Sunday, December 06, 2015

Suomen Itsenäisyyspäivä vuonna 2015 - Itsenäisyytemme tuhoutuminen länsieliitin ja maassamme rikollistavien asiamiestensä pakkomielteissä

Tämä yhteiskunnallispoliittinen koostekirjoitukseni on sellainen, jota en olisi halunnut tehdä täksi Itsenäisyyspäiväksi armottomuuden vuonna 2015 - Valitettavasti olen kuitenkin pakotettu sen tekemään, koska Suomen tila on sisällöllisesti ja periaatteellisesti niin vakavasti sairas ja turmion tiellä! 

Valveutuneiden ja huolehtivien ihmisten on siksi päädyttävä ottamaan tämä kritiikki ja pahuuden havainnollistus vakavasti osaksi maailmanparantamistaan!

Suomen tämän hetken tilaa oikeastaan kuvaavat kokonaisuutena ja kiteytettynä nämä lyhyet toteamukseni, mitkä myös Facebookissa julistin esille >>

---> Suomen maine, sisältö, tarkoitus ja valtiorakenne on tuhoutunut silmiemme edessä! - Itsenäisyyspäivä on lakannut olemasta!

---> Nyt kun Alexander Stubb pääsi kokonaan pälkähästä, niin arvaatteko mitä se tarkoittaa?....  No, se tarkoittaa tästä lähtien sitä, että kaikki on sallittua. Aivan kaikki....


Alle olen koostanut taas eri aihepiireistä juttuja, uutisia ja muiden aktivistien analyysejä ja kritiikkejä omien kommenttieni kera, mitkä selventävät tuota yllä julistettua ja antavat syventävää ymmärrystä yhä lisää myös Suomen tilasta ja tänään keskeisesti siitä, kuinka Itsenäisyyspäivämme sisältö on vakavasti liattu.

Tähän seuraavaksi ennen ko. aihepiirilistauksia laitan taustoittavaksi ja syventäväksi aineistoksi Seppo Oikkosen viimeaikaisia kirjoituksia, joissa on jälleen erittäin perehtyneesti ja viisaasti oivaltavaa analyysiä eri asioista soveltuen juuri Itsenäisyyspäivämme teemoihin.

Seppo Oikkosen "Lokatiivi"-sarjaa Alkon kassalla -blogista >>

-- Lokatiivi: pelon rooli.

-- Lokatiivi: myytit ja dogmit.

-- Lokatiivi: vapaan tahdon ongelma.

-- Lokatiivi: tapaus Galileo Galilei.

-- Lokatiivi: talousteokratia, taloususkonto.

-- Lokatiivi: patria, patriarkaatti, matriarkaatti.


Yleistä havainnollistusta Suomen tilasta ja tuhotusta itsenäisyydestä >> 

---> SANDEN BLOGI: ITSENÄISYYSJUHLA ON IRVOKAS FARSSI >> Suomen itsenäisyyttä ei voi enää juhlia! - Olenkin ottanut päivän aivan normaalina sunnuntaina.

---> Kuinka kauan Suomi voi olla Naton eteisessä? >> Sande Parkkoselta taas oleellista asiaa aiheesta >> "Hesari jatkaa epätoivoista Nato-kampanjaansa koska kansa ei haluaisi. Hesarissa tiedetään että meidät on jo rikollisten rikollisin toimin liitetty Natoon, tai oikeammin olemme jo antautuneet ehdoitta Natolle, ja nyt olisi tuskainen kiiru saada asia muodollisesti kuntoon ennen kuin homma räjähtää käsiin kun kansalaiset rupeavat ihmettelemään tilannetta. Hesarissa ei tajuta, ettemme enää elä menneissä ajoissa ja että se sopimus on luettavissa ja kaikkien ulottuvilla. Jokainen joka sen lukee, tajuaa mitä on menty tekemään. On tehty rikos, Suomi on alistettu täydellisesti Naton alaisuuteen ja se, hyvät ystävät, on maanpetos suurimmillaan. Tämä jänskättää natoilijoita ja Hesaria.".

Siksi myös arvostus tuota edesmennyttä veteraania kohtaan laski roimasti tuon jutun mukana >> Hannes Hynönen viimeisessä haastattelussa Askel-lehdessä: Suomen turva Nato ja Jumala.

---> SANDEN BLOGI: SUOMI SEURAAVAKSI >> "Näistäkin syistä Suomi on palapelin viimeinen nappula. Mutta me olemme seuraavana vuorossa. Yhdysvallat on jo päättänyt nielaista meidät ja kokoomushan on julkisesti ilmoittanut antavansa Suomen USA:lle jo vuosia sitten.

Kaikki tämä voi tuntua tyrmistyttävältä, mutta tarkastelkaa viimevuosien ja viimeaikojen tapahtumia kylmän viileästi ja miettikää ovatko ne kaikki erillisiä sattumia, vai olisiko mahdollista että ne liittyisivät toisiinsa jollakin tavalla?".

---> Mitä helvettiä on tekeillä? | Jukka Davidsson

---> Sinisilmäisyyden hintalappu >> Onpa kallista - Elämä on, eliitin neofeodalismissa.

---> Obama hehkuttaa Helsingin henkeä - nimesi viime torstain sen mukaan >> Petteri Halttusella on hyvä lukijakommentti, joka koostaa USA:n tekopyhyyden yhteen >> "Lipsuti, lipsuti... kyllä sitä nyt mielistellään. Taitaa jenkit todeta että Suomea tarvittaisiin Nato periferioiden (Baltia) puolustamiseen.

Pitäkää tunkkinne. Suomi puolustaa Suomea, eikä ole mikään reservi pahan päivän varalle.

Obama voisi myös Helsingin hengessä todeta että itse ovat olleet lähi-idän kiertueella nyt kohta 15 vuotta. Ruumiita on pelkästään Irakissa laskettu jo satojatuhansia, kaaokseen saatettuja maita edellämainitun lisäksi ainakin Libya ja Syyria.

Tuloksena loputon kasvupohja katkerille terroristeille ja loputon pakolaisvirta.

Sieltä rapakon takaa on hyvä jeesustella "Helsingin hengestä".".

---> Mielenosoitus: Ei Suomen sotilaita EU:n ja Naton sotiin.

---> Arhi Kuittinen: Kaunis on kuolla eliitin puolesta - itsenäisyyspäivä ja Suomi Naton sodassa 007 voimin.

---> Arhi Kuittinen: Anarkia nousee kansa valitsee vastustamisen keinoja eliitin diktatuurin nujertamiseksi - itsenäisyyspäivä on valhe.

---> Suomi sukeltaa yhä syvemmälle osalliseksi USA-johtoista gangsterismia | Pirkko Turpeinen-Saari.

---> Komentaja: Ilmavoimat selvittänyt mahdollisuudet osallistua Syyrian operaatioon >> Kova halu sössiä maailmansota aikaiseksi.

---> Miten tuhotaan itsenäinen valtio alle 30 vuodessa? >> Viime vuodelta Timo Isosaaren kirjoitus, mutta edelleen todella ajankohtainen!

Ja kommenttiosiostaan Timo Isosaari: "Kyvyttömän rappiohallinnon selvimpiä tunnusmerkkejä ovat valtava metelöinti ja ristiriitojen ylläpitäminen aivan pikkuasioista, kuten homojen oikeuksista, pakkoruotsista ja rasismista, jota tässä maassa ei käytännössä ole, tai ne voitaisiin ratkaista käden käänteessä.

Jos nämäkään eivät riitä, luodaan mielikuva yhteisestä vihollisesta, joka uhkaa talouttamme ja itsenäisyyttämme (jota siis ei ole). Venäjä tuskin kantaa meidän tuskamme viittaa hartioillaan kovin mielellään.

Sulkekaapa ne mölytoosat ja roskalehdet toviksi, niin alaston totuus paljastuu. Suomi on kusessa ja eduskunnassa ei ole ainuttakaan ratkaisukykyistä puoluetta. Jokainen on osansa ottanut laittomuuksien verkosta ja kymmenet tuhannet palkkiovirat ovat vaarassa.

Otetaan siis mieluummin poliiseilta, armeijalta, hoitajilta ja opettajilta. Yrittäjillä ei enää mitään ollutkaan, koska ne kupattiin jo konkurssipesään, ellei ole huolehtinut valtion suomasta mahdollisuudesta veropakolaisuuteen.".


Valtiovarainministeri Alexander Stubbin valehtelun ja epäpätevyyden paljastuminen yhä radikaalimmin rahatalouseliitin palvelussaan >> 

---> Stubb myönsi keksineensä prosenttiluvun omasta päästään >> Suomen suurta hätää ja sairasta rappioprosessia alleviivaa se, kuinka Stubb on edelleen vallassa, vaikka luottamus on jo pakkasella ja väärinkäytökset huimia! - Ilkka Kanerva poistui puikoista erittäin paljon vähemmällä.

---> Stubb on joko tyhmä tai valehtelee – kumpikaan ei käy

Nuo tulee muistaa >> "Vasemmistoliitto ja vihreät tekevät Stubbin puheisiin liittyvän välikysymyksen. Muut oppositiopuolueet SDP, RKP ja kristillisdemokraatit eivät lähde välikysymykseen mukaan." ja

"Niiden mielestä on siis ilmeisesti täysin sopivaa, että ministeri laskettelee mitä sylki suuhun tuo ja lakeja säädellään sitten sellaisten tietojen perusteella. Lopullinen vastaus tähän saadaan, kun välikysymyksen tietämiltä aikanaan äänestetään.".

---> Sipilältä täysi tuki Stubbille >> Sipilääkin on nähty jo aivan riittävästi > Pois politiikasta!

---> Finnsanity blog: Suggestioshow eduskunnassa.

---> Vasemmistoliitto ja vihreät jättävät välikysymyksen Stubbin puheista.

---> Viime hetken draama eduskunnassa: oppositio ei halunnutkaan Stubbin luottamusta äänestykseen >> Valevasemmisto perääntyi - Taas osoitus siitä, kuinka eduskuntapuolueet on kaikki kaapattu eri tavoin eliitin intressien ja transatlanttisen NWO:n haltuun.

---> Kaija Irmeli Olin-Arvola sanoi FB-julkaisussaan hyvin Stubbista: "Naurettavaa puhetta Stubbilta, joka sanoo., että hän kantaa vastuun. Ei tyhjä puhe mitään vastuunkantoa ole. Jos hän kantaisi vastuun, hän eroaisi.".

---> Stubb aikoo vaatia rangaistusta Tampereen limunheittäjälle >> Maan saa ajaa seuraamuksitta tuhoon, mutta limsasta vaatteissa on rangaistava.

---> Heitin Stubbia kolalla. Sori siitä.


AY-liikkeen alasajo-operaatio Sipilän hallituksen ja EK:n pakottamana länsieliitin taloususkonnollisten intressien mukaan >> 

---> HS: AKT väläyttää poliittisia lakkoja, jos pakkolait tulevat eduskuntaan >> AKT on ollut monilla keskustelufoorumeilla kovan parjauksen kohteena. Se kielii siitä, kuinka hyvin moni ei sittenkään vieläkään tajua, mikä on ongelmien alkusyy ja ketkä ovat sen synnyttäneet.

EK ja taustallansa vaikuttava länsieliitin taloususkonnollinen pakkomielle imperiaalisena aggressiona on alkusyy ja se on ohjannut Sipilän hallitusta myös niin, että työmarkkinoita pitäisi hajottaa neofeodalismiin; AY-sopiminen on tuhonnan kohteena ja sitä kautta työntekijätkin ovat pakotettuja alistumaan jatkossa mihin tahansa eliitin rahan- ja vallantahdon oikuissa.

Eli pohjoismaisen hyvinvointivaltioperiaatteiden peruskulmakivet ovat tuhottavina myös näin monien muiden koordinoitujen ja suunniteltujen prosessien kera, ja tässä kansa syyttää enimmäkseen aivan totaalisesti väärää puuta. Toisin sanoen on valmis ampumaan harhoissaan omaan jalkaansa ja muuallekin kehoonsa.

Eliitti jää rauhaan nauramaan ja katsoo pelinsä siirtoja turvassa....

No, osa ihmisistä on onneksi sen verran valveutuneita, että ensi vuonna lakkoja tulee olemaan enemmän kuin koskaan Suomen historiassa yhtenä vuotena!...

---> AKT vetäytyy neuvotteluista - kaatuiko yhteiskuntasopimus? >> Ja nyt siis moni ihminen syyllistää AKT:n "Suomen tuhoajana" - Se on täydellistä harhaa, koska syylliset ovat jo alunperin rahatalousparasiitti ja sen kaikki agentit ja hyysärit hyväveliverkostoineen ja plutokraattipankkiireineen kaikkineen tekemässä itse kaikkein painavinta Suomen tuhontaa neofeodalismiin länsi-imperialismin alusmaaksi.

---> Yleislakko-uhka kasvaa >> Onpas hyvä kirjoitus! - Kaikki oleelliset asiat aihepiiristään on esitetty vakaan selkeästi, joista paljastuu Sipilän "yhteiskuntasopimus" EK:n neofeodaalistavan länsieliitti-ideologian mielettömässä ja ideologiasokeassa ohjaamisessa sellaiseksi, mitä se on aina ollut > Tuhoisaa aggressiota yhteishyvää ja väestöä vastaan!

---> Sipilä yhteiskuntasopimuksen kaatumisesta: "Hallituksen toimet ainoa vaihtoehto" >> Hallituksella on mielessään vain niitä ainoita vaihtoehdottomuuksia, jotka länsieliitti on ehdollistanut toteutettavaksi taloususkonnossa ja imperialismissa.

---> Löytyy kaiken maailman insinööriä.


Maahanmuuttokriisin käyttö "hajota ja hallitse" -menetelmänä Suomen alistamiseksi länsieliitin valtakuvioihin >> 

---> Tarusta tulikin totta – IS: 100 ahdistelua, 500 rähinää kuukaudessa >> Sande Parkkonen havainnollistaa oleellisen asian >> "Niin, muistaakseni YLE teki tuossa jokin aika sitten jutun, jossa todistettiin ettei tämä ole totta. Ja nyt on sitten käynytkin ilmi, että näin onkin. Voisin kuvitella, että maahanmuuttovastaisissa riveissä on nyt hauskaa, kun maahanmuuttomyönteiset rivistöt ovatkin koko ajan olleet "virheellisen tiedon" varassa ja kiistäneet juuri tämän. Olkoon tämä taas opiksi siitä, että vaikka olisi hyvissä aikeissa liikkeellä ja mielestään oikeassa, tiedotusta ei kannata rakentaa todellisuuden vastaisen propagandan varaan. Ei millään puolella missään asiassa. Totuus kun tuppaa tulemaan kiusallisesti esiin ennemmin tai myöhemmin.".

---> SK: Isis piilottanut taistelijoita länsimaihin – pahin terroriuhka vuosikymmeneen >> Sande Parkkonen >> "Kymmeniä? Ainakin satoja. Odottelen sitä päivää kun väki alkaa kyselemään miten näiden heppujen on ollut mahdollista reissata aivan vapaasti edes takaisin Syyriasta EU:hun koko ajan, Suomessakin. Kuka on tehnyt päätöksen, että näillä hepuilla on vapaa liikkumisoikeus EU:ssa?

Kaikenlaisia terroristeja on napattu sieltä täältä vuosikymmeniä yksitellen, rikollisia napattu kantaväestöjen keskuudesta, motoristeja poimittu pinseteillä tuhansien muiden joukosta, ja nämä kaverit ovat saaneet vapaasti käydä rekrymessuilla ja messuamassa asiaansa, jopa julkisesti, vuositolkulla. Miten se on ollut mahdollista? Kuka on mahdollistanut sen?

Turha tulla sanomaan, ettei heitä ole havaittu, kyetty poimimaa tuhansien joukosta. Aina on pystytty ottamaan halutut henkilöt jonosta, aina. Näitä ei ole edes yritetty poimia talteen, päinvastoin. Meilläkin SUPO vain on todennut että siellä on nyt muutamia kymmeniä "Syyrassa taistelleita" suurkaupunkien lähiöissä.

"Syyriassa taistellut" on orwellilainen ilmaisu ISISin tai Al Nusran riveissä toimineelle henkilölle. Kuten amerikkalaiskenraalikin tunnusti Yhdysvaltain senaatin kuulustelussa, niin sanotun Vapaan Syyrian Armeijan riveissä taisteli vuonna 2014 viisi henkilöä. Kaikki muut olivat ISISin tai Al Nusran, eli Al Qaidan miehiä.".

---> Isis listasi vihollisensa – Suomi mukana uudella videolla >> Vihollisuuksia lietsotaan sosiaalisena manipulaationa.

---> 14-vuotias tyttö raiskattu Raisiossa – 19-vuotias turvapaikanhakija vangittu! epäiltynä >> Arhi Kuittinen: "Missä ovat feministit vastustamassa rasisteja? Rasistista islamilaista kulttuuria ja lestdiolaisia? Hiljaa, sillä linjaksi on valittu valehteleminen islamilaisesta naiskuvasta oikeistoeliitin päätöksellä.".

Niin se hajota ja hallitse -mekanismi toimii, kun tavoitteena on väestön alistaminen eliitin neofeodaaliseen tyranniaan. Parhaiten se käy kaikkia mahdollisia sosiaalisen manipulaation keinoja käyttäen, kuten on viimeisen 10 vuoden aikana nähty eskaloituvasti.

---> "Pöyristyttävää, käsittämätöntä, surullista" | Alkon kassalla.

---> Finnsanity blog: Väestönsiirrot Suomeen - 1930-luvun rotuopin mukaan.

---> HS: Miesjoukko piiritti Hennalassa poliisipartion, joka pelastautui käyttämällä kaasua ja patukkaa.

---> Poliisi: turvapaikanhakijoiden käytös häirinnyt Jumbossa – valvontaa lisätty vastaanottokeskusten luona.

---> IS: Yhä useampaa turvapaikanhakijaa epäillään rikoksesta >> Ahaa, nyt luku on jo sadan pinnassa, kun hieman aikaisemmin se oli "parissa kymmenessä". Onkohan tuo uusikin määrä vähäteltyä....

---> Järkyttävä tapaus Ruotsissa: Nainen joutui raiskatuksi ja pakeni – toinen mies raiskasi pian uudelleen.

---> Vakava varoitus Ruotsissa: Sukupuolijakautuma vääristymässä pakolaistulvan vuoksi - Finnleaks.

---> Maahanmuuttajat marssivat Oulussa pyytämään anteeksi Kempeleen epäillyn raiskauksen vuoksi >> Hienoa! - Myös rakentavaa asennetta tarjolla maahanmuuttokriisissä.


Informaation käyttö suggestio- ja alistamistyökaluna Suomen neofeodaalistamisprosessissa länsieliitin valtarakenteeseen >>  

---> Tutkimus: Politiikka menee yli suomalaisten hilseen >> Tällä tutkimuksella on tarkoitus korostaa sitä harhakuvaa, että poliitikot ja varsinkin valtapoliitikot olisivat muka perillä asioista, joita suomalaiset "eivät vain ymmärrä". No, osittain se valitettavasti varmaan pitää paikkansa suomalaisten ymmärtämättömyyden asteen osalta, mutta esim. jutun kuvassa olevalla SSS-porukalla politiikka on mennyt vielä enemmän yli hilseen, koska toimintaa ja ajattelua määrää heillä länsieliitin sokea ja aggressiivinen missio.

---> Luottamus Ylen uutisiin ennätyskorkealla >> Onko nyt aprillipäivä, vai mitä paskaa tämä älyttömyys on?! - Luotettavaa ylen uutisointi ei ole nähnytkään hyvin monessa asiassa, mitkä on agendallistettu länsieliitin propagandasuodattimen läpi jopa uskomattomiksi valheiksi - Jos suurin osa suomalaisista ei vieläkään näe tällaisen sumuttamisen läpi, niin ovat käsikirjoittamassa myös aivan itse omaa kohtaloaan huonommaksi ja tuhoon.

Toisaalta! ---> Melkein 90 % suomalaisista ei usko lukemiinsa uutisiin - Kyselytutkimus: Klikkijournalismi murentaa uskottavuutta >> Eli! > Miten meni noin niinkuin omasta mielestä yle, kun omakehunne haisi mädältä kananmunalta kilometrien päähän? 

Miettikää, kuinka räikeä kontrasti tähän juttuun verrattuna em. yle:n omakehu on, kun yle väittää olevansa "kaikkien aikojen luotetuin". 

Sellainen omakehu on jo kaikkien aikojen fanaattisinta narsismia ja julkisivun kiillottamisessa aurinkokuninkaan patsastelua hurjempaa! Siis oikeasti.


Suomen puolueparlamentarismin likaantuminen transatlanttisen eliitti- ja rappiohegemonian intresseissä >> 

---> SDP hengittää jo keskustan niskaan, perussuomalaisten syöksy syvenee >> Tästä näkee lähinnä vain sen, kuinka äänestäjistä suuri määrä on pettyneitä ja suuttuneita, mutta eivät osaa vaihtoehtoa etsiessään muuta kuin raahautua saman vanhan puolueparlamentarismin karsinassa yhdestä nurkasta toiseen > Eli muutosta ei tule eikä varsinkaan toivottuun suuntaan.

Ja kuten olen toitottanut, niin kaikkien eduskuntapuolueitten ohjelmissa on kullekin puolueelle ehdollistettuina nyansseina jo niin paljon transatlanttisen eliittihegemonian aiheuttamaa sakkaa ja ajatteluvirhettä sekä tietenkin suomalaiseen ajatteluun itseensä kuuluvaa dualistisiin mielipiderintamiin asettumista tyyliin "me vastaan muut", ettei puolueesta toiseen vaihtaminen tässä kuviossa enää toimi siksikään tarvittavan muutoksen luomiseksi.

Janne Nummelalla on tähän hyvä kommentti >> "Mutta ei siellä mitään ritarikunnat ylittävää vaihtoehtoa kuitenkaan ole. Kaikki pääpuolueiden vaikutusvaltaiset tyypit ovat näyttämöntakana kavereita keskenään kabineteissaan. Tavallaan pitäisi miettiä sitä, mikä olisi todellinen vastavoima tälle hierarkioita lisäävälle ja asioiden salaamisella valtaansa lisäävälle pyramidieliitille. No sehän on tietysti substanssieliitti, joka pyrkisi asioiden paljastamiseen. Vaan korruptio estää. Korruptoivalla osapuolella on liikaa rahaa kuin ISISillä konsanaan.".

Arhi Kuittinen puolestaan sanoo >> "Li Andersson kannattaa 30 miljardin euron veronkiertoa ja verohelpotuksia europeriaatteen takia, euroterroria, liittovaltiota, itsenäisyyden tuhoamista pankkiirien alttarilla sekä Suomen toimintaa Naton hyökkäyssodissa Israelin fasistisen valtion tukena. Hän on soini-luokan valehtelija ja ankeuttaja. Älkää tekopyhästi ihmetelkö missä on vasemmiston kannatus, älkää.".

Kuten olen siis sanonut ---> Jokainen puolue eduskunnassa edistää länsieliitin imperiaali-taloususkonto-plutokratiamissiota.


Rahatalousparasiitti ja taloususkonto jatkuvina pakkomielteinä neofeodaalistamiseen ja valtioiden (Suomen) itsenäisyyden tuhoamiseen >> 

---> Raha ei synny tyhjästä >> Katsos vaan, kun rahan valhe on alkanut paljastumaan eliitin kannalta katsottuna liikaa, niin tämänlaisia valehteluita yritetään laittaa julki, vaikka vaikutus on vain nolo ja häpeällinen.

Tuo "vastaisku" oli siis kohdistettu tähän ---> Velka on välttämättömyys >> Kappas, oivallista asiaa rahasta, hesarissa.

Kari Arvolalla on tähän hyvä kommentti: "Kaksi huomiota: Raha ei tule tyhjästä eikä ole pelkkää velkaa, vaikka keinottelu finanssimarkkinoilla erkaannuttaa rahan määrän yhä kauemmaksi reaalitalouden rahassa ilmaistusta arvosta. Toiseksi ei keskuspankkien rahamonopolin esteenä ole inflaatiopelko. 

Nykyisen järjestelmän romauttaminen veisi suursijoittajilta ja niiden yhteenliittymiltä vallan ja velkapapereitten yms. antaman omistusoikeuden reaalitalouden instituutioissa. Ts. miljönäärit ja heidän esikuntansa eivät luovu omistuksistaan. Tässä syy.".

---> Europarlamentti oikeuteen miljoonakulujen pimittämisestä - Mepeille kuukausittain tuhansia euroja >> Missä EU tai euro, siellä ongelma.

Jokaisen täytyy ymmärtää, että EU ja euro ovat olleet alusta saakka (eli vähintään 50-luvulta saakka sellaisenaan ja eliitin imperiaaliahneuden muodossa yleensä yli 1000 vuotta!) eliitin huijaus ja maailmanvaltapakkomielteiden kehikko.

---> Palkkamalttia vaatineen Sipilän lähimmälle avustajalle yli 10 prosentin palkankorotus – uusi palkka 7 530 e/kk.

---> ”Aivan uskomatonta kaksinaamaisuutta!” – Timo Soini aiheutti raivokkaan reaktion eduskunnassa >> Tuo kuvattu episodi alleviivaa sitä, kuinka aivan jokainen eduskunnan ja hallituksen (aivan sama kumman) "vaihtoehto" on huono, kun on kielletty havaitsemasta / ei ymmärretä sitä, kuinka pitää saattaa rahatalousparasiitti plutokraattipankkiireineen kaikkineen vastuuseen eikä repiä rahatalousparasiitin hyväksi yhä enemmän neofeodaalistavaa tyranniaa reaalitalouden ja yhteishyvän niskaan!

Kukaan eduskunnassa ei ota tätä kissaa pöydälle!

Koko tämä "säästöpakko" on siis viimeisen 8 vuoden aikana luotu kaikkien aikojen huijaus vuosien 2007-9 finanssikriisin varjolla, jossa sen kriisin aiheuttajat on päästetty kuin koirat veräjästä ja muut on pakotettu äärimoraalittomasti maksamaan ja periaatteellisesti kustantamaan ko. plutokraatti-imperialistirikollisten rahatalouspahuus!

---> Daniel J. Dorey video >> Länsimaat taloususkonnon riivaamina ja valtamedia lahkon vartiotornina.

---> Jyrki Lehtola: Mitä Finlandia-voittajatyttö taloudesta tietää?.

---> Väyrynen: Leikkauspolitiikan vaihtoehto on ero euroalueesta.

---> Tämä vielä puuttui – Islantikin pyyhälsi Suomen ohi.

---> TS: Euron arvon pelätään romahtavan - yrityksiä kehotettu vaihtamaan eurot kruunuihin.

---> Valtion velka ylittää torstaina 100 miljardin rajan - "juhlatilaisuus" Finlandia-talolla >> On se tuo rahatalousparasiitti vekkuli paholainen.

---> Juha Sipilän sanat järkyttävät – ”Yleisen vitsin kohteena” >> Lainaus: "- Pääministerin heitto saattoi olla ennalta harkitsematon, mutta kuvastaa valitettavan hyvin maan nykyisen hallituksen asennetta sivistykseen ja koulutukseen, Jalovaara kirjoittaa.".

Totta kai, koska Sipilän hallitus edeltäjiensä tapaan on myös aivopesty suorittamaan transatlanttisen eliitin taloususkonnollista ja imperiaalisen aggression missiota pääasiana.

Tilanteessa ei ole mitään epäselvää.

Yliopistoissakin on silti eliitin asiamiehiä yllättävän paljonkin varmasti, joka ei jätä epäilyistä vapaaksi sitäkään tahoa.

---> University Professor Exposes Mind Control Programs in Universities >> Oleellista asiaa koulutuksen kaappaamisesta eliitin intressien ajamiseen.

---> Video: Mielenosoitus Helsingissä, ”Tunkekaa innovaatiot per*******ne”-banderolli jälleen esillä.


Sipilän hallituksen ja valtaeliitin toimista rahatalousparasiitin intressien vankina >>

---> Asiantuntijat: Hallituksen vaivihkaa valmistelema asetus vie rahaa köyhiltä ja sairailta >> Hallitus neofeodaalistaa kaikin keinoin eliitin pakottamana > myös vaivihkaa.

---> Tragikoomista pahuutta em. verrattuna!: Stubbin ministeriö johtaa Avoin hallinto -hanketta.

---> Juha Suorannan video: Lainaus: "Siviilipukuinen poliisi poisti tämän opiskelijan turvamiehen kanssa. Lähdin heidän peräänsä juhlasalista ja pysäytin heidät. Esittelin itseni. Opiskelija sanoi, että poliisi uhkasi viedä hänet koppiin. Selitin poliisille, että yliopistolla opiskelijoilla on oikeus puhua, puuttua puheeseen, huutaa, jos tarpeen. Ja että tämä opiskelija ei lähde koppiin, vaan takaisin juhlasaliin tai minne haluaa. Poliisi ymmärsi tämän. Häpeällistä yliopistolle. Olemme kuin lampaat teuraalla.".

---> Sairaille lähes 30 prosentin korotus – ”Tämä on kohtuutonta” >> Köyhät kyykkyyn ja sairaat hautaan - Suomen tarjoama asenne eliittiin kuulumattomille.

Sekin kuuluu osana suunnitelmaan neofeodaalistaa myös Suomi länsieliitin maailmanimperiumimissiossa.

---> ”Koskaan ennen ei näin väsyneitä, surullisia, katkeria ja vihaisia ihmisiä” >> Työn käsite on radikaalisti muuttumassa länsieliitin erilaisten missioiden puristuksessa - Mielettömäksi ja neofeodaaliseksi eli sivistys, tarkoituksenmukaisuus, yhteishyvällisyys, edistys, inhimillisyys ja realismi ovat rapautumassa edelleen.

---> Suomen Luonto - Salassa muokatusta metsähallituslaista ei haluta mielipiteitä >> Salaliitot ja kulissien takaiset menetelmät ovat arkipäivää Suomessa länsieliitin ehdollistamassa taloususkontohegemoniassa.

---> Museovirasto on henkitoreissaan >> Eliitin taloususkonnollinen terrori iskee ensimmäisenä kulttuuriin!


Sipilän hallituksen vastainen kritiikki ja sen tekopyhä-harhainen vastakritiikki >> 

---> Keskustavaikuttaja: Finlandia-voittaja kuuluu poststalinistiseen kulttuurieliittiin >> Vai että "post-stalinistinen" Risto Volasen mielestä > Lainaus: "- Jaa, post-stalinistinen kulttuurieliitti luulee yhä, että Onnela toteutuu murskaamalla yritys yritykseltä Suomen kansantalous. Edessä on suuri kulttuurikamppailu sivistyksen puolesta menneen maailman kummituksia vastaan!".

Hah! Taas moiset "Volaset" paljastavat, kuinka eivät itse osaa ajatella kuin pinnallisten leimatermien kautta ja siten eivät ymmärrä itse kansantaloudesta muuta kuin sen taloususkonnollisen osan, joka on heidän mieliinsä länsieliitin hegemoniajunttauksessa ujutettu > Ja joka on meneillään oleva sivistyksen tuhoaja itse eikä se, kuka sitä kritisoi!

Siksi kaiken maailman "Volasilla" reaktiona tähän heitä kovistelevaan kritiikkiin on vain kyseessä projektiivinen oman ymmärtämättömyyden ja oman tuhoisan roolinsa siirto ulkopuolisiin syntipukkeihin ja sehän onnistuu vain normitetulla ja ismillisellä leimaamiskarikatyrisoinnilla, muka.

Ei pure meihin valveutuneisiin - Hähhähhää!

---> Finlandia-voittaja Laura Lindstedt suomii kovasanaisesti hallitusta >> Ohhoh! - Hienoa asennetta ja tietoisuutta Lauralla ja voitto meni siksikin kerrankin oikein.

---> Rikkaita tulee yhä enemmän politiikkaan – ”Pitäkää heitä silmällä” - Suomenkuvalehti.fi >> Lainaukset: "Suomalainen korruptio on verkostoitumista. Meillä on pieni maa ja aika pienet ristiriidat. Kun tunnet oikeita ihmisiä tieteessä, taiteessa tai politiikassa, pääset asemiin ja saat etuuksia sekä rahaa." ja

"Rikkaita rekrytoidaan yhä enemmän politiikkaan, koska heillä on varaa näkyvyyteen ja kalliisiin mainoskampanjoihin.".

> Eli tuossa on yhdellä tavalla kiteytettynä se vuosia aktivistien paasaama ja vastustama länsieliitin "asiamiestoiminta".


Virkavallan ja virallisen totuuden rappio >>

---> Kommentti: Mitä ihmettä Aarnio-viikolla tapahtui - Olenko tullut hulluksi? >> Suomen poliisissa taidetaan hoidella huumebisneksiä, ja vähän muitakin "bisneksiä" eli Aarnio-case on ollut iso lavastus- ja piilotusjuttu...

---> Infosodasta kirjoittanut Saara Jantunen: Aggressiivinen kritiikki yllätti - Suomenkuvalehti.fi >> Ensin ollaan aggressiivisia ja projektiivisen syyttäviä länsieliitin harhojen ja pakkomielteiden promotoinnissa, ja kun se kusee, niin ryhdytään näyttävästi uhriutumaan >> Tyypillinen psykopaatin / sosiopaatin asenne ja länsieliitin asiamiehelle / -naiselle muokattua sokeaa roolia imperiaalisessa pelissä.


Hyvää asennetta loppukevennykseksi! >> 

---> Tomi Tee Tuomaalan FB-julkaisu >> "Hyvät naiset ja herrat, on aika ottaa elämä tosissaan. En tiedä mikä teidät herättää todellisuuteen jos ei tämä teksti. Maailmassa tehdään historiaa ja sankareiden aika on nyt, täytyy valita puolensa, hyvä vai paha? Pahuus valtaa valtioiden kautta ihmiset, mielenosoitukset ei riitä. On aika muuttua, levittää rakkautta ja yhdistyä. Millainen on unelmiesi maa, mitä haluat elämältä? Kaikki tieto ja apu on saatavilla, kunhan rohkaistut ja otat yhteyttä, yksin ei tarvitse olla, olen tukena loppuun asti ja kaltaisiani on monia. Elämme lopun aikoja ja uuden alkua. Tulevaisuudessa ei ole sotia ja pahuus kitketään pois. Sinä voit auttaa ja yhdessä pystymme mihin vain. Paratiisi on tavoite, rauha ja rakkaus päämäärä, sen jälkeen paluuta entiseen ei ole. Kuvittele kaikki ihmiset rakkaudessa, kehittyvä teknologia apuna ilman sotia = taivasten valtakunta.".

<< Hyvin sanottu elämästä juuri tässä historiaa tekevässä vaiheessa!

Loppuhuipennukseksi - Revolution!! - >> Jallu Mäkelän video!

No comments: