Saturday, November 21, 2015

Pariisin terrori-isku 13.11.2015 - Aktivistien ja vaihtoehtomedioiden näkemyksiä pohjustavaksi tietopaketiksi

Viime viikon perjantaina 13.11.2015 tapahtunut Pariisin terrori-isku on poikinut äärimmäisen runsaan informaatiomäärän ja informaatiosodan länsimaissa sekä tietenkin sen piirissä psykologisia operaatioita länsieliitin NWO-agendan junttaamisen tekosyyksi moneen lähtöön - Siksi päätinkin nyt jakaa aiheeseen liittyvää kirjoitteluani osiin, jotta tietopakettien omaksuminen tulee helpommaksi. 

Toisaalta tämä terrorismi ja siihen liittyvä on aihepiiri, josta riittää varmasti asiaa niin pitkään kuin tulevaisuutta näkyy, eli äärimmäisen pitkään...

Tämä osa on pelkästään muutamien arvostamieni yhteiskunnallispoliittisten aktivistien Facebook-päivityksistä ja (blogi)kirjoitteluista koostamani yhteenveto; varmasti muitakin on kuin mitä tässä otan esille, mutta valitsin nyt tässä vaiheessa tämän otoksen. Myöhemmin sitten lisää...

Koosteeni saa nyt toimia pohjustavana tietopakettina Pariisin ko. terrori-iskun ja ylipäätään terrorismin ja siihen liittyvien asioiden (Kuten maahanmuutto- ja pakolaiskriisi sekä länsieliitin imperialistinen aggressio) havainnollistamisessa ja syväymmärtämisen edistämisessä, ennen omaa paasaamistani. Ja sitähän toki tulee ajallaan riittämään!...

Jaan tietopaketin kahteen osioon, missä ensimmäisenä poimin Facebookissa vastaani tulleita postauksia: lainaan ne kokonaisina kursiivilla. Sen perään jälkimmäinen osio tarjoaa muutamien aktivistien ja aktivistiryhmien blogi- ja muita kirjoituksia linkkilistauksina >>


Janus Putkosen FB-julkaisu: "Muutamia ajatuksia ja kysymyksiä Ranskan "Mumbai-mallin" terrori-iskuista

Venäjän ilmavoimat ovat nylkeneet ISIS-terroristijärjestön jo vereslihalle ja koko Lännen valtaliiton tukema, masinoima, aseistama ja kouluttama Lähi-idän hajautusoperaatio alueellisen hegemonian tavoittamiseksi käyttäen äärimielisiä palkkasotilaita on henkitoreissaan.

Siis mitä tapahtuu kun humanitaarisen katastrofin verhoissa on ensin suoritettu koordinoitu operaatio geopoliittisesti tarpeellisten elementtien uudelleen sijoittamiseksi eskalaation uusille kohdealueille ja samalla Venäjän ja sen liittolaisten tuhoamiselta suojaamiseksi - tulevien operaatioiden pelastamiseksi?

"Järkyttävä isku Ranskassa" - mutta mikä on Ranskaan suunnatun iskun logiikka, ja mikä tärkeintä, kuka siitä hyötyy?

USA on jo käynnistänyt Syyria-interventionsa rajoitetuilla maavoimillaan, joka on tietenkin vain valmistelua tulevaan. Turkin panssarit ovat valmiina käynnistämän intervention "puskurvyöhykkeiden perustamiseksi" Syyrian alueelle, joka ei tarkoita mitään muuta kuin "omiensa pelastamista" armottomilta Venäjän iskuilta.

USA:n toimet ISIS-järjestön perustamiseksi ja sittemmin suojelemiseksi ovatkin olleet kiistattomia ja läpinäkyviä varsinkin Venäjän aloitettua aikuisten oikeasti laittamaan luuta terroristien kurkkuun. USA:n liittolaiset ovat seuranneet johtajaansa Pentagonia ja Tel-Avivia, tosin tahdottomasti, kokiessaan valheellisten al-Qaida verkkojen sortumisen. Venäjän ryhdyttyä tositoimiin huolestuttavinta onkin ollut Lännen tahdottomuus ongelmien ratkaisuun ja Venäjän perusteettoman syyllistämisen jatkaminen.

Lännen kansalaisia hallitaan peloilla, luotujen ongelmien masinoiduilla reaktioilla, jossa jätetään tarjoamatta kysymyksiä ja esitetään vain köykäisiä vastauksia armottomilla toisten - tarpeellisten syyllisten osoituksilla. Ranskan näpit ovat niin syvällä Daesh/ISIS/Takfiri/al-Qaeda terrorismin luomisessa, että ainoa paikka syyllisten löytämiseksi olisi peilin edessä. Sitä ei tietenkään tehdä vaan luotua kansan reaktiota masinoidaan kohti tarjottua ratkaisua.

Ei tarvitse olla suuri ennustaja, että Ranskan iskuilla haetaan jälleen kerran perustetta Lännen interventiolle Lähi-idässä - keskelle tehokkaasti jatkuvaa Venäjän, Syyrian, Hizbollahin ja Iranin toteuttamaa terrorismin tuho-operaatiota. Ei tietenkään sen auttamiseksi vaan pysäyttämiseksi. Kuka siis hyötyy? Ei ainakaan terrorismia vastaan oikeasti kamppaileva liittouma.

Toinen merkitävä syy-seuraus Ranskan iskuille voidaan nähdä Euroopan alueella, jossa reaktiona kasvatettu pelkotila tulee ruokkimaan voimallisesti pelkoja pakolaisvyöryn edessä muutoinkin järkyttyneinä olevien kansojen keskuudessa.

Pian näemme nationalistien voimallisen kasvun, natsien hyökkäykset pakolaisia vastaan ja kansojen saattamisen voimallisesti toisiaan vastaan. Joka kerta kun kristitty hyökkää muslimia vastaan, Tel-Aviv hieroo käsiään vanhan suunnitelmansa kanssa, jossa muslimit ja kristityt ajetaaan sotaan toisiaan vastaan - hyödyttäen heidän tavoitteitaan. Globalistien eliitille fasismi, natsismi ja aina jotakin vastaan kasvatettu nationalismi luo geopoliittisen työkalun, jota sellaisen todellinen kohde kavahtaa: Venäjä.

Eilen Puolassa marssi 50 000 nationalistia. Vielä muutama Ranskan iskujen kaltainen provokaatio lisää, ja voimme lisätä ykkösen eteen jokaisessa Euroopan maassa samalla kun todelliset ongelman aiheuttajat - äärimielisen palkkasotilasvoiman luojat pysyttelevät turvallisen matkan päässä torneissaan. Fasistien ohjaamat massat ovatkin perustamistensa jälkeen aina suuna päänä ryntäämässä uuden kohteen kimppuun, jota Lännen valtamedia varmasti innolla aina tarjoilee.

Kun edes hieman katsomme Euroopan geopolitiikkaa, tietenkin silloin syylliseksi pahalle ololle tullaan tarjoilemaan Venäjää, valtiota, joka estää Länttä etenemästä kohti lopullista tavoitetta: Maailmanvaltaa - hegemoniaa.

Suomessa onkin viimepäivinä nähty taas törkeää propagandaa kun Iltasanomat aivan itse ja lähteettä uutisoi lööppeihinsä, että Venäjä olisi jollain ihmeellisellä ilmeellä Suomea ravistelevan pakolaisoperaation takana ja todellinen syyllinen ihmisten huoliin. Näetkö yhtäläisyysviivan?

Mitään todisteita ei tietenkään ole, koska syyllistäminen ja väittäminen riittää, kuten kaikessa Venäjän vastaisessa fobioinnissa on tapana - erityisesti Ukrainan tilanteessa.
Mikä tietenkin eniten jää kummastuttamaan on kaikenlaisen logiikan puute Ranskan terrori-iskuissa ja siitä heränneet kysymykset:

- Miksi edes Venäjän suurlähetystö tai jokin intressi Ranskassa ei ole lukeutunut iskujen kohteeksi?

- Mistä hyökkääjät olivat saaneet ennakkotiedon Ranskan presidentin osallistumisesta jalkapallo-otteluun, ellei tiedusteluelimistä?

- Turkki ilmaisi ensimmäisenä "surunvalittelunsa" uhkuen valmiutta aloittaa sotilasoperaatiot Syyriassa, miksi?

- Niin, olemmeko edelleen edes kuulleet, oliko väitetyillä tahoilla mitään tekemistä Charlie Hebdo iskujen kanssa, ja missä on tapauksen tutkinta tänään - todisteet, joita ei ole nähdäkseni koskaan julkisuuteen esitetty?

- Aikovatko ihmiset jälleen uskoa syytöksiin kysymättä ensin, missä ovat todisteet, aiotko sinä?

Pian näemme käsikirjoitusta eteenpäin samalla kun false flag - valehyökkäys haiskahtaa pahasti Donetskiin saakka. Älkää reagoiko vaan malttakaa ja kysykää. Kun teille tarjoillaan vastauksia, penätkää perusteita. Kun katsotte tapahtumia, seuratkaa kokonaiskuvaa. Surua on syytä tuntea, myötätuntoa, mutta vihassa tehdään vain virhearvioita.

Äärimielinen ISIS ja natsit, uskonnosta riippumattomat moraalittomat tappajat, ovat samasta puusta veistettyä tykinruokaa geopolitiikassa, joilla on yhteinen intressi ja kuten tiedettyä. aivan samat palkanmaksajat. Kun toinen käsi tekee jotain mikä kasvattaa toista - katsokaa mikä on näiden käsivarsien ruumis ja kysykää missä on sen pää, silmät ja mieli - suunnatkaa vaatimuksenne sinne mistä ongelma kumpuaa.

Jos ratkaisua on teille kysymyksittä ja keskustelutta tarjottu, se on eteenne tarkoin harhautettu.

Todettakoon vielä, etten ihmettelisi mikäli todelliset syyllisyyden osoitukset osoittaisivat lopulta pakistanilaisiin al-qaida (ISIS) terroristeihin, joiden suorat yhteydet Lännen salaisiin palveluihin ovat kiistattomat. Ranskan iskuissa on paljon yhtäläisyyttä tapahtumiin Intiassa, jolla yritettiin saada aikaan geopoliittinen selkkaus Pakistanin ja Intian välille, mutta tekijät paljastuivat Mossadin, CIA:n ja muiden tiedusteluelinten toimijoiksi. Onneksi eskalaatio onnistuttiin estämään tehokkaalla diplomatialla ja BRICS-valppaudella.

Voimmekin vain toivoa, että valppaus sekä kansainvälinen diplomatia onnistuu estämään eskalaation Ranskan iskujen varjolla. Venäjän jo toteuttaessa aitoa ratkaisua Syyriassa ja Irakissa alueellisen vakauden saavuttamiseksi, Lännen epätoivoinen interventio alueella terrorismin suojelemiseksi olisi äärimmäinen askel kohti kolmatta maailmansotaa, jolloin parhaillaan masinoitu nationalismi - kristittyjen usuttaminen muslimeita vastaan - osoitettaisiin pian kohti "Atlanttista ratkaisua", siis kohti Moskovaa ja Pekingiä.

Älä siis ryhdy geopolitiikan tykinruaksi, äläkä nouse kansoja vastaan millään verukkeella. Toimi Suomen itsenäistämiseksi, ongelmien kitkemiseksi - harvainvaltaa vastaan: Kaikki Suomen puolesta, eikä ketään vastaan!".

Janus Putkosen FB-julkaisu: "Venäläisen matkustuskoneen tragedia oli sitten terrori-isku...

Osanottoni geopoliittisen väkivallan uhreille niin Ranskassa, Venäjällä, Ukrainassa, Irakissa kuin muuallakin. Ranskan huutaessa koko EU:ta tuekseen lännen itsensä tukemien terojen eliminoiseen, kaikenlaisten iskujen ja kostojen kierre alkaa mennä tasolle, että hallitsemattomien eskalaatioiden riski on huima. Pienestäkin virheestä saattaa käynnistyä kohtalokkaat vihollisuudet, ja varsinkin: väärään koalitioon vihkiytymisestä.

Pian alkaa olla jo ilmavoimien ruuhkaa Syyrian taivaalla. Mistähän Venäjän, Syyrian, USA:n, Britannian, Ranskan ja muille kohteita ilmapommittaville saataisiin medialle mehukkaiden maalien jonotusnumerot? Tässä käykin pian niin, että alueella on useammankin maan ohjuskoneet iskemässä samoihin jeeppeihin ja samaan aikaan toisiaan epäluuloisesti mulkoillen...

Yleensähän sama vihollinen yhdistää eri osapuolia, mutta nyt vihollinen tiedetään samaksi kuin mitä yksi osapuolista vain esittää vastustavansa.

Lentäjät ovat toki korkeasti koulutettua ja ilmeisen ammattimaista väkeä puolin ja toisin, mutta nyt Syyrian edustalle on höyryämässä jo ainakin kaksi länsimaista lentotukialusryhmää, toinen jenkeistä ja toinen Ranskasta - epäilemättä maihinlaskuvoimineen. Paikalla on toki Venäjän merivoimat huolehtimassa, ettei liittolaismaan Syyrian kansallinen puolustus joudu geopoliittisten veriuhrien maksumieheksi... Entä jos joutuukin?

Näyttää vakavasti siltä, että Länsi aikoo painaa pian yhdessä Turkin kanssa maavoimillaan keskelle laajenevaa sotahärdelliä, jossa Syyrian armeija suorittaa suurta hyökkäystään liittolaistensa kanssa, Venäjän tukemana. Siinähän sitä sitten ollaankin erikoistilanteessa kun toisistaan koordinoimattomat sotajoukot hyökkäilee pitkin Syyriaa. Jos joku päättää toteuttaa "paraatimarssia Damaskokseen" - yksiköt ovat toistensa kurkuissa.

Eniten mietityttää Turkin lisäksi kaikkein epäluotettavimmat sopan sekoittajat alueella, Saudi-Arabia ja Israel, joilla molemmilla on USA:n modernein sotakalusto. Härdellin keskelle ei tarvitakaan kuin yksi kunnon pakan sekoittaja ja pian kaikki ampuu jo kaikkia, jäljelle jääneiden ISIS-paskiaisten laskiessa dollareita ja odotellessa "maahanmuutaja" statusta Eurooppaan - nauraessa leikattua partaansa.

Sota ei lopu vihaamalla, koska rauha rakentuu vain rakastamalla.

Jokainen sotatoimi Syyrian-Irakin alueella ilman huolellista koordinaatiota kansallisten armeijoiden: "Syyria-Irak-Iran-Venäjä-Hezbollah" -koalition kanssa on koko ihmiskunnan tulevaisuuden vastuutonta vaarantamista. Meidän tuleekin hyväksyä vain yksi päämaja ja paikoiksi Damaskos ja Bagdad.

Ikävä kyllä, Länsi ei ole osoittanut uskottavaa merkkiä peruutusvaihteen hakemisesta Lähi-idän hegemoniatavoitteissa - omasta kansainvälisten lakien vastaisesta sooloilustaan, vaikka Venäjän käynnistämä sotilaallinen ratkaisu olisi antanut jo moneen otteeseen kunniallisen mahdollisuuden lopettaa alueella harjoitettu äärimielinen terrorismi ja silkka järjettömyys vallankaappauksen puolesta.

Tänään, hyödyntäen ihmisten keskuuteen masinoitua sympatia-kosto-reaktioita, vaihde onkin asetettu vaarallisen suurhyökkäyksen pykälään.".

Mikko Elon FB-julkaisu: "Kun nyt näyttää ilmeiseltä, että Isis on Pariisin terroritekojen takana, tämä johtaa ainakin minut tietynlaiseen ajatteluketjuun, miksi näin tapahtui, ja miten Suomen pitäisi menetellä, jotta säilyisimme terrorin ulkopuolella.

Ranska on Nato-maa, joka toisena hyökkäsi hävittäjillä Isisin kimppuun USA:n jälkeen. Itse koen tämän kostoiskuna Ranskaa vastaan. Päätöksen Ranskan iskuista teki presidentti Francois Hollande. Kostoiskuksi tulkitaan myös venäläiskoneen pudottaminen Siinaissa.
Oma johtopäätökseni on, että Suomeen kohdistuva uhka on vielä vähäinen niin kauan, kuin Suomi pysyy NATOn ulkopuolella. Mitä lähemmäksi Natoa ja Yhdysvaltoja Suomi menee, sitä suuremmaksi uhka myös Suomea kohtaan kasvaa.

Tämä vahvistaa käsitystäni siitä, että Suomen pitää pysyä liittoutumattomana.".

Mikko Elon FB-julkaisu"Pakolaiskriisi ja Isisin terroriteot ovat mullistaneet maailman poliittisen järjestyksen. USA ja Venäjä ovat lähestyneet toisiaan, ja ulkoministerit Kerry ja Lavrov näyttävät tulevan hyvin toimeen keskenään. Samoin presidentit Obama ja Putin ovat päättäväisesti käymässä tuon terrorijärjestön kimppuun yhteistyössä. Ranskan presidentti Hollande matkustaa Washingtoniin ja Moskovaan tapaamaan Obamaa ja Putinia.

Jotenkin tuntuu siltä, että Suomen ulkopoliittinen johto on nyt askeleen jäljessä siitä, mitä maailmalla tapahtuu. Ukrainan kysymys on nyt jäänyt syrjään, mutta eilen illallakin presidentti Niinistö korosti edelleen Ukrainan tilannetta. Hän myös kertoi, ettei hän ole keskustelut Putinin kanssa Pariisin iskujen jälkeen.

Eikö Suomen polittinen johto voisi nyt näyttää todellista johtajuutta tapaamalla Venäjän johtoa joko Helsingissä tai Moskovassa? Ainakin presidentti, pääministeri ja ulkoministeri voisivat olla aloitteellisia. Uhittelu ja vihanpito Venäjän suuntaan ei todella hyödytä Suomea. Esim. Venäjän kaupan palauttaminen normaalille tasolle nostaisi Suomen talouskasvua nopeasti. Suomen etu kai tässä on asetettava ensisijaiseksi.".

Mikko Elon FB-julkaisu: "Jostakin luin (HS.fi), että ministeri Stubb on nyt innoissaan, kun lakia muutetaan niin, että suomalaiset joukot voidaan lähettää ulkomaille taistelemaan. Stubb on innoissaan siksi, että Suomi voi nyt sitten lähteä puolustamaan Baltiaa.

Minusta tuo on aivan edesvastuutonta puhetta. Mielestäni Suomen hallituksen tehtävä on pyrkiä turvaamaan rauhaa Suomen lähialueilla ja muutenkin. Normaaleiden suhteiden palauttaminen Venäjään luulisi olevan hallituksen agendalla. Onneksi pääministeri Sipilällä ei näytä olevan aivan samaa intoa kuin Stubbilla.

USA ja Ranska ovat jo läheisessä yhteistyössä Venäjän kanssa Isisin kukistamiseksi. Ministeri Stubb tarpoo vain umpilumessa vanhoja jälkiä.

Baltian tie ei ole koskaan ollut Suomen tie.

Muuten, nykyisen lain mukaan Suomen puolustusvoimien tehtävä on Suomen puolustaminen. Se kai on sitä tulevaisuudessakin.".

Kari Arvolan FB-julkaisu: "Suomalaisten poliitikkojen puheet terrorismista ja turvallisuudesta ovat saaneet sellaisen käänteen, että pakko siihen reagoida. Onko pienen maan suurin poliittinen hyve nykyisin yrittää sotkeentua jokaiseen mahdolliseen kriisiin kaivamaan verta ei ainoastaan nenästään, vaan myös koko kropastaan, kun kohdalle sattuu?

Jokainen valtio huolehtii omasta turvallisuudestaan. Jokainen valtio tekee myös yhteistyötä muiden kanssa omien turvallisuusintressiensä mukaisesti, paino on lauseen lopussa .
Suomen ja suomalaisten syvin intressi on pitää tämä maa kansainvälisten konfliktien ulkopuolella, eikä pyrkiä niihin osalliseksi.

Älllätikulla vääntääkseni, Suomi ei ole ollut osallinen Ranskan suurvaltapoliittisiin operaatioihin, joilla se on sekä siirtomaa-aikanaan, että myös toisen maailmansodan jälkeen ja toistuvasti viime vuosina hankkinut itselleen runsaasti vihollisia Välimeren ympäristömaissa ja Lähi-Idässä. Niistä osa on nykyisin terroristeiksi nimitettyjä henkilöitä ja heidän yhteisöjään.

Tämän vuoksi emme ole rintamavastuussa Ranskan ongelmista. Kansainvälisessä turvallisuuspoliittisessa yhteistyössä Suomella on velvollisuus katsoa ensimmäiseksi oma etunsa. Siitä minä puhun tässä Suomen kansalaisena. Yhteistyö kyllä, mutta ei osallistuminen muitten sotiin.

Tähän liittyy geopoliittisesti tärkein intressi. Tätä maata ei saa johtaa tilanteeseen, jossa Suomen kautta tai avulla uhataan suoraan tai välillisesti Venäjää siten, että Suomi uhan vuoksi joutuisi aseellisen konfliktin osapuoleksi ja kohdemaaksi.

Nämä ovat turvallisuuspoliittisia perusprinsiippejä, joita kenenkään on turha tulla ainakaan minulle mitätöimään, oli veruke mikä tahansa, oli puhujana persu tai kokkari, tai mikään punertavan vihertävän kukertava muukaan poliitikon tapainen.".

Ilmo Komulaisen FB-julkaisu: "Pariisin surulliset tapahtumat tulevat kaatamaan Shengel sopimuksen 99% varmuudella ja näin täytyykin käydäkkin, Euroopan muuttuneen turvavallisuus poliittisen kehityksen seurauksena, se mitä Euroopassa ja Suomessa tulee tapahtumaan voi vai arvailla, mutta hyvin todennäköistä on että iskut laajenevat suurella todennäköisyydellä koko Eurooppaan ja myös mahdollisesti Suomeenkin, onhan Eurooppa miehitetty ns. partalapsilla, Suomessakin on kadonneina tuhansia paperittomia maahan tulleita joista ei tiedetä mitään ja missä he oleskelevat, nyt alkaa päättäjien hurskastelu sekä selittelyt, että eihän meillä Suomessa ole mitään uhkaa ja niin edelleen, se on selvää että on tehty erittäin vakavia virheitä sisäministeriön sekä hallituksen taholta.".

Arhi Kuittisen FB-julkaisu: "Tilannekatsaus.
Kuinka luet maailmanpolitiikkaa 
eli läntistä hysterian lietsontaa dramaturgian oppien mukaan - kuten maailmanhistoria on aina kulkenu; 
Ranskan Hollande kutsuu Putinin ja Obaman keskustelemaan. 
- Miksi Venäjä on yht'äkkiä ystävä? 
Koska Venäjä hyökkäsi Ranskan ystävien eli ISIS:in kimppuun natsienkukistajan voimalla. Nyt ISIS muuttui ongelmaksi kun Assad voittamattomaksi -- joten strategia muutettiin Pariisin iskuilla.".

Arhi Kuittisen FB-julkaisu: "Nyt armeijan spesiaalijoukot menevät Ruotsiin harjoittelemaan. Jokainen vähä-älyinenkin historiaa ja sotatieteitä lukenut tietää että jatkuvat harjoituset ovat sotaliitto. Mutta suomalaiset on kasvatettu marsuiksi, syö tätä syanidia sokeripillerissa se tekee hyvää, ei kukaan ole sotaliitossa antakaa armeijan puuhata mitä sattuu eihän kukaan teille valehtelisi.".

Juha Hämis Hämäläisen FB-julkaisu: "Ranskassa on poikkeustila. Brysselissä on sotilas joka 50 metrin välein. Berliini, Köln ja monet muut kaupungit on saaneet useisiin kohteisiin kohdistuneita pommiuhkauksia. Itävallan rajalta kuuluu viimeisien tilanneraporttien kertomana, että Itävallan rajalla on konekiväärein varustautuneita poliiseja, jotka tutkivat Saksaan meneviä autoja, myös pohjat. AH, unohtui kertoa, että Saksan poliisille on jaettu rynnäkkökiväärit. Ai, niin....Meinasi unohtua tuolta Itävallasta, että poliisi on kehoittanut rajalla asuvia pysymään kotonaan, koska rajanylitystä yrittävät voivat olla agressiivisia, kun eivät pääse Saksaan. Terroristi jahti on alkanut!

EU sai rauhanobelin. Oliko jopa Obaman jälkeen (hämiö) Meille on monet kerrat selitety, että EU on rauhanunioni. Rauhasta kannattaa maksaa! On selittänyt poliittiset puhuvat päät kilpaa. Poliittisesta laidasta laitaan!

Kertokaa hyvät Suomen johtajat! Paljonko se saatana rauha maksaa ?

Hinnan voi esittää vain kärsimyksenä, haavoina tai raatoina, koska teidän roskapaperilla Eurolla voi kohta tapetoida puuceen ja kirjoittaa siihen helvetin isolla päälle, että "Ei koskaan enää!"

Lopuksi kaikille Suomen politikoille, viimeisen kahdenkymmenen vuoden ajalta, yhteensä ja erikseen: "Paskan myitte!".


LaRouche PAC >> Friday Webcast, November 20, 2015Obama Is Going DownIn the Wake of Paris: Release the 28 Pages Now!U.S. Announces More Arms Sales to the ISIS-Funding SaudisLavrov Exposes that U.S.-Led Coalition Is Deliberately Sparing ISIS in Order To Weaken the Assad RegimeJacques Cheminade: Overcoming the FearObama is Down, Time to Drive Him OutBust the Anglo-Saudi Axis of Terror — Before It Kills AgainPutin and Modi Urge, Sever ISIS' Financing SourcesAfter Paris, Obama Faces Changed Reality and Russia's Crucial Global Role ja Paris Changes Everything—NATO Must Join Russia to Crush ISIS.

Executive Intelligence Review >> In the Wake of Paris: Release the 28 Pages Now!Germany’s Role at This Decisive Point in History ja Russia Forcing de facto Coordination with U.S..

Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä >> Amerikkalaislentäjät: Obama estänyt kolme neljästä iskusta ISIS-järjestöä vastaanRanskan poikkeustila antoi hallinnolle fasistisia valtuuksia 3 kk ajaksiRanskalaispoliitikkoa odottaa ajatusrikostuomioPariisin 2015 terrori-iskujen toteutusSaammeko esitellä Isis väliasiamies John McCainPariisin ampumavälikohtauksen silminnäkijä: Hyökkääjät olivat naamioituneita valkoihoisia miehiä, jotka toimivat kuin ammattisotilaatPohjois-Pariisin piirityksessä pommeja räjäyteltiin kuin uudenvuoden aattonaEU:n komissio esittää tiukennuksia aselakeihin: Halutaan vastata terroriuhkiinBattlefield 3 pelissä tapahtuu terrori-isku Pariisissa 13. marraskuuta 2015Iltasanomat heräsiPohjois-Pariisin pidätysoperaatiossa käytetiin lukuisia räjähteitä ja tauotonta raskasta ampumistaPariisin iskuista ilmestyi editoitu videoPariisissa käynnissä psyop kiinniotto-operaatioSauli Niinistö haluaa, että Pariisin iskuista syntyy ajatus yhteisestä vihollisestaCRISIS ACTORS näyttäytyi Pariisin iskujen allaKuka on Patrick Pelloux, joka soitti radioon Pariisin iskujen alla ja paljasti käynnissä olevan terrorisminvastaisen harjoituksen?Ben Fulfordin rapotti Pariisin tapahtumistaTarkastelussa Bataclanin tapahtumatBataclan teatterin ruumiit raahattiin teatterin lattialle uudelleenRanskan iskujen poliittinen motiivi selvisi: Turvatakuilla ei Nato maat NatoonPutin löi G20 kokouksessa faktat tiskiin: Yli 40 maata rahoittaa Isis järjestöäNyt kuuluu Ranskasta kummia: Pariisin iskujen päivänä järjestettiin laaja terrorismin vastainen harjoitusLiveleakista löytyy hyvin paljastava video Bataclan teatterin tapahtumistaPariisin iskujen psyp uutisointi muistuttaa Charlie Hebdon psyop -operaatiotaIrakin sotilastiedustelu varoitti Ranskaa 2 päivää ennen Pariisin iskujaFrance 24 uutisankkuri mainitsi Pariisin iskujen olleen lavastettujaRT kanava paljasti illut suorassa lähetyksessä Pariisin iskujen allaVain tunteja ennen Pariisin iskua: Ranska ilmoitti lähettävänsä lentotukialuksen lähi-itäänBataclan teatterin juutalainen omistaja oli juuri myynyt teatteritilansa ennen iskujaEuroopan Unionin maiden kansalaisten on pidettävä kiinni itsemääräämisoikeudestaan ja Ranskan valtionterrorismin vaietut taustat.

Vastavalkea >> Pariisin iskuista ja niiden taustavoimistaPariisin pahat terroristit ja Venäjän ilmaiskut Syyriassa.

Alkon Kassalla >> Paradokseja, Vallan alkeellinen makeusKansallisen luottamuksen katoaminen ja Demokratian tekopyhä itsepuolustus.

Finnsanity >> Pariisin terrorin anomaliteetit - ReRunTerrorismi Euroopassa: Naton tuhannet iskut Baader & Aldo MoroPariisin terrori-iskut ja lännen ristiretketArhinmäki teki tehtävänsä Naton asiamiehenä ja Hallitus voitti ja oppositio kumartaa.

Eliitiin Esoteeriset Symbolit >> Vapaus, veljeys ja tasa-arvo ja Pariisin kuolemasymboliikka.

Käymälä >> PARIISIN ISKUTKirjoitus 21.11.2015, Kirjoitus 20.11.2015 ja Kirjoitus ja kuva 15.11.2015.

Sanden blogi >> OMAT KOIRAT PARIISISSA.

No comments: