

Nobelin rauhanpalkinto EU:lle julkeana oikeutuksena länsieliitin imperialismille ja rahataloustyrannialle

Tämän päättyvän viikon sensaatiomaisen julkea yllätys oli Nobelin rauhanpalkinnon myöntäminen EU:lle. Se aiheutti minussakin välittömästi pahaa närästystä ja Facebook-seinäni täyttyi välittömästi kommenteistani ja linkittämistäni aihetta koskevista sisällöistä.

Koostan tähän arkistoitavaksi blogikirjoitukseen sovellettuna sen aineiston jatkoa varten, koska tämä tullaan muistamaan yhtenä pahimmista moraalisista epäonnistumisista. Viime vuosina tästä on tullut toki jo tapa, kuten muistetaan Barack Obaman palkitsemisesta samalla palkinnon irvikuvalla vuonna 2009 (Saatanaa puetaan hyvyyden messiaan valeasuun: Barack Obaman Nobel-palkitseminen).

EU sai Rauhan-Nobelin 

Kommentointiani --> Vihon viimeinen idioottimainen teko! Haluavatko he oikeasti härnätä meidät väkivaltaiseen kapinaan?... Siis oikeasti! Kaikki mitä EU on etenkin viime aikoina tehnyt on aiheuttanut ennen näkemätöntä pahoinvointia ja mellakkaväkivaltaakin sitten toisen maailmansodan!

Tekopyhyys on yhä härskimpää!

Vai mistä on kysymys; onko ihmisillä (valtaeliitillä) jokin aivovammavirus / vakava mielenhäiriö kollektiivisesti?... Osaltaan siltä näyttääkin, kun on lukenut mm. Seppo Oikkosen ajatushistoriallista analyysiä aikamme ryhmäpsykologisista ja ajatushegemoniallisista seikoista...

Kuinka kukaan voi pilata rauhanpalkinnon merkityksen yhtä totaalisesti?!...

Sota- ja tuhoamispalkinto!

Tässä on huomionarvoista myös se, kuinka ko. palkinnolla halutaan nyt näin korostaa, kuinka EU on muka yksi entiteetti. Siis yksi megavaltio kaikkien valtioiden yllä, mikä näin korostaa liittovaltiokehityksen muka vääjäämättömyyttä.

Sota on rauhaa, rauha vapautta ja vapaus on liittovaltiota = EU on rauhan ja vapauden unioni. Juu, ei ole!   Nyt olikin viimeistään kiire eliittipiirillä saada EU:lle tämä "palkinto", ennenkuin ko. maanosa vajoaa moisen imperiaalisysteemin omaan mahdottomuuteensa kirjoitetun luhistumisen tielle lopullisesti...Sitten voidaan myös väittää, että EU:ssa ei ole muka mitään vikaa tulevissa koitoksissa, koska nythän sillä on muka todistetusti ihan "rauhanpalkinto". Huh!

EU:n pesidentti ylpeänä: EU on suurin rauhantekijä historiassa Ulkomaan uutiset Iltalehti.fi --->

Rompuy on ilmeisesti myös niin eliittikartellin aivopesemä, ettei huomaa ja välitä ollenkaan miljoonien ihmisten mielenilmauksista ympäri Euroopan katuja johtuen juuri EU:n aiheuttamista megakärsimyksistä ja rappiokehityksestä!

Taloususkonnolliset hallusinaatiot manifestoituvat tässäkin megafarssissa juuri tällä tavalla hyvin konkreettisesti: Palkitaan juuri niitä tahoja äärimmäisen glorifioidusti, jotka ovat päägeneraattoreita reaalitaloudellisen - yhteiskunnallisen ahdingon aiheuttamisessa. Lisäksi EU on Syyrian kysymyksessä juuri jihadistisesti murhaavien "kapinallisten" puolella. Velkatyrannia on muka hyvinvointia ja rahataloudelliset intressit oikeutetaan militarismilla ja ilmoitetaan sen olevan muka rauhan tavoittelemista.

Rankkaa arvostelua Nobelin rauhanpalkintoa kohtaan Kansan Uutiset Verkkolehti --->

Lainaus: "Testamentin mukaan rauhanpalkinto on annettava ”sille, joka on työskennellyt eniten tai parhaimmin kansojen välisen veljeyden edistämiseksi, vakinaisten armeijoiden lakkauttamiseksi tai pienentämiseksi ja rauhankongressien järjestämiseksi ja edistämiseksi”. " --> EU ei ole tehnyt mitään noista varsinkaan viime vuosina rahataloususkonnollisten imperiaali- ja totalitarismiharhojensa takia. Päinvastoin EU on edesauttanut kansojen välistä eripuraa repimällä mannerta taloustotalitarismillaan ja seinähullulla vallankeskittämisimperialismillaan. Se on yltynyt yhä ronskimmaksi NATO:n kätyriksi ja puoltajaksi mm. Libyassa ja Syyriassa eikä EU ole siksi järjestänyt mitään rauhankongresseja. "Syyrian ystävät" -piiri ei ole mitään rauhanajattelua, vaan länsi-imperiaalisen sodanlietsonnan edistämistä.

'Saatana saapui Osloon!' - EU:n rauhanpalkinto sai suomalaisilta raivoisat kommentoinnit --->  

Verkkomedia on koostanut yllä linkitettyyn juttuunsa noita lukijakommentteja, joiden alkuperäinen lähde oli tässä vähän aikaisemmassa heidän jutussaan. Poimin siitä tähän muutamia kommenttilainauksia oman näkökulmani mukaan:

"Mitä tuolla Atlantin toisella puolella kirjoitellaan tuosta EU:n nobelista ja aika mielenkiintoisia kommenttejakin on sinne kirjoiteltu.
Nuo otsikot toimii suorina linkkeinä noihin juttuihin.

Why Europe Did Not Deserve a Nobel Peace Prize

Peace Prize For Those Who Declared War On My Country"

"KERRATAAN NYT VIELÄ KERRAN ETTÄ TÄMÄ RAUHAN €U ON LISSABONIN SOPIMUKSEEN(ALAVIITTEISIIN) KIRJANNUT POLIISILLE/ARMEIJOILLE OIKEUDEN TAPPAA KANSALAISIA JOS NE NOUSEE BARRIKAADEILLE....."  

"Mä tulkitsen tän jo merkiksi suuresta epätoivosta. Tietävät että löysät on housussa jo, mutta jotain on yritettävä - "jos vaikka järkätään ittellemme se nobel, ni selvitään vielä vähän aikaa" .

Kattokaa ny tätäkin:

http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2011/10/12/euroopan-eliitin-hatahuuto/201114616/12

Ei siitä liittovaltiosta mitään tule. Jengi on jo jyvällä."

"Luottamukseni Nobelin rauhanpalkintoon meni jo Obaman yhteydessä. "Palkinto" on pelkkä politiikan väline, joka ratsastaa aikaisempina vuosina saamallaan maineella."  

"Nobelin rauhanpalkinnosta tehtiin viimeistään sitten totaalinen vitsi, kun se myönnettiin IPCC:lle ja Al Gorelle! Valehtelijoita kaikki!"  

"Omasta mielestäni EU on kauttaaltaan sosiaalidarvinistinen hanke. "Jouko Jokisalon mukaan sisäpolitiikassa sosiaalidarvinismi merkitsee tasa-arvon hylkäämistä ja yhteiskunnan autoritaaristen, ei-demokraattisten, rakenteiden oikeuttamista ”luonnonlakina”. Sosiaalidarvinismi suhtautuu erityisen suvaitsemattomasti yhteiskunnan vähäosaisiin kuten köyhiin, sairaisiin, työttömiin, vammautuneisiin ja vähävaraisiin."  

"Vielä pari lainausta kirjasta Ahneuden aika – Kuinka pääoman ahneus tekee teknologian avulla ihmisen tarpeettomaksi (Ari Ojapelto) ..... Ojapelto lainaa professori Seppo Kimasta: "Joidenkin mielestä kolmas maailmansota on jo alkanut, suuri osa ihmisistä ei vain sitä tiedosta. Nykyinen sota ei ole välttämättä laisinkaan aseellinen selkkaus valtioiden välillä, vaan polveileva prosessi, jossa edetään ilman yhteisiä arvoja pelkästään lyhytnäköisen itsekkyyden ohjaamana." "  

"Ennen kuin Totuus solmi avioliiton Vallan kanssa, se oli tyttönimeltään Valhe.
-Zarko Petan-"
 
"EU:n on tuonut Eurooppaan epädemokraattiset hallintorakenteet jotka etäännyttävät kansalaiset päätöksentekijöistä. EU:n myötä itsemääräämisoikeus on kaventunut ja pankkiirien etu on asetettu ihmisten tarpeiden edelle. En pidä mahdottomana etteikö tämän kehityksen aiheuttama tyytymättömyys purkautuisi nimenomaan levottomuuksina ja väkivaltaisuuksina. Tämän vuoksi rauhanpalkinnon myöntäminen EU:lle ei ole minusta perusteltua. Ehkä tällä tempullla kuitenkin rakoileva ja hyperinflaation kynnyksellä oleva eu ostaa itselleen lisäaikaa."  

"EU:ta on nyt vaikeampi kritisoida esim Iranin taloudellisesta kurittamisesta koska puolustajat vetävät heti Nobel-kortin esiin."  

"Eu:ta ohjaa vain VALTA JA AHNEUS!! Vaikka siitä olisi haittaa tavan tallaajille, niin se suoritetaan! koska saadaan lisää VALTAA !!! Onneksi Historia tahtoo toistaa itseään, kaikki liian isot alueet ovat tuhoutuneet mm. muinainen Kreikka, Egypti, Rooma, Napoleon, Aleksanteri Suuri, Neuvostoliitto, Mitäs muita noita on?"  

"Nobel-komitea on myynyt itsensä (hinta?) WallStreet-Nato-johtoiselle "Lännelle" ja Nobel-sakin tehtävä on nykyään tuottaa propagandistisia päätöksiä. Rupumedia sitten syöttää tämänkin typeryyden omalle possulaumalleen iloisena uutisena."  

"Tämä on niin mainio veto. Todellinen esimerkkitapaus siitä kuinka herrat jakelevat toisilleen kunnia- ja rauhanmitaleita. Eikös tällaisia tapauksia ole yleensä pidetty autoritaristen valtioiden ja yhteiskuntien eliittien harjoittama toimintana. Ai niin...".

Kannattaa käydä lukemassa ko. kommenttiketjusta myös nimimerkin KansAlainen pidempi kirjoitus. 

Onnea Nobelin rauhansodan kansalaisille --->  

Tässä jutussa Arhi Kuittinen lataa aluksi napakan sarkastisen uskontunnustuksen EU:lle ja eurolle. Lainaan sen tähän:  

"Rauhaa teille rauhansodan kansalaisille! Olkoon NATO kanssanne, euro ikuinen ja rajoittamaton EURO EVM-kohtalonne!

Aseruudinkeksijä, sodalla rikastunut ja siitä niin viisastunut Herra Nobel Price lähettää teille jumalallisen siunauksensa ja kiitoksen aseiden myynnin edistämisestä rauhansodilla.

Rauha teille, sotatalouden hiljaisille hyväksyjille!

Autuaita ovat mediapimentoon tyytyvät ja rauhanturvaamista tappamalla ylistävät, te kaikki rikkumattomaan mielenrauhan tarrautujat.

Autuaita sokeat silmät, jotka eivät näe sotatalouden uusia mekanismeja, joita Amerikka levittää oman velkansa suojaksi.

Sallikaa totaalisessa uhrialttiudessanne siunata poliitikot vastuusta päästämiseen, tapahtui mitä tahansa, kuoli kuinka moni tahansa, nyt ja aina.

Rauhantuottaja EU:n mellakat ja ruumiinsa myyvien ihmisten lisääntyvät päivä päivältä suljettujen asuntojen ja leivän takia.

Huoli pois!

Kiitos todella ihanasti siitä antaumuksellisesta luottamuksesta, jonka oletta antaneet pankeille luopuaksenne demokratiasta iankaikkisesti. Te annatte kaikkenne tälle rauhansodalle ja pankkien taloussodalle valtioita vastaan. Aivan kaikkenne, lastenne tulevaisuuden, aivan kaiken. Olemme ylpeitä teistä.

Mutta rauhansodan kansalaiset tietävät että tärkeintä on... sisäinen rauha!

Tärkeää on myös kyselemätön mieli, välinpitämättömyys historian opetuksista. Tosi cool, te rauhansodan tulevat ristiinnaulitut, saatte ihailumme silmienne epäröimättömästä sulkemisesta!

Kiitos ja ylistys hyväuskoisille sillä heille on peukut ylös siitä että rauhansodan mediarauha ja ruumiiden nimettömyys autiomaassa on kaikki uutta kapitalismia ja hyvätuottoista bisnestä. Jeesuksen nimessä! Rauhaa ilman ehtoja.

Kiitämme myös uskollisia rauhanaseiden valmistajia, jotka tekevät kaikkensa pankkikriisin ratkaisemiseksi uskomattoman siisteillä aseilla ja vallankumouksilla öljymaissa.

Olette täydellisiä rauhansodan työläisiä, uljaat eurokansalaiset, kaikenkestävät koekaniinit, sillä hyväuskoisuutenne lumoaa vallankäyttäjiä vuosisadasta toiseen.
Rauhaa ja rakkautta rauhansodan kansalaisille!

Peace out...".

Arhin jutussa on kuitenkin tuon lisäksi vakava ja tärkeä sisältö, joka kannattaa käydä lukemassa!

Vuosisadan pohjanoteeraus... Nobelin rauhanpalkinto myönnettiin EU:lle --->  

Against NWO:n jutussa tulee onneksi ilmi se, että vielä on ihmeen kaupalla vallassa yksittäisiä viisaita ja valistuneita ihmisiä, kuten Vaclav Klaus --> "Tsekin presidentti Vaclav Klaus ei ollut uskoa silmiään kun kuuli, että Nobelin rauhanpalkinto myönnettiin EU:lle. Hän luuli sitä jopa ensin pilaksi.Palkinto on tyhjänpäiväinen, jos se myönnetään instituutiolle, ja tässä tapauksessa sitä paitsi byrokraattiselle sellaiselle. En tiedä, julkeaako kukaan vastaanottaa palkintoa, ensi maaliskuussa presidenttikautensa päättävä Klaus sanoi."

Against NWO toteaa pikantisti: "Miksei sitten ole sodan Nobel palkintoa, joka myönnettäisiin eniten sotaa ja sekasortoa edistäville suurmiehile? Sellainenhan jo on ja se tunnetaan Nobelin rauhanpalkintona.".

Vasarahammer: Nobelin rauhanpalkinto EU:lle --->  

Tässä bloggauksessa on erinomaisen analyyttinen ja asiallinen yhteenveto siitä, mikä juuri mättää tässä rauhanpalkinnon ojentamisessa EU:lle. Lainaan useita keskeisiä kohtia:  

"Jaglandin kausi Nobel-komiteassa alkoi 2009, ja heti ensimmäinen valinta herätti ihmetystä, kun palkinto myönnettiin vasta kautensa aloittaneelle Yhdysvaltojen presidentti Barack Obamalle. Valinnan inspiroimana New York Timesin kolumnisti Yoni Brenner kehitti termin ”thorbjorning” kuvaamaan tapaa, jossa palkinto myönnetään, ennen kuin palkittu on ehtinyt tehdä mitään merkittävää."  

"Obaman edeltäjä ja kaikkien edistyksellisten vasemmistolaisten vihaama George W. Bush oli aloittanut kaksi sotaa, ja Nobel-komitea lähetti viestin Obamalle, että sodat tulisi lopettaa ja Guantanamon vankileiri sulkea."  

"Käsitys EU:sta rauhanprojektina on kaunopuheisesti koristeltu myytti. Aivan yhtä hyvin rauhanpalkinto voitaisiin myöntää Japanille ja Kiinalle, koska ne eivät ole sotineet keskenään vuoden 1945 jälkeen."  

"Kaikkein käsittämättömin perustelu on kuitenkin EU:n rooli demokratian edistäjänä. Todellisuudessa EU on olemassaolonsa ajan aktiivisesti pyrkinyt ja suurelta osin onnistunut vähentämään demokraattisesti valittujen kansallisten parlamenttien valtaa ja samalla lisäämään keskitetyn ja demokraattisen vastuun ulkopuolella toimivan byrokratian valtaa."  

"Jaglandin ja Suomen Eurooppaministeri Alexander Stubbin kaltaisille demokratia tarkoittaa juuri tätä, eli valistuneen eliitin ylikansallista valtaa ohi ”impivaaralaisten” kansallisten ja paikallisten päätöksentekijöiden."  

"Ihmisoikeudet kuuluvat myös kaunopuheisuuden sarjaan. On olemassa ihmisoikeuksia ja ”ihmisoikeuksia”. Jälkimmäisiin sisältyy yleensä kantaväestölle kuuluva pakko kustantaa nämä ihmisoikeudet niille, joilla ei ole mitään velvollisuuksia vaan pelkästään oikeuksia.".

Aivan lopuksi parhaimpien puheenvuorojen joukossa tämän rauhanpalkinnon julkeuden ja vääryyden kiteyttää europarlamentaarikko Nigel Farage. Ole hyvä Nigel --> NOT Everyone Is Happy About The EU Winning A Nobel Peace Prize!

No comments: