Sunday, April 13, 2014

Kaksi suurmielenilmaustapahtumaa Kataisen hallituksen ja länsieliitin neofeodaalistavia toimia vastaan ja paremman yhteiskunnan puolesta!

Yhteiskunnallispoliittinen kirjoittamiseni on ensi perjantaille sattuvan arkeni erään deadlinen takia tauolla, vaikka esim. sekä Ukrainan että Syyrian tahoilla kuohuu edelleen erittäin vakavasti ja länsi vs. Venäjä -vastakkainasettelu on niiden takia jatkuvasti eskalaatio- / räjähdysherkkä. Näihin tapahtumiin ja niiden taustoihin pääsette kuitenkin edelleen hyvin kiinni ilman läntisen valtamedian propagandahaittaa mm. Verkkomedian, Infowarsin ja LaRouche PAC -sivustojen avulla.

Tässä ehdin silti mainostamaan kahta yllättävän ja lupaavan suurta mielenilmausta täällä Suomessa, jotka on suunnattu tämän kuun lopulla "Kataisen" hallituksen neofeodaalistavia ja länsieliitin itsetarkoituksellisen pahuudellisia toimia vastaan sekä vaatimaan niiden tilalle paljon parempia yhteiskuntaperiaatteita ja -toimia. 

Olen linkittänyt alle kummankin tapahtuman facebook-sivustot ja lainannut niistä ko. tapahtumien kuvaukset >> Katsokaapa ja suosittelen osallistumista, jos vähääkään olet huolissasi maamme tilanteesta Kataisen asiamieshallinnon ja muiden länsieliitin kätyreiden ja agendojen takia!

Molemmista on tulossa ennen näkemättömän suuria tapahtumia! >> Tätä kirjoitettaessa (sunnuntaina 13.4.2014 klo. 18:40) Tuhkatkin pesästä -tapahtumaan on osallistumassa jo 2,7 tuhatta ihmistä! NYT SAA RIITTÄÄ! - SUURMIELENOSOITUS HELSINGISSÄ 25.4.2014 -tapahtumaan puolestaan on osallistumassa jopa 3,1 tuhatta ihmistä! Niinpä Eduskuntatalolle saadaan ehkäpä kaikkien aikojen suurin mielenosoitusporukka tämän kuun 25. päivänä!... Näihin lukuihin saa toki tulla paljonkin lisää ihmisiä mukaan, joten siksikin mainostan näitä!

Tässä vielä äskettäinen kirjoitukseni aiheeseen liittyvänä taustoituksena >> Jyrki Kataisen eroaminen pääministerin ja kokoomusjohdon tehtävistä - Kuvaus Suomen hallituksen petoksellisesta osallisuudesta länsieliitin rahatalousparasiittisiin, imperiaalisiin ja eugeniikkaisiin neofeodaalistamistoimiin.


Tuhkatkin pesästä! >>

Lainaus: "Rakkaat ihmiset!

On aika puolustaa lapsiperheitä, vanhuksia, sairaita ja pienituloisia. Me emme järjestä mielenosoitusta, emmekä tartu miekkaan tai aseisiin ja varsinkaan emme tyydy napisemaan mielessämme, tuttaville tai somessa.

On käsittämätöntä, että samaan aikaan suunnitellaan lapsilisien leikkausta, tuetaan olympiastadionin korjausta ja ilmoitetaan kansanedustajien palkkojen korotuksista, vaikkakin se olisi jo päätetty aikaisemmin. Toisaalta, se on SE juttu, mikä on käynnistänyt tämänkin tapahtuman, ja haluamme saada aikaan muutosta.

Me lähetämme 18.4.-18.5.2014 välisenä aikana eduskuntaan pienen kirjeen tai paketin osoitteeseen:

Eduskunta
Mannerheimintie 30
Helsinki 00102

Mukaan laitamme köyhyyden symbolina vanhan rikkinäisen vaatteen, tekohampaat, rikkinäiset rillit tai sirottelemme tuhkaa ja seuraavan viestin allekirjoituksella tai ilman:

"TUHKATKIN PESÄSTÄ!

Arvoisat kansanedustajat ja ministerit!

Onko nyt tultu siihen, että kansalta viedään hyvinvointi ja vaatteetkin päältä, ja samalla tuetaan aivan jotain muuta.

Vaadimme, että laitatte siellä päättäjän pallilla arvot kuntoon. Ehdottomasti EI leikkauksille, jotka heikentävät jo ennestään hiekoimpia ja kohdistuvat lapsiperheisiin, vanhuksiin, sairaisiin, opiskelijoihin ja pienituloisiin.

Käyttäkää sydäntänne, löytäkää myötätunto ja
kohdistetaan rahat sinne, missä niitä tarvitaan; ihmisen elämiseen!"

"Viedään kansalta vaatteet päältä, tuhkat pesästä ja mummoilta tekohampaat suusta!"

Ja lopuksi kaikille muistutus: muistakaa pitää pakettien sisältö asiallisena niinkuin tämän tapahtuman keskustelukin. Toimitaan hyvässä energiassa uudella tavalla ja annetaan tapahtuman saaneen laajuuden ja näkyvyyden alleviivata tärkeä sanomamme!".


NYT SAA RIITTÄÄ! - SUURMIELENOSOITUS HELSINGISSÄ 25.4.2014 >>

Lainaus: "Nyt saa riittää! Me puolustamme hyvinvointivaltiota!
Helsingissä, Turussa, Lappeenrannassa ja Tampereella järjestetään 25.4.2014
NYT SAA RIITTÄÄ!–mielenosoituksia!

Mielenosoitusten taustalla on turhautuminen vaihtoehdottomuuden politiikkaan, joka on johtanut siihen, että hyvinvointivaltiostamme on tullut jotain aiva...n muuta kuin hyvinvoiva valtio.

Mielenosoittajat haluavat kertoa päättäjille, että asioihin on tultava muutos. Talous on laitettava palvelemaan hyvinvointivaltiota. Leikkaamispolitiikka rapauttaa hyvinvointivaltiota ja palvelee ainoastaan markkinoita. Rahallisen hyödyn tavoittelun ja ihmisten hyvinvoinnin vaalimisen välille on löydettävä tasapaino. Tällä hetkellä vaaka on keikahtanut vahvasti rahallisen hyödyn tavoittelun puoleen.

Mielenosoituksella halutaan tukea lapsiperheitä, koululaisia, opiskelijoita, köyhiä, työttömiä, pätkätyöläisiä, vammaisia, eläkeläisiä ja jokaista muutakin tavallista suomalaista ja heidän arkeaan.


Mielenosoitusta ei ole järjestämässä mikään yksittäinen aate tai ryhmittymä, vaan laaja kirjo erilaisia ihmisiä, joilla kaikilla on yksi yhteinen agenda: hyvinvointivaltion turvaaminen.

Yhtenäisyyttä tapahtumaan luodaan pukeutumalla mustaan. Osallistujat voivat valmistaa itse banderolleja, kylttejä ja lakanoita. Ihmisten toivotaan kuitenkin kunnioittavan tapahtuman luonnetta poliittisesti sitoutumattomana tapahtumana. Pyrimme pitämään mielenosoituksen ilmapiiriltään yhtenäisenä, väkivallattomana ja jämäkkänä.

Rasistisia mielenilmauksia ei sallita. Mukanamme kulkee soundi-auto. Junalla paikalle saapuvat tapaavat rautatieasemalla kello 16:15, josta matka jatkuu yhdessä Säätytalolle. Marssin jälkeen tapahtuvan mielenosoituksen suunniteltu kesto on noin kaksi tuntia.

Helsingin mielenosoitukseen järjestetään yhteiskuljetuksia ympäri maata.
https://www.facebook.com/groups/1402312556707201/

Facebook:
Tapahtumat:
Turku:
https://www.facebook.com/events/225301800993450/?fref=ts

Videoesittely:
#1. Suurmielenosoitus Helsingissä 25.4.2014 - Toinen esittely
=>
https://www.youtube.com/watch?v=maB-DYkJ3zU

#2. Suurmielenosoitus Helsingissä 25.4.2014 - Vaihtoehdottomuuden loppu:
=>
https://www.youtube.com/watch?v=hfJQGDCkZbM".


PS.: Tämän viimeisen tapahtuman facebook-sivu on näemmä poistettu - Sensuuria?!... Korvikkeena tässä ennen tilanteen selviämistä tämä kuva.

Päivitys maanantaina 14.4.2014 klo. 18:10: Nyt on selvinnyt, että järjestäjät ovat joutuneet vaihtamaan tuon suurmielenosoituksen Facebookin tapahtumasivun uusiksi mm. trollien, vihapuheiden ja rasististen kommenttien takia. Tässä on uusi linkki tapahtumasivulle ja olen muuttanut sen myös tuonne tapahtumaotsikkoon. Olen lainannut ko. sivulta uusiksi tuon yläpuolisen tapahtuman kuvauksen.

No comments: