Sunday, May 11, 2014

Brittiläisen imperiumin ikeen alla syntynyttä popmusiikkia: Softengine - Something Better (Euroviisut 2014)

(Päivitetty versio); Kööpenhaminassa eilen pidetyt euroviisut ovat takana ja niiden voittajaksi selvisi Itävallan kohuttu ja kiistelty edustaja Conchita Wurst (Ilta Sanomien juttu). Analysoin yleisemmin näitä viisuja erillisessä kirjoituksessa, mutta tässä vaiheessa otan esille kaksi laulua ko. kisoista havainnollistamaan valveutunutta biisisisältöä - Tässä niistä on toisena vuorossa Suomen edustaja Softengine kappaleellaan "Something Better".

Tämän kappaleen esikuva näyttää olevan varsin selvästi brittiläisen Muse-yhtyeen laulu "Uprising", josta tein aikoinaan parikin esittelyä tähän musiikkisarjaani: Brittiläisen imperiumin ikeen alla syntynyttä popmusiikkia: Muse - Uprising ja NWO:n vastaisen taistelulaulun virallinen musiikkivideo: Muse - Uprising.

Something Better -kappale kertoo yhteenvedetysti yhteiskunnallispoliittisesti valveutumaan pyrkivän aktivisti-ihmisen ajattelu- ja toimintahaasteista nykyisessä länsimaisessa informaatiosodan ja propagandatuputtamisen illuusiossa sekä valveutumattomien ihmisten syyttely- ja aliarvioimisreaktioiden ikeessä - Yhtenä keskeisenä sävynä siinä on asiantilojen toivottomalta vaikuttava paino harteillamme ja se muka osoitettuna varsinkin juuri niiden tahoilta, jotka väittävät, "ettemme tiedä mitään" ... Aktivismimme ja "salaliittoteoretisointimme" olisi siten muka turhaa ajattelun ja toiminnan haaskausta... 

Mutta "jotain parempaa" on silti mahdollista löytää!... 

Meille aktivisteille siis mm. väitetään, "ettemme tiedä mitään", vaikka laulun sanoja tulkiten >>

- Ihmiset uhkapelaavat tyhmyyksissään ja harhoihin manipuloituina ainutkertaisen elämänsä ja likaavat siinä oman kuvansa polkemalla sen maahan.

-  Jokaisesta vaihtoehdosta ja suuntauksesta on otettu selvää ja havaittu "heidän" toteuttavan yhteishyvään ja humaaneihin arvoihin nähden negatiivista agendaa "täydellisen päivänsä" koittoa varten - Länsieliitin NWO-agenda kiteytettynä.

- Vastakkainasettelut kärjistyvät ymmärryksen kustannuksella ja sen puutteessa ja havaitsemmekin nyt varmasti täydellisten valheiden olleen siinä mm. tällaisen leireihin jakautumisen pohjana petollisen luottamuksen kautta.

- Nyt vaadimme sen takia tulevaisuuden otettavaksi tärkeäksi puheenaiheeksi ottaaksemme sen omiin käsiimme unelmiemme kestävän toteuttamisen hyväksi!

Kertosäkeessä uhmataankin niitä vastaväitteitä, "ettemme muka tiedä mitään" >> "Löydämme jotain parempaa ja emme luovuta"! - Ne vastaväitteet osana tätä vuoropuheluvastakkainasettelua toisaalta tavallaan kuvastavat myös "ihmiselämän suurta mysteeriä", mutta samaan aikaan on vaara eksyä "valkoisiin valheisiin", joita mm. hyväuskoisuudessamme ja vähäisessä valveutumisen asteessamme olemme helposti nieleviä haitallisin seurauksin...

Silti "uskomme asiaamme emmekä muutu koskaan", eli meidän NWO:n ja länsieliitin vastaisten aktivistien valveutumisprosessi on peruuttamaton!... Tiedämme, että "totunnaiset säännöt eivät merkitse meille mitään", kun ne ovat pohjautuneet "hienovaraisen, vääristyneen ja keinotekoisen fantasian" varaan petoksellisesti.

Näissä euroviisuissa tämä Suomen kappale menestyi kohtuullisesti sijoittuen 11., mutta jäi silti tämän Iso-Britannian edustajan viisun tapaan selvästi näiden kisojen pääkohujen varjoon, jotka siis olivat voittaja Conchita Wurstin ihmettely ja hänestä huumaantuminen sekä Venäjän ja sen viisuedustajan mollaaminen jokaisessa käänteessä mm. buuamalla. 

Näillä kahdella trendillä pääosa euroviisuyleisöstä on näin osoittanut olevansa vakavasti harhaanjohdettua maailman geopolitiikan ja länsimaiden oman tilan ymmärtämisestä ja tietämätöntä nykyisen länsimedian propagandaluonteesta! 

Euroviisuyleisö toteuttaa siis keskimäärin hyvin vahvasti "Something Better" -kappaleen persoonan valveutumatonta mieltä, joka väittää maailmankuvaansa kyseenalaistaville "ettemme muka tiedä mitään", mutta on silti itse se, joka tietää kaikkein vähiten.

Näistä(kin) seikoista lisää erillisessä näiden euroviisujen yleisanalyysissä...Softengine: Something Better - Video ja Viisufinaalin esitys

Lyriikat: "Even human bound
People rolling dice
Image on the ground
Such a novel life
He thought
While knowing nothing at all

Every option noted
Or tendency made
They will carry on
Until the perfect day
She said
While knowing nothing at all

All the rules wide known
They mean nothing to me
Everything I’m used to
Seems to be
Fine misshapen
Made up fantasy
Should let go
Should let go

But we found something better
Plain answer
However
For I’ll not
Surrender
We found something better

Vis-a-vis
Estranged
And we got close
Trust full of lies
Sure how it goes
They told
While knowing nothing at all

Talking loud ’bout future
In our hands
Exchanging dreams
And how they’ll last
No, no
Still knowing nothing at all

But we found something better
Plain answer
However
For I’ll not
Surrender
We found something better

All these words
Reflected back to me
All these words
I’m buying why?
All these words
The live’s grand mystery
All these words
A sweet white lie

All these words
She meant to say to me
All these words
Against my faith
All these words
Before she passed away
All these words
We’ll never, never, never change

we found something better
Plain answer
However
For I’ll not
Surrender

We found something better
We found…
We found..
We found…
We found…".

No comments: