Sunday, December 08, 2013

Väkivallattoman ja älyllisen aktivismin tärkeys taistelussa länsieliitin ja asiamiestensä antihumaaneja ja rappiollisia agendoja vastaan

Viime kirjoitukseni avoimeksi jätetty lopetus: "Viime iltainen Tampereella on vasta esimakua...". Mitä te kaikki olette nyt ajatelleet siitä, että minkälainen se jatkomaku tulisi olemaan?... Onko se väkivallan eskaloituminen vai jokin muu?!...

Tähän on ollut selkeä vastaus olemassa ja sen konkreettisesti esittelee Kyllä Itsenäisyydelle -kansanliike, jolla oli viime perjantaina Tampere-talolla samaan aikaan rauhanomainen mielenosoitus, kun "kiakkovieraat" pistivät toisaalla paikkoja säpäleiksi ja hakkailivat mm. hevosia.

Tästä rauhanomaisesta mielenilmauksesta ja heidän erityisen tärkeästä sisällöstään - viestistään ei ollut kuitenkaan mitään valtamediassa, mutta sen sijaan valtamedia on uponnut kaulaansa myöten toitottamaan kärkevästi "kiakkovieraiden" mellakasta. Mistä se kertoo?

Se kertoo mm. siitä, että väkivaltainen kritiikki otetaan esille ja syyniin ylipäätään kritiikin mahdollisen kieltämisen varjolla, mikäli niikseen tulee. Väkivallan käyttö menee helposti totalitarismia puuhaavien voimien hyväksi ilmeten poliisivaltiomenetelmien kiristymisenä. Se on yksi syy monista, miksi väkivallasta täytyy pidättäytyä viimeiseen saakka!

Nykyistä valtaeliittiä ja antihumaaneja agendojaan vastaan on edelleen olemassa älyllisiä ja rauhanomaisia aseita - menetelmiä. Juuri siksi pidän hyvin paljon esim. LaRouche-liikkeen sisällöistä ja menetelmistä >> He ovat nimenomaan rauhanomainen aktivistiryhmä, jolla älyllisten kampanjamenetelmien kirjo on maailman johtavaa luokkaa.

Täällä Suomessa vastaavanlainen johtava liike on alkanut Janus Putkosen perustaman Verkkomedian tiimoilta ja on laajentunut tänä vuonna tuoksi Kyllä Itsenäisyydelle -kansanliikkeeksi. He osoittivat toissa päivänä Tampereella, että taloususkontoa, imperialismia ja neofeodaalistamista vastaan voidaan ja pitää taistella rauhanomaisesti älyllisillä aseilla.

Tämä täten tässä tuotakoon vielä kirkkaasti esille tämän hulabaloon loppuyhteenvedoksi!

Lopuksi kaksi juttua Kyllä Itsenäisyydelle -kansanliikkeen omasta esimerkistä tuolla Tampere-talolla >>

Itsenäisyysliikkeellä tyylikäs mielenosoitus Tampere-talolla: Muutosvaatimus kuulutettiin mallikkaasti >> Lainaukset: "Kiekkovieraiden lisättyä Sorsapuiston suunnasta jännitteitä koko alueelle, Kyllä Itsenäisyysliikkeen kannattajat pysyivät yksimielisesti rauhallisina eikä mihinkään provokaatioihin ryhdytty. Vaatimukset mm. EU:sta irtautumisesta, Naton vastustamisesta ja eurosta eroamiseksi esitettiin kuuluvasti ja vastuullisesti useiden tuntien ajan.

Jo parin tunnin kohtaamisen jälkeen poliisit osoittivat luottamuksensa lumipukuisia itsenäisyysliikkeen mielenosoittajia kohtaan. Sorsapuiston suunnassa klo 18 jälkeen kasvaneiden jännitteiden, jopa mellakoinnin myötä, eteläpuolelle juhlapaikkaa ryhmitetyillä poliisivoimilla vahvistettiin pohjoista suuntaa, vaikka Kyllä Itsenäisyydelle -kansanliike jatkoi mielenosoitustaan: luottamus on ansaittava.

"Kaikki Suomen puolesta, eikä ketään vastaan." "

"Suomi onkin vahvasti mukana eurooppalaisessa itsenäisyysvaatimuksen etulinjassa. Itsenäisyyspäivä 2013 osoitti meillä, että suomalaisten mitta epädemokraattista pankkiirien harvainvaltaa ja ahneutta vastaan on täyttynyt.".

Janis Petrus: "Tampereen laukaukset"! >> Lainaus: "Hyvät mielenosoittajat!
 
Rikkominen ei rakenna mitään, muuta kuin vastustamanne vallan ylivaltaa uusilla laeilla, jotka rajoittavat oikeuksianne jo nyt!
 
Rauhassa se voima lepää ja poliisin tarvitsemme puolellemme! Emme meitä vastaan!
 
Liity Suomen todelliseen oppositioon isänmaan, rauhan ja yhtenäisyyden nimissä väkivaltaa vastaan!
 
Kyllä Itsenäisyydelle!".

No comments: