Sunday, May 12, 2013

EU ja euro taloususkonnollisena ja imperiaalisena tuhouhkana eurooppalaiselle sivilisaatiolle

Tämän viikon torstaina vietettiin Eurooppa-päivää etenkin EU:n "kunniaksi". Jo paljon ilmitulleena EU ja euro ovat kyseenalaistettuja irvokkaan imperiaalisena ja taloususkonnollisena petoksena. Kokosin tähän alle silti taas siitä muistutuksina eri lähteistä viime aikojen materiaalia ja tähdentämään tuon "juhlapäivän" kyseenalaistamista turhana ja vääristyneenä propagandana. 

Pidemmittä alustuksitta suoraan asiaan, jossa keskeinen tarkastelunäkökulma on ekonominen. Esillepanometodina on muiden lähteistä sisältöjen linkittäminen, lainausten esittely ja omat kommenttini >>

LaRouche PAC: The British Empire's New Concentration Camps >> Taloususkonnon ja sen seuralaisena kulkevien malthusilaisuuden, imperialismin ja yhteiskunnallisen totalitarismin lopputulemaa: "Other than gas ovens, one of the most efficient ways of destroying a nation and killing off its population is to induce skyrocketing youth unemployment. It destroys the future potential of the productive economy. It leads to soaring drug addiction, worsening health conditions, and explosive criminal activity, including epidemics of deranged homicides/suicides. It is the perfect circumstance for terrorist recruitment. And above all, it leads to the rampant cultural pessimism which has always been fascism's breeding ground, and the underpinning of any successful depopulation policy — such as that promoted by the British Empire from Thomas Malthus, to Bertrand Russell, to Prince Philip and Queen Elizabeth themselves."!

Gerald Celente: Temple of The Bankers: Ohhoh, enpä ole nähnyt Gerald Celenteä näin suuttuneena kertaakaan, vaikka hänellä on aikaisemminkin veri kuumentunut näistä globalistien imperiaali- ja tyrannia-asioista paasatessaan. Huudosta huolimatta Gerald on oikeassa... Valitettavasti. 

Mutta sehän on selvää, että kyllä nämä havaitut yhteiskuntatuhonnat välillä huudattaa ja karjuttaa!


Verkkomedia: Natsien kostot vuosikymmenten takaa: EU, yhteisvaluutta ja liittovaltio >> Fasismilla ja natseilla on kestänyt vuosikymmeniä saattaa työnsä loppuun näennäisestä taannoisesta epäonnistumisesta huolimatta; nyt ko. dystopia alkaa olla melkein viimeistelty. Alkuperäiset "natsit" koko homman puikoissa jo vuosisatojen takaa ovat jännittäneet projektin onnistumista; siksipä mm. Lontoon Cityssä, Windsorin linnassa ja Rothschildien residensseissä on arvatenkin ollut aika kiireistä.

Muita Verkkomedian talous- ja EU -aiheisia viime aikojen kirjoituksia >> Ruoka-apua saavien kotitalouksien määrä Isossa-Britanniassa kasvaa nopeastiTalouskurisadussa ei ole onnellista loppuaRikoksenuusijapankkien kartelli taas vauhdissa: 'Kusetus se on joka kannattaa' ja Sa muistatko viel´... Euron lähihistoria otsikoina.


Kai Sadinmaa: Talouden tuhoisa kehitys >> Tässä Kai Sadinmaan se kohukirjoitus, jossa on hämmästyttänyt Wahlroos-Breivik -vertaus. Mutta tässä on paljon paljon paljon paljon lisää erinomaisen valveutuneita huomioita valitettavan pahuudellisesta ja turmiokierteisestä länsimaiden tilanteesta!

Tähän lainaukseen puutun kuitenkin tarkentaen: "Olemme ihmiskuntana suunnattomien haasteiden edessä. Teollistumisen aika, viimeiset 200 vuotta, on vienyt ekosysteemin tuhon partaalle. Luonto ja ihmiset kituuttavat sietokyvyn kynnyksellä Pääoman Imperiumin puristuksessa, yhden mahdin vaihtoehdottomuudessa ja näköalattomuudessa."

---> Minun katsannossani "teollistumisen aika" ei ole sinällään ja yksin kuvatun tuhoskenarion syynä, vaan juuri taloususkonto sekä sen piirissä harjoitettava finanssikapitalismi eli rahataloustotalitarismi on alkuperäinen tuhogeneraattori ja haittavyyhti käytännössä, koska se fyysisen ekonomian alustaa parasiittisesti hyväksi käyttämällä ja tuhoamalla on haitannut teollisen hyvinvoinnin kehittämistä optimaalisen saasteettomasti, tehokkaasti ja edistyksellisesti ihmisen ja luonnon vuorovaikutukseen. Talvivaara-gaten jatkuminen edelleen on tästä toki vain yksi esimerkki.

Toki tämänkin rapautumisprosessin takaakin voidaan etsiä yhä syvemmin Seppo Oikkosen analysoimaan tapaan ajatushistoriallisia - sosiaalispsykologisia perisyitä ja oikeastaan perisyntejäkin

---> Seppo Oikkosen ajattelusta koostetta pohdinnoilleni ja kyseenalaistamistani "oikkoslaisuuden" vastaisuudelle.

Mutta Kai Sadinmaa on hyvin kiteyttänyt mm. nämä: "Kyse on suurten finanssipankkien sodasta kansakuntia vastaan, suurpääoman hyökkäyksestä hyvinvointivaltiota vastaan. Rahan sodasta ihmisyyttä, ihmisen sielua vastaan. Rikkaiden ja vahvojen sodasta köyhiä vastaan."

"Veronmaksajat, kansalaiset maksavat riskisijoittajien tuottamat tappiot ja kärsivät nahoissaan talousreformin aiheuttaman julkisen sektorin alasajon. Pääsyylliset, kasinopelurit, puolestaan korjaavat tuplajättipotin. Ensin he pumppaavat kansantalouden tyhjäksi ja saavat bonuksena IMF:n ja Maailmanpankin pelastuspaketin kansan jäädessä nuolemaan näppejään. Tätä finanssikapitalismin logiikkaa olemme saaneet seurata viimeisinä vuosina ennen kaikkea EU:ssa.

Samaan tahtiin kun meidän takaamamme miljardit virtaavat kriisimaihin, niin saman tien ne virtaavat sieltä ulos, kansainvälisille suurpankeille. Eikä kriisimaiden tilanne ole siitä yhtään parantunut vaan päinvastoin pahentunut, sillä niiden velkataakka vain kasvaa.

Ja kaikki tämä tuho tapahtuu hallitusten siunauksella."

"Tässä ei ole kyse kriisimaiden auttamisesta vaan pankkien puhalluksesta, jolla imuroidaan valtioiden varat ennen niiden lopullista romahdusta.

On menossa valtioiden sponsoroima globaali pyramidihuijaus. Tämä reaalitaloudesta irti kytkeytynyt, finanssitalouden keinottelulla luoma talouskupla voi räjähtää milloin tahansa.

Kun Neuvostoliitto hajosi, niin maailmalle ei koittanut vapaus. Kun näkyvät muurit murtuivat niistä tuli hankalammin hahmotettavia, ne siirtyivät kansakuntien sisälle. Kommunistivihollisen tilalle luotiin terroristi, käyttökelpoinen uhka, joka oikeuttaa käytännössä jatkuvan poikkeustilan ja kansalais- ja ihmisoikeuksien, demokratian rajoittamisen. Yhteiskunnan vihollinen voi olla kuka tahansa. Tässä skitsofreenisessa maailmassa olemme eläneet New Yorkin terrori-iskun jälkeen 11/9 2001.  Kaksoistornien kaatuessa maailma nyrjähti sijoiltaan. Suuntaviivat, koordinaatit menivät täysin sekaisin.".

Arhi Kuittinen: Hallituksen hyssyttely on vallankaappaus >> Lainauksia: "Terve itsekkyys on ainoa toimiva tie Suomelle, sillä nyt tyhmä antautuminen on ollut vain suomalaisen oikeistoeliittimme huomiopisteiden kerjäämistä Saksalta ja Lontoon veroparatiisin "kuninkaalliselta" eliitiltä. Valtion purkamista "uuden maailmanjärjestyksen" tieltä."

"Paikallinen talous ja paikallinen ravinnontuotanto on säädettävä pakolliseksi. 

Miksi Suomen on valittava sama suunta kuin mitä Ruotsi ja Kiina on valinnut. Siksi. 

Vanhat kikat.

Ruotsin loistava selviytyminen euro-orjuudesta; 
Ruotsi on samaan aikaan globaali toimija mutta valtion varallisuutta ja kansallisomaisuutta suojeleva. 

Avainsana: valtionyhtiöt. 

Markkinakapitalismin pelastukseksi, ei päättömäksi sosialismiksi.

Vakaus ja luotettavuus avainpolitiikaksi."

"Globalisaatio on ollut brutaalia pörssi-ideologian jyräystä: sen primääriarvo on ollut vain Aasian markinoiden maksimointi ja Euroopan pumppaaminen tyhjiin.  Pörssikeinottelun piristämiseksi ja edistämiseksi. Epäinhimillisesti. 

Kiinakin käyttää huoletta suojatulleja ja valtion itsemääräämisoikeutta. 

Miksi emme me."

"Laatua ja ihmisten resursseja ei oteta tosissaan.

Nykyisen raateluyhteiskunnan mielipuolisten ylityötuntien, eliittiunelmien, julmuuden hehkuttamisen ja uhkailun sijaan. 

Poliitikkojen tulisi ymmärtää, että Suomen suurimpia totuuksia tulevaisuuden pelastuksesta on sisällöntuotannon laatu.

Ei määrä.".

Esko Seppänen: Onko Wahlroos talousfasisti? >> Lainauksia: "Suomen nuorisolta on vaiettu ja salattu se osa lähihistoriaa, johon kuuluu kansallisen fasistisen liikkeen (IKL) nousu 1930-luvulla eduskuntaan liitossa kokoomuksen kanssa sekä toisessa maailmansodassa Suomen hyökkäys Neuvostoliittoon heti Operaatio Barbarossan ensimmäisenä päivänä ja silloin ainoana Natsi-Saksan liittolaisena.

Suomi on taas tänään Saksan kanssa samassa rintamassa hyökkäämässä taloudellisin pakkokeinoin niihin emuimaihin, jotka eivät noudattaneet 2000-luvun alussa saksalaista
talouskuria."

"Emun kriisi on osa koko kapitalistisen järjestelmän systeemikriisiä, jota on syventänyt vanhan systeemin päivitetty versio eli finanssikapitalismi. Siinä yksityiset pankit ovat tuottaneet katteetonta virtuaalirahaa tyhjästä siihen pankkien väliseen kiertoon, joka on nyt – siitä syystä – syväjäässä."

"Wahlroos vähättelee ja halveksii demokratiaa ja vaatii sen tilalle totalitaarista markkinavaltaa, käytännössä markkinoiden diktatuuria. Hän on vahvojen puolella heikkoja ja puolustuskyvyttömiä vastaan. Kun fasistit ovat yleensä nationalisteja, taloudessa heillä on virtuaalinen isänmaa, jossa markkinavoimien muodostama virtuaalikansa elää markkinauskossa eivätkä sitä sido kansainväliset sopimukset tai kansalliset lait.".

---> Ajatuspaja ajaisi valtion alas - Björn Wahlroos rahoittaa >> Lukijakommentti: "A-talkissa muutama viikko sitten esiintynyt nuori nainen, joka edusti tuota liberaa, vaikuttikin kuin olisi puhunut ulkoa opitusti jotakin, mikä asiakin on elämästä ulkoistettu.
Nyt ymmärrän selvemmin, kun tiedän, minkälaisia toimijoita on tuo "ajattelun" takana.
Joillekin vapaus on rahan tuottamisen rajatonta vapautta ihmisten elämästä välittämättä.
Mieluiten olen nonlibera rahan rajattomalle vallalle ja ehdotan rahan käyttöä elämää ja ihmisiä varten.

Yksi järisyttävimmistä ihmisarvon loukkauksista tässä "hyvinvointivaltiossa" on "tuottamattomien" ihmisten hoitamatta jättäminen, jollaisia tapauksia olen ihan lähiaikoina melko läheltä joutunut seuraamaan.

Vapautta kuolla kärsimättä "turhista hoidoista".

Markkinatalous ei toimi ihmisiä varten täysin rajattomana ilman sääntelyä, mikä valitettavan kalseasti olemme viime vuosina saaneet kokea koko maailmassa ja tietenkin tuossa suloisessa EU:ssamme.
".


Jan Hurri: EU puuhaa jo liittovaltiota – Suomi seuraa tuppisuuna >> Lainaus: "Kriisi ei pääty eikä euro pelastu ennen kuin euromaat muuttavat rahaliittonsa liittovaltioksi. Tätä "Bryssel" ja "markkinat" hokevat vuoron perään. Ne hyötyisivät tulonsiirto- ja velkaunionista – mutta eivät osallistuisi kustannuksiin. Suomi taas kuuluisi maksajiin – mutta seuraa tuppisuuna sivusta.".

Jan Hurri: Nyt empii komissio: menikö löylykisa överiksi? >> Näistä pienistä myönnytyksistä huolimatta tästä on edelleen äärimmäisen pitkä matka humaaneihin talousperiaatteisiin, kuten Glass-Steagall -reformiin ja kansallisvaltioperiaatteiden hyvinvointimalliseen toteuttamiseen. Itse asiassa tarkemmin katsottuna euron ja EU:n toiminnan sekä sivistyneen yhteiskuntatoiminnan välillä on vieläkin planetaarisen iso ja syvä rotko...

Antti Pesonen: Alamaisuuden juhliminen Eurooppa-päivänä on irvokasta >> On tosiaan erittäin irvokasta juhlia EU:ta, kun sen pohjimmainen tarkoitus on ollut luoda epädemokraattinen imperiaali- ja rahatalousrakenne länsieliitin epähumaanien intressien toteuttamiseksi.

Antti Pesonen: Työttömyyden voittamiseen tarvitaan uudenlaista ajattelua >> Lainaus: "Globalisaatioon kuuluva pääomien vapaa siirtely ja vapaakauppa ovat ihmisen ja ympäristön kannalta kestämättömiä. On siirryttävä globalisaatiosta lokalisaatioon eli paikallisuuteen, kirjoittaa Antti Pesonen." --> Hyvä, myös juuri näin on tehtävä!

EU- ja eurokätyri nro. yksi >> Olli Rehn:

Olli Rehnin uudet vaatteet | Kansan Uutiset | Verkkolehti >> Lainaus: "Uskomatonta, mutta totta: Oxenstiernan sanat pätevät täysin myös tänään. Vai mitä on sanottava eurooppalaisen velkakriisin hoitamisesta, joka on perustunut vääriin tutkimustuloksiin ja virheeseen Excel-taulukossa?

Talouskurin ja eteläisen Euroopan kansojen kyykyttämisen tieteelliset perustelut nojaavat kahden Harvard-professorin Carmen Reinhartin ja Kenneth Rogoffin tutkimukseen, jonka mukaan talouskasvu hidastuu valtiovelan kasvaessa yli 90 prosentin. Tätä tutkimusta talouskomissaari Olli Rehn on monen muun talousvaikuttajan tapaan pitänyt ohjenuoranaan. Hän viittasi suoraan siihen esimerkiksi kesäkuussa 2011 YK:ssa pitämässään puheessa.
". 


>> Ei pidä olla turhan sinisilmäinen ja luulla, että ilmenneet EU- ja eurovirheet olisivat olleet vain jostain virheellisestä teoriasta ja sen sokeasta noudattamisesta kiinni; moiset monetaristiset teoriat ovat oikeasti hyvä työkalu pakottaa takaoven kautta rahataloususkonnollista totalitarismia ja imperialismia neofeodaalisen maailmanhallinnon junttaamiseksi. 


Kyllä länsieliitin pääpukarit hyvin tietävät, mitä ovat näiden teorioiden varjolla tekemässä, joskin heidän tietoisuutensa niiden kanssa on antihumaanisuudessaan harhaisista harhaisinta. Ja sitten on niitä hyväuskoisia lakeijoita ja kätyreitä, jotka uskovat näiden monetarististen teorioiden muka hyvää tarkoittavaan voimaan.... Esim. juuri Olli Rehn.


Rehn: Jos ei veikkaa, ei voi voittaa >> Lainaus: "Olli Rehn on toiminut ansiokkaasti sijoittajien kontraindikaattorina. Jottei koko tarina unohdu, lisäilen tänne hieman strategisia päivämääriä ja -lausahduksia versus toteutuneet tapahtumat.

Lisätty myös kategoriat veikkauksille – nyt avoimien ja suljettujen sijaan kerätään listoihin aihepiirin mukaan. Lajittelen hieman numeromerkinnöillä lausuntoja niin seuraaminen on vaivattomampaa.

Jos sinulla on hyvä Rehnismejä niin laita kommenttia perään!

Viimeisin päivitys 22.4.2013.".

EU- ja euroimperialismin neofeodaalistavan reaalitalous- ja kansallisvaltiotuhonnan ilmentymiä:

Synkkiä uusia lukuja taloudesta - "Suomen taloushistoriassa poikkeuksellista" >> Fyysisen ekonomian rappio jatkuu, kun rahatalous on erkaantunut omaksi autonomiseksi uskonnoksi jo niin pahasti! Kyseessä ei ole ollut "lama" tai "taantuma", vaan systeemitason romahdus, joka suhteellisen hitautensa takia ei ole ollut vielä kovin räjähdysmäisesti havaittavaa, mutta joka on sivilisaatioperikatoa aiheuttava uhka hyvin periaatteellisella ja syvällisellä tavalla!

Sakari Timonen: Takaisin sääty-yhteiskuntaan | Uuninpankkopoika Saku Timonen >> Kyseessä on siis neofeodalismi, jota termiä olen tykännyt käyttää.

Sakari Timonen: Kolmen kerroksen väkeä | Uuninpankkopoika Saku Timonen >> Sehän nyt on ollut selvä, että sote-uudistus on myös neofeodalisoiva, kun kokoomus ym. rahatalousdiktatuurin kätyrit ovat päässeet huseeraamaan. Sukua Yhdysvaltain terveydenhuoltouudistukselle, jota LaRouche-liike ahkerasti nimitti natsiterveydenhuolloksi vuodesta 2009 alkaen.

Sakari Timonen: Kuntouttava työtoiminta ja kuntatalous | Uuninpankkopoika Saku Timonen >> Palkaton työ on orjuutta ja sen lisääminen on taloususkontoikeessä viruvassa yhteiskunnassa yksi neofeodaalistamisen antihumaani ja sairas osa! Sakulta taas hyvät huomiot tässä. 

Joudummeko siis odottamaan mm. tämänlaisten kammotuksien yleistymistä ja pahentumista?
 

---> Petjan viimeinen ilta.

---> AL: Yhä useampi rikosepäily jää tutkimatta rahanpuutteen vuoksi.

---> Työttömyys nousee tänä vuonna.

Espanja menettämässä sukupolven - "päättymättömiä harjoitteluja" ja 700€ kuukausipalkkoja >> Niinpä niin, rahatalouseliitin pahuudellisen imperialismiharhaisuuden takia tätä neofeodalismia kärsitään nyt sivilisaatioperikadon uhalla! 

Miettikää, mitä siitä tulee, kun kulttuurillinen pessimismi ja elinolosuhteiden näivettäminen laajenee tämänlaisena koko EU:n alueelle eskaloituen lisääkin ja mitkä sen seuraukset ovat vaikkapa 50 vuoden mittakaavassa?! Onko paluu edessä 1000 vuotta kestävään uuteen pimeään "keskiaikaan"?!....

Portugali irtisanoo jopa 30 000 työntekijää - samalla eläkeikää nostetaan >> Järkyttävän härskiä neofeodaalistamista, yhteiskunnan hyvinvoinnin alasajoa ja sosiaalisen konstruktion tuhoamista sen takia, että kansainväliset pankkiirit ja eliitit saavat intressinsä läpi maailmanherruudesta ja taloususkonnollisesta totaalidiktatuurista! 

Sairasta tuhoamista ja antihumaanisuutta, joka on sotaa ihmisyyttä vastaan ja aiheuttaa pian ennen näkemättömän kaaoksen ja anarkian Eurooppaan, jollei tätä Titanicia käännetä neofeodaaliselta tuhoreitiltä renessanssiselle alueelle!...

Varoitus: Italia voi joutua vielä pyytämään apua >> Vakava varoitus joka ei yllätä.

Hollanti uhkaa euron vakautta >> EU- ja eurosysteemi on tosiaan epäkelpo niin monilta osin.

TS: Valtio haluaa pankkitileille unohtuneet rahat käyttöönsä >> On ne härskejä; kaikki rahat vain bankstereiden käyttöön. Tuo "valtion käyttöön" on vain hämäystä kaikki em. huomioiden.

Professorit: Talouden säästökuurit tappaneet tuhansia >> Tahallisuudessaan tämähän on ollut oligarkki-pankkiiri-monarkia -kartellien yksi tavoite!

Saksalaisekonomistin varoitus: Euro kestää enää viisi vuotta >> Tuokin aika saattaa olla hurjaa liioittelua...

---> "Eurokriisin selvittäminen Saksan johdolla voi johtaa katastrofiin".

Vastakohtaa ja vastarintaa rahatalous- ja imperialismitotalitarismille:

EU:ta vastustavat puolueet voittoon Islannissa >> Islanti näyttää mallia jo ties kuinka monetta kertaa...

... Jota ei löydy Suomen valtapolitiikasta:

Opintotuki lakkautettava ja yliopistot yksityistettävä >> Ayn Randilainen ja taloususkonnollinen hömppä on näemmä uponnut radikaalisti kokoomusnuoriin, mistä jo toki saatiin viime vuonnakin esimakua Schubak -gaten myötä.

Niinistö: Seuraava maailmansota käydään valuutoilla | Kauppalehti.fi >> Joopa joo; on tiedetty jo monta vuotta. Ko. sota on tarkkaan suunniteltua yli-individuaalin sokeuden antihumaania taloususkontoharhaa vailla mitään yhteiskuntakelpaavuutta. Tätä sotaahan on tavallaan jo käyty vuodesta 2007 alkaen koko ajan, kun finanssijärjestelmän romahdus alkoi silloin.

Kokoomuksen suosio laskussa - Katainen syyttää itseään >> Sitä se kansainvälisen pankkiiri-oligarkki-monarkkimafian kätyrinä ja huorana oleminen teettää. Mitäs on niin sokeasti sellaisessa mukana!

Jutta Urpilainen varoittaa uudesta kriisistä >> Lainaus: "Euroopan velkakriisiä on seuraamassa sosiaalinen kriisi, varoittaa valtiovarainministeri Jutta Urpilainen."... No shit Sherlock!!

Anna-Kaisa Hermunen Ylellä: "Katainen on feikki" >> Hermunen on hajulla.

Venäjä vs. Brittiläinen imperiumi:

Putin: Venäjän ministereillä ei saa olla talletuksia ulkomaiden pankeissa >> Putin (Venäjä) on edelleen talousasioissa ko. länsieliitin vastainen terveellä tavalla!

Samaan aikaan ko. länsieliitin (Brittiläisen imperiumin) pakeilla ---> How MI6, CIA spend tax money on propping up drug production.

Taloususkonto saastuttaa sosiaalisia konstruktioita:

Tutkimus: Raha tekee aina onnellisemmaksi >> Taloususkonnollinen tutkimus aivopesua varten.

Ota taloustieteet avuksi ihmissuhdepulmiin – 5 vinkkiä - Ihmissuhteet - ME NAISET >> Taloususkonto saastuttaa ihmissuhteetkin yhä sairaammin ja kauhistuttavammin! Se ilmenee mm. tällaisenakin tavarallistumisena ja voitto-hyöty -ajattelun irrationaalisuutena verrattuna inhimillisiin emootio- ja sielumuotoihin, jotka tämä rappio pyrkii taloususkontoautonomiallaan tuhoamaan. 

Onko romahduspiste jo lähellä tämänlaisen aiheuttamaan sosiaaliseen kaaokseen ja barbariaan?... Joudummeko vielä piankin katsomaan, kuinka seksuaalis-romanttiset ihmissuhteet ovat sallittuja ja jopa mahdollisiakin enää vain taloususkonnon puitteissa parhaiten menestyneille aniharvoille?... Onhan meillä Suomessa jo niinkin saatanallinen deittisivusto kuin Eliittikumppani...

Taloususkonnon, imperialismin ja uuden maailmanjärjestyksen eli myös EU:n ja euron vastainen aktivismi on ehto sivilisaation säilymiselle! >>

The Biggest Price-Fixing Scandal Ever | Politics News | Rolling Stone >&gt  Lainaus: "Conspiracy theorists of the world, believers in the hidden hands of the Rothschilds and the Masons and the Illuminati, we skeptics owe you an apology. You were right. The players may be a little different, but your basic premise is correct: The world is a rigged game.

>> Me aktivistit olimme oikeassa, mutta se ei paljon lohduta ennen kuin ko. neofeodaalikierre ja tuhoisa taloususkonto ovat mitätöity humaanin edistyksen tieltä! :/ ...

Poliisi puhutti EU-keskustelua häirinneet mielenosoittajat >> Hyvä ja bravo mielenosoittajille!! :)

---> Mielenosoituksia Monsantoa vastaan samaan aikaan 36 maassa - myös Suomessa

---> EU:n työntekijät 'juhlivat' Eurooppa-päivää mielenilmauksella

---> Groundbreaking New Bilderberg Revelations Coming Soon.......................

No comments: