Sunday, April 05, 2015

Eduskuntavaalit 2015 - Alustavasti Suomen vaaliolosuhteista transatlanttisten agendapakkomielteiden saastuttamina

On taas aika paasata yhteiskunnallispoliittista asiaa - Tällä kertaa teen kosteen viimeksi kuluneen reilun kuukauden ajalta kertyneistä Facebook-seinäni materiaaleista tässä kuussa oleviin eduskuntavaaleihimme liittyen. 

Tuloksena on alustava luonnehdinta Suomen nykyisestä yhteiskunnan tilasta ja ko. vaalien ennakko-olosuhteista. Se on melkoisen tilkkutäkkimäinen luonteeltaan, mutta punaisena lankana jatkuvasti leimaavasti on juuri se, kuinka tulevia vaaleja varjostaa ja saastuttaa erittäin vakavasti länsieliitin taloususkonnolliset ja imperiaaliset pakkomielteet ja niiden Suomea ja hyvinvointivaltiomme rippeitä pahasti uhkaavat vaikutukset. 


Koostamistapani on jälleen tuttu; jaan runsaasti linkkejä eri juttuihin ja niiden ohessa on omia kommenttejani ja ko. jutuista lainauksia.Facebook-seinäni (vaali)materiaalia helmi- ja huhtikuun väliseltä ajalta vuonna 2015 >>


Ns. kevyt aloitus ;)


---> Maikkarin vaalitentti hidastettuna on kuin korttelikuppilan kulmapöydästä :D >> Mikäs ihmeen jengi täällä metelöi?!


---> YleX | Nyt puhuu vaalitentissä dadaillut Hansi Harjunharja: Suomi tarvitsi tempaustani >> Eduskuntavaalien peilikuva ;)Sitten asiaan! >>


Bussiin (4.4.2015) kiirehtiessäni huomasin Kampin Narinkkatorilla kokoomuksen kauhean vaalipropagandatapahtuman. Yksi puhuja mm. toitotti: "EU:n on pysyttävä yhtenäisenä Ukrainan asiassa". Eli siis tukemassa sotarikollisia, kiduttajia, joukkomurhaajia, natseja, sodan aloittajia ja sodan lietsojia!


Puoluejohtajat yhtä mieltä: Venäjä on uhka Suomelle - IL-TV >> Erittäin huolestuttava esimerkki siitä, miten suomalainen hallinto ja "älymystö" on aivopesty länsieliitin intressipakkomielteissään ja projektiivisessa sairauden ja vihan siirrossaan russo- ja Putin-fobiaan totaalisen vaihtoehdottomasti! >> Siitä on seurauksena se, ettei senkään takia kevään eduskuntavaaleissamme ole valtapuolueissa vaihtoehtoista ajattelua, vaan totalitarismin kasaantumista!


Itse asiassa tuo viime aikainen Putinin "katoamishysteria" kertoo juuri sen, kuinka fanaattisesti eliitti Suomessakin on fiksaantunut Putinin hahmoon nimen omaan mielikuvituksen muovaamana projisointikarikatyyrinä >> YleX | Putin palasi – kuusi parasta teoriaa siitä, missä presidentti oli.

Eliitti ja asiamiehensä sekä ko. fobioihin aivopesty rahvas hyvin sokeasti ja ymmärrystä vailla kohdistavat Putiniin pelkojaan, traumojaan ja harhojaan, missä indoktrinoidun ideologian ydinkäsitteistöä käytetään ymmärryksen korviketietona ja ko. fobioiden ja projisointien mukaisiin reaktioihin lietsomiseen.

Suomessa on liki miljoona köyhää –”Heikoimmassa asemassa olevista on tullut muukalaisia” >> Länsieliitin masinoima yhteiskuntien alasajo neofeodaalisen diktatuurin luomiseksi sisältää oleellisena osana tietyn kansanosan syyllistämisen valtamediassa ja hegemoniassa vaaleja(kin) varten eli sen osan, joka ei osaa / halua / pysty ottaa osaa taloususkonnolliseen kilpailu- ja statusmaniaan kuluttajana ja ko. systeemiä pönkittävänä rattaan osana > Työnteko on alkanut vääristyä yhteiskuntaa hyödyttävästä toiminnasta narsistien ja alistettujen peliksi.


IL:n jättiennuste vaalipiireittäin: Tällainen on uusi eduskunta >> Näin tehdään aivopesua! - Kerrotaan jo etukäteen ennen vaaleja mielikuvamanipulaationa, että eduskunta on jo itse asiassa tulossa tällaiseksi. Samalla aidot vaihtoehdot jätetään mainitsematta, kuten Itsenäisyyspuolue. Silkkaa propagandaa, millä ohjaillaan epävarmojen äänestäjien haalimista eliitin ja rahanvallan mukaisissa puitteissa olevien valtapuolueiden äänestäjiksi.


SDP:llä ja kokoomuksella tiukka kisa kakkossijasta – epävarmoja äänestäjiä paljon >> Tämänkin perusteella vaikuttaa siltä, että suomalaiset ovat valmiita menemään turmioon ja perikatoon, kunhan se näyttää "asialliselta" ja "vastuulliselta" entiseen ehdollistumiselta. Mitään irtiottoja ja kyseenalaistuksia ei uskalleta tehdä, vaikka sillä tavalla voitaisiin välttää pahemmat skenaariot.


Näin vahvasti suomalaiset on keskimäärin aivopesty kuvittelemaan vanhojen auktoriteettien olevan muka aina kykeneviä tarjoamaan vaihtoehtoja ja turvaamaan arjen "kuten aina ennenkin".

Moinen on syvää ja kohtalokasta harhaa nykytilanteessamme!

Eli suomalaiset on ehdollistettu ihailemaan eliittiä ja valtapuolueita niin totaalisesti, että niitä vasten kaikki muu näyttää vaaralliselta ja pelottavalta. Monille suomalaisille kunnia-asia on välttää häpeä siitä, mitä seuraa auktoriteettien ja eliittihegemonian kyseenalaistamisesta.

Kyse on myös ryhmäpaineen ja ryhmäsidonnaisuuden ikeessä pysymisestä eli merkitsevästi alammaisen roolin sisäistämisestä; kuvitellaan, että tuotetaan muille, kavereille, työpaikan porukoille, johtajalle, naapurille jne. suurta häpeää, jos poiketaan normista ja roolista - Suomessa ryhmäsidonnaisuus on edelleen yllättävän suurta, vaikka kuvitellaan olevan samalla liberaaleja ja edistyksellisiä...

Kyse on myös valveutumattomuudesta - Ei osata edes löytää syitä nykyisiin ongelmiin ja siksi ollaan valtapuolueiden petollisten vaalipuheiden armoilla kuvitellen niistä löytyvän muka jotain ratkaisua ongelmiin, kun samalla kuvitellaan valveutuneisuuden muka olevan jotain "saavuttamatonta", "turhaa kikkailua" tai jopa "hölmöä salaliittoteoretisointia".

Toisaalta juuri valveutumiseen johtavia vaihtoehtoja ei ole ollut näkyvästi tarjolla, mikä onkin juuri valtamedian aivopesun ja sensuurin tavoite!


Antti Pesonen: Muutama huomautus soten jatkosuunnitteluun >> Lopettava hallitus olikin paniikissa tekemässä kusipäisiä lapsia lähes kaikessa toiminnassaan, koska länsieliitin pakottama ns. "tulosvastuu" transatlanttista taloususkonnon hegemoniapakkomiellettä varten painoi heitä ja asioita piti tehdä siksi myös mahdollisimman paljon salassa ja ylimielisesti diktatuurilliseen tapaan.

Stubb kaatuneesta sote-uudistuksesta: Uskon, että se tulee jonain päivänä syntymään >> Selkeä esimerkki siitä, kuinka pakkomielteisen agendan mukaan hätäisesti ja ymmärtämättömyyttään tekemisessä syntyy vain sutta, sekundaa, katastrofia ja tuhoa. "Käärmettä pyssyyn" jne.


Sote-palaverin saldo: Uudistuksen valmistelu jatkuu vaalien jälkeen yhteisymmärryksessä >> Toukokuussa todetaan - "Ihan kuin vaaleja ei koskaan olisi edes ollut!" - Vai?...


Stubb Yle Newsille: "Suomi tekee paluun, niin minäkin" >> Kerrassaan kauhistuttavaa! :O - "Alexander Stubb sanoo tekevänsä kaiken mahdollisen, jotta Suomi muuttuisi kansainvälisemmäksi." >> Eli yhä totaalisemmin kiinni länsieliitin pankki- ja imperiaalimafiaan!


Stubb tapasi Kreml-kriitikon Kesärannassa - ”Ei liity karkotustapaukseen” >> Eli länsieliitin katalat asiamiehet juonivat taas agendan mukaista sokeuttaan ja pakkomiellettään yhä lisää. Hyvä muistaa tämäkin vaaleissa! Lisäksi Stubb veljeili tässä tunnetun ja todistetun rikollisen kanssa!


Pohjois-Korean ja Suomen vertailu meni Nordean Kangasharjulta täysin pieleen >> Todella syvällä valheen suossa ollaan - Jopa niin, että eliitin ja valtamedian luoma todellisuus ei tunnista enää varsinaista todellisuutta kaiken perikatoaineksen seasta.


EDUSKUNNAN SUURIN PUOLUE ON PANKKIPUOLUE! >> Eduskunta ja pankit ovatkin tosiasiassa olleet olemassa sitä varten, että länsieliitti pääsee edustamaan vain itseään ja kehittelemään "ideoitaan" käyttämällä rahaa apu- ja sotavälineenä. Muu väestö on siinä vain ns. välttämätön paha ja hidaste, jota eliitti kontrolloi mitä ovelimmilla keinoilla transatlanttisen maailmanherruusagendansa pakkomielteessä.


Pääministeri: Kansan vastustus on "huono peruste" torjua Nato-jäsenyys >> Eliitillä ja asiamiehillään (johtavilla poliitikoilla ja kaikilla eduskuntapuolueilla) on oikeastaan vain yksi agenda transatlanttisessa hegemoniavääristymässä, joka on pakkomiellettä ja ymmärtämättömyyttä kiteytyneimmillään.


Toisin sanoen eliitti ja asiamiehensä kuvittelevat, että opetellessaan ko. maailmanherruusagendan perinpohjaisesti heillä muka olisi parasta ymmärrystä asioista. 


Oikeasti heillä on liikaa sokeaa valtaa eikä juurikaan tietoa oleellisista ja yhteiskuntaa sekä ihmisyyttä oikeasti nostattavista ja parantavista asioista.


Lisäksi monet heidän rahatalousparasiittiset ja imperiaaliset sisällöt ovat rikollisia ja ihmiskunnan vastaisia.


Johtopäätös >> Katainen ja kumppanit ko. agendan asiamiehinä eivät ole ketään kritisoimaan ja neuvomaan mitään!


---> Hyvä ns. käänteispsykologinen pohdinta samasta asiasta >> Käymälä: KANSA JA EPÄKANSA.

5800 €/kk -ehdotus: Ex-pääministeri jakoi ”havahduttavan” kuvan >> Tästä huomaa myös senkin, kuinka taloususkonnolliseen agendaan (mm. nykyiset verotusteesit) sokeasti uskominen ei ole sama asia kuin ymmärtäminen ja oikein toimiminen.


Raju syytös suomalaisille: ”Alasajajia olemme siis me” >> Länsieliitin asiamiehiä on käsketty ja aivopesty sysäämään heidän omien pahuuksiensa aiheittamat oireet ja tuhot projektiivisesti kansan niskaan! - Täyttä paskaa, kun jo melkein 10 vuoden ajan lännen eliittipankkiirit ja oligarkit ovat syyllistyneet kiihkopäissään eskaloituneesti rahatalousparasiittisten ja imperiaalisten pakkomielteidensä takia tuohon kaikkeen, mitä "analyytikko" Kurronen harhoissaan latelee muka vain väestön syyksi.


Kokoomukselta puolen miljardin veroale suurituloisimmille? | Kansan Uutiset | Verkkolehti >> Kokoomus neofeodaalistavasti eliitin asialla yhteiskunnan tuhoten >> Vakava varoitus!


Suomen ministerien toimintaa koulutustapahtumassa ihmetellään - ”Sanottiin: Finland, again” >> Muistutus siitä, kuinka oikeastaan kaikki nykyiset hallituksessa olleet edustajat pitää vaihtaa ihan kollektiivisen moraalisen puhdistuksenkin takia pois tulevissa vaaleissa!


Susanna Koski: Ammattiliitot ovat sopineet palkkakatosta - Faktabaari >> Valitettavasti Susanna Koskea tulee moni äänestämään ihan vain ulkoisen olemuksen takia :/ ...


Alexander Stubb arvioi: Hallitus onnistui 90-prosenttisesti >> Tuokin täytyy mitä ilmeisimmin käsittää päin vastaisesti, kun on Stubbin puheista kyse - Hallitus epäonnistui 90-prosenttisesti.


Vihainen Stubb lyttäsi selkärangattomat poliitikot Bloombergin haastattelussa >> Projektiivinen pahuuden siirto ulkopuolisiin syntipukkeihin omasta likapesästä - Kevään yleisin ja häikäilemättömin vaalipuhetaktiikka!


Onko tässä kuvassa kommunisti? Kokeile arvata naamasta, mitä puoluetta ehdokkaat edustavat >> Laitetaanpas kasa apinoita kuvaan ja kysytään: "Onko tässä kuvassa iltasanomien toimittaja?" << Näin valtamedia siis ajattelee.


Päivi Räsänen: Poliisille oikeus kotietsintään ilman ennakkoilmoitusta >> Katalaa poliisivaltion pystyttämistä länsieliitin agendapakkomielteen käskyttämänä! - Terrorismiuhkaa taas käytetään tekosyynä. Liittyy väestön alistamiseen eliitin tahtoon.


Stubb: Päätehtäväni on ajaa Suomen etuja maailmalla >> Tämä on Stubbilta äärimmäisen radikaalia ja härskiä valehtelemista! Siihen ei pidä kenenkään uskoa!


Stubb on radikaali Lontoon Cityn ja Wall Streetin harras palvelija sutena lampaan vaatteissa ja koko länsieliittihegemonian rakenteeseen pakkomielteisesti aivopesty.


Rehn vihjaa: Komission edustusto puuttuu Suomen sisäpolitiikkaan >> Onko Rehn nyt olevinaan vain lumeeksi huolestunut eliittihegemonian vaikutuksista, vaikka itse on ollut vuosia EU-työkalu eliitin intressien eskaloimiseksi neofeodaalituhona? - Kyllä!

Ville Niinistön sietäisi hävetä >> Erinomaista kritiikkiä!


Vanhanen ja Pesonen keskustelevat EU:n perustuslaista lokakuussa 2006 >> Tässä suomalaisia esimerkkejä hyödyllisistä idiooteista >> Vanhanen ja Stubb, jotka jo tuolloin toistelivat ja nyökyttelivät länsieliitin agendamantroja niin sokeina ja aivopestyinä, että päästivät täysin epäloogista ja ristiriitaista siansaksaa suustaan (Vanhanen) Antti Pesosen kovistellessa: "EU korvaa suomalaiset lait, muttei ole lakiemme yläpuolella". 


Kuin patologi sanoisi, että "tässä meillä on ruumis, mutta se ei varsinaisesti ole kuollut".


Vanhanen pyrkii uudestaan eduskuntaan nyt keväällä >> Sitä ei saa päästää tapahtumaan!


Vartiaisen kootut >> Lainaus: "Siitä lähtien kun Juhana Vartiainen nimitettiin Valtion taloudellisen tutkimuslaitoksen (VATT) johtoon vuonna 2012 hän on hätkähdyttänyt julkisuutta monilla kyynisillä lausunnoillaan, jotka kumpuavat oikeistolaisesta talousajattelusta ja taloustieteen valtavirran eli neoklassisen taloustieteen rautalankaversiosta.


Vartiaisen ideologiaa kuvaa hyvin lausunto, jonka mukaan pääomalta ei voida nykyisin vaatia mitään. Siten on hyvin johdonmukaista, että hänen kaikki talous- ja sosiaalipoliittiset suosituksensa tähtäävät vain työntekijöiden aseman heikentämiseen ja sosiaaliturvan ohentamiseen.".


---> Hyvin kuvaavaa tuo, mutta oikeastaan tutkimusteni valossa voidaan sanoa, ettei länsimaissa eliitin pakkomielteen saastuttamassa talousjärjestelmässä harjoiteta enää mitään taloustiedettä, vaan kyse on rikollisuudesta, rikollisuuden peittelystä ja salaamisesta sekä niiden avulla harjoitettavasta hauskan pidosta imperiaalipelinä ja moinen koko ihmiskunnan kustannuksella.


Sanalla sanoen kyse on PAHUUDESTA!


Keskusta julkisti leikkauslistan – suurin kohde sosiaalietuudet >> Kokoomusta, keskustaa, sdp:tä, perussuomalaisia, vihreitä, kristillisiä, vasemmistoa ja rkp:tä äänestämällä ainakin saa vain yhtä ja samaa "talouspolitiikkaa" eikä mitään muutosta länsieliitin pakottamaan talouspolitiikan irvikuvaan eli kokonaisuutena neofeodaalistamiseen ja teollisen hyvinvoinnin alasajoon.


Soini tähtää pääministeriksi - kaikki käyvät hallituskumppaneiksi >> Valeoppositiosta länsieliitin intressien palvelijaksi.


Rikkaiden pako Suomesta – Perintöveroon iso pudotus? >> Kuten sanoin: Suomen KAIKKI valtapuolueet suorastaan kilpailevat siitä, kuka on suurin yhteishyvän tuhoaja ja neofeodaalisen kahtiajaon eskaloija kulissien takaisena harhautuksena - Tässä on yksi sellaisen maailmankuvan omaava puoluejohtaja > Rikkaita suositaan ilman kyseenalaistusta.


Näitä sanoja Urpilainen ei lunastanut – 17 toteutumatonta Sdp:n lupausta >> Suomen kaikkien valtapuolueiden toiminta perustuu valheeseen, harhoihin ja moraalittomuuteen.


Miksi Suomessa äänestetään lyijykynällä??!! >> Niinpä! - Filunkipelin mahdollisuus on olemassa.


Mika Kemppainen ehdottaa lukijakommentissa hyviä >> "Äänestys-systeemit pitäisi muuttaa 'läpinäkyväksi' siten, jotta vaalien jälkeen jokainen äänestäjä voi tarkistaa juuri oman sarjanumerolla yksilöidyn äänensä perillemenon! Eli äänestystilanteessa äänestäjä ottaa summassa äänestyslipukkeen isosta läjästä lipukkeita ..vaikka ruukimyllystä. Jokaisessa lipukkeessa on sarjanumero ja repäistävä kanta, jossa myös sama sarjanumero. Äänestäjä menee koppiin ja äänestää normaalisti, mutta repäisee kannan itselleen omaan taskuunsa. (missään vaiheessa siis kortin sarjanumero ei paljastu toimitsijoille, eli vain äänestäjä itse tietää lippunsa sarjanumeron=vaalisalaisuus säilyy) ääntenlaskun päätyttyä äänestäjä voi katsoa sitten netistä (kun äänet on laskettu ja lipukkeet skannattu) syöttämällä sarjanumeron jotta mitä ko. sarjanumerolla on äänestetty. Lopuksi vaalien jälkeen kaikki lipukkeet kootaan vielä vaikkapa jonkun hallin seinille ryhmiin, eli kaikki ehdokasta A äänestäneet samaan ryhmään, ehdokasta B omaan ryhmään.. ja hylätytkin lipukkeet olisi tarkistettavana omassa ryhmässään. Näin nähdään konkreettisesti paljonko kukakin ääniä sai. Kuka tahansa äänestäjä voi myös käydä tarkistamassa vaikkapa kuukauden ajan, jotta oma lipuke löytyy seinältä. Lipukkeet olisi seinällä kohderyhmissään sarjanumeron mukaan suuruusjärjestyksessä, jolloin oma lippu löytyy suhteellisen helposti. Tämä lippuseinä voitaisiin vielä kuvata ja laittaa kuvat nettiin jotta äänestäjä voi sieltäkin ja myöhemminkin tarkistaa, jotta oma lippu löytyy ja oikeasta ryhmästä.".


Salaisia neuvotteluja käyty – Suomeen ”verisiä menoleikkauksia” >> Kyllä se niin on, että vain yhä samoja eduskuntapuolueita äänestämällä sama umpimielisyys ja vaihtoehdottomuus jatkuu vailla ymmärrystä ja sokeana länsieliitin ehdollistamassa valetodellisuudessa - Eli huhtikuun eduskuntavaalit ovat todennäköisesti katastrofi, koska suomalaiset keskimäärin tuskin ovat vielä niin hyvin perillä asioista, että onnistuisivat saamaan äänestämällä aikaan tarvittavaa muutosta parempaan... Valitettavasti näin pessimistisesti suhtaudun tällä hetkellä... 


Miksi nämä luvut salattiin? – ”Eläkeikää ei olisi ollut pakko nostaa” >> Totta kai tämäkin on ollut sairasta valehtelemista länsieliitin neofeodaalistamismission hyväksi - Syy tarkastella tämänkin toiminnan mukana olleita henkilöitä maanpettureina!Itsenäisyyspuolueen aito vaihtoehto >>


TE TEETTE SÄTKYN >> Sätkyä tekemään! :)

IPU:sta voi tulla vaalien suuri yllättäjä >> Hyvältä kuulostaa kokonaisuutena ja on varmaankin paras vaihtoehto kaikille muille (eduskunta)puolueille, mutta IPU:n vaaliohjelmassa (ko. jutun tiivistelmä) kohtaan 5 suhtaudun edelleen hyvin skeptisesti ja koen sen teollisen hyvinvoinnin kannalta utopiana...

IPU:n nousu eduskuntaan on käsillä >> Nouseeko eduskuntaan viimein jonkinlainen tosivaihtoehto...?

IPU:a pelätään – siksi ääri-leimaa tarjotaan.

IPU:n ehdokkaalle tarjottiin loikkaamisesta 5000 euroa.Sami Parkkosen (ehdolla IPU:n listoilta eduskuntaan) ajatuksia >>


SANDEN BLOGI: VAIN MUUTAMAN MILJARDIN TÄHDEN: Länsieliitin rahatalousparasiittinen rikollisuus ja huijaustoiminta sekä aivopestyjen asiamiestensä meitä kansalaisia raiskaava pahuus taas erittäin hyvin kiteytettynä! Lainaus >> "Onko tässä järkeä?


Muista tämä seuraavissa vaaleissa. Kokoomus, demarit, keskusta, RKP, vihreät, vasemmistoliitto, KD, kaikki eduskuntapuolueet ovat olleet hyväksymässä tämän menettelyn. Kymmeniä tuhansia miljoonia euroa ulkomaalaisille pankeille SINUN RAHOJASI.


Muista tämä, kun joku virkamies tai poliitikko puhuu seuraavaksi "valtiotalouden tasapainottamisesta" tai "välttämättömistä menoleikkauksista"


Sinulta ja perheeltäsi, meiltä kaikilta suomalaisilta viedään, otetaan pois, leikataan, jotta ulkomaalaisille pankeille voidaan antaa tuhansia miljoonia euroja vastikkeetta.


Tätä on Euroopan Unionin jäsenyys todellisuudessa. Tätä se tarkoittaa.


Haluatko sinä tätä?


Tätä Euroopan Unioni Suomelle "antaa".


Sinun rahasi viedään pois ja sinulle annetaan velkaa. Sinun ja lastesi tulevaisuus tuhoutuu.


Vain muutaman miljardin tähden.".

SANDEN BLOGI: KUKA VEI RAHASI? >> Lainaus: "Eduskunnassa istuu pelkureita ja valehtelijoita. Suurimmat puoleet esittelevät leikkauslistojaan, joissa kaikki rapa lentää suoraan suomalaisen veronmaksajan naamalle. Juuri sitä kansaa, joka verovaroillaan ylläpitää koko järjestelmää, syytetään tuhlailusta ja velttoilusta ja ties mistä. Juuri ne, joiden veromarkoilla peliä pelataan, ovat muka syypäitä maamme talousongelmiin. Se on paskapuhetta se.


Todelliset syylliset löytyvät hallituksista...".


SANDEN BLOGI: MAHDOTON TEHTÄVÄ >> Taloussodan avulla väestön neofeodaalistaminen kiteytettynä mm. näin!


SANDEN BLOGI: ITSENÄISYYS ON PUTINISMIA!


SANDEN BLOGI: "UHKA EUROOPALLE"


SANDEN BLOGI: HALUATKO PELASTAA KOTIMAASI?.


Arhi Kuittisen ajatuksia >>


Finnsanity blog: Hipsterit kauhistelevat kovia arvoja mutta eivät herää vallan keinoihin >> Hieno yhteenveto Arhilta siitä, kuinka länsieliitin aivopesu on edennyt Suomessa ja miten sen seuraukset ilmenevät käytännössä!

>> Lainauksia Arhilta: " "Yhteiskunta polkee maanrakoon herkän, yksilöllisen, luovan ja hiljaisen" - NYT.fi .... Ei yhteiskunta vaan pieni oikeistolainen, uusliberalistinen valtaeliitti eduskunnan pelottelijana ja kaappajana massamedian jyräävällä avulla -- "Kovat arvot tarpeen" "Jyrkät ratkaisut" - että eliitti rikastuu. "Talouspuhe" ja sen feodaalinen aatelis-amoralismi tuloerojen ja kovien arvojen kasvattamiseksi. Rahat valtiolta eli kansalaisilta menevät nyt veronkiertoon ja isojen firmojen verohelpotuksiin, sinne se suvaitsevaisuus menee. 50 miljardia vuosittain eliitin rikastuttamsieen. Rahaahan on helvetisti.",

"Media käy raivokasta sotaa suomalaisten pohjoismaista mallia ja humanistista arvoasennetta vastaan. Valta ei ole kasvotonta vaan sillä on kasvot: suurpuolueiden gestapona toimivat mm. valiokuntien johtajat, jotka huutaen runnovat uusliberalismia.",

"Hipsterin ja sinivihreät osaavat paheksua heikkojen sortamista emotionaalisest ja esteettisesti mutta eivät uskalla tehdä ideologista analyysia vallankäytöstä, hyvä veli -salaliitoista, vallankäytön keinoista, eliitin luokkasodasta ja ohajtusta mediapropagandasta.",

"Mikään ei ole vahinkoa kovien arvojen ja tuloerojen nostossa. Tämä on ideologia, uusliberalismi, neokonservatismi, neokolonialismi hyvinvointivaltion hajottamiseksi suuryhtiöiden orjakaupaksi.",

"Humanismi on taistelua eliitiä vastaan ei feminismin ja vihreiden kimppakivaa eliitin kanssa.".

Aiheeseen liittyen ---> Mielipide: "Yhteiskunta polkee maanrakoon herkän, yksilöllisen, luovan ja hiljaisen".

Finnsanity blog: Demarikatastrofi ja ihmettelyn vaalityötä käsiä pesten >> Niinhän se tavallaan valitettavasti on valtamedian luomassa runnovassa ja yksipuolisessa vaalisumussa; kuten Arhi sanoo: "vaalit on peruttu". Lisäksi minä sanon, että vaalit ovat katastrofi, kun on liian vähän aikaa ja liian paljon valistumista vaille oleva väestö, ja näkyvä tietoisuus on liikaa vain harhauttavan, pakkomielteisen ja sokean eliitin asialla...

Finnsanity blog: Mannerheimia vai Jumalaa häpäisten - Sadinmaan performanssi.

Finnsanity blog: Puoluejohtajat mylvivät ja media julistaa vaalit jo käydyksi.

Finnsanity blog: Sipilän vaalivedätys: anteeksipyyntö ja keskustan äärioikeistolainen vaalitaktiikka.


Finnsanity blog: Arhinmäki lupasi kokoomuksen valtiontuhoamisen toimivan.Muutamia juttuja ilman ihmeempiä kommenttejani >>


Suomi ei liity Natoon - ainakaan laillisesti.


Nato-sopimus oikeuskanslerin syynättäväksi.


Professorilta rajuja väitteitä suomalaisesta demokratiasta: "Vaaleilla ei ole juurikaan merkitystä".


Keskustalainen taide? | Mustekala.info >> Hieno kirjoitus.Lopuksi tulevaisuutta paremmaksi mahdollistavia skenaarioita... >>


Suomi mukaan Aasian uuteen investointipankkiin >> Vihdoin jotain positiivista....


Kansainvälinen rikostuomioistuin Suomeen | Jukka Davidsson ja Kansainvälinen rikostuomioistuin Suomeen >> Todella hieno juttu! - IPU (Itsenäisyyspuolue) osoittaa olevansa tuonkin takia myös äänestämisen arvoinen tämän kuun vaaleissa :)

No comments: