Friday, May 23, 2014

Yhteiskunnallispoliittinen superviikonloppu - Suurmielenosoitus Eduskuntatalolla 23.5. ja EU-vaalit 25.5.!

Tänä viikonloppuna on yhteiskunnallispoliittinen huipentuma maamme asioiden hoidossa kahdessa katsannossa! >> Yhtäältä tänään on taas Eduskuntatalolla suurmielenosoitus jatkeena huhtikuun 25. päivä pidetylle vastaavanlaiselle (NYT SAA RIITTÄÄ -Suurmielenosoitus tänään pe 25.4.2014 Eduskuntatalolla (Päivitetty!)!). Toisekseen sunnuntaina 25.5. on EU-vaalit. Näistä tässä lyhyesti asiaa:
 
 
Tänään perjantaina 23.5. Eduskuntatalolla on siis jälleen suurmielenosoitus edellisen vastaavanlaisen asettamassa hengessä: Tässä on tapahtuman Facebook-sivusto (NYT SAA RIITTÄÄ! - Suurmielenosoitus 23.5.-14) ja siitä tapahtumakuvauksen lainaus:
 
"Tämä on nyt NYT SAA RIITTÄÄ! - Suurmielenosoituksen tapahtuma ja virallinen KESKUSTELUSIVU!

Tulemme järjestämään näitä, kunnes kansan toiveita ja tahtoa tullaan kuulemaan!

Helsingissä järjestetään rauhanomainen suurmielenosoitus perjantaina 23.5.2014! Mielenosoitus on sitoutumaton kansanliike, joka toimii hyvinvoin
tivaltion puolesta – leikkauspolitiikkaa vastaan ja on sekä EU- että Nato-vastainen liike.

Nyt saa riittää! -suurmielenosoitus vaatii:
- Leikkausten lopettamista ja hyvinvointivaltion asettamista politiikan keskipisteeseen. Täystyöllisyyden tavoite, tulonjaon oikeudenmukaisuus ja sosiaalinen turvaverkko on palautettava tavoitteeksemme.
- Vaadimme sitovaa kansanäänestystä Euroopan talous- ja rahaliiton (EMU) jäsenyydestä.
- Vaadimme demokratian vahvistamista suoran kansanäänestyksen suuntaan, esimerkiksi Sveitsin mallin mukaisesti.
- Vaadimme NATO:n ulkopuolella pysymistä.

Me olemme työläisiä, yrittäjiä, lapsia, eläkeläisiä, sotaveteraaneja, keskiluokkaa, työttömiä, opiskelijoita, lapsiperheitä, pätkätyöläisiä, yksinhuoltajia, ja meitä on läpi puoluerajojen.

Mielenosoituksessa ei tulla sallimaan rasistisia tai maahanmuuttoa kritisoivia mielenilmauksia.

Meille leikkauspolitiikka ei ole vaihtoehto. Leikkauspolitiikka rapauttaa sen hyvinvointivaltion, jonka isoisämme ja isoäitimme sekä isämme ja äitimme rakensivat ja jonka me tulemme jättämään perintönä omille lapsillemme. On meidän vahtivuoromme, ja me emme enää katsele nykymenoa välinpitämättöminä.

Meille hyvinvointivaltio on toimivaa terveydenhuoltoa, koulutusta, lasten- ja vanhustenhoitoa, valtiota joka pyrkii täystyöllisyyteen ja oikeudenmukaiseen tulonjakoon, sekä huolehtii riittävästä turvasta yhteiskunnan vähempiosaisille.

Vaadimme välittömästi leikkauspolitiikan lopettamista ja nykyisen hallituksen eroa. Me vaadimme leikkauspolitiikan lopettamista, koska se kurjistaa heikoimpia ja heikentää taloutta, kuten tapahtui Argentiinassa 90-luvulla ja sittemmin Euroopassa, Irlannissa, Portugalissa, Espanjassa ja Kreikassa. Me vaadimme hallituksen eroa, koska se on ollut pääasiallinen taho, jonka tähden leikkauspolitiikkaa on tehty, jatkettu ja motivoitu.

Katsomme laajemminkin, että nykyinen yhden vaihtoehdoton politiikka on tiensä päässä ja jatkossa kansaa on kuunneltava huomattavasti tarkemmin. Me edellytämme suoran demokratian vahvistamista askel askeleelta.

Kansan kuulemisen ensimmäisiä askelia tulee olla kansanäänestys Euroopan talous ja rahaliittoon (EMU) kuulumisesta, koska meidät vietiin euroon kansan tahdon vastaisesti, vaikka luvattiin olla näin tekemättä. Lisäksi neuvoa-antaneen EU-äänestyksen tulos ei ole 90-luvullakaan ollut demokratian mukaisesti tasapuoliseen tiedonvälitykseen perustuva äänestys. EMU-jäsenyys on nyt myös päivä päivältä kehittymässä kohti liittovaltiokehitystä, jolle kansan antamaa mandaattia ei yksinkertaisesti ole.

Jotta tällaiseen tilanteeseen ei enää koskaan jouduta, asioiden on muututtava perusteellisesti ja kansaa on jatkossa kuultava aivan toisella tavalla, sillä tämän maan omistaa Suomen kansa, ei poliittinen johto tai markkinat.

Kansanedustajat ovat töissä kansalaisilla. Se on luottamustoimi, ja heidän tulee tätä luottamusta kunnioittaa. Me olemme heidän työnantajiaan. Meillä on oikeus ja velvollisuus antaa heille potkut, jos he hoitavat työnsä huonosti, ja meillä tulee jatkossa olla valta vetää kansanedustajat pois välittömästi ja varoituksetta, jos he jälleen kerran toimivat mandaattinsa vastaisesti.

 Mielenosoitus alkaa kello 14.00 marssilla SENAATINTORILTA Marssimme eduskuntatalolle Eduskunnalla on tänä ajankohtana sisällä täysistunto, joka on alkanut 13:00, mutta ei ne sieltä tunnissa ulos tule. Tällä tavalla saamme heidät varmasti kuulemaan mielipiteemme niiden kiviseinien sisälle! Tapahtuman päätös ajankohdaksi on mietitty kello 20.00. Ohjelma on vielä aivan auki, joten jos sinulla on ideoita tai haluat itse tulla esiintymään ota yhteyttä ylläpitäjiin!

Mielenosoitus on poliittisesti sitoutumaton ja toiveena olisikin, että puoluetunnukset ja liput jätettäisiin kotiin.

Tapahtuman viralliset järjestäjät ovat samat kuin edellisenkin NYT SAA RIITTÄÄ! Suurmielenosoituksen.

Muistakaa hyvät ihmiset, että me järjestäjät ja taustatiimi emme tee tätä mielenosoitusta vaan te/me, Suomen kansa yhdessä. Nyt ja tulevaisuudessa! Asioihin on saatava muutos, ennenkuin on liian myöhäistä ja vain sinulla on mahdollisuus vaikuttaa! Sinä, joka voit tehdä jotain tämän tapahtuman parantamiseksi, tee se! Kerro tästä vieressä istuvalle mummolle bussissa, kaupungilla, tutuillenne, töissä, ja kotona, jotta saamme kaikki nykypolitiikkaan kyllästyneet kertomaan mielipiteensä, että NYT SAA RIITTÄÄ! Sinun mielipiteelläsi on merkitystä!

Nähdään Helsingissä siskot ja veljet!

HUOM HUOM!!!
Muutoksia tapahtuman sivustoissa:

1. Tämä tapahtumasivu on nyt avoin keskustelusivu!
2. Uusi tiedotussivu on järjestäjien tiedotussivu, jossa postaaminen ja kommentointi ei ole mahdollista.
https://www.facebook.com/groups/841024712593020/

Tulemme postaamaan tiedotteet aina kuitenkin myös tänne tapahtumasivulle, jolloin te pääsette ottamaan kantaa, ehdottamaan ja ideoimaan asioita täällä.

Entinen Vapaa keskustelu –ryhmä lakkaa olemasta tapahtuman virallinen ryhmä, koska tämä foorumi on käytännössä tarpeeton näiden muutosten jälkeen.
Keskustelu siellä on toki edelleen sallittua, mutta järjestäjät eivät enää vastaa tämän ryhmän moderoinnista.

Kyydit/Kuljetukset
https://www.facebook.com/groups/1402312556707201/".Lisäksi tulevana sunnuntaina 25.5.2014 on siis EU-vaalit, joista on odotettavissa varsin paljon myös protestivaalit itse EU:ta ja euroa vastaan - Ehkä yllättävästikin!....

Joka tapauksessa otan vaaleihin liittyen esille pari asiaa, joiden perusteella voidaan tunnistaa ainakin petolliset vaalikandidaatit ja petollisuus siis tarkoittaa nimenomaan sitä, että sellaiset kandidaatit edistävät suurella todennäköisyydellä vaaleista läpi päästyään EU:ssa länsieliitin agendoja hyvinvointivaltioperiaatteiden kustannuksella tai eivät ainakaan riittävästi haasta EU:n rakennetta ja sisältöä eli siten kyseenalaista länsieliitin agendasisältöä ja pahuutta.

Otan esille kaksi vaalikandidaattia, jotka ilmentävät varsin selkeästi tuollaista kahta perustyyppiä tällaisesta petollisuudesta >> Kokoomuksen Aura Salla ja SDP:n Nasima Razmyar.

Ensin mainittu on esimerkki virtaviivaisesti länsieliitin agendoihin aivopestystä sujuvasanaisesta ns. poliitikkorobotista, joka toistaa tiukasti NATO- ja liittovaltiofiilisiä teesejä, mutta pyrkii maalaamaan niistä hienoilta ja hyviltä kuulostavia asioita.

Jälkimmäinen puolestaan on hyväuskoinen ja tavallaan sanoissaan pinnalta katsoen ymmärtävä, mutta toisaalta tyypillinen julkkisehdokas, jolta tuskin voi odottaa syvää ymmärrystä länsieliitin ja asiamiestensä kulissien takaisista oikeista tarkoitusperistä ja siinä olevan pahuuden kohtaaminen ja käsitteleminen jäänee sen kuuluisan hyväuskoisen hölmön tasolle ja todennäköisimmin käskytettynä hänetkin tulee ohjattua länsieliitin intressiruotuun....

Joka tapauksessa tällaisten EU-vaaliehdokkaiden kontolta tuskin voi odottaa kunnollista EU:n haastamista ja kyseenalaistamista sen sisältä päin - Mitä nyt vaaditaan tavalla taikka toisella vahvasti sekä laaja-alaisesti ja syvällisesti ymmärtäen!

Kokonaisuudessaan olen menettänyt luottamukseni Suomen koko tämän hetken eduskuntapuoluekenttään - Siksi EU-vaalien ehdokkaat siltä saralta ovat kohdallani pääasiassa pannassa; kärkevin pahantekijä tietenkin on ollut Kokoomus, mutta valitettavasti oppositiossakin on ongelmia, kun Perussuomalaisiin on alkanut kuulua liikaa valeoppositiollisia piirteitä.

Lisäksi monelta niin persuilta kuin muiltakin on kuulunut tänä vuonna Ukraina-kriisiin liittyvää sokeaa ja typerää russofobiaa sekä sen kyytipoikana länsieliitin pahuuden havaitsematta jättämistä / asioista törkeää valehtelua, mikä tekee kelvottomaksi mm. Vihreiden Jyrki Kasvin tapaiset russofobiehdokkaat. Toisaalta Vasemmistosta esim. Li Anderssonin osoittamaa talousasioiden ymmärrystä katselen toiveikkaana...

Oman seurantani ja ymmärrykseni mukaan parhainta EU:n ja euron sisältä päin haastamista löytyy silti eniten Itsenäisyyspuolueesta. Heillä on mm. hyvin pohdittuina juuri tuo länsieliitin julkisivun takainen masinointi- ja juonittelukuvio ja sen he osaavat haastaa sen ytimeen saakka tunnistamalla sitä pahuutta, mikä siihen liittyy. Lisäksi heillä on tietoa ja ymmärrystä humaanien vaihtoehtojen esittämiseksi tilalle - Todellisuus on nimittäin hyvin pitkälle se, että EU ja euro tulee purkaa hallitusti ja jos yksi mahdollisuus on tehdä sitä sen systeemin eli EU-parlamentin itsensä sisältä päin, niin tässä mielessä ainakin juuri Itsenäisyyspuolueiden ehdokkaiden joukosta sitä humanismia saa. Sen puolueen ehdokasta minäkin tulen äänestämään; valinta on vaikea, kun on monta hyvää ehdokasta...

Tässä on itsekin juuri Itsenäisyyspuolueen vaaliehdokkaana olevalta Arhi Kuittiselta oivallinen ja tiukkasanainen EU-vaalien haitallisten ehdokkaiden ja agendojen kritiikkikirjoitus >> Ilmiannetut meppiehdokkaat estämässä TTIP-sopimuksen paljastamista.

Tässä lopuksi Itsenäisyyspuolueen ehdokkaiden haastatteluita ja / tai esittelyitä henkilöistä, joiden ajattelusta tiedän eniten ja joita myös henkilökohtaisesti tunnen. Lisäksi tämä listaus on mielestäni paras katras:

>> Alexander Holthoer

>> Antti Pesonen (Myös esittelyteksti)

>> Arhi Kuittinen (blogi 1 ja blogi 2)

>> Timo Isosaari (blogi)

>> Janus Putkonen

>> Jan Finskas.

Tässä on vielä talousasioiden kannalta EU:ta haastavien ehdokkaiden listaus Suomen Talousdemokratia RY:n suosittelemina ehdokkaina >> Tässä heidän listauksessaan ihmetystä aiheuttaa kuitenkin tuo em. Aura Salla, joka muka olisi talousdemokratiaan jonkin verran kallellaan, mutta hänhän on samaan aikaan hyvin vahvasti NATO- ja liittovaltiofiili - En katso tällaista hyvällä.

No comments: