Monday, October 17, 2016

USA:n presidentinvaalit 2016 - Donald Trump globalisaatiota / NWO-missiota vastaan ja Hillary Clinton valevasemmistolaisena NWO:n edistäjänä

Donald Trump vs. Hillary Clinton -asetelma Yhdysvaltain ensi kuun presidentinvaaleissa on ennen näkemätön monessakin mielessä, ja erityisen tärkeä mm. maailman tulevan geopolitiikan ja transatlanttisen piirin kulttuurirappion etenemisen / pysäyttämisen suhteen! - Siksi edellisen samaa aihetta käsitelleen kirjoitukseni jälkeen päätinkin käyttää ilmoitettua paljon pidempään tutkimis- ja pohtimisaikaa tämän aiheen jatkokirjoituksen tekemiseksi tänne blogiin.

Seuraavassa pohdinnassani on siis mm. jo toisenkin Trump vs. Hillary -vaaliväittelyn puitteissa ilmenneitä asioita sekä muitakin parin - kolmen viime viikon aikana ilmenneitä seikkoja. 

>> Alustavana kommenttina voin heti näin alkuun sanoa, että tämän vaalitaistelun asetelma on oikeastaan oleellisin tämän hetken yksittäinen yhteiskunnallinen ilmiö ja prosessi, jonka vaikutusta kaikki odottavat jo todella jännittyneenä.

>> Ja voin myös heti alkuun todeta tutkimukseni tähän astisen tuloksen: Donald Trump on oikeastaan ainoa mahdollinen valinta presidentiksi, mikäli maailma kokee pelastaa itsensä mm. yhä pahenevalta vastakkainasettelulta länsieliitin ja Venäjän suhteen, voimistuvalta väestön neofeodaalistamiselta lännessä ja länsieliitin eskaloimalta globalisaation diktatuurilta.

Monet ovat joka tapauksessa sitä mieltä, että Donald Trumpin valinta presidentiksi ainakin jarruttaisi noita prosesseja; eli se on vähintään oleellista ajan ostamista taistelussa NWO-pahuutta vastaan, kun Hillaryn valinta on sen sijaan jopa NWO:n kauheaa kiihdyttämistä....

Trump vs. Hillary ja länsieliitti -vastakkainasettelussa yksi eniten paljastavista seikoista heti alkuun on se, kuinka Hillary ja edustamansa globalisti- / NWO-isännät takanaan haukkuvat ja nauravat jopa ihan suoraan valtamediansa kautta tavallisille amerikkalaisille ihmisille; jopa ihan oman vaalikampanjansa ihmisille siinä, kun kulissien takaa WikiLeaksin paljastamana on aivan äskettäin tullut esille heidän mielihalunsa "pitää väestö valveutumattomana ja tottelevaisena".

Trumpin kampanja sen sijaan on täysin päin vastainen siinä(kin) katsannossa, koska se suhtautuu kunnioittavasti ja kannustavasti koko väestöön, tosin juuri lukuun ottamatta Hillaryä ja globalistiporukkaansa.

Niinpä nyt joudutaan toivomaan Hillary Clintonin häviämistä enemmän kuin mitään muuta ja vain hyväksymään Donald Trump epätäydellisenäkin voittajaksi! Lisäksi joudutaan kerrankin ottamaan USA:n presidentinvaalit juuri siksi oikeasti erittäin vakavasti maailman laajuisesti; vakavammin kuin kenties koskaan aikaisemmin! > katsotaanpa alla tarkemmin, miksi sanon näin ja mitä perustelevia syitä näille väitteille löytyy:

Tajusin nimittäin edellisen blogikirjoitukseni jälkeen paljon lisää Trumpin vaalikampanjasta, kuten tämän > Näen nyt siinä mm. selvää suunnitelmallista strategiaa aina viime vuodesta saakka, jossa on selvää draamallista kaarta ja intensiteetin nostoa; aluksi Trump on halunnut olla osittain ns. puolivillainen sisällössään ja ulosannissaan, jottei ole paljastanut ns. kaikkia kortteja kerralla.

Kuitenkin katselin hänen muutamaa viimeisintä kampanjatilaisuutta viime viikolla, ja niissä on tullut tosiaan toisen Trump vs. Hillary -vaaliväittelyn jälkeen selvästi kiinteämpää ja asiapitoisempaa analyysiä ja viestintää. Ja mikä tärkeintä ja tarpeellisinta! > Se on ollut yllättävänkin vahvasti nimen omaan NWO:n / globalistien vastaista sisältöä!

Tähän intensiteetin nostoon liittyy myös se, että Trump on selvästi tihentänyt kampanjatapahtumiensa määrää ajallisesti; aikaisemmin niitä oli joka toinen päivä tai päivittäin, mutta jotenkin hän on tuon toisen vaaliväittelyn jälkeen onnistunut tekemään kampanjatilaisuuksia jopa kolmekin kertaa päivässä ympäri Yhdysvaltoja > Uskomatonta!

Eikä tässä vielä kaikki! > Vaikuttaa varsin selvästi siltä, että sisällöllisesti Trumpin kampanja on ollut ja on nyt selvemmin ja edelleen suunnitelmallisesti koordinoitu tiettyjen NWO:n vastaisten vaihtoehtomedioiden (Kuten juuri Infowars yms.) kanssa ja mukana koordinoidussa kampanjassa on selvästi myös WikiLeaks.

Hassua tilanteessa on se, että WikiLeaks vaikutti aluksi jopa pettäneen, kun se strategisesti teeskenteli olevansa julkaisematta Hillaryyn liittyvää materiaalia luvattuun nähden, mutta on nyt tuon toisen vaaliväittelyn jälkeen juuri askelkuvioittain alkanut lataamaan materiaalia tosiaan aivan kuin tarkasti sysättynä Trumpin vaalikampanjan käyttöön.

Ja lopulta siis vaikuttaa aivan siltä, kuin Republikaanipuolue olisi Trumpin avulla saatu kuin saatukin kaapattua NWO:n vastaiseksi alustaksi, ja sitä vastustavat republikaanit ovatkin ihan julkisesti irtisanoutuneet Trumpin kampanjasta viime aikoinakin.


Ja mitä ilmeisimmin Trumpin tämä koordinoitu kokonaisuus tietää, että vastustaja on pahuudessa ylittämätön, joten strateginen juoni ko. tavalla ja nyt intensiteetin huikea nostaminen kuuluu asiaan.


Vastustaja tulee nimittäin käyttämään kaikki mahdolliset mustamaalaamisen ja tuhoamisen keinot marraskuuhun mennessä, ja on jo taas paljastanut sillä tavalla itsensä!


>> Tässä on muutama viimeisin Trumpin vaalikampanjatilaisuusA B C D E F G H.

>> Tässä on Trumpin kampanjan mustamaalaamiseen ja tuhoamiseen liittyvää uutisointia / aineistoa:

HYPOCRITE OBAMA DRAGS TRUMP THROUGH THE MUD

THE CLINTON MEDIA RAPES AMERICA

FORMER MISS TEEN SLAMS MEDIA WITCH HUNT AGAINST TRUMP: HE WAS “AN ABSOLUTE GENTLEMAN”

GOOGLE TRENDS SHOWS INTERNET USERS FAR MORE INTERESTED IN WIKILEAKS THAN TRUMP ALLEGATIONS

WHAT THEY’RE NOT TELLING YOU ABOUT THE TRUMP “SCANDAL”

ANOTHER FORMER MISS TEEN USA DEFENDS TRUMP ON DRESSING ROOM ALLEGATIONS

DESPERATE HILLARY LAUNCHES ANTI-SEMITISM HOAX AGAINST TRUMP

HILLARY’S FALSE FLAG UNCOVERED, US ELECTIONS IN PERIL!

TRUMP: ELECTION IS BEING “RIGGED” BY MEDIA AND AT POLLING STATIONS

Leaked emails exposes stunning Clinton campaign conspiracy to maintain 'unaware and compliant citizenry'.


Olenkin myös tajunnut, kuinka tämä USA:n vaalitilanne on peräti ihmiskunnan koko historian kaikkein merkittävimpiä vedenjakajia tähän mennessä! >> Kyse ei ole vain kahden henkilön showsta, vaan länsimaisen sivilisaation säilyttämisestä tuleville sukupolville!

Mahdollisuus säilyttää länsimainen sivilisaatio kiteytyy tarkasti ko. vaaleihin!

Edellä mainittuun huomauttaen voidaan siis sanoa, ettei kyse ole vain ajan ostamisesta taistelussa NWO-pahuutta vastaan, vaan paljon tärkeämmästäkin!

Vaihtoehtoja on oikeastaan vain tasan kaksi >> Toinen johtaa vuorenvarmasti länsimaisen sivilisaation tuhoon, mutta toinen on ottanut sen säilyttämisen vaaliohjelmaansa!

Vain Hillary Clinton on se, joka on se vuorenvarman sivilisaatiotuhon tie!

Havainnollistan tätä äärimmäisen kohtalokasta vedenjakajakohtaa seuraavaksi kuudella youtube-videolla, joissa selvästi ilmenee esilletuomani. On syytä teidän jokaisen katsoa ne videot hyvin hyvin tarkkaan kokonaan läpi, jotta valkenee, mikä etenkin juuri Hillary Clinton on naisiaan ja mitä hänen kannattajansa ovat.

Alustan / esittelen tässä myös itse kunkin videon sisältöä >>

1. (Stefan Molyneux The Speech Of My Life MUST WATCH!!!!) Jo vuosikausia yhteiskunnallispoliittista analyysiä tehnyt filosofi Stefan Molyneux kertoo videolla, kuinka Hillary Clintonin valinta aiheuttaa mm. länsimaisen sivistyksen tuhoutumisen kolmannen maailman "banaanivaltiotilaan". Stefan tähdentää hyvin tunteellisesti, mutta analyyttisen tiukasti ja tarkasti, kuinka vastuu Hillaryn valitsematta jättämisellä on äänestäjällä ja älyllisesti aktivoituvalla kansalaisella. Vastuu on Stefanin mukaan suurin mahdollinen > Sivilisaation pelastaminen! - Olen samaa mieltä!

2. (Hillary Must Lose) Sarkon of Akkad -nimimerkkiä käyttävä yhteiskunnallispoliittinen analyytikko havainnollistaa viidellä eri teemakohdalla, kuinka Hillary Clinton on pahin mahdollinen valinta USA:n presidentiksi ja taatusti huonompi kuin Trump > Hillaryn vikoja ovat: demokraattipuolueen kulissien takaiset rikolliset masinoinnit Hillaryn ja edustamansa eliitin hyväksi, media on totaalisen elimellisesti ainoastaan Hillaryn ja edustamansa eliitin puolella, Hillaryn käytös on ollut vuosien saatossa epäeettistä hyvin monella ja rikollisella tavalla, Hillaryn rahallinen tuki on elimellisesti ja kattavasti kytketty länsieliitin intresseihin, Hillaryn ja Bill Clintonin säätiö toimii näennäishyväntekeväisyytensä taustalla rikollisesti ja länsieliitin intresseihin elimellisesti kytkettynä rikkoen jopa USA:n perustuslakia.

Noita ongelmia ei Trumpilla ole!

Tämä Sarkon of Akkadin video on hyvin havainnollinen myös siksi, koska se poimii osuvia kohtia mm. juuri Trumpin ja Hillaryn toisesta vaaliväittelystä sekä varapresidenttiehdokkaiden hiljattaisesta vaaliväittelystä > erityisen herkullisesti ja oleellisesti paljastava on se kohta, jossa näemme Clintonin varapresidenttiehdokkaan Tim Kainen reaktiot ja yhteistoimintansa valtamedian kanssa videoon tekstillä auki selitettynä; reaktionsa tulivat Trumpin varapresidenttiehdokkaan Mike Pencen Clintonin säätiön rikollisesta toiminnasta selittämisestä ko. väittelyssä.

3. (Reporter Triggers BETA-MALE SJWs For Hillary At Second Presidential Debate) Videolla Infowars-toimittaja Owen Shroyer tenttaa Hillary Clintonin kannattajia yliopistokampuksella, jossa pidettiin tuo toinen presidenttiehdokkaiden vaaliväittely - Clintonin kannattajien maailmankuva on juuri niin kauhistuttavasti aivopesty ja harhainen kuin videolla paljastuu Owenin tenttaamisen kautta; heidän kognitiivinen dissonanssinsa on suorastaan tragikoomista katsottavaa >> yliopiston väärennetyn koulutuksen, valtamedian pakottamien illuusioiden ja "social justice" -liikkeen harhaisen ismivaikutuksen kautta heille on syntynyt sellainen valehumanistinen käsitys, joka on pinnalta eksoteerisena teatterina ulkokultaista hyvyyttä, mutta sen mekanismi toimii pinnan alla esoteerisena prosessina Clintonin edustaman eliitin maailmanhallintakulttia ja taloususkontoa varten > Kyse on siis ns. valevasemmistosta, joka toimii myös Suomessa. Tarjoamallani 6. videolla alempana tämä selittyy lisää auki >>

4. (Stupid Hipster Hillary Millennials) Tuon edellisen videon kaltaisessa hengessä Paul Joseph Watson lyttää youtubettaja Casey Neistatin maanrakoon - Ko. tyyppi on siis myös olevinaan Clintonin kannattaja ja meuhkaa muitakin äänestämään Clintonia ja olemaan Trumpia vastaan. Paul Joseph Watson kuitenkin osoittaa tilanteen olevan juuri päin vastoin hyvin havainnollisesti, eli Casey on todella tekopyhä ja harhainen Clinton-fiiliydessään ja Trump-fobiassaan. Lisäksi paljastuu, kuinka Caseyllä on oma lehmä ojassa bisneksineen Clintonin kanssa, joten sekin on jo yksinään raskauttava seikka todella huonoon suuntaan > Casey Neistat on pahasti aivopesty agentti Clintonin sivilisaatiota tuhoavalle maailmankuvalle.

5. (The Wikileaks Bombshell You Never Heard About) Paul Joseph Watson paljastaa videolla WikiLeaksin esille tuoman materiaalin, jossa Clintonin vaalikampanja on kulissien takana suunnitellut täysin röyhkeästi väestöjen pitämistä valistumattomana ja tottelevaisena > Eli siis aivopestynä yhä pahemmin. Clintonin kampanja ja nimenomaan ko. valevasemmisto paljastuu siis aivan suunnitelmalliseksi diktatuurin pystyttämiseksi! - Mitään tällaista ei Trumpin suunnalta ole olemassa!

6. (She's Not With You) Lopuksi Infowarsin toimittaja David Knight selostaa Hillary Clintonin vaalikampanjassa olevat keskeiset teemat läpi, missä paljastuu em. eksoteerisen ulkokultaisuuden mukainen näennäishumanismi, mutta pinnan alla esoteerinen prosessi länsieliitin maailmanhallintakultin edelleen vahvistamiseksi!

Keskeiset teemat siinä siis ovat: rajojen avaaminen tai avattuna pitäminen massamaahanmuutolle (valtioiden tuhoaminen väestön sekoittamisen ja globaalin yhtenäistämisen kautta kolmannen maailman tilaan), 

"vapaa" talous (taloususkonnon ja imperialismin vahvistaminen yhtenäisenä prosessina eli fasismin institutionalisoiminen) ja 

ilmastonmuutoksella ja liikakansoituksella perusteltavat globaalit toimet (ns. vihreän energian promotoimisella yms. teollisen hyvinvoinnin alasajaminen tukemaan kahta em. prosessiosaa).

>> Kaikki nämä teemat on aivopesty mm. yliopistokoulutuksessa ja valtamedian illuusiokerronnassa väestöille vuosien mittaan niin, että ne kuvitellaan "hyvänä globalisaationa" ja etenkin nyt juuri Clintonin kampanjaan liittyvinä; eli niiden mukaan toimiminen olisi muka mm. edistyksellistä ja kivaa kansainvälisyyttä, jolloin Hillary Clinton näyttäytyy ko. aivopesussa muka edistyksellisenä ja tärkeänä valintana presidentiksi. 

Kyse on ollut kuitenkin erittäin haitallisesta harhaanjohtamisesta sekä toimintajaosta niin, että perinteinen oikeisto on toimimassa ko. "vapaan kaupan" agenttina, ja valevasemmisto ko. "rajojen avaamisen" ja "viherfasismin" mukaan. 

Trumpin vaalikampanja on pyrkinyt kyseenalaistamaan tämän kokonaisuuden jopa aivan täysin, ja on siksikin Clintonin vaalikampanjan jopa totaalinen vastakohta.

Siksi näille aivopestyille Clintonin kannattajille ja yleensä tuolle ns. valevasemmistolle tällaisesta selittäminen, Hillaryn kampanjaa kyseenalaistavan sisällön havainnollistaminen ja Trumpin kampanjan tarjoaminen parempana vaihtoehtona on yhtä kaikki vain ja ainoastaan punainen vaate, koska heidän äärimmilleen eskaloituva kognitiivinen dissonanssi estää tietoisuuden avautumisen vakavasti tajuamaan maailmantilanteen tämän kohtalokkaan vedenjakajatilanteen!...

Vai onko mielestänne parannusta odotettavissa sillä suunnalla ymmärryksessä?...

--- Johtopäätöksenä siis on se, kuinka koko Hillaryn kampanja kannattajineen kaikkineen on hyvin vaarallinen länsimaiselle sivilisaatiolle!

Suomeen tämä liittyy juuri siten, että kaikki nämä samat asiat ja teemat ilmenevät täälläkin oman valevasemmistomme ja perinteisen oikeiston kautta, ja sen vastaisena taisteluna kansallisvaltioperiaatteiden turvaamiseksi, teollisen hyvinvoinnin parantamiseksi ja sivilisaation jatkumiseksi!

Länsieliitti on todella yrittämässä nyt maailmanhallintapakkomielteensä täydellistämistä nimen omaan kaapatun vasemmiston avulla, jota tukee jo vahvasti täydellistetty oikeistolainen taloususkonto eli fasismi (rahatalouden ja valtiovallan imperialistinen yhteenliittymä).

>> Valevasemmiston taustoista tässä on oivallista analyysiä >> Yuri Bezmenov: Psychological Warfare Subversion & Control of Western Society (Complete).

Ko. valevasemmiston (Clintonin) avulla länsieliitti pyrkii nyt viimeiseen vaiheeseen maailmanhallintakultissaan! >> fasismin muuttamiseen kollektivistiseksi diktatuuriksi, jossa tuo fasismin toinen osapuoli eli valtiot sulatetaan kokonaan pois "globalisaation" viimeiseksi lopputulemaksi, ja jäljelle jää vain globaali ja keskitetty maailmanhallinto vailla paikallista, kulttuurillista, humaania ja demokraattista toimintamahdollisuutta! > Tämä on sivilisaation tuho!

Mutta kuten tiedämme, niin ainakin noin puolet maailmasta vastustaa tätä kuoleman ja tuhon prosessia, eli käytännössä Venäjän ja Kiinan johtama BRICS-missio, mutta toki lännessäkin jo noussut kansanliike johtohahmoinaan mm. Nigel Farage, Donald Trump yms. sekä ilmiönä mm. Brexit.

Juuri siksi on myös olemassa Kolmannen maailmansodan parhaillaan eskaloituva uhka, koska länsieliitin ko. intressit kokevat em. vastustajat oleelliseksi uhkaksi, ja siksi meille länsimaissa syötetään jatkuvasti valtamediassa ja valtapoliitikkojen suusta absurdia russofobiaa ulkoisen viholliskuvan lietsomisena, joka toimisi muka oikeutuksena jopa sodalle Venäjää vastaan!

Hillary Clintonin juuri sellaiseen tarkoitetut russofobiset vaaliteematkin paljastavat myös sen, että aivan vuorenvarmasti Clintonin valinta tarkoittaisi myös tämän militaristisen osan voimistamista länsieliitin maailmanhallintakultissaan.

Trump on koko vaalikampanjansa ajan ollut paljon liennyttävämpi Venäjää kohtaan, vaikkei Venäjästä täysin pidäkään!


Sitten pohdintaa myös siitä toisesta Trumpin ja Hillaryn välisestä vaaliväittelystä >>

Täytyy siis sanoa, että käsitykseni Trumpista on edelleen vahvistunut positiiviseen suuntaan, vaikka juuri ennen väittelyä hänen tökerö suhtautuminen naisia kohtaan (Trump defends crude language from 2005 as "locker room" talk) tuotiin ilmi; kuitenkin jo useiden vuosien takaa, joka alleviivaa sen epärelevanttisuutta meneillään olevaan maailmantilanteeseen nähden.

Mutta Trump sentään pyysi julkisesti anteeksi niitä puheitaan hetimiten, ja vastaavasti voidaan havaita, ettei Hillary Clinton ole koskaan pyydellyt mitään anteeksi koko urallaan, ja jos on ollut pahoillaan, niin varsinkaan ei ole ollut uskottavasti / aidosti.

Nimittäin hänellä se vasta onkin arsenaali paljon suurempaa likaa ja radikaalimpaa pahuutta kontollaan kuin Trumpilla koskaan on ollut, kuten jo edellä toin ilmi! - Trumpin ja Hillaryn vajavaisuuksia ei siksi edes voida käsitellä samoissa kategorioissa keskenään tässä tilanteessa.

Tämä on ko. kaksikon suhteen hyvin paljastavaa!

Hillaryn retoriikka oli väittelyssä taas yhtäältä sitä idioottimaisen projisoivaa viholliskuvan luomista (mm. Venäjä ja tietenkin itse Trump), ja samaan hengenvetoon toisaalta pintakultaista esiintymistä "oikeudenmukaisuuden, ihmisoikeuksien ja sivistyksen perikuvana", eli siis valevasemmistona > Tämä ristiriita paljastaa Clintonin piilotetun todellisen luonteen, koska tuon pintakultaisuuden mukana kulkeva voimakkaan karikatyyrinen viholliskuvaprojisointi juuri oman piirinsä intressien turvaamiseksi kertoo ja havainnollistaa totuuden Hillaryn petollisuudesta.

Ihmisten on nyt oleellisesti tajuttava se, kuinka äärimmäisen narsistiseksi, ahneeksi ja totaaliseksi hybrikseksi noussut Clintonin edustama hegemoniatavoittelu länsieliitin maailmanhallintakulttina esiintyy julkisivulla monina erilaisina hyväntahdon ja sivistyksen hahmoina ja tavoitteina, mutta on sisältä päin jopa täysin käänteistäkin sivilisaation vaaraksi. 

>> Imperialistinen pahuus ei ole nykyään itsestään selvää ja osoittelevasti ilmiasuista samaan tapaan kuin Napoleonin ja Hitlerin aikoina oli, vaan nyt se pukeutuu harhaanjohtotarkoituksessa em. tavalla hyvyyden ja edistyksellisyyden valekaapuun, ja tekee sen hyvin esteettisen säntillisesti ennen näkemättömänä suunnitelmallisuutena - Obaman valtakausi on ollut sen täydellistämistä ja Hillaryn avulla yritetään jatkaa samaa huijausta hieman eri nyanssein.

Onkin oleellista nähdä, kuinka isosti, syvästi ja moninaisesti pitää tunnistaa länsimaisen elämäntavan ja sivilisaation suurin uhka > Se ei todellakaan ole Trumpin henkilökohtaiset vajavaisuudet, Venäjä, maahanmuuttokriitikot tai muukaan projektiivisesti syntipukkeistettava tai karikatyrisoitava viholliskuva, vaan meidän länsimaiden eliitti ajatusvirheineen ja psykopaattisine-sosiopaattisine rooleineen, eli hegemonia / NWO, jota he ajavat ainoana ja pakkomielteisenä vaihtoehtona sisältäen projektinsa turvaamiseksi äärimmäistä projisoivaa viholliskuvaa monissa leimaavissa muodoissaan (rasismin pelko, russofobia jne.) sekä asiat ylösalaisin kääntävää propagandaa meille länsimaisille väestöille, joilla oikeutetaan mm. suursodanlietsontaa ja muita imperialistisia tavoitteita.

Valtamedian ja valtapoliitikkojen jo paljon laskenut suosio, lisääntynyt kritiikki niitä kohtaan sekä Trumpin ja Nigel Faragen kaltaisten pelinravistajien ja globalisaatio- / NWO-kriitikkojen noussut suosio osoittaa, että väestöjen piirissä on alkanut lisääntymään tämän asian ymmärtäminen.... Mutta onko tarpeeksi vieläkään?!...

Trumpin retoriikka ko. väittelyssä olikin Hillaryyn verrattuna paljon rehellisempää, ongelmien oikeita syitä käsittelevämpää ja siten siis jopa oikeasti sivistyneempää kuin näennäissivistyneen Hillaryn jopa suoranainen emävalehtelu, vaikka valtamedia on yrittänyt koko tämän vuoden kiivaasti leimata Trumpista sivistymätöntä moukkaa ja pitää viime kuukausina ainoastaan Hillaryn puolta kaikin mahdollisin keinoin.

Tämäkin on erittäin paljastavaa!

Niinpä valtamedian reagointi ja käsittely tämän väittelyn "analyyseissään" on ollut tragikoomista seurattavaa, kun se on nytkin yhtäältä edelleen yrittänyt pitää Trumpia sivistymättömänä ja vaarallisena moukkana ja toisaalta pitäytynyt ääri-itsepäisesti edelleen vain Hillaryn puoltajana, vaikka mikä olisi.

Valtamedian kognitiivinen dissonanssi on tässä sotkussaan ennen näkemättömän absurdia ja typerää, jonka tämä viimeisin vaaliväittely on voimistanut huippuunsa, koska Hillaryn sosiopaattinen ja rikollinen tausta-luonne on jo niin ilmiselvää valistuneille ja toisaalta Trumpin selvästi liennyttävämpi ja hyväntahtoisempi asenne väestöjen ja maailman hyväksi on niin paljon totuudellisempaa ja oikeampaa verrattuna Clintonin globalisaatio- / NWO-sidonnaiseen missioon.

Oikeastaan ihan naurattaa, kuinka Trump vs. Hillary -asetelmassa valtamedia venkoilee jo tosi hämillään ja maailman todellisista prosesseista pihalla olevana mulkoilijana tunnistamatta ja tunnustamatta länsieliitin intressejä ja NWO-hegemoniaa / globalisaatiota puoltavaa valehumanistin ja vale-edistyksellisyyden rooliaan.

Aivan kuin valtamedian ja valtapoliitikkojen roolien kyseenalaistumisessa katsoisi jonkun äärimielisen uskonlahkon maailmankuvan romahdusta edeltävää sosiologista ja psykologista hajoamisprosessia reaktioineen kaikkineen aitiopaikalta - Ja niinhän se todella onkin!

Se on toki maailmalle vaarallista, koska se mikä on hajoamassa, on pohjimmiltaan äärimmäisen narsistinen, ahne ja psykopaattinen maailmankuva! Sen vaalijat saattavat viedä maailman mukanaan, kun eivät saakaan tahtoaan läpi!....


Lopuksi laitan materiaalia havainnollistamaan maailman geopoliittista tilaa taustana tälle vaalille >>

---> LaRouche-liikkeen analyysejäThe Key to Victory Is Overcoming Your FearsZepp-LaRouche: A New Financial Architecture & Classical-Cultural Renaissance Are Urgently NeededObama the Queen's FoolWho's using chemical weapons in Syria? ja 'No-fly Zone' Over Syria Means War.

---> Arhi Kuittisen FB-postauksia lainauksineen:

A "YK ei käynyt pelastamassa siviilejä mutta juoksee juuri nyt Aleppoon pelastamaan saudi-israel-turkkilaisia sotaislamisteja.

Ettekö te kirkon ja europuolueiden huijaamat vieläkään käsitä.", 

B "Edes yksi julkisuudessa tunnettu demari vastustaa ev-lut kirkon toimintaa terroristien hyväksi.

Kirkko innostui itkemään kun terroristit ovat häviämässä mutta eivät kerro teille kirkkoveron maksajille että natomaiden, israelin&saudien tukemat palkkasotilaat eivät päästä siviilejä Syyrian rauhoittamille alueille. Kirkko innostui soittamaan terroristien tueksi kelloja kun Aleppon siviilit panttivangeiksi ottaneet terroristit halutaan nato-maiden mediakampanjassa pelastaa. Eivät piispat ja inkvisitio-kirkkohallitus halua soittaa silloin kelloja kun terroristit valtaavat jonkun kaupungin tai teurastavat kristityn kylän mutta kun natomaiden aseistamat ja saudien uskontoristiretkeä tunnustavat terroristit täytyy pelastaa. Syyria on YK:n tunnustama valtio ja natomaat tukevat laitonta hyökkäyssotaa.

-- Mikko Elo -- "Kellot soittavat Amerikalle kyseenalaista kunniaa. USAn ulkoministerion suhtautuminen Syyriaan. "Tuemme Syyrian kansan toivetta demokraattisesta, kattavasta ja yhtenäisestä Syyriasta antaen suoraa ei-tappavaa tukea maltilliselle oppositiolle. USA on syvästi huolestunut humanitaarisesta kriisistä ja antaa apua maan sisäisille ja ulkoisille pakolaisille." Niin kuin olemme nähneet, niin USAn apu pakolaisille oli määrätä Eurooppa ottamaan vastaan kaikki halukkaat kaikkialta. Demokratia ja uusliberalismi on jo viety Irakiin ja Libyaan. Nyt me haluamme ne tännekin.

USAn käytänto: Lokakuun 2001 päätoksestä lähtien on ollut tavoitteena Assadin korvaaminen USAn hyväksymällä johtajalla. Vuodesta 2004 lähtien USA on kayttänyt sanktioita Syyriaa vastaan. Jo Bushin aikana USA rahoitti opposition Assadin vastaista TV-asemaa.Ei mikään ihme, että USAn 10 vuotta kestänyt julkinen vihamielisyys propaganda Assadia vastaan kulminoitui opposition mielenosoituksiin, joihin Assad ei nähnyt muuta keinoa kuin lujaotteinen taltuttaminen.

USA puolestaan ei halunnut hyväksyä minkäänlaista vastustusta inhoamaltaan päällikoltä ja alkoi kutsua jihadisteja eri puolilta maailmaa sotaan Assadia vastaan. USA organisoi Jordaniassa koulutusleirejä kaikille Assadia vastustaville ja aseisti. Libyan tuhon jälkeen sieltä virtasi sunsaasti aseita myoskin Syyrian kapinallisille. Heitä koulutettiin myoskin kaasujen käyttoon. Tarkoituksen ollessa synnyttää USAn hyokkäys Syyriaan syyttäen Assadia taistelukaasujen käytostä. Kuten tunnettua Venäjä sai tämän USAn hyokkäyksen torjutuksi.

USA ei halua rauhaa Syyriaan. He haluavat Assadin pois. USA sabotoi jo Venäjän kanssa neuvotellun aselevon hyokkäämällä sopimansa aselevon aikana Syyrian joukkojen kimppuun, yli 60 kuoli ja 100 haavoittui osoittaen, ettei Syyria voi luottaa USAhan millään tavalla.

USA sanoo taistelleensa ISIStä vastaa Syyriassa jo pari vuotta. Tuloksia ei ole. Aleppossa on näitä niin sanottuja maltillisia, joille USA kertoi etukäteen tulevasta ilmaiskusta, ja jotka eivät suostu poistumaan alueelta. On tunnettua, että Syyriassa valmistetaan runsaasti huumeita, joita käytettyään taistelijat eivät tunne kipija ja eivät pelkää kuolemaa. Sota on USAn pitkäaikaisen toiminnan tulos ja näitä huumehorhojä ai saa millään neuvotteluilla pois maasta, varsinkaan kun USAon heidän suojelijansa.

Lieneeko Suomen politiikka suosia huumehorhojen käymää sotaa, koska heti, kun USA ärähti, ettei meidän hallitsemiamme kapinallisia vastaan saa sotia millään tavalla, Suomi ryhtyi innokkaasti syyttämään Venäjää. Ja kirkko heti perässä piittaamatta mistään syyllisyydestä tuomitsee Venäjän. USAn synnyttämät 300000 kuollutta eivät soitattaneet mitään kelloja, mutta kun Venäjä maan hallituksen pyynnostä yrittää rajoittaa USAn sotatoimia, niin sitä Suomikin innostuu heti haukkumaan vieläpä kirkonkellojen vahvistamana." ", 

C "-- Helsingin Sanomat on ottanut aivopesussaan uuden lisätehosteen - taiteen. Heikki Aittokoski käytti Picassoa ja natsien suorittamia Guernican pommituksia rinnastuksena Aleppon tapahtumiin. Hän ei kertonut, että Suomi oli samojen natsien liittolainen ja henkisesti natsien rinnalla, kun taas Neuovostoliitto/Venäjä taisteli natseja vastaan ja oli liitossa Guernican puolustajien kanssa. Aleppossa Guernica vertaus ontuu täysin. Itä-Aleppo on jihadistien vallassa, jota natseja ja jihadisteja vastustava Venäjä yrittää häätää kiduttamasta siviilejä. Tänään vuorostaan Reetta Meriläinen väärinkäyttää Eeva-Liisa Mannerin runoutta propagandassaan kääntääkseen tosiasiat päälaelleen. Goebbels olisi kateellinen! Lukija jää miettimään ovatko juuri nämä toimittajat päässeet osallisisksi veltioneuvoston mahdollistamasta propagandakoulutuksesta Yhdysvalloissa. Women's International League for Peace and Freedom rauhanjärjestön kokouksessa runsas vuosi sitten saksalainen tutkija kertoi kuinka suunnitelmallista Yhdysvaltojen Venäjä-vastainen propaganda on. Hill&Knowlton markkinointitoimisto on palkattu kattavaan presidentti Putinin demonisointiin. Suomen valtioneuvosto lähettäessään suomalaisia propagandaoppiin on tässä täysillä mukana. - Pirkko Marjatta Turpeinen-Saari".

---> Finnsanity -blogi / Arhi KuittinenKollektiivisen hulluuden metodi - Amerikka ja keskiaikaLausunto Syyriasta ja Orwellin lastenkutsut Briteissä ja Tutkijat erehtyvät Trumpista - ja ovat hämmennyksestä sekaisin.

---> Käymälä -blogiKäymälä-blogin kiteytys Uudesta maailmanjärjestyksestä >>

Lainaus: "Syyria on kynnyskysymys "uudesta maailmanjärjestyksestä". Ehdotettavat keinot jännityksen lieventämiseksi riippuvat siitä kannattaako ehdottaja kaavailtua NWO:ta vai ei. Länsimaat tietenkin kannattavat omaa suunnitelmaansa ja tekevät sen edistämiseksi työtä. Jyrkät vastustajat (ainakin 4 miljardia ihmistä) ajatellaan jyrättäväksi kuin risumaja. Ja mitä sitten jos se onnistuukin. Ei thanatosvietti ihmisestä ja kenraaleista katoa. Häiriötä, uhkakuvaa, vihollista tullaan etsimään ikuisesti. Mitä täydellisempi hegemonia, sen sokeampi tuhovietin toteutus. NWO on psykoanalyyttisesti ajateltuna psyykkinen paradoksi, joka ei johda maailmaa suurempaan stabiilisuuteen tai terveyteen.".

Lisää Käymälästä >> ELÄMÄNTAPANA MURHA.

---> Infowars-median juttujaTAKE THE MONEY: CLINTON CAMPAIGN WELCOMED FOREIGN DONATIONSEMERGENCY: WAR DECLARED ON RUSSIA BY SOROS-CONTROLLED USEMERGENCY: US, RUSSIA ENTERING STATE OF WARCLINTON CAMPAIGN ADMITS: HILLARY LACKS EMPATHY FOR EVERYDAY AMERICANS ja EMERGENCY MESSAGE: WHY THE ELITE MUST DESTROY DONALD TRUMP.

---> Alex Jonesin videoviestejäAlex Jones Emergency Message to LiberalsDesperate Hillary Launches Anti-Semitism Hoax Against Trump ja Election 2016 Crisis: The Mental Breakdown of America.

---> Muita aineistoja:

US 'False Flag' Against Russia Puts Hillary In > En ole pitkään aikaan postaillut Brother Nathanaelin videoita, mutta nyt on ajankohtaista tehdä se, vaikka edelleen vierastan hänen uskonnollispitoista retoriikkaansa. Geopoliittinen ymmärrys on hänellä kuitenkin täysin oikeaa, ja on hyvä katsoa hänen näkemystänsä tässä vaiheessa, kun maailmansota on ovella!

Media Publically Shamed by 20,000+ People > Ohhoh! :O - Ei ole liioittelua sanoa, että tässä Trumpin nostattamassa kansanliikkeessä on jotain erityistä ja tarpeellista!

Putin Ally Warns Americans To Vote For Trump Or Face Nuclear War » Alex Jones' Infowars: There's a war on for your mind! > Enpä olisi uskonut joskus olevani Vladimir Zirinovskin kanssa samaa mieltä jostain. No, nyt se tilanne tuli ja merkitäänpä se tähän muistiin!

BREAKING: How Hillary Double-Crossed Bernie Sanders.

BREAKING: JILL STEIN ENDORSES DONALD TRUMP

"The Most Important WikiLeak" - How Wall Street Built The Obama Cabinet.

Obama Slips Up: "We're Training ISIL".

Sanden blogi: MIKSI USA HALUAA ITÄMERESTÄ NATON SISÄMEREN.

Hieno interventio! Taputuksia! >> Bill Clinton Rape Protesters Disrupt Obama Rally » Alex Jones' Infowars: There's a war on for your mind!

No comments: