Saturday, March 07, 2015

Kaj Risbergin varjolööppikokoelma riisuen Suomen valtamedian valheet paljaiksi länsieliitin pakkomielteisessä ja antihumaanissa maailmanherruusagendassa - Osa 2

Tammikuussa tein FB:n Venäjän trolliarmeija -sivustolla menestyksekkäästi ja runsaasti valtamediaa parodioineen Kaj Risbergin tuottamista ns. varjolööpeistä tämän koosteen >> Kaj Risbergin varjolööppikokoelma riisuen Suomen valtamedian valheet paljaiksi länsieliitin pakkomielteisessä ja antihumaanissa maailmanherruusagendassa.

Vihjasin tuolloin, että teen sille mahdollisesti jatko-osan ja tässähän se nyt on! Kaj on saanut aikaan uusia varjolööppejä sitten tammikuun 17. päivän jopa 38 kappaletta, jotka ovat tuossa alla listattuna:


Kaj Risbergin varjolööppikokoelma ajalta tammikuu - maaliskuu 2015 >>

Varjolööppi 1Varjolööppi 2Varjolööppi 3Varjolööppi 4Varjolööppi 5Varjolööppi 6Varjolööppi 7Varjolööppi 8Varjolööppi 9Varjolööppi 10Varjolööppi 11Varjolööppi 12Varjolööppi 13Varjolööppi 14Varjolööppi 15Varjolööppi 16Varjolööppi 17Varjolööppi 18Varjolööppi 19Varjolööppi 20Varjolööppi 21Varjolööppi 22Varjolööppi 23Varjolööppi 24Varjolööppi 25Varjolööppi 26Varjolööppi 27Varjolööppi 28Varjolööppi 29Varjolööppi 30Varjolööppi 31Varjolööppi 32Varjolööppi 33Varjolööppi 34Varjolööppi 35Varjolööppi 36Varjolööppi 37 ja Varjolööppi 38.


Tätä koostetta höystämään laitan lopuksi muutaman aiheeseen liittyvän oman kritiikkini, missä siitäkin nimen omaan kirkastuu paljaana esille suomalaisenkin valtamedian äärivalheellinen ja äärisokea asenne eli antijournalistinen propagandan vyörytys jopa rikollisena toimintana:

---> The demonisation of Russia risks paving the way for war | Seumas Milne >>

Todellakin, ja moista on katseltu akuutisti eskaloituneena mielenvikaisuutena jo yli vuoden ajan! - Tahallista eliitin ja käskyttämänsä valtamedian lietsomaa sairasta sotapsykoosia ja viholliskuvien äärivastuutonta maalailua!

Lainaus: "Politicians and the media are using Vladimir Putin and Ukraine to justify military expansionism. It’s dangerous folly".

---> Vantaalaisvaltuutettu Eerola pahoinpideltiin Itä-Ukrainassa >>

Vantaan Sanomissa totuutta! >> mm.: "Kymmenen päivän matkan aikana Eerolalle vahvistui kuva, että Suomessa ei kerrota kaikkea, mitä Ukrainassa tapahtuu.
– Meikäläisessä lehdistössä ja poliitikkojen puheissa annetaan kuva, että kyse on vain ulkopuolisesta sekaantumisesta. Venäjä on liian helppo syyllinen kaikkeen.
– Ukrainan ongelmien alkusyyt ovat aivan sisäsyntyisiä. Jututtamani Maidanin aktiivit ovat syvästi pettyneet vallanvaihdoksen tuloksiin.

 Opposition toimintamahdollisuuksia on Eerolan mukaan heikennetty ja sananvapaustilanne on huonontunut.
– Olin seuraamassa oikeudenkäyntiä, jossa oikeusministeriö, turvallisuuspalvelu ja kaksi äärioikeistolaista puoluetta yrittivät saada kielletyksi oppositiossa olevan kommunistisen puolueen.
– Sellaista sirkusta, joka oikeussalissa oli, en ole ikinä ennen nähnyt: täyttä kaaosta, huutelua ja uhkailua.".

Toisaalta tuossa jutussa on jätetty piiloon koko tuon Ukrainan kaaoksen ja siinä Kiovan juntan pahuuden pääpromotoija sekä sen avulla omia imperiaalisia pakkomielteitään toteuttava taho >> Eli länsieliitti valtamedia-asiamiehineen, joista jokainen on ihmiskunnan vastaisen rikollisuuden promotointiin osallinen tässä ja monessa muussa lännen eskaloituvassa rappioilmiössä!

Tuossa vielä yksi tyypillinen yksisilmäisen sokea ja propagandistinen suomalaisen valtamedian agendajunttaus:

IL-analyysi: Putinin koneisto herätti pedon >> Russo- ja Putin-fobinen kiima ja harhaisuus jatkuu sekä valtamediassa että suurimmalla osalla tyhmää kansaa (kun noita jopa tragikoomisen russo- ja Putin-fobisia lukijakommentteja katselee) äärimmäisenä!

>> Kaikki asiat on käännetty näissä oksennuksissa siten ylösalaisin, että moisten avulla länsieliitti ja asiamiehensä voivat projisoida brutaalin sarjakuvamaiseen tyyliin ulkopuolelleen juuri Putinin muotoiseen syntipukkidemoniin sen pahuuden, joka löytyy omasta pesästä ja omasta osallistumisesta itse lietsomiinsa ajatusvirheisiin sekä sota- ja imperiaalipsykoosimenetelmiin, joissa ei ole mitään moraalia, vaan ainoastaan halu alistua lännen eliittihegemonian ikeeseen vailla ymmärrystä ja täysin irrationaalisesti huumaantuneena vallanhalun pakkomielteeseen!

- Tämä on vakavasti länsieliitin lietsoman maailmansotaskenaarion toteutumisen promotoimista!

- Tämä on syytä muistaa, kun tulevaisuudessa määritellään vastuullisia!....

Niinpä protestini suomalaista valtamediaa vastaan jatkuu edelleen ja ilmeisesti vielä hyvin kauan >> Julistus läntisen valtamedian vastaiseksi protestiksi! - Jokainen Ukraina-kriisin uutisoinnissa valehteleva valtamediataho parjattavaksi mm. kirjoitusteknisellä kikalla.

No comments: