Sunday, May 12, 2013

LaRouche-liikkeen ekonomian ja Glass-Steagall -reformin roolit vahvistuvat länsieliitin rahatalous- ja imperiaalitotalitarismin nujertamiseksi

Maailman johtavat Uuden maailmanjärjestyksen vastaiset aktivistitahot ja vaihtoehtomediat ovat olleet viime aikoina onneksi hyvin ahkeria ja aikaansaapia huolimatta mm. euroalueen vääjäämättömältä näyttävästä ahdingosta (EU ja euro taloususkonnollisena ja imperiaalisena tuhouhkana eurooppalaiselle sivilisaatiolle).

Parhaimpien joukossa aktiviteettia tällä päättyvällä viikolla on esittänyt LaRouche-liike Glass-Steagall -reformin promotoinnillaan. Heillä on ollut Yhdysvaltain laajuinen viikkokampanja, jossa korostettuna katutason organisointiprojektina on ollut tarkoitus hätistellä kongressia äänestämään voimaan uusi Glass-Steagall -laki, joka odottaa jo lakiehdotuksina.

LaRouche -liikkeen GS-reformin promotointi onkin ollut tämän vuoden puolella lupaavasti entistäkin enemmän paranevaa ja aikaansaannoksina siinä ovat jo mm. monien USA:n osavaltioiden hyväksymät Glass-Steagall -reformin ponnet! Tämä on erittäin merkittävä ja historiallinen saavutus jo nyt tällaisenaankin, josta täällä Suomessa ei oikeastaan puhu kukaan muu kuin minä. 

Lisäksi kansainvalistäkin tukea on tullut aikaisempaa merkittävämmin ko. reformin aikaansaamiseksi. Samaan aikaan transatlanttisen eliitin pankkiiripiireissä on silti yhä juntattu bailout-politiikkaa täydellä teholla vailla oikeaa käsitystä sen mukana kulkevasta tuhoisasta systeemiviasta.

Glass-Steagall -reformi on siis ensimmäinen askel päättää tämä monetaristinen rahataloustotalitarismi ja sen pahentama reaalitalouden ja kansallisvaltioiden tuhoamistoiminta. Seuraavassa tätä GS-asiaa detaljoidaan näin >> LPAC-sivuston Glass-Steagall -osiosta lainaus:

"Since 1999, banks have been allowed to use commercial deposits and assets as fuel for securities trading on the derivatives market.

Because commercial and speculative assets are so heavily comingled, the government is forced to protect the assets of banks making risky bets through near perpetual bailouts and purchasing of toxic debt.

It was the derivatives bubble that blew up the system and bankrupted the US banks in the 2007-2008 crash.

1. Commercial Banking institutions have one year to divest themselves of all non-commercial banking units, with no cross management or ownership between commercial and non-commercial units.

2. Commercial Banks are barred from using more than 2% of its capital for the creation, sale, or distribution of securities (certain bank-qualified securities are exempted)

3. Prevents Commercial Banks from loaning their commercial deposits into such vehicals as would support the creation and circulation of securities.

4. No securities of low or potentially low value can be placed by a bank into its insured commercial bank units.

* Adds provision stating Glass-Steagall is the preeminant regulator of the banks, limiting banks from putting its depositors and shareholders at risk.

Glass-Steagall forces separation of commercial from investment banks, it ends Too Big To Fail, bars government bailouts, and will stop the onset of hyperinflation.".

Tämän Glass-Steagall -reformin jälkeen on siis tehtävä iso joukko muita reformeja, joiden täytäntöönpano mahdollistuu osaltaan GS-reformin myötä paremmin >> Pankkien kansallistaminen on tehtävä niin, että valtioiden itsemääräämisoikeus rahanluontiin ja käyttöön palautetaan / luodaan. Perustetaan reaalitalouden toimintaa parantavaa luotottavaa pankki- ja lainatoimintaa GS-reformin suojaamana, jolloin yhteiskuntien ylläpitäminen ja kulttuurien kehittäminen aluekohtaisina kokonaisuuksina helpottuu.

----> LPAC:n The Full Recovery Program for the United States -osiosta lainaus:

"There is only one policy that can save this nation, and that policy has three interdependent elements:

1) Glass-Steagall—stop the bailouts and protect our commercial banks by separating them from the speculative casinos, thus wiping the gambling debts from our books.

2) National Banking—the real assets remaining once the fictitious ones are eliminated will be very small. To alleviate this desperate state of bankruptcy, return to Hamilton's credit system.

3) NAWAPA XXI—the North American Water & Power Alliance is typical of the high-technology employment programs to restore the credit of the United States. NAWAPA will create six million jobs.".

LaRouche-liike tähdentää siis hamiltonialaista talousjärjestelmää tämän uusrenessanssisen ekonomian varmistamiseksi, joka perustuu Yhdysvaltain alkuperäistarkoitukseen olla eurooppalaista oligarkia-monarkia -imperialismia ja sen rahataloustotalitarismia vastaan. Tätä talouspolitiikkaa pyrki vahvasti toteuttamaan Yhdysvaltain hallinnoista Alexander Hamiltonin pohjatyön jälkeen mm. Abraham Lincoln, William McKinley, Franklin D. Roosevelt ja John F. Kennedy.

Tähän liittyen onkin tärkeää oikaista tietoja siitä Yhdysvaltain perinteestä, joka pohjaa tähän imperialismin vastaisuuteen. Esim. USA:n sisällissodasta on liikkunut netissä tietoja, että Abraham Lincoln olisi ollut siinä muka viekas ja haitallinen federalisti eikä olisi niinkään välittänyt mm. orjuuskysymyksestä ja että hän olisi jopa ollut lähinnä juuri sen talouseliitin kätyri, jota vastaan nykyäänkin taistelemme EU-federalismin puitteissa: LINCOLN SAVED THE UNION.

Samaan tapaanhan on mustamaalattu Alexander Hamiltoniakin ja hänen talousideoitansa, mitkä juurikin loivat oligarkiaa ja rahataloustotalitarismia vastaan Yhdysvaltain talousjärjestelmästä reaalitaloutta ja humaania kehitystä edesauttavan kansallisvaltioperiaatteen yhden kulmakiven.

---> Hamiltonialaisen perinteen mustamaalaamisen kyseenalaistus: The Myth of Andrew Jackson is Hereby Destroyed.

---> Alexander Hamiltonin talousperiaatteista: Alexander Hamilton's Economics Created Our Constitution.

Hamiltonialaisen perinteen mustamaalaus ja mitätöinti voi olla harhaanjohtavuudessaan nykyään hyvin vaarallista "löysän antamista" nykyiselle yhteiskuntarappiolle ja länsieliitin taloususkonnolle! Hamiltonin kyseenalaistamisesta olenkin havainnut tänä keväänä esimerkin itsensä Timo Soinin suusta, kun hän eräässä eduskunnan istunnossa lausui EU-federalismia kritisoidessaan haitalliseksi sitä pohjaavaksi esimerkiksi muka juuri "Hamiltonin / hamiltonialaisen federalismin". 

Lincolnin ja Hamiltonin mustamaalaaminen on pikemminkin juuri sellaista disinformaatiota, jotta sen avulla saadaan häivytettyä se kriittinen vastavoima ydinperiaatteena, joka historiallisena jatkumona renessanssin ideoista hyvinvointivaltion periaatteisiin saakka on ollut tärkeimpänä vaihtoehtona lännen eliitti-, oligarkki-pankkiiri- ja monarkiahegemonialle! Tämä on hyvin vakava asia!

Niinpä USA:n sisällissodan päätteeksi Lincoln halusi palauttaa valuutan Yhdysvaltain hallittavaksi yhtenäisessä valtiossa pois Brittiläisen imperiumin rahataloustotalitaristisesta vallasta, jotta reaalitaloudelliset voimat voitiin saada yhteiskunnan parhaaksi toimivaksi hyvinvointimenetelmäksi mm. juuri Alexander Hamiltonin ekonomiaesimerkkien mukaan.

Orjaplantaasit Yhdysvaltain etelässä olivat nimenomaan Brittiläisen imperiumin raha- ja imperiaalivallan yksi keskeinen osa ja rappiollinen menetelmä nujertaa yhteiskunta feodalismiksi silloiseen tapaan.

Hamilton ja Lincoln olivat rahataloustotalitaristista imperialismia vastaan ja heidän federalisminsa olikin kansallisvaltioperiaatteiden hyvinvointimallin puolustamista ja USA:n sisällissodassa pohjoisen toimintaa etelän Brittiläisen imperiumin käskytyksessä olleita plantaasieliittejä ja lakeijoitaan vastaan.

EU-federalismi on kuitenkin kuin peilikuva Yhdysvaltain perustajaisien tarkoittamasta kansallisvaltion luomisesta >> Rahatalous-imperiaalinen ja siten antihumaani. Yhdysvaltain alkuperäistarkoitus oli humaani ja reaalitalouskeskeinen. USA:ssa ei ole harjoitettu JFK:n jälkeen oikeastaan ollenkaan sitä alkuperäistarkoitusta, vaan siellä on oltu osa Lontoon Cityn, siionistien ja muiden länsieliittikartellien toimintaa

Tässä lisää ko. aiheesta ja paljon muustakin oligarkia-monarkia -vastaisuudesta, joka Yhdysvaltain perustuslakiin on periaatteena kirjattu: 1932: Speak Not of Parties But of Universal Principles.

---> Toisaalta Barack Obaman hallinto on ollut viime aikoina aikaisempaa enemmän ahdingossa mm. ja etenkin Benghazi-gaten tiimoilta, mutta siihenkin liittyy vaaroja >> Toward a Bill of Impeachment of President Barack Obama ja Infowarsin juttu; Why a government-orchestrated distraction event is highly likely to occur in the next 7 days.

---> Lisäksi maailman nykytilanteessamme vaikuttaa edelleen hyvin vakava uhka Lähi-idässä maailmansodaksi laajenevasta suurkonfliktista länsieliitin promotoimana >> Danger of General War As A President Fails.  

Ja Verkkomedian juttuja: Yhdysvaltojen johtama sotaharjoitus Persianlahdella aktiiviseen vaiheeseen | PressTVSyyllinen: Syyria - valtioterrorismi ja valehyökkäyksetTuhoisia pommi-iskuja Turkissa Syyrian rajalla - Turkki keskittää sotavoimia alueelleJordania katkaisemassa diplomaattisuhteet Israeliin - provokaatioiden sarja jatkuuValtamedia vaikenee: 41 maata aloitti Iranin vastaisen sotaharjoituksen PersianlahdellaKiina tuomitsi, Venäjä huolissaan Israelin ilmapommituksista Syyriassa, Israelissa poikkeustila - USA ja Britannia antoivat siunauksensa Israelin pommituksille SyyriassaIsraelin ilmapommitukset Syyriassa jatkuneet sunnuntaina - jopa 300 kuollutta DamaskoksessaIsrael iski jälleen Syyriaan.

Oma koosteeni huhtikuulta >> Syyrian sisällissodan ja Lähi-idän kriisin vaiheista huhtikuussa 2013 osana länsieliitin geopolitiikan manipulaatioita ja suursodan uhkaa idän ja lännen välillä.

>>> Niinpä tämänlaisessa geopolitiikan ja ekonomian kokonaisuudessa tämä viimeaikainen Glass-Steagall -reformin nousu entistä parempaan ja näkyvämpään toteutumismahdollisuuteen on erittäin tärkeä ja historiallinen vaihe tässä länsiyhteiskuntien(kin) taistelussa globalisti-pankkiiri-eliitti -intressejä vastaan! Tätä ei ole yhtään syytä väheksyä ja ylenkatsoa! 

Seuraavaksi LaRouche-liikkeen aineistoa näistä tilanteista tämän toukokuun ajalta >>

LaRouche PAC - aineistoa Glass-Steagall -reformista: 

Videot: 

The States Take Action, Take 2!: "LPAC-TV presents interviews from activists who took the lead in getting their state legislatures to introduce or take action on a Glass-Steagall resolution. This video features Bill Roberts, key organizer for the Indiana resolution, Bill Bettag, leading the team in Colorado, and Jim Moore, who activated the Alaska state legislature."

LPAC Week of Action · Day 1, Kickoff: "Leandra Bernstein reports from Washington D.C., on the intensive, breakthrough organizing around Glass-Steagall.".

LPAC Week of Action · Day 1, Response: "Hector Rivas reports from Washington D.C. on some of the initial responses from LaRouchePAC's week of action, mobilizing in the U.S. Capitol for the international thrust for Glass-Steagall.".

LPAC Week of Action · Day 2, Seattle: "Dave Christie reports from Seattle, WA, on the rally held outside of the Seattle Federal building, and the push for Glass-Steagall internationally.".

LPAC Week of Action · Day 2, Nebraska: "LaRouchePAC organizer, Tim Luke of South Dakota, delivers an on the ground report from Nebraska on the progress of a Glass-Steagall resolution in the Lincoln State House. He is joined by a team of activists including Jeannie Hanson (SD); rancher and organizer, Ron Wieczorek (SD); former state senator and NASA engineer, Ron Eret (NE); and symphony conductor and musician, Tom Widlar (NE).".

LPAC Week of Action · Day 2, Massachusetts: "Former Massachusetts Congressional candidate, Rachel Brown and LaRouchePAC organizer, Jennifer Kreingold are joined by activist Arleen Martino reporting from Boston, MA on the activity at the Boston Statehouse to reinstate Glass-Steagall.".

LPAC Week of Action · Day 3, Washington D.C.: "Dennis Mason gives an overview of the events from this week's national Mobilization.".

LPAC Week of Action · Day 3, Sacramento, CA: "This video captures Policy Committee member Michael Steger in Sacramento, California addressing one of the several press conferences LaRouchePAC is holding simultaneously this week in state capitols across the nation.".

Tekstejä toukokuulta 2013: Bernanke: Protect Systemically Important Financial InstitutionsGlass-Steagall Support by StateSupport for HR129Author/Actor Richard Belzer Endorses Restoration of Glass-Steagall, HR 129On the Urgency of Passing the Glass-Steagall Law: An Argentine Former Governor Writes to the Congress of the United StatesMember of Italian Parliament Caparini Letter of Support to Representatives Kaptur and JonesFDIC Vice-Chair Thomas Hoenig Repeats Call for Glass-Steagall in Interview with UK's "Central Banking Journal"Statement in Support of Glass-Steagall from Veteran City of London Fund Adviser Stephen J. LewisSummary of State-Level Activity in the National Glass-Steagall Week of ActionReport from Day Two of LaRouchePAC Week of ActionMore International Responses to Glass-SteagallReports from Day One of Week of ActionLafontaine: Euro no longer sustainableNew York Times Report: U.S. Youth Unemployment Worse Than Europe'sNational Week of Action: U.S. & International Support Builds for Glass-SteagallLetter of Support for HR 129 Circulating NationallyExaminer.com Promotes Glass-Steagall Week of ActionFOMC Announce More Hyperinflationary QE in Tandem with ECBDraghi Announces New Derivatives BubbleFormer Reagan OMB Head Stockman Stumps for Glass-SteagallFed Keeps Quantitative Easing Going, Full Steam AheadGalloni Interviewed by Grillo Official on Glass-SteagallLouisiana Introduces Bipartisan Resolution Demanding Congress Restore Glass-SteagallThree New Congressional Co-Sponsors Sign HR 129 to Restore Glass-Steagall Cyprus Parliament Agrees to EU/IMF "Deal of Enslavement"North Carolina Feudalists Screech Against Glass-Steagall Resolution ja National Call To Action For Glass-Steagall.

Tunnisteen / sivuston Glass-Steagall alta löytyy vielä paljon lisää arkistoitua aiheeseen liittyvää asiaa vuosien varrelta.

Tausta-aineistoksi ja maailmantilanteen kokonaishahmottamiseksi Lyndon LaRouchen kaksi viimeisintä webcast-seminaaria >>

May 10th, 2013 Webcast Keynote:

May 10th, 2013 Webcast Question 1: Continued Glass-Steagall Organizing

May 10th, 2013 Webcast Question 2: The Genocidal Green Policy of the Queen of England

May 10th, 2013 Webcast Question 3: Implications of the Syrian Conflict

May 10th, 2013 Webcast Question 4: The role of the human mind on Mars

May 3, 2013 Webcast:

May 3, 2013 Webcast Questions 1: Do You Believe the Upcoming Congressional Hearings with CIA Officers on the Benghazi Incident Can Lead to Obama's Removal from Office? 2: What is Your Analysis of London's Push for War, as Exerted through Syria?

May 3, 2013 Webcast Question 3: How Do You Prove the Genocidal Intent behind the Austerity Policies in Europe and the U.S.? How Do We Prevent it from being Realized in the Present and in the Future?

May 3, 2013 Webcast Question 4: What is the Fundamental Difference between the European Social System and the U.S. System?

May 3, 2013 Webcast Question 5: What do We Need to Do as Organizers upon Whom the Eyes of the World Rest?

No comments: