Wednesday, July 26, 2017

Yhdysvaltojen / Nasan kuulennot olivat lavastuksia geopoliittisiin ja väestönkontrollisiin tarpeisiin - Erään kuulentoaluksen kyseenalaistus kömpelöksi huijaukseksi (Päivitetty!)

Jaan heti tuoreeltaan Facebookissa laittamani julkaisun myös täällä blogissani hieman täydennettynä - Tätä aihetta en olekaan vielä kovin kummoisesti pohtinut tässä foorumissa huolimatta jo melkein 10-vuotisesta aktivistikaudestani, mutta nyt avautui hyvin sopiva tilanne, koska löysin niin havainnollisen ja sopivan hirtehisellä huumorilla höystetyn kyseenalaistusvideon Yhdysvaltojen / Nasan Kuussa käynneistä.

>> Kyse on Yhdysvaltojen / Nasan muka tekemän kuulennon ja -käynnin valheeksi paljastavasta videosta, jossa analysoitu kuualus paljastuu erittäin kömpelöllä tavalla lavastetuksi kyhäelmäksi: Kuuhun lennettiin tuunatulla pahvilaatikolla.


Päivitys keskiviikkona 26.7.2017 klo. 17:45 >> Tämä blogijulkaisuni FB-päivitys on herättänyt keskustelua, ja päätin poimia Agenor Kuntulta mielenkiintoisen kommentin aiheesta tähän lainauksena: "Täytyy muistaa että Kuussa on väitetysti käyty satoja kertoja. Sinne on lentänyt USA:n lisäksi Neuvostoliitto, Japani, Euroopan avaruusjärjestö, Intia ja Luxemburg. Kiinan avaruusohjelman pitäisi aloittaa lennot ensi vuonna. Toki puhutaan että miehitettyjä lentoja olisi ollut vain USA:lla. Sisäpiiriläiset puhuvat siitä että ensimmäinen lento 60-luvulla oli lavastettu varmuuden vuoksi, sillä ei haluttu että on mitään epäonnistumisen vaaraa kylmän sodan vuoksi. Tämän jälkeisiä lentoja moni pitää aitoina. Se materiaali mitä on annettu julkisuuteen on kuitenkin selvästi editoitua ja huonoresoluutioista. Tuon ajan tekniikalla sai jo erittäin korkeatasoisia valokuvia. Voi olla myös että tekniikka jota kuvissa näkyy on lavastettu, syystä tai toisesta. Tämän lisäksi täytyy ottaa huomioon että eri maiden armeijoilla on teknologiaa joka on edistyneempää kuin näillä siviilipuolen avaruusjärjestöillä. Se, että siviilipuolella ei ole lennetty viimeaikoina miehitettyjä lentoja Kuuhun ei tarkoita ettei esim. USA:n armeijan omat avaruusojelmat olisi siellä käyneet. Uskon että teoria joka kieltää kaiken Kuussa käymisen on CIA:n psy op, vähän niinkuin flat earth teoria. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_missions_to_the_Moon" >> laitettu linkki suoraan: List of missions to the Moon - Wikipedia.

Eli: Varmasti osa kuulennoista on lavastettuja, mutta ei se tietenkään kokonaan sulje pois mahdollisuutta päästä Kuuhun tai että olisi jo käytykin siellä. Tuo kyseinen videon alusanalyysi ja kyseenalaistus paljastaa toki silti sen, että myös lavastus kuuluu länsieliitinkin toimintatapoihin tietyissä tilanteissa ja vaiheissa...

PS.: Jatkokommentti Agenor Kuntulta samassa FB-julkaisussa >> "Jotkut whistleblowerit ovat sanoneet että ensimmäisellä kulennolla oli rinnakkain aitoa materiaalia ja lavastettua materiaalia. Lavastukset oli kokoajan valmiina siltä varalta jos varsinaisessa avaruuslennossa olisi tapahtunut jotain odottamatonta. Silloin he olisivat vaihtaneet suoraan lavasteisiin ja homma olisi jatkunut muka normaalisti. Tästä syystä on vaikea tietää mikä on aitoa otosta ja mikä lavastusta. Voi myös olla että on tarkoituksella haluttu jättää käytössä olevaa teknologiaa pois kuvista, sillä ei haluttu että Neuvostoliitto kopioi niitä. Siksi on vaikea sanoa onko otoksissa näkyvä laskeutuja se millä on oikeasti laskeuduttu Kuuhun. Eihän armeijakaan halua esitellä uusimpia lelujaan julkisesti. Sanotaan että armeijalla on aina 20 vuotta edistyneemmät lelut takataskussa kuin mitä julkisesti näytetään.".....

--- Eli pohdinta ja tutkiminen jatkukoon edelleen tämänkin aiheen parissa tulevaisuudessa!....


----------

-- (Huomautan tässä vaiheessa lisäyksenä tuohon FB-julkaisuuni, että tuossa videossa kuulennon kyseenalaistukseen käytetty kuvasarja liittyy ilmeisesti tähän vuodelta 1972 olleeseen väitettyyn "viimeiseen kuulentoon", koska kyseessä näyttää olevan sama "alus") >> 1972: Apollo 17 (NASA).

Joka tapauksessa siis! >> Tämä kyseenalaistus on kyllä hyvin vakuuttava - vaikuttaa todella siltä, että tuokin Kuussa käynti ja myös monikossa käynnit on / ovat olleet lavastettua huijausta!

Miksi sitten niin olisi ryhdytty tekemään?...

Ensin täytyy tietenkin muistaa se, että tuolloin 1960-luvun lopussa - 70-luvun alussa oli tavallaan vain yksi media koko länsimaailmassa; ei siis ollut mitään nykyistä jakoa valta- ja vaihtoehtomedioihin. Niinpä silloinen keskitetty media pystyi olemaan varsin suvereeni valtioiden ja valtaliittojen äänitorvi ja propagandalaitos halutuilla tavoilla ilman kyseenalaistuksien häirintää. Ja länsiväestöt oli saatu luottamaan siihen mediaan hyvin totaalisesti.

Toinen huomioitava seikka on se, että tuohon maailmanaikaan elettiin ns. Kylmää sotaa länsivaltojen ja Neuvostoliiton / kommunistimaiden välillä. Yksi osa sitä oli kaikenlainen militaarinen, tieteellinen ja teknologinen kilpavarustelu, jossa länsivallat Yhdysvaltojen johdolla pyrki nokittelemaan parhaansa mukaan kommunistimaita.

Epäilen siis tässä kontekstissa tuollaisen kuulentolavastuksen syyksi mm. sitä, että Neuvostoliitossa avaruusteknologia oli tuolloin oikeasti paljon edellä Yhdysvaltojen vastaavaa, jolloin länsivaltojen itsetunnon pönkittämiseksi vilpilliset keinot tulivat tässä(kin) Yhdysvaltojen / Nasan toimintaan mukaan oman paremmuutensa osoittamiseksi.

En usko, että koko Kuussa käymisten projekti tai avaruusteknologian kehittäminen sinänsäkään olisivat olleet alusta saakka pelkkää huijausta - Uskon, että myös länsivallat / Yhdysvallat aidostikin oli haluamassa avaruusteknologian luomista ja jopa Kuussa käymistä, mutta he tavalla tai toisella alkoivat pahasti epäonnistua tavoitteissaan, ja siksikin lopulta turvautuivat hätävalheen kaltaisesti tuollaiseen Kuussa käyntien lavastukseen välttääkseen epäonnistumisestaan tosi nolon ja heikkoutta osoittavan takaiskun kommunistimaidenkin silmissä.

Samalla tämä lavastus tietenkin noudatti samaa nolouden ja heikkouden välttämisen tarvetta omien länsikansalaistenkin silmissä, jotta se ikään kuin väestönkontrollina toimi rauhoittavana operaationa - Suurten tavoitteiden paljastuminen epäonnistuneeksi katastrofiksi silloin olisi aiheuttanut länsiväestöissä varmasti aineksia kapinamielentilaan, ja se olisi alkanut liikaa haitata silloisen länsieliitin muitakin maailmanvaltaoperaatioita > Silloisen "yhden median" varassa sellainen "pelastava" propagandaoperaatio oli suhteellisen helppoa tehdä, kun länsiväestöt valmiiksi luottivat kokonaan sen "yhden median" sisältöihin muutenkin.

Tällainen valheeseen turvautuminen kuitenkin johtaa aina siihen, että sellaista petosta pitää suojella jatkuvasti jatkovalheilla ja salaamisilla, jopa täältä ikuisuuteen "tarvittaessa"; niinpä tämäkin propagandaoperaatio kummittelee edelleen tälläkin hetkellä länsimaisen sivistyksen ytimessä syövän kaltaisena ja sisään kirjoitettuna saastumis- ja tuhoprosessina > valheelle rakennettu kun nimittäin on aina ns. savijaloille pystytettyä epävakaisuutta!....


Lopuksi laitan liitteenä kolme aikaisempaa tämän vuoden kirjoitustani laajentamaan aiheeseen liittyvää näkymää, eli myös tämän kuulentokirjoituksen taustoitukseksi - Ne kuvaavat eri puolilta sitä, miten länsimaissa tiede ja informaatio yleensäkin ja niiden seurannaissisällöt ovat olleet saastuneita myös nykyään korruption ja propagandan hetteikköihin.

Lisäksi tämän kokonaisuuden yhtenä johtopäätöksenä on ymmärrettävä myös se, ettei tiede tai tieteellinen metodi sinänsä ole väärää tai pahaa, mitä vastaan olisi mikä tahansa tiedekritiikki / vaihtoehtoinen informaatio muka hyvästä. Tieteessä on kuvatut ongelmansa, mutta niin on myös osassa tarjottuja vaihtoehtotietoja (sekin aihe on hyvä jatkopohdinnan paikka jossain vaiheessa...) >>

-- Ilmastonmuutosalarmismi ja perusteenaan olevan hiilidioksidin rooli tieteeksi naamioituina globalistien poliittisina aseina - Tilanteen laaja kyseenalaistus.

-- Länsieliitin käyttämien aivopesutaktiikoiden analyysiä rappioprosessimme osana - Alustavaa johdantoa niiden aiheuttamien yhteiskuntaoireiden tutkintaan ja havaitsemiseen.

-- Länsimaisen tieteen kriisi sisäisen taantumuksensa ja ulkoisten globalismi- / NWO-vaikutusten ikeessä - Analyysiä kartesiolaisen paradigman kannalta tarkasteltuna (Päivitetty 2. kerran!).

No comments: