Sunday, January 11, 2015

Pariisin ääri-islamistinen terrori-isku länsieliittiä hyödyttävänä false-flag -operaationa Brittiläisen imperiumin hajota ja hallitse -jatkumossa

Tämän päättymäisillään olevan viikon 2/2015 ylivoimaisesti merkittävin geopoliittinen tapahtuma on ollut Pariisissa keskiviikkona 7.1. ääri-islamistien tekemä terrori-isku satiirisen aikakauslehti Charlie Hebdon tiloihin, jossa useita ihmisiä sai surmansa, ja jonka seurannaisvaikutukset ovat olleet siitä lähtien syveneviä ja globaalisti laajenevia.

Pian tapahtumien edettyä monet länsieliitin ja NWO:n vastaiset aktivistipiirit havaitsivat taas tuttuun tyyliin iskun olleen tavalla taikka toisella länsieliitin juonimaa false-flag -jatkumoa kabinettiterrorina, joita ovat olleet viime aikoina mm. Sandy Hookin koulumassamurha, Bostonin marathonin pommi-iskut ja viime vuonna MH17 -matkustajakoneen alasampuminen Itä-Ukrainassa. Minäkin havaitsin pian asioita tarkasteltuani aivan vastaavaa ja sen myötä totesin viiltävän ykskantaan kokonaistilanteen luonteen jo lähes tuoreeltaan.


>> Pariisin ammuskelijat huusivat arabiaksi: ”Allah on suuri” >> False-flagia taas on pukannut, jotta saadaan aikaan sota myös ääri-islamin ja lännen välille - Rothschildilla on kiire, kun transatlanttinen systeemi on hajoamassa käsiin ja se pitäisi saada pelastettua kaaoksella....

Aivan! >> Juuri näin hulluja ko. länsieliitti on dystopiashakissaan.

Toisaalta niistä on kivaa luoda kaaosta hajoita ja hallitse -metodeilla. Se on niille kivaa peliä.

Lisäksi esim. nämä seikat tuovat juuri false-flag -mahdollisuuden erittäin todennäköisesti mieleen:

-- France False Flag Shooting -- Attackers SPLICED IN + COPS cut out + Man in bullet proof vest watches.

-- Prophetic tweet? Charlie Hebdo posted image of ISIS leader hour before attack >>
False-flageihin liittyy juuri näitä täysin epäuskottavia ja lukijoita banaalisti aliarvioivia aikaikkunakuvauksia - Muka tunnissa kuvan julkaisusta järjestyi hyökkäys. Haloo!

--
Mokasivatko terroristit todella näin? – ”Se oli heidän ainoa virheensä” >> Sellaista - Kaikki muka niin huolellista ja salaista iskun toteuttamisessa, ja sitten löytyy heti huolellisesti asetellut henkilöpaperit. Miksi ylipäätään muka on tarve pitää rikollisessa sissi-iskussa henkkarit mukana?! Jep jep!...


--
Britannian tiedustelujohtaja: Syyrian al-Qaida suunnittelee isoja iskuja länteen >> MI5:n johtaja kertoo meille, mitä hän on suunnitellut länsieliitin ydinpiirin kanssa lännen väestöjen kontolle saadakseen aikaan kaaoksen kautta luovaa tuhoa Rothschildin ja kumppaneiden maailmanvallan pelastamiseksi ja edistämiseksi....


Laajemmin havainnoituna tämä länsieliitin juonima globaali terrori juontaa juurensa jo syyskuun 11. päivän terrori-iskusta New Yorkiin ja Pentagoniin vuonna 2001, jolloin siitä lähtien maailma on elänyt uudenlaisen epäsymmetrisen maailmansodan aikaa - Tavallaan voidaankin sanoa, että Kolmas maailmansota alkoi ihan oikeasti jo 11.9.2001! Ja jatkuu edelleen...

Siksi ko. iskun tutkimusraportissa Obaman hallinto piilottelee salassapidettävinä edelleen oleellisia 28 sivua, missä kerrottaisiin iskun taustoista ja suunnittelijoista... Tätä raportin osaa on vaadittu kiivaasti julkiseksi mm. LaRouche-liikkeen toimesta.

Läntisen maailman valtapolitiikka-agenda onkin siirtynyt tämän kaikkien aikojen "false-flagin" myötä dystooppiseen taloususkonto- ja imperiaalipohjaiseen hegemonian tavoitteluun, missä keskeinen piirre on ollut mm. transatlanttisen finanssijärjestelmän sössiminen sisäiseen mahdottomuuden tilaan, ja sen aiheuttamaa kriisiä on käytetty mm. >>


-- Länsieliitin vallankeskittämisen moottorina mm. yksityistämis-, johdannaiskeinottelu- ja pankkifuusiomenetelmin,

-- väestöjen neofeodaalistamisen eli ko. eliitin näkökulmasta "haitattomaksi tekemisen" muka-oikeutuksena ja

-- imperiaalisisältöjen laajentamisen työkaluna, missä mm. vastahakoisia valtioita alistetaan kysymättä ja moraalitta ko. hegemoniatavoitteen tuhonpyörteeseen.

Kaikki siinä on ollut suunniteltua ja sattuman varaan ei ole haluttu jättää ainakaan oleellisia ja isoja suuntaviivoja. Se on länsieliitille luovaa tuhoamista kuin "hauskana" pelinä, mutta silti moinen suunnitelma / agenda on vain hataraa hiekkaa sisällöltään. Nimittäin sen moraalittomuus ja moninainen väkivaltaisuus on synnyttänyt ko. agendalle vakavan ja luhistumispotentiaalisen sisäisen ristiriidan todellisuuden ja varsinkin edistyksellisten ja moraalisten länsimaisten arvojen kanssa.

Se on aiheuttanut ko. länsieliitille epätoivoa ja paniikkia ko. maailmanherruusagendansa etenemisen kohtalosta, joka on ilmennyt viime vuodesta alkaen jo monella tavalla käytännössä - Esim. Venäjä ja muut BRICS-maat ovat saaneet erittäin paljon vähättelyä, mustamaalaamista, eristämistä, sensuuria ja uhkailua kontolleen, koska heidän uudistuva ja moninapaisuutta edistävä maailmanagendansa on länsieliitin systeemille uhka.

Länsieliitti on paniikissaan toiminut samaan ennalta arvattavaan tapaan, mitä on nähty viimeisten lähes 20 vuoden aikana kiihtyvään tahtiin "Kolmantena maailmansotana" - Länsieliitin toiminta-arsenaali terrorismin synnyttäjänä ja levittäjänä on siis kasvanut, koska siitä on tullut heille omaa maailmanherruussysteemiään tukeva hyötyjen tuottaja.



Hyötyjä länsieliitille ovat olleet taas tässä Pariisinkin terrori-iskussa juurikin mm. seuraavat >>

-- Länsiväestöjen neofeodaalistamisessa terrori luo tavoiteltavaa pelkoa, jolla eliitti toivoo saavuttavansa ihmisten toimintakyvyn tukahduttamisefektiä ja siten valveutuneen, demokraattisen ja moraalisen toiminnan halvauttamista pois estämästä eliitin imperiaalisia ja eugeniikkaisia mielihaluja...

-- Samassa katsannossa eliitin lobbari- ja "asiantuntija"-armeijoidensa ja asiamiestensä kera tuotetaan valtioiden toimintaan "muka"lakeja, jotka sitouttavat yhä enemmän käytännössä yhteiskuntarakennetta neofeodaaliseen ko. länsi-imperialismia tukevaan muotoon - Poliisivaltiotyrannia- ja isovelivalvoo-systeemit korostuvat entisestään ja sananvapaus ottaa takapakkia...

-- Viholliskuvien luominen "länsimaisen yhteisön" uhaksi, joka toimii geopoliittisena hajota ja hallitse -metodina länsi-imperiaalisen sisällön väkivaltaiseksi laajenemaan pakottamiseksi - Tässä tapauksessa ääri-islam toimii tuotettuna mekanismina, jossa vihaa lietsotaan juuri muslimeita kohtaan siten, että ko. vihaa voidaan käyttää yhtäältä länsiväestöjen aivopesuksi sotaisiin haaveisiin ja toisaalta antaa muka-oikeutusta NATO:n ja USA:n sotilaallisille toimille Lähi-idässä yhä kuin satavuotisena sotana.

-- Varoituksena ja uhkauksena länsimaiden valtioille ja niiden hallinnoille / johtajille, että "me" eli länsieliitin ydinpiiri voimme tuhoamis- ja rankaisumielessä iskeä aivopestyjen "asiamiestemme" voimin minne tahansa, jos "ette pysy agendan mukaisessa ruodussa". Kyseessä on siis myös keino pitää äärimmäisellä uhkaamisella länsivaltojen johtajia noudattamaan länsieliitin ydinpiirin tahtoa; esim. tässä Ranskan tapauksessa on havaittavissa juuri sitä, kun presidentti Hollande alkoi olla ns. kyllästynyt länsieliitin toimeen panemaan Venäjän vastaiseen talouspakotesotaan.



Seuraava ilmiö heti tämän iskun perään onkin hyvin paljon puhuva! >>

USA järjestää huippukokouksen väkivaltaisten ääriainesten torjunnasta:
Nonni! - Hyvä "tekosyy" kaiken länsieliitin vastaisen "aineksen" torjuntaan.
Siis sehän on selvä, että tarpeen mukaan rauhanomaisetkin aktivistitoimet voidaan länsieliitin ja valtamediansa toimesta mustamaalata vaikka miten väkivaltaisiksi. Ajatellaanpa vaan esim. sitä, kuinka äärimmäinen mustamaalauskamppanja heillä jauhoi koko viime vuoden Venäjää vastaan.

>> Riikka Söyring: Oletko Eu-kriittinen? Olet terroristi.

>>
UK govt wants nurseries to report potential terrorist toddlers >> Tämä juttu oli esillä sananmukaisesti päivää tai paria ennen tuota Pariisin iskua kuin ilkkuvana vihjeenä - Tällähän "terroritaaperoeliminoinnillahan" ei ole mitään tekemistä "terroriuhan torjumisen" kanssa, koska UK on siis itse ollut eliittikabinettien takaa luomassa terroria globaalisti nykypäivään saakka. Sen sijaan tämä on vain poliisivaltiotyrannian yksi osa käyttämällä hyväksi itse tehtyä terroriuhkaa.


Geopoliittisena prosessina ja historiallisena jatkumona tässä onkin ymmärrettävä se, kuinka ja missä muodossa länsieliitin kokoonpano ja toiminta ilmenee - On siis ymmärrettävä juuri länsimaisillekin arvoille se kaikkein perimmäisimmältä pääsylttytehtaalta löytyvä vihollinen, joka on itse asiassa yli 1000 vuotista jatkumoa ja syöpää.

>> Tätä globaalia terroria ja ns. Kolmatta maailmansotaa ylläpitää keskeisimmin Lontoon City- ja brittimonarkiakeskeinen finanssi- ja eliittikartelli, jonka johtajaydintä on Rothschild-dynastian pankkiirielitismi, ja josta kokonaisuudesta ennen vanhaan käytettiin maantieteellistä nimeä "Brittiläinen imperiumi" - Se on kabinettien sisäinen ja julkisen pinnan takainen ääri-imperiumi nykyäänkin.


Nimitykselle "Brittiläinen" on erittäin hyvät geopolitiikan historian syyt, miksi sitä nimeä pitäisi itse asiassa käyttää edelleenkin tästä länsieliitin systeemistä, vaikka näemme julkisella pinnalla juuri USA:n olevan pahana "maailmanpoliisina" ja EU:ssa Saksan olevan johtava poliittinen toimijaelementti - Tämä totunnainen geopolitiikan käsitys kuitenkin vie liiaksi harhaan tuosta länsieliitin ytimen näkemisestä, ymmärtämisestä ja sen pahuuden perustavan laatuisesta historiallisesta luonteesta selville pääsystä sekä tietenkin lääkkeistä sellaisen eliminoimiseksi!

Olen tätä pointtia tietenkin toitottanut blogissani jo vuosia, mutten nyt sen enempään analysoi sen sisältöä ja historiaa. Ohjaan vain teitä taas tutustumaan siihen liittyviin asioihin LaRouche-liikkeen sivustoilta (
LaRouche PAC ja Executive Intelligence Review), missä ko. asioiden historiatutkimusta ja totunnaisen kyseenalaistamista on tehty parhaimpiin kuuluvalla tavalla.

Yksi ote >>
Tear Down the British Empire | LaRouchePAC: Brittiläinen imperiumi on tunnistettava ihmiskunnan vastaisena päävihollisena! Lainaus: "Wednesday's Capitol Hill press conference on the censored 28 pages, featuring former Senator Bob Graham and sitting Congressmen Walter Jones and Stephen Lynch, was a body blow to the British Empire and their global terrorism apparatus. And it was time that it happened, Lyndon LaRouche commented today. All the more so, since scarcely hours before the Washington press conference began, that same British-run terror apparatus was deployed in Paris, France, where masked and heavily armed gunmen killed 10 journalists and two policemen at the offices of the French satirical magazine Charlie Hebdo. Because of the uncontrollable implosion of their financial system, Lyndon LaRouche has repeatedly warned over recent weeks that the British Empire can be counted on to use war — including financial, military, and irregular warfare such as terrorism — in an effort to maintain their death-grip on the planet.".


Se on kuitenkin tässä Pariisin iskussa jo osaltaan tullutkin näkyviin, että iskun ns. syyllisiksi epäillyiltä on löytynyt yhteyksiä juuri Lontoossa olevaan ääri-islampesäkkeeseen, joka on "kummallisesti" saanut olla siellä rauhassa vuosikausia, vaikka juuri tuosta vuoden 2001 WTC-iskusta alkaen on muka ollut käynnissä ns. "terrorismin vastainen sota" ja muka USA:n ja UK:n ns. maailman parhaiden tiedustelumenetelmien ohi muka jatkuvasti pääsee näitä "terroristeja" temppuilemaan - Hei, hei, hei, haloo!...


No, kyse Lontoossa(kin) taitaa siis olla "rauhoitetusta toiminnasta", you know.

On kuitenkin osittain harhaista luulla, että länsieliitin päätyypit olisivat olleet esim. tuolla Lontoon pesäkkeessä säännöllisesti ja henkilökohtaisesti kädestä pitäen auttamassa terrorismin salojen pariin hyväuskoisia aivopestyjä - Kyse on pikemminkin juuri siitä, että poliittisilla valinnoilla ja edesauttamuksilla asiamiestensä toteutettavaksi länsieliitti on luonut olosuhdeprosesseja ja "viljelyalustoja", joiden piirissä on ollut mahdollista kasvattaa äärimmäisiä ja harhaisia islamkäsityksiä. Niitä on sitten poimittu tarpeen mukaan pelinappuloiksi.

Länsieliitin ja NWO-prosessin toimintaanhan on kuulunut viime vuosina tietenkin se, että juuri Al-Qaidaa sekä nykyään myös ISIS-ryhmää on käytetty kaksisuuntaisesti geopoliittisina ääri-islampelinappuloina siten, että yhtäällä he ovat "vihollisia" mm. juuri viholliskuvien luomista varten ja toisaalla he ovat "ystäviä" länsieliitin agendoille vihamielisten valtioiden alistamiseksi ja valloittamiseksi sisältä päin.


Tämä skitsofreeninen suhtautumistapa on tyystin ko. Brittiläisen imperiumin vuosisataisen vanhaa kulissien takaista perinnettä!

Lisäksi on todellakin havaittava se, kuinka hiljattain esim. USA:n senaattori John McCain on valokuvattu aivan avoimestikin poseeraamassa Syyriassa sellaisten tyyppien kanssa, joista monet ovat juuri ISIS-ryhmän "silmäätekeviä".


Tästä Pariisin iskusta on tullut samaan tapaan ilmi sekin, kuinka yhdellä epäillyistä "ääri-islamisteista" on itse asiassa ollut yhteyksiä Ranskan entisen presidentin Nicolas Sarkozyn kanssa - Asiamiehet länsieliitin ytimen käytössä toki tekevät yhteistoimintaa, joka paljastuu välillä tähän em. tapaan.

>>
McCain and Other Top US, French Officials Illegally Entering Syria, Meeting with Islamic State (ISIS) Jihadists: Tämäkin siis täytyy muistaa, kun asetellaan ko. Pariisin false-flagia kontekstiin!


Kaiken em. perusteella tänään sunnuntaina 11.1.2015 nähtiin tekopyhyydessään groteski näytelmä Pariisissa, kun siellä järjestettiin jopa n. miljoonan ihmisen suuruinen protestimarssi terrorismia vastaan juuri tämän iskun herättämänä. Yhtäältä tämänlainen reaktio on ollut tervetullutta ja se vaatii aivan oikein mm. sananvapauden merkityksen vaalimista sekä tietenkin terrorin poistamista maailmasta.

Marssille osallistui muka hyväntahdon eleenä suuri joukko etenkin juuri Euroopan valtapoliitikkoja ja johtajia, kuten Ranskan presidentti François Hollanden lisäksi David "Lontoon-Cityn-ja-brittimonarkian-pääasiamies" Cameron, Angela "Euronoita" Merkel ja Petro "Natsien-hyysääjä-länsieliitin-hyväksi" Porošenko.


Moisten naamojen näkyminen tällaisessa tilaisuudessa ilmensi juuri äärimmäistä kaksinaismoraalittomuutta - Julkisella pinnalla näytellään muka länsimaisten arvojen puolustajaa, vaikka kulisseissa on pelattu jo vuosia kuolemaa ja tuhoa aiheuttaneita pelejä suorastaan estottomastikin! Hyi!!


Nämä kaaosta, kyvyttömyyden tunnetta ja ymmällään oloa aiheuttavat maailman tapahtumat pistävät länsimaisen sivistyksen vakavasti koetukselle, mutta katsotaanpa lopuksi sitä, mikä asenne ja mikä sisältö voi silti meitä auttaa.

>> Facebook-video: "Here is the footage from the Stirling train station incident this morning, a man's leg was stuck between train and platform, fellow passengers PUSHED the train out to free the man!" >> Hieno tavallaan symbolinen esitys siitä, kuinka kollektiivinen yhteistyö voi sisältää todella hurjasti voimaa hyvinkin mahdottomilta vaikuttavissa tilanteissa! - Yksinään sitä voi ajatella, ettei pieni ihminen esim. mahda maailman yhteiskunnallispoliittisille tilanteille mitään... Kyllä voi, kun sisällön energia vahvennetaan ryhmäpsykologisin menetelmin! ...

Kääntöpuoli voi toisaalta olla valveutumattomuuden, sokeuden, aivopesun ja harhailun tilassa se, että kollektiivinen joukkovoima ilmeneekin tuhoisana ja pinnallisena rappioideologiana ja antaa aivan vääränlaista ryhmävahvistautumisen tunnetta (ääriesimerkki mm. juuri ISIS).

Siksi minäkin olen jo monta vuotta esimerkilläni osoittanut, kuinka tärkeää on valistumisen, oppimisen ja sopivassa suhteessa itse- ja yhteisökehityksen tie pituudestaan ja hankaluudestaan huolimatta.

Aktivismissakin voidaan toki soveltaa myös tällaista asennetta! >> Sokea mies istuu kadulla – paikalle saapuu nainen, joka ottaa hänen kylttinsä… :)

Ja tällaista: 15 Cartoons From Artists Responding to Paris Shooting.


Viimeisenä listaan tähän terrori-iskuun liittyviä muita juttuja, jotka toimivat esillä oleville asioille sekä lähteenä että syventävinä ja monipuolistavina aineistoina >>

LaRouche PAC: January 9, 2015 • Friday Webcast with Jeff Steinberg, Press Conference on 28 Pages with Sen. Bob Graham, Growing Signs of Wall Street-London Desperation Wall Street Cries Havoc ja CNN Interviews Bob Graham & Terry Strada on Declassifying the 28 Pages.

Infowars: Government Prepares Internet Speech Crackdown Following Paris Attacks, ‘We Are Charlie’: Tens of Thousands March to Honor Victims of Paris Attack, Feinstein: Terrorist Sleeper Cells Are in U.S., Obama to Hold ‘Global Security Summit’., Source: Terror Cells Activated in France, French Jews Fleeing Paris After Charlie Hebdo Attack, WW3 Will Be The West Vs. Islam, Exclusive: Terrorists Fired RPG Inside Charlie Hebdo Office, Dead Men Tell No Tales: Charlie Hebdo Suspects Allegedly Killed, Fake Terror Group Plans “Mass Casualty Attack” Against West, Insider: Obama Blackmailed by Muslim Brotherhood, Paris Shooting Official Story Keeps Changing By The Second, France Update: Explosion Near Mosque, Policeman Shot In Paris, Countrywide Manhunt For Suspects, Insider: Paris Terror Attacks Timed Perfectly, Terrorism Expert: France Allowed Paris AttackGlobal NSA Surveillance Did Nothing to Prevent Paris Shooting, Media Censoring Muhammad Cartoons Amid Paris Shooting, Paris Shooting: What They’re Not Telling You, Charlie Hebdo Attackers: We’re Al-Qaeda from Yemen, Paris Attack: Gunmen Showed “Advanced Military Skills”, Video: Gunshots, Shouts of ‘Allahu Akbar’ at French Magazine Shooting ja Islamic Extremists Kill 12 During Attack on Satirical Magazine in Paris.

Verkkomedia: Charlie Hebdo -murhat: Todellinen vai lavastettu terrori-isku Pariisissa?, 9/11-iskujen virallinen tarina murtumassa - miksi?, Iran tuomitsi Pariisin terrori-iskun, vihanlietsonnan ja kaksinaismoraalin, Iranilaiskomentaja: ISIS-terroristien operaatioita johdetaan Yhdysvaltain Bagdadin suurlähetystöstä, USA:n senaattori McCainia syytetään laittomasta maahantulosta Syyriaan ja Syyria syyttää Saudi-Arabiaa terrorismin tukemisesta.

Arhi Kuittinen (Finnsanity blog): Muslimit eivät tehneet terrori-iskua Ranskassa - vasemmistolainen Charlie Hebdon iskun kohteena.

Sanden blogi: SANANVAPAUS.

Johan Bäckmanin virallinen blogi: Pariisin terrori-iskun takana on CIA -- miksi Pariisin iskun tutkinnanjohtaja ammuttiin?

No comments: