Monday, December 31, 2018

Vuoden 2018 suomalaisen rappion ja valtamedian propagandan kiteytys

Vuoden 2018 loppuessa en nyt sen kummempaa vuosikoostetta tee kuin vain poimin tähän äskettäisen Facebook-postaukseni - Siinä kiteytyy ihan riittävän havainnollisella tavalla Suomen rappioprosessin kiihtyminen kuluneena vuonna, sekä valtamedian suhtautuminen tähän reaalimaailman tilanteeseen propagandalla, valehtelulla ja sensuurilla isäntiensä intressien turvaamiseksi.

Henkilökohtaisesti kulunut vuosi 2018 oli raskas ja väsyttävä etenkin yhteiskunnallispoliittisen aktivismin osalta, mihin ajoittain turhauduin voimakkaasti, ja siksi mm. blogikirjoittamista en jaksanut tehdä välillä pitkiin aikoihin. Toisaalta omissa henkilökohtaisissa projekteissa koin sellaisen vastapainoksi tekemisen iloa, mikä on suurelta osin koostunut valokuvaamisesta.

Näissä merkeissä toivotan teille kaikille parempaa ja onnellisempaa Uutta vuotta 2019!


FB-postaukseni  30.12.2018 klo. 16:33: Valemedian käänteinen maailmankuva, ja propagandan pahantahtoisuuden kliimaksi globalismitotalitarismissa >> ylen juttu: Suomi muuttui 2018 monella tapaa entistä paremmaksi, sanovat asiantuntijat: Näissä viidessä asiassa onnistuttiin.

1. "Yli 100 000 ihmistä on saanut töitä" - Väärin!: hyvin monet eivät ole saaneet oikeaa palkkatyötä, vaan ovat aktiivimallin pakottamana orja- ja osa-aikatöissä vailla kunnollista toimeentuloa > tilastopropagandaa.

2. "Pienimmät äitiyspäivärahat ja sairauspäivärahat nousevat" - Hyvin laiha lohtu, kun eläminen on muutoin rahatalousdiktatuurin kaventamaa ja saastuttamaa niin monilla tavoilla.

3. "Suurin osa suomalaisista hoiti raha-asiansa hyvin" - Kai se nyt on pakko olla rahoistaan tarkkana, kun eliitti on sikaillut ensin rahatalouden paskaksi, ja se on viimeisen 10 vuoden aikana maksatettu hyvin huolellisesti rahvaan ja reaalitalouden kustannuksella.

4. "Somessa riehumiselle ja vihapuheelle ryhdyttiin hakemaan rajoja" - Toisin sanoen poliittisen korrektiuden voimistuminen tarkoittaa samaa kuin totalitarismin vankistuminen, kun globalismin aiheuttamista haitoista puhumiseen ja niistä suuttumiseen suhtaudutaan tukahduttamalla ne eliitin ja agendan suojaksi.

5. "Kansakunta heräsi ilmastonmuutokseen" - Väärin!: kyseessä on syvään massapsykoosiin taantuminen pseudotieteellisen huijauksen ikeessä kaikkien aikojen pahimpana petoksena > Ilmastoalarmismin hiilidioksidiperusteinen logiikka ei pidä ollenkaan paikkaansa, mutta on kahlinnut ajattelun kulttimoodiin.

No comments: