Sunday, February 15, 2015

Suomen monitahoinen rappioluisu länsieliitin imperialismin, taloususkonnon ja ideologiavääristymien pakkomielteissä - Havaintoaineistoa tammi-helmikuulta 2015

Olen tehnyt alle taas Facebook-seinälleni kertyneen aineiston piiristä koosteen koskien tällä kertaa Suomen tilaa länsieliitin imperialismin, taloususkonnon ja lännen kulttuurirappion ikeessä - Olen valinnut tarkastelukulmiksi monta erilaista Suomen rappion muotoa, jotka ovat olleet etenkin viime vuosina kiihtyvästi pahemmiksi eteneviä. Itse koosteessa aineistoa on kerätty lähinnä viimeisen n. kuukauden ajalta ja siinä on taas runsaasti muiden kirjoituksia, analyysejä ja kommentteja sekä niistä keskeisiä lainauksia, mutta sekaan olen tuttuun tyyliin sommitellut myös omia kommenttejani ja luonnehdintojani.


Taustaa ja yleisluonnehdintaa länsirappiosta, länsi-imperialismista ja Suomen asemasta siinä: 

Mikä on salaliittoteoriaa, mikä totuutta? >> Länsieliitin maailmanherruus- ja taloususkontoimperialismin vakavia seurauksia mm.: "Kun sotaa käydään humanitaarisilla perusteilla, oikeus- ja kansainvälinen lakijärjestelmä käännetään ylösalaisin: pasifismi ja sodanvastainen liike on kriminalisoitu. Sodan vastustamisesta tulee rikos. Samaan aikaan, sotarikolliset korkeissa viroissaan ovat määränneet noitavainon niitä vastaan, jotka haastavat heidät.
Suuri huijaus on paljastettava, tuotava julki mitä se on, ja mitä se saa aikaan:
•Se sallii mielivaltaisen miehien, naisten ja lapsien tappamisen
•Se tuhoaa perheitä ja ihmisiä
•Se tuhoaa ihmisten sitoutumista ja liittymistä lähimmäisiinsä
•Se estää ihmisiä ilmaisemasta solidaarisuutta niille, jotka kärsivät
•Se vaalii sodan ja poliisivaltion tietä ainoana tienä
•Se tuhoaa sekä nationalismin että kansainvälisyyden.".

---> How Wrong Thinking Can Destroy Our Species | LaRouchePAC - Lainaukset: "Behind such strategic blunders and provocations, is a distinctly flawed philosophy and way of thinking. For example, in their dealings with Russia, Obama and the British are totally wedded to utilitarian behavior modification, along the lines of Bentham's felicific calculus. In his comments yesterday after meeting with Merkel, Obama again stressed that if Russia doesn't cave in to his demands, the U.S. "can ratchet up the costs to Russia," and will consider "what other means we can put in place to change Mr. Putin's calculus." Similarly, Ashton Carter, in written responses to Congress on his nomination as Secretary of Defense, not only argued for arming Ukraine, but for pressuring them on supposed INF Treaty violations: "US responses must make clear to Russia that if it does not return to compliance, our responses will make them less secure than they are today." ",

"That is insane, LaRouche commented succinctly. And such insanity only increases the danger of war, since the Russians arenot going to respond the way behaviorists predict, because that is not the way the functional human mind actually operates. They will respond asymmetrically, creatively, based on a sense of human and national identity that has nothing to do with Bentham's felicific calculus. Unlike animals, where the premises of behavior modification apply, Man's mind functions from a distinct concept of a future-under-construction, and acts to change current parameters to ensure such a future is created—something no animal, or utilitarian, can do. Operating otherwise, as the British inherently do, will truly lead to war by miscalculation—the biggest miscalculation of all, related to the nature of Man.".

---> February 13, 2015 • Friday Webcast with Jeff Steinberg.

---> LaRouchePAC Livestream: International Schiller Institute Event · Let's Join the BRICS to Rebuild the World Economy!

---> HSBC Documents Reveal Criminal Conspiracy of Banks and Governments.

SANDEN BLOGI: KAIKEN SELITYS >> Onneksi Sami "Sande" Parkkonen (Huom.; hän on eduskuntavaaliehdokkaana!) on ottanut kristallinkirkkaasti selville Suomen kohtalon länsieliitin pakkomielteiden ikeessä ja kertoo sen perusteella tässä kirjoituksessaan yksityiskohtaisesti sen tahallisesti neofeodaalistavan prosessin, joka länsieliitin imperiaalisten ja taloususkonnollisten pakkomielteiden takia uhkaa meitä suomalaisia radikaalisti ja on alistamaisillaan meidät hirvittävään tulevaisuuden epäyhteiskuntaan!

Tämä Suomenkin lakkauttamisena ilmenevä pahuus on juuri se "Uusi maailman järjestys", josta on varoitettu meidän aktivistien toimesta jo vuosia, ja joka pitää nyt mm. kevään eduskuntavaaleissa ottaa huomioon!

Niissä vaaleissa pitää huolellisesti jättää äänestämättä kaikki ne, jotka pienenkin piirun verran ovat olleet ja ovat tässä Sandenkin kuvaamassa prosessissa mukana joko hyväuskoisina hölmöinä tai tahallaan!

Jos ensi kevään vaaleissa ei saada tarpeellista muutosta aikaan, niin voi olla hyvin todennäköistä, että se oli viimeinen mahdollisuus kääntää historia etenemään oikein päin! - Rauhanomaisesti ja sivistyneesti....


Suomen natottaminen länsieliitin imperialismiin maanpetoksellisena sitomisena:  

Venäjän valtamedia uutisoi Supon Nato-tutkinnan alkamisesta - Suomen valtamedia vaikeni >> Niin se vaan on, että suomalainen valtamedia on äärimmäisen syvällä itse tekemässään suossa, jota se länsieliitin seinähullujen tavoitteiden takia ja siinä hallintomme sekoilujen mukaan joutuu tekemään >> Sensuuri, aivopesu, valehteleminen ja harhaan johtaminen ovat arkipäiväistyneet ja tuhonneet yhteiskuntamme moraalisen pohjan. Se puolestaan jouduttaa Suomen romahdusta!? - Minkälainen anarkia ja barbaria on seurauksena; Ukraina-tyylinenkö?!...

Lainaus: "Toimittajan kommentti: Joko hiljaisuus Nato-sopimuksesta rikkoutuisi? Nato-sopimuksen allekirjoittamisesta virinneet epäilyt valtiojohdon lainrikkomuksista ja tiedot sopimuksen sotilaallisesti länteen liittouttavasta luonteesta eivät ole saaneet valtamediaa esittelemään Walesissa syyskuussa 2014 allekirjoitettua Nato-sopimusta, sen sisältöä eikä seurauksia. Nato-sopimusta ei ole käsitelty Suomen eduskunnassa. 

Edes vastikään kuullut kansanedustaja Jyrki Yrttiahon paljastukset sopimuksen kammottavista seurauksista eivät ole riittäneet uutiskynnyksen ylittymiseen. Kenellä siis on jotain pelättävää ja miksei Suomen sotilaallisista sitoumuksista keskustella? Tämän ajankohtaisempaa ja tärkeämpää keskustelun aihetta tuskin voidaan edes kuvitella. 


Nato-sopimuksen laillisuuden kyseenalaistava Itsenäisyyspuolue on jämäkällä aloitteellisuudellaan saanut käynnistettyä asiasta jo kansainvälisen keskustelun, joka toivottavasti selvittää suomalaisille sen mihin Suomi on nykyisellään sotilaallisesti sitoutettu ja miten maamme natottaminen on verhojen takana toteutettu. 


Keskustelu Suomen Nato-täysjäsenyydestä onkin toisarvoista aina niin pitkään kuin emme edes tiedä nykyisten sopimuksien vaikutuksia. Sen mukaan mitä tiedämme, sitoumukset ovat vähintäänkin kattavia. Lähestyvien eduskuntavaalien pääkysymyksen tulisi olla: "Irti Natosta vai ei?" Mutta ilmeisesti juuri sitä oleellista kysymystä yritetään nyt vaieta kuoliaaksi.".

SANDEN BLOGI: MIKSI PUOLUSTUSTA AJETAAN ALAS TAI ULOSSANDEN BLOGI: SUOMEN ILMAVOIMAT ANTAUTUIVAT ULKOMAALAISILLE SOTILAILLE ja SANDEN BLOGI: SOTILAAT JOHTAVAT ULKO- JA TURVALLISUUSPOLITIIKKAA - vai se Neljäs mies? >> Hälytys!! - Suomi on tulossa sotilasjuntaksi!! >> "Kohua herättänyt Naton ilmasotaharjoitus ei ollut mikään vahinko. Amerikkalaiset sanoivat, että suomalainen sotilashenkilö oli antanut suullisen lupauksen osallistumisesta. Tämä sotaharjoitus, ei mikään lentoharjoitus, testaa ja soveltaa sitä tehtävää, jonka Nato on Suomelle antanut: Eestin ilmatilan puolustusta. Viime syksynä kaksi amerikkalaista kenraalia sanoi mediassa, että se tulee olemaan Suomen rooli Natossa. Me puolustamme Eestin ilmatilaa ja merialueita. 

Kohu nousi siitä, ettei mitään virallista kutsua ollut olemassa. Mitään ei oltu sovittu. Maamme poliittinen johto ei tiennyt asiasta mitään. Kuitenkin, joku suomalainen upseeri oli ilmoittanut Suomen osallistuvan harjoitukseen. Kertaan vielä: JOKU SUOMALAINEN UPSEERI OLI TEHNYT SUOMEN VALTIOTA KOSKEVAN ULKO- JA TURVALLISUUSPOLIITTISEN PÄÄTÖKSEN.".

"Tämä ei ole ensimmäinen kerta. Viime vuonna puolustusvoimien komentaja ylitti kaikki toimivaltuutensa solmimalla ulkomaalaisen sotilasliiton kanssa valtiosopimuksen. Se oli ja on vastoin lakia. Se rikkoi perustuslakia. Se rikkoi rikoslain 12. luvun pykäliä 1 ja 10. Se rikkoi laissa olevia puolueettomuusmääräyksiä. Se rikkoi puolustusvoimien komentajan virka-asemaa ja valtuuksia koskevaa lainsäädäntöä.".

"Sotilaat ryhtyvät tekemään omin päin ulkopoliittisia ja turvallisuuspoliittisia päätöksiä kaiken parlamentaarisen päätöksentekojärjestelmän ulkopuolella. Tuolle toiminnalle on olemassa oma nimityksensä. Kun sotilaat tekevät koko valtiota ja sen tulevaisuutta koskevia poliittisia päätöksiä poliittisen päätöksentekojärjestelmän ulkopuolella ja sen tietämättä, kyse on sotilasvallankaappauksesta."!!!....

"Tässä on kyse lainvaltaisen yhteiskunnan perusteista. Tässä on kyse siitä, onko Suomi demokratia vai sotilasvalta, tai jotakin muuta. Kyse on siitä, että vastoin kansan enemmistön tahtoa, vastoin eduskunnan päätöksiä, vastoin hallituksen virallisia päätöksiä, joku on tehnyt omaa ulko- ja turvallisuuspolitiikkaansa. Kyse on suomalaisen yhteiskuntajärjestyksen perusteista, valtion legitimiteetistä. Kyse on kansankunnasta. Kyse on meistä kaikista, meidän maastamme. Kyse on koko perustuslaillisesta päätöksentekojärjestelmästämme. Kuka on se henkilö, joka tekee meitä kaikkia koskevia päätöksiä kaiken demokraattisesti valittujen kansanedustuselinten ulkopuolella? Kuka on kaapannut vallan tässä maassa? Kuka henkilö on ilmoittautunut Naton ehdottomaksi kannattajaksi julkisuudessa? Kuuluuko hän puolueeseen, joka lupasi amerikkalaisille viedä Suomen Natoon? Hän ei ole presidentti, ulkoministeri, eikä puolustusministeri. Hän on Neljäs mies.".

SANDEN BLOGI: NATO KYLMÄSTI >> Viileän realistinen ja rehellinen havainnollistus tosiasioista: "Miten voimme välttää ydiniskut? Aivan, tiedätte vastauksen, mutta se ei välttämättä miellytä. Se ei houkuta. Se ei ole jännää, uutta, makeeta tai vauhdikasta. Siitä puuttuu suuren maailman hohto ja meininki. Se on hiukan tunkkaista ja kotikutoista, pikkuisen nukkavierun tuntuista, mutta se on ainoa mahdollisuus välttyä ydintuholta.

Pysymällä Naton ulkopuolella voimme kenties välttää nuo 10 - 12 ydiniskua, jos sota Naton ja Venäjän välillä syttyisi. Ei sekään mitään ruusuista olisi, mutta välttäisimme totaalisen tuhoutumisen, joka Nato-Suomea odottaisi vuorenvarmasti.".

---> Saako Suomen pääministeri valehdella?

---> IPU käänsi Naton isäntämaasopimuksen (MOU) suomeksi - tutkintapyyntö Suojelupoliisille jätetty.

---> IL-tutkimus Viron ilmasotaharjoituksesta: Suomalaiset sanovat kyllä: Aivopestyt!

---> Kansanedustaja Yrttiaho paljasti Naton isäntämaasopimuksen järkyttävät seuraukset.

---> Isäntämaasopimuksella järkyttävät seuraukset.

---> Kansanedustajan raju syytös: "Stubb on Suomelle turvallisuusriski".

Kaikki tuo liittyy liittyy tähän länsieliitin junailemaan maailmansotaskenaarioon!! >>

-- Obama's Policy on Ukraine Places the World on a Fast Track to Thermonuclear War.

-- Ex-NATO Officials Push Obama Toward Further Conflict Escalation in Ukraine.

-- Engdahl: Ukrainan kriisi on USA:n ulkopoliittinen virhe.

-- Obaman päätös aseistaa Ukrainaa uhkaa poliittisella hajoamisella EU:n sisällä.

-- Roberts: Venäjä ei alistu USA:n tahtoon.

-- Nuland's Nazis | LaRouchePAC.

-- February 13, 2015 • Friday Webcast with Jeff Steinberg.

Suojelupoliisi tutkimaan valtiojohdon toimia >> Hienoa, jotain positiivistakin sentään!...


Taloususkonnon roolista Suomen tuhoamisessa neofeodaaliseen alasajoon: 

”Taloustieteilijöistä on tullut aikamme papistoa, joka kertoo, millaiseen syntiin kansalainen on langennut hyväksyessään hyvinvointivaltion” >> Tuo otsikko jo sen kauhistuttavasti kiteyttää; kerrataan >> "T a l o u s t i e t e i l i j ö i s t ä  o n  t u l l u t  a i k a m m e  p a p i s t o a, j o k a  k e r t o o, m i l l a i s e e n  s y n t i i n  k a n s a l a i n e n  o n  l a n g e n n u t  h y v ä k s y e s s ä ä n  h y v i n v o i n t i v a l t i o n"!

>> Länsieliitin taloususkonnollis-imperiaalinen hegemonia onkin suunniteltu tarkoituksella hirvittäväksi neofeodaalistamis- ja diktatuurityökaluksi!

Tämä on erittäin oleellista!! - Lainaus: "Eloranta huomauttaa, että julkinen talous investointeineen ja julkiset palvelut poikivat muutakin kuin toimeliaisuutta ja kysyntää. Hyvinvointipalvelut ja tulonsiirrot takaavat kansalaisille hyvän elämän rakennuspuut. – Ne luovat vakaata ja turvallista yhteiskuntaa, kannustavat riskinottoon ja muutoksensietoon. Koulutus, tutkimus, terveydenhuolto, sosiaalipalvelut, kulttuuri- ja vapaa-ajan palvelut sekä hyvä hallinto luovat voimavaroja niin yksilöille kuin koko yhteiskunnallekin. – Siksi panostukset julkisiin palveluihin ovat investointeja tulevaan kasvuun ja hyvinvointiin. Ne eivät ole pelkkiä välittömiä kulutusmenoja, joista voidaan tinkiä keveillä perusteilla.".

LaRouche-liikkeen teesien yksi suuri kulmakivi se on myös ollut jo vuosikymmeniä, kuten olen tuonut vuosien mittaan ilmi >> Glass Steagall >> Credit System >> Fusion Economy >> Energy Flux Density >> World Landbridge...

---> Pystyykö Kreikka sekoittamaan pakkaa riittävästi, jotta eliitin agenda jäätyy tarpeellisesti?! - Pahin tapahtumassa: Kreikka potkitaan pois eurosta ja Suomi maksaa neljä miljardia? – IS seuraa Brysselin tapahtumia....

Tuloksena on toki kaaosta ja tuhoa, kun EU ja euro alkavat lakata, mutta niiden lakkauttamisen hinta on maksettava, sillä niiden jatkaminen kasvattaa sivilisaation perikatoa joka tapauksessa vääjäämättömämmin!...

Aivan kuten Sande Parkkonen tuossa yllä kuvaa >> EU ja euro -dystopian ajaminen eteen päin on erittäin tuhoisaa yhteiskunnillemme!

Ei ole mitään syytä, miksi enää yhtään sallisimme eliitin kasvattavan hegemoniaansa keskiaikaisten feodaaliyhteiskuntien kaltaisiksi barbarioiksi!

Strategi TeliaSonera-kaupoista: Veronmaksajan pitäisi huolestua >> Valtion sotkeutuminen länsieliitin vararikkoiseen rahatalouskasinoon on siis yhä käynnissä!

TTIP-vastustus ärsyttää jenkkejä >> Erittäin vakavaa uhkaa tämäkin on edelleen länsieliitin imperiaali- ja taloususkontovyörytyksessä! - Siispä HÄLYTYS!!

---> The truth behind TTIP -- explained in under three minutes

---> TiSA-sopimus tietoa! (video).

Kolme kiperää kohtaa EKP:n päätöksessä >> Rahatalous on radikaalia diktatuuripolitiikkaa neofeodaalistamisen toteuttamiseksi.

---> Glass Steagall -reformin tarve siis kasvaa jatkuvasti! - LaRouche PAC: Glass Steagall.

Nordea nostaa hallitustyön palkkioita jopa 65 prosenttia >> Neofeodaalistaminen jatkuu yhä katalampana länsieliitin hegemoniavitsauksessa! - Viesti väestölle tässäkin on, että yhteishyvän ja kansallisvaltioperiaatteiden vaalimiseksi tehdyt yhteiskuntasopimukset puretaan vain eliitin hyvinvoinnin säilyttämis- ja edistämispakkomielteen takia.

Maatalouden tukiuudistus uhkaa lopettaa pieniä tiloja >> Länsieliitin promotoima neofeodaalinen alasajo - Osa "niin mones, että olen seonnut laskuissa aikaa sitten"!

---> TTIP tappaa eurooppalaisen maatalouden - Maaseutumedia.

Auvo Rouvinen: Kapitalismin evoluutio - dystopia >> Tässä on oivallinen havainnollistus siitä, kuinka länsieliitin käsissä oleva rahatalousparasiitti toimii kahdella tasolla geopolitiikassa; yhtäältä se valtaa pinta-alallisesti yhä laajempia kokonaisuuksia yhä totaalisemmin ja toisaalta moisen kasvavan tason "voittopotteja" korjaa yhä harvempi yhä suurempina rahasummina.

Nykyään on kuitenkin huomattava lisäksi, kuinka juuri rahatalous ja reaalitalous ovat erkaantuneet toisistaan - Transatlanttinen rahatalous on luonut irrationaalisen ja omaan utopistiseen kaiken selittävään ytimeensä uskovan maailman, joka on kasvanut jopa moninkertaisesti reaalimaailmasta "ulos" omaksi toimijasubjektiksi ja se tekee reaalimaailman kannalta rikollisia, järjettömiä ja tuhoavia itsensä edelleen kasvattamisen toimia. 

Se ei enää voi siksi korjata "reilulla pelillä" tuolta reaalimaailman tasolta "yhä harvemmalle yhä suurempia rahasummia", vaan joutuu turvautumaan uskonnolliseen ja väkivaltaiseen hegemoniaan sekä äärimmäiseen itsepetokseen ja siinä oman pahuutensa projisoimiseen ulkopuolisiin syntipukkeihin.

Tälle on talouskatsannossa toinenkin nimitys >> Totaalinen vararikko!


Suomen sosiaalisen konstruktion ja yhteiskuntasopimusten tuhosta lännen rappiossa ja eliittihegemoniassa: 

Yksinäisyys on elinkautinen vankeus >> Tämänlainenkin sosiaalinen tuho tulee valtavasti lisääntymään länsieliitin ja asiamiestensä tuhoamassa Suomessa - Vain länsieliitin agendojen tähden. 

Yhteiskunnan ja sosiaalisen konstruktion ideologiapakkomielteistä manipulaatiota, moraalin tuhoamista kaiken keskeisen ylösalaisin kääntämällä ja valehtelemalla, neofeodaalista alistamista ja yhteishyvän alas ajoa taloususkontopakkomielteissä sekä suoranaista henkistä suurväkivaltaa vanhojen kollektiivisten traumojen käsittelemättömyytenä ja nykyisen kaiken kattavan imperialismiväkivallan junttaamisena on tehty niin paljon, että yksilöt tulevat oireilemaan tulevaisuudessa hyvin monella tavalla moisesti sairaan yhteiskunnan indikaattoreina!....

Näinkö on – köyhyys on tyhmyyttä, pelurit pärjää >> Tuossa on hyviä huomioita juuri siitä varoituksena toitottamastani neofeodaalisesta rappioprosessista, joka etenkin Suomessa on vakava - Voidaan sanoa, että ulkoa päin taloususkonnon ja sisältä päin historiallisten traumojemme takia. Koko soppaa myrkyttää sitten lisää koko eurooppalaisen kulttuurin yli-individuaalinen sokeus ajatushistoriavaiheena, jossa yhteisöllisiä ja ryhmäpsykologisia ominaisuuksia ja ilmiöitä ei edes nähdä eikä ymmärretä, ja sen sijaan egon kautta tapahtuva kokeminen ylikorostuu.

Tällöin "pelureiden" rooli ylikorostuu kaiken kustannuksella ja heidän toiminnan kautta vääristyneen maailmankuvan puitteissa ihmisyyttä arvioidaan hullukurisen utilitaristisesti tavarallisina ominaisuuksina ja siksi akselilla "hyödytön - hyödyllinen". Tällainen tavaraksi paketoitu ihmisyys on länsieliitin taloususkonto- ja imperiaalioikkujen kannalta heille hallittavampaa ja manipuloitavampaa. Eli tällaista promotoidaan tarkoituksellakin!

Se on toki valtava syy ihmisyyden sairastumiselle ja oirehtimiselle yhä pahemmin! - Sosiaaliset konstruktiot alkavat luhistua yhä eläimellisemmille ja rituaalisesti narsistisemmille hetteiköille, eikä yhteisöllisyys enää kykene siinä toimimaan muuten kuin ismi- ja pintakuvitelmien taantumuksellisena sekasotkuna!...

Arhi Kuittinen on myös linkittänyt FB-seinällään tämän jutun ja siellä Mikko Niemelä kiteyttää kommentissaan hienosti tilannetta, kuten tässä lainaamassani poiminnassa >> "... Koska perhe-ja ystävyyskulttuuri on hävitetty, yksittäisten ihmisten manipulointi on helppoa kuin mikä. Ilman tukiverkkoja on vaikeaa tehdä mitään normista poikkeavaa. Lait korvaavat moraalin ja ihmisrobotti vailla omaa tahtoa on valmis.

EU:n myötä tulleissa alistusasetuksissa on kulttuurien välillä huima ero. Siinä missä etelässä niille nauretaan ja unohdetaan, täällä jopa naapurit toimivat vahtijoina ja rankaisijoina. Poliisitkaan eivät puutu kuin väkivaltaan, koska vanhemmilta opittu itsenäinen ajattelu säilyy läpi elämän.


Kaikenkaikkiaan rahan sokaisemat eivät kykene erottamaan fyysistä ja mielikuvituksellista, sillä muutoin heidän omatuntonsa ei sallisi entiseen malliin toimimista. Egolla on vahva ote, joten erilailla ajattelijoita ja toimijoita kohdellaan kuin paskakasaa.".

Länsieliitti ytimeltään täten hyväksi käyttää (ja on jo kauan suunnitelmallisesti olosuhteita sitä varten luonutkin imperiaalitavoitteissaan!) tätä kulttuurirappiota ohjaamalla yhteiskuntaan entistä enemmän mm. psykopaattisia ja sosiopaattisia ominaisuuksia voimistaakseen yhtäältä jaottelun eskaloimista "luusereihin" ja "menestyjiin", jotta neofeodaalinen prosessi kiihtyy tavarallistuneen ihmisyyden raameissa ja raameihin.

He siis kuvittelevat, että yksilöä egon alkukantaisen behavioristisiin rappiotiloihin alistamalla he luovat ihmisistä juuri helpommin manipuloitavia, jotta he voivat luoda sen varjolla kaikenlaisia skenaarioita maailmanvaltansa toteuttamiseksi ilman, että juuri yhteisöllistä heräämistä ja ymmärryksen nousua tulisi sitä vastaan vallankumouksena - Ylikorostunut ja tavarallistunut minuus ei enää tunnista riittävästi arvoja, yhteishyvää ja moraalia.

Tuollaisesta rappiosta on nyt viimeisen vuoden aikana nähtykin yhtenä äärimuotona russo- ja Putin-fobisia harhoja sen vallattua väestöjä ympäri länsimaita ja varsinkin Suomessa. Lisäksi on muistettava kaikenlaisten false-flag -operaatioiden manipuloivat efektit samassa katsannossa - Kaikki on ollut kuin kollektiivista "häkää", mutta onneksi valveutumistakin on kehittynyt vääjäämättömästi!...

Täydentävää aineistoa ---> The age of loneliness is killing us | George Monbiot.

Täydentävää aineistoa ---> The Likely Cause of Addiction Has Been Discovered, and It Is Not What You Think.

23-vuotiaan tarina tuohduttaa: ”Systeemi kyykyttää niitä, jotka eniten tarvitsee apua” >> Lainaus: "–Siinä ei ole mitään järkeä. Tuo on aivan pähkähullua, että ihmisiä laitetaan tuollaiseen limboon. Tämä korostaa sitä, että meidän sosiaaliturvajärjestelmä kyykyttää ja nöyryyttää ihmisiä ja tekee todella vaikeaksi ihmisten työllistää itseään, ottaa työtä vastaan, opiskella ja ylipäätään toimia aktiivisena yhteiskunnan kansalaisena, Aalto sanoo.

Hallikaisen tapaus osoittaa Aallon mielestä syyn, miksi Suomeen tarvittaisiin perustulo. Vihreät ovat ehdottaneet, että jokaiselle Suomen kansalaiselle maksettaisiin 560 euroa kuukaudessa elämäntilanteesta riippumatta. Aalto korostaa, että Hallikaisen tapauksessa mitään ongelmaa ei olisi, jos Suomessa olisi perustulo.


–Tässäkin tapauksessa tämä nuori olisi aivan hyvin voinut opiskella, kehittää itseään, ottaa töitäkin vastaan menettämättä sosiaalietuuksiaan. Kaikki voittaa, hän toteaa.


Aallon mielestä ongelmana päätöksenteossa on se, että työmarkkinajärjestöt eivät ole kiinnostuneita ajamaan opiskelijoiden asiaa.


–Ammattiyhdistysliikettä kiinnostaa keskiluokkainen toimihenkilö, joka tekee töitä ja maksaa töistään veroja, Aalto sanoo.


–Tuli tässä vähän tuohahdettua tässä kun ärsyttää itseänikin tämä nyky-Suomen meininki, Aalto toteaa haastattelun päätteeksi.".

--- Ikuisessa karenssissa >> Suomi on hyvin hyvin sairas ja rapautuva maa; kiitos mm. Vanhasen, Kataisen ja Stubbin hallitusten, jotka ovat pakkomielteisesti yrittäneet toimia länsieliitin harhaisten agendojen mukaan ja tyrineet siinäkin pahasti.

--- Jeesus ja julkinen sektori >> Hämeen-Anttila on kyllä hajulla siitä, mitä on tämä länsieliitin pakkomielteen takia moraalittomasti toteutettava neofeodaalistaminen.

--- Mielenterveysongelmat ajavat nuoria eläkkeelle ennätysmäärin >> Neofeodaalinen helvetti kutsuu.

--- Oppilaat kiusaavat rajusti opettajia >> Edesmennyt opettajaisäni olisi todella pahoillaan, jos näkisi tämänkin nykymeiningistä. Toisaalta yhteiskuntarappio on Suomessa aivan erityislaatuinen, joka tuottaa oireina vaikka mitä sosiaalista yskimistä ja tuhoa.

--- MTV: Teinitytöt kiduttivat lasta julmasti - kuvasivat kaiken kännykällä >> Rappio korjaa satoaan pahasti!


Länsieliitin ikeessä likaantunut sisäpolitiikkamme uhkaamassa tehdä mm. kevään eduskuntavaaleista katastrofin!...:  

Demarit ja puhdetyöt >> Demaritkin natsi-Saksan jalan jäljissä länsieliitin aivopestyä vuosien ajan neofeodaalistavan pakkomielteen poliittisten toimijoiden hapertuneisiin aivoihin!

Lainauksia >> "Helsingin demarivaltuutetuille sellaiset terveiset, että tämä aloite haisee. Työväenpuolueen tekemäksi tämä aloite haisee kaksin verroin. Nollatyösopimuksista huolissaan oleva puolue esittää ihan pokkana täysin työsopimuksettomia ja palkattomia töitä työttömille, koska ”työllisyys on parasta sosiaaliturvaa”. Aloitteen mukaisista puhdetöistä ei ole aikomustakaan maksaa palkkaa nyt eikä tulkevaisuudessa. Ne tehtäisiin tietenkin kuntouttavana työtoimintana tai työkokeiluna, koska vain niiden avulla kunta voi vapautua osuudestaan työmarkkinatukeen. Puhtaasti vapaaehtoinen avustaminen ei maksusta vapauta."

"Pahiten tässä aloitteessa kirvelee silmiä se, että siinä puhutaan ylistävästi työstä parhaana sosiaaliturvana, mutta siitä työstä ei ole aikomuskaan maksaa palkkaa. Sen sijaan puhutaan sitä tavallista liibalaabaa saumattomista poluista avoimille työmarkkinoille yhteistyössä yritysten ja järjestöjen kanssa. Tervejärkisen pitäisi vähitellen ymmärtää, että niille avoimille ja palkallisille työmarkkintoille ei työttömillä ole mitään asiaa niin kauan kuin kaupunki ensimmäisenä ja ainoana keinonaan käyttää palkatonta työvoimaa.

Ei näin, SDP, ei todellakaan näin. Uskokaa nyt, että palkatonta työtä tekemällä ei työpaikkoja synny.".

---> Euroopan eläkeläiset töissä: Työttömyys on Euroopassa hyvin paha, mutta silti eläkeläiset halutaan pitää yhä kauemmin töissä - Vain tämän esimerkin pitää jo havahduttaa tajuamaan, että meitä länsimaisia ihmisiä kusetetaan tällä hetkellä valtapolitiikan ja valtamedian taholta äärimmäisen törkeästi ja pahuudellisesti!

---> SANDEN BLOGI: RAKENNEMUUTOS?

---> Antti Pesonen: Pääministerivaaleista puhuminen on naurettavaa pelleilyä.

---> Pauli Kossila: Edessä kohtalon vaalit >> Erittäin valveutunut ja ennen kaikkea tärkeä mielipide!

---> Timo Isosaari: 'Äänestä toisin tai lähde evakkoon' - Odotettavissa köyhyyden ja rikollisuuden kasvu.

---> Arhi Kuittinen: Sipilän vaalivedätys: anteeksipyyntö ja keskustan äärioikeistolainen vaalitaktiikka:

Lainauksia: "Tuhansia Koiviston ja Holkerin dokumentteja on salattuna.

Emme elä demokratiassa.

Sipilän "anteeksipyyntö" on törkeä silmänkääntötemppu koska Sipilä ei kerro kuinka 1989 lama (1983-1994 kuviot) on sensuroitu median avulla.

Meillä ei ole demokratiaa sillä kaikki ministeriöt salaavat satojatuhansia dokumentteja kansalaisilta, jopa sisällissodasta saakka,  mm. "sotatuomareiden arkisto"

Salaaminen on aina vallankaappaus ja demokratia raiskaus eliitin sisäpiirijuntan hyökkäyksenä.

Aina.".

"Hallituksemme on antanut luvan keskustan Sipilälle viedä aseita Israeliin. Ja hän vei ja rikastui ja teki salaisia sopimuksia NSA:n kanssa. Tästä uusi pääministeri?

Kenraalit antoivat myös Israelin ottaa haltuun armeijan viestijärjestelmän, joka on nyt avoin CIA:lle, Natolle ja Israelille kaapattavaksi. Nokian luoma ainutlaatuinen salausjärjestelmän kehityslinja vain tapettiin Naton käskystä.".

Vaaliohjeeni koskien etenkin nykyisiä valtapuolueita / kaikkia viime hallituksissa olleita puolueita ja niiden kansanedustajia - ehdokkaita! - Älä kuuntele mitään vaalipuheita-paneeleita äläkä käytä mitään vaalikoneita, koska ne kaikki perustuvat pääsääntöisesti valheeseen ja harhaanjohtamiseen. Sen sijaan tutki ehdokkaiden vaalipuheiden ja valtamediassa luodun julkisivun takaa heidän kaikkia aikaisempia tekemisiä ja tutki minkälaisissa verkostoissa, instituutioissa, virkatehtävissä ja kansainvälisissä / kansallisissa ryhmissä he ovat olleet tekemisissä ja mitä he ovat saaneet aikaan niiden piirissä.

>> Ratkaisumetodina ehdokkaan valinnassa on sitten oltava etenkin länsieliitin taloususkonnon, imperialismin, russofobian ja kokonaisuudessaan nykyisen eliittihegemoniavallan tarkka ja jyrkkä hylkääminen! Toki muutkin haitalliset / kapeakatseiset poliittiset näkemykset, ismit ja ymmärtämättömyys ovat vältettäviä seikkoja.


Suomen johtajien ymmärtämättömyys, kierous ja näköalattomuus länsieliitin pakkomielteiden osana: 

Niinistö Munchenissä: "Stalin uskoi valloittavansa Helsingin kahdessa viikossa" >> Niinistökin kaivaa kaukaa historiasta sellaista, jolla epärelevantisti pyhitetään nykyiset russo- ja Putin-fobiset länsieliitin ja Niinistönkin kaltaisten asiamiestensä harhat ja pakkomielteet imperiaalipelissään - On todella surkeaa ja häpeällistä, kuinka alas Suomi on jo tuhottu ja moraalisesti myrkytetty länsirappion generoimassa moisessa paskamyrskyssä!

Stubb Ukrainan kriisistä: "70-lukulaiseen hyssyttelyyn ei ole paluuta" >> Stubb juuri on hyssyttelijä! - Hän kertoo vain russo- ja Putin-fobisista lähtökohdista ideologiavärittynyttä imperiaalipakkomiellettä ja salaa kaikki keskeiset länsieliitin juonet ja sotarikokset!

HBL: Haglund hyväksyy sotatarvikkeiden myynnin Ukrainaan >> Natsien tukija! - Eli moraaliton ja pakkomielteinen länsieliitin imperiaalitahdon palvelija!

Kokoomusministeri Laura Rädyn tyly linja: Sokeiden käsityötoiminta loppuu Suomesta >> Laura "Mengele" Räty.

MIKÄ MIES ON ALEXANDER STUBB >> Hyvin kuvaava luonnehdinta länsieliitin asiamiehestä.

---> Tyly arvio Stubbin ajatusmallista – ”Suunta on kohti sotaa”.

---> Hallitus junaili 100 000 000 euroa Talvivaaralle veronmaksajilta.

---> Eliitti myi taas miljardin pois Suomea.

Alexander Stubb MTV:lle: Suomi tarvitsee työperäistä maahanmuuttoa >> Kansanäänestys Suomen eroamisesta Euroopan unionin jäsenyydestä -facebooksivusto kiteyttää erinomaisesti: 

"Pahvihousu puhuu. Miten voi olla näin idiootti?? Ihan hyvin.

Mol -palvelun sivuilla tänään. 9616 avointa työpaikkaa. Näistä 7000 on joko asiantuntija- tai palvelu- ja myyntityötä.


Työttömiä työnhakijoita on virallisesti 320 000 (11/14).

Ei Alexander. Me emme tarvitse yhtään työperäistä maahanmuuttoa.".

Näkökulma: Soinin legendaarinen virhe >> Soinin ja persujen kardinaalimokat ovat oikeasti ne, että heidän politiikkansa teki valeoppositiollisen petoksen kääntymällä länsieliitin agendojen edesauttajaksi, missä he alkoivat tukemaan USA:n ja EU:n äärirahatalousparasiittisen vapaakauppasopimuksen luomista ja ryhtymällä mukaan russofobiseen sodanlietsontaan lännen ja Venäjän välille. Nämä ovat ratkaisevan vakavia virheitä!

---> Soini myös kannattaa natoa: Natoa tarvitaan.

Viinanen jyrähtää: "Kulutamme hömppään" >> Iiro "neofeodalisti" Viinanen toimii edelleen yhteishyvän ja kansallisvaltion tuhoamiseksi, jotta länsieliitin maailmanherruus taloususkontona ja imperialismina etenee. Oikeasti >> Nyt ei pidä leikata neofeodaalisesti, vaan pitää nousta leikkaamaan pankkiiridiktatuuri alas ja ruotuun!

---> Viinanen oli yksi 1990-luvun laman taka- ja etupiruja: Salainen raportti kertoo: Suomen valtiolta loppui rahat vuonna 1992.

Ahtisaari Ykkösaamussa: Jos kansa olisi hylännyt EU:n, olisin eronnut presidentin virasta >> Ahtisaari - Yksi pahimmin aivopestyjä länsieliitin asiamiehiä; Nobelia täysin ansaitsematon. Kansa tulee toivottavasti vielä hylkäämään EU:n!...


Suomessakin etenevä isovelivalvoo- ja poliisivaltiodystopia länsi-imperialismin diktatuurimissiossa: 

Kova väite: ”Näin suomalaisia kontrolloidaan” >> Vaikuttaa hyvältä tutkimukselta >> Lainaus: "Johannes Kananen sanoo Helsingin yliopistoon tekemässään väitöksessä, että yksilönvapauden idea ei ole olllut oleellinen lähtökohta 1980- ja 1990-lukujen taitteen murrokselle – toisin kuin annetaan ymmärtää.

- Päällimmäiseksi on muodostunut tavoite kontrolloida ja ohjata ihmisiä toimimaan markkinamekanismien asettamien reunaehtojen mukaisesti. Valtionhallinnon eri tasoja ja sosiaaliturvajärjestelmää on muokattu tätä tarkoitusta varten, Kananen sanoo.


Näin on Kanasen mukaan tehty esimerkiksi sosiaaliturvapolitiikassa. Viime vuosikymmeninä toimeentulotuen ja työttömyyskorvausten saantiehtoja on kavennettu Pohjoismaissa. Näin on Kanasen mukaan pyritty ohjaamaan ihmisiä hyväksymään työehtoja, joita he eivät välttämättä muuten hyväksyisi.".

Mutta onko tutkittu sitä, kuinka moinen on vain oire siitä laajasta ja radikaalista syyvyyhdistä, missä länsieliitin maailmankatsomusvirheet ja moraaliton superahneus ovat tuottaneet aivan väärää taloususkonnollista ja imperiaalista hegemoniaa tämänlaista Kanasenkin tutkimaa yhteiskuntasairautta aiheuttaen!?...

No, onneksi on meitä aktivisteja, jotka tätä syyvyyhtiä tutkii ja antaa parannuskeinoja :)

Nämä seuraavatkin ovat sekä transatlanttisessa että kotimaamme katsannossa aihepiirissään varoittavia esimerkkejä, ja siten siis meille suomalaisillekin merkki orwellilaisen epäyhteiskunnan uhan kasvusta! >>

-- Sari Helin: Wilma pilaa kodin ja koulun loputkin välit >> Lapset totutetaan jo pienestä pitäen länsieliitin maailmanfasismin isovelivalvoo-systeemiin.

-- Poliisi korottanut valmiuttaan Suomessa Tanskan iskujen vuoksi >> Tästä vuodesta taitaa tulla false flagien suma.

-- Facebookin vitsikuva toi sakot - "Tällaiseen suhtauduttava tiukasti".

-- Tuomioistuinten ratkaisujen tilastointi loppuu rahapulaan.

-- Poliisi Otti Virkamerkin Esiin ja Raiskasi Alaikäisen – Ei Virkarikos!!

-- Cops Now Using Radar to See Inside Private Homes, Court Worries They Might Abuse Power.

-- Cops Are Scanning Social Media to Assign You a “Threat Rating”.

-- Uuden Maailmanjärjestyksen (NWO) vastaisen elokuvan ohjaaja löytyi ammuttuna perheensä kanssa.

-- Davosin talouseliitti peloissaan: pakopaikkoja ja pommisuojia hankitaan - mitä he tietävät?.

-- Lääkäri kuulusteluun - syynä rokotuksista varoittaminen.

-- Mikä on vaarallisempaa kuin ’terroristit’ Pariisissa?

-- Yhdysvaltain hallitukselta puuttuu moraalinen oikeus marssia sananvapauden puolesta.

-- CIA vakoilee niin vihollisia kuin ystäviäkin.

Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogista juttuja >>

-- Älytelevisioissa mikrofoni: Isoveli olohuoneessa.

-- Kokoomusta ei saa kritisoida kaupallisilla radio-kanavilla.

-- Iso-Britannia värvää prikaatin verran kybersotilaita Facebookkiin.

-- Ruotsissa mikrosirutetaan jo ihmisiä.

-- TV on eliitin tärkein massojenhallintaväline.

-- Facebook seuraa käyttäjänsä liikkeitä yhä tiiviimmin ja Facebook menossa kohti Kiinan tasavallan tyylistä sensuuria.


Russofobia osana Suomen länsi-imperialismiin kahlittua ulkopolitiikan mielettömyyttä:

Verkkomedia - Janus Putkosen pääkirjoitus: Miksi Suomen valtamedian hyökkäystä Venäjää vastaan ei pysäytetä?:

Lainaus: "Valtamedia: Vaikenemisen propagandalla haluttuun ratkaisuun

Sinun on kysyttävä heiltä, miksi alla lueteltavista ja huomattavista lausunnoista, jotka kertovat Venäjän pidättyneen ulkona aseellisesta konfliktista Ukrainassa sekä osoittavat päinvastaisen asiaintilan todisteettomille Venäjän-vastaisille väitteille, eivät ole ylittäneet Suomen valtamedian uutiskynnystä?

-- Asevoimien komentaja kenraali Victor Muzenko sanoi, ettei Venäjän armeija ole osapuolena Ukrainan konfliktissa (29.1.2015)

-- Euroopan Turvallisuusjärjestö Etyj:n pääsihteeri Lamberto Zannierin mukaan Venäjän armeija ei ole osapuolena konfliktissa eikä Venäjän armeijan yksiköitä ole havaittu. Etyj ei ole kertaakaan raportoinut Venäjän havaitusta osallisuudesta konfliktiin (13.2.2015)

-- Ukrainan tiedustelupalvelun SBU:n edustaja Markian Lubvkivsky sanoi haastattelussa, ettei Venäjän armeijan joukkoja ole Ukrainan maaperällä (7.11.2014)

-- Sotatoimet käyntiin huhtikuun 2014 alussa määrännyt väliaikainen juntan presidentti Olexander Turchinov paljasti, että tiedot Venäjän armeijan osallisuudesta konflikttiin ovat tarkoituksellisesti vääristeltyjä, eikä sellaista ole tapahtunut (26.6.2014)

-- Yhdysvaltojen persidentti Barack Obama myönsi CNN-haastattelussa Yhdysvaltojen osallisuuden vallanvaihdoksessa Kiovassa, joka toteutettiin aseistettuna vallankaappauksena Kiovassa helmikuussa 2014 (1.2.2015)

-- Yhdysvaltain hallinnon tiedottaja Jen Psaki sanoi, ettei raporteille Venäjän joukoista Ukrainassa ole todisteita ja näin ollen niitä ei kyetä vahvistamaan (21.1.2015)

-- Yhdysvaltain sotilasesikunta Pentagon kertoi, ettei Venäjän sotilastoimista Ukrainassa ole esittää mitään todisteita. Asiasta kertoi lehdistösihteeri John Kirby (9.11.2014)

-- Yhdistyneet Kansakunnat (YK) kertoi, ettei Venäjän asetoimituksista Itä-Ukrainan aluejoukoille ole esitetty mitään todisteita. Asiasta kertoi YK:n komissaari Navanathen Pillay (1.8.2015)

-- ...jne (eikä siis olisi lainkaan vaikea jatkaa tätä dokumentaatioiden luetteloa eteenpäin, mutta uskoisin, että osoitettu fakta tuli jo selväksi).".

Janne Kuusi: Viisastelua valtamedian sivuilla:

Lainaus: "Pyydänkin arvoisia lukijoita nyt arvioimaan, mitä tässä kommentissa on sellaista, että länsimaisen, sananvapauden nimiin vannovan median pitää se sensuroida.  Kas tässä:

Mielenkiintoista on se, että kun Venäjä väittää että ei ole osapuoli kahinassa, niin samoin väittävät omalta osaltaan myös USA/Nato ja EU. Joidenkin median suosimien "analyytikkojen" mielestä se että Putin osallistui Minskin kokoukseen todistaa että Venäjä on osapuoli, mutta samojen mielestä EU ei, vaikka sen vankka ydin istui Minskissä.

Samaiset "analyytikot" perustelevat Venäjän osallisuutta myös sillä, että se toimittaa aseita itä-Ukrainaan, mikä sinällään lienee totta. Mutta niin toimittaa Nato ja EUkin. Puola ja Liettua tekevät sitä avoimesti, muut eivät niinkään. Yhtä kaikki, ne edustavat EU:ta ja Natoa. Mutta "analyytikkojen" mielestä se ei tee näistä osapuolia. Ei edes Puolasta ja Liettuasta, joiden asetoimitukset olisivat olleet estettävissä EUn ja Naton taholta, jos ne olisivat katsoneet sen tarpeelliseksi. Eivät katsoneet, eivätkä edes jälkeenpäin ole kommentoineet näiden jäsentensä tekemisiä, jotka ovat täysin ristiriidassa EUn ja Naton virallisten lausuntojen kanssa.

Puhumattakaan USAn ja EUn osallisuudesta Kiovan vallankaappaukseen, joka sekin on jo selviö, vaikka lännen valtamedia siitä kertookin kaunistellen tai vaikenee tyystin. Miksi?

Eniten tässä suomalaisena jurppii se, että sananvapauden nimiin vannova länsimedia toki tuomitsee venäläispropagandan, kuten sen kuuluukin tehdä, mutta sen sijaan että esittäisi asiat objektiivisesti, se on sortunut hiukan eri menetelmin vastaavaan propagandaan ja yksipuoliseen tiedottamiseen. Sananvapaudesta ei voi puhua, vaikka lännessä saa kyllä sanoa mitä haluaa, mutta vain netin palstoilla, joita niitäkin sensuroidaan ahkerasti mielipiteiden perusteella, moderaattorista riippuen – ikävinä esimerkkeinä HS, IS ja jopa Yle.

Samaan aikaan nuo valtaviestimet täysin kirkkain silmin puhuvat sananvapaudesta johtotähtenään. On vaikea sanoa, valehteleeko valtamedia kansalle vai harrastaako se itsepetosta ja puhuu ihan vilpittömästi läpiä päähänsä.".


Lopuksi valon pilkahdus ihmisyyden hyvistä puolista: 

Sokea mies istuu kadulla – paikalle saapuu nainen, joka ottaa hänen kylttinsä… >> Hienoa! :)

No comments: