Tuesday, July 13, 2021

Blogikirjoittajan paluu kesähelteen keskelle! - facebookista sensuroitu koronakriittinen tekstini uudelleen esille tuotuna

Nyt palaan pitkästä aikaa päivittämään blogiani, ja aikaahan onkin kulunut aikalailla viime joulun tienoon edellisestä blogijulkaisusta: muutenkin viimeisten parin vuoden aikana päivitystahtini on ollut täällä valitettavasti yhä erittäin harvaa.

Muutoin facebookin puolella someaktiviteettini on päin vastoin yhä jatkunut myös näiden parin viime vuoden aikana erittäin ahkerana, joskin tässä heinäkuussa olen pitänyt sielläkin useita päiviä somelomaa: osasyy lienee tämä Etelä-Suomea jo n. kuukauden putkeen koetellut helleaalto, joka on aiheuttanut minulle väsymystä, kun mm. oman kämppäni lämpötilaa ei saa millään tavalla laskemaan +30 asteen tienoilta alas, ja näin mm. yöunien laatu on ollut jatkuvasti puutteellista viime viikkoina.

Toinen syy somelomaan facebookissa oli tuossa kesä-heinäkuun vaihteessa se, kun jouduin siellä ns. "yhteisösääntöjen rikkomisen" takia kolmen vuorokauden verran julkaisu- ja kommentointikieltoon, eli banniin. Sen syynä oli facebook-ajatuspoliisin mielestä se, kun erään hiljattaisen tekstini korona-aiheinen kritiikki muka "aiheuttaa vaaraa yhteisölle".

Tämän blogijulkaisun yksi tarkoitus onkin tuoda uudestaan esille tuo bannitekstini, jotta saan täten tuotua tämänkin asian sensuurihysterian luonteen ja teknokraattisten aikeiden sisältöjä esille - ko. tekstini siis samalla poistettiin näkyviltä bannin yhteydessä facebookista, joten tämän postaukseni loppuun sen laitettuani se on ainoa somepaikkani, jossa se on sitten näkyvissä jatkossakin.

Lisäksi tämän mukana tähdennän myös sen, miten en aio mitenkään alistua koronakritiikissäni enkä aio höllentää kielenkäyttöänikään siihen liittyen! - tämä koskee tietenkin myös kaikkea muutakin yhteiskunnallispoliittista kritiikkiäni ja analyysiäni.

Itse asiassa tuo fb-banni ja -sensuuri vain lisäsi päättäväisyyttäni ja tietoisuuttani siitä, miten olen osunut kritiikissäni ja analyysissäni oikeaan!

Siinä bannitekstissäni oleva koronakritiikki on itse asiassa ollut minulla koko tämän covid-kauden ajan keskeinen aihepiiri tuolla facebookin puolella jakamissani postauksissa: eli käytännössä siis jatkuvasti ainakin helmi-maaliskuusta 2020 alkaen.

Niissä kritiikeissä kielenkäyttööni on vakiintunut termi "covid-petos", josta tulee tänne blogin puolelle niiden aiheiden mukainen yhteinen tunnistesana, jonka myötä koko koronasaaga on sitten aikanaan helppoa löytää täältä blogistani.

Olen nimittäin miettinyt jo pidempääkin sitä, josko ja miten siirtäisin sellaisenaan ainakin ne korona-aiheiset fb-postaukset tänne blogini puolelle takautuvasti, jotta koko covid-kritiikkini tulee helpommin saataville.

Siirtometodina tulisin käyttämään sitä, että julkaisuajaksi tulisivat takautuvasti samat päivämäärät ja kellonajat kuin niissä fb-postauksissa olleet, ja kulloinenkin yksi blogijulkaisu sisältäisi joko yhden pitkän fb-tekstin tai lyhyemmistä fb-teksteistä yhden koosteen muutamalta päivältä / yhdeltä viikolta...

Ongelma on kuitenkin se, että niitä fb-postauksia on kertynyt näiden kahden vuoden aikana useita satoja kappaleita, ja niihin sisältyy useita satoja linkkejä erilaisiin kirjoituksiin, kuviin ja muiden fb-käyttäjien julkaisuihin, ja niistäkin osa on voinut deaktivoitua mm. juuri sensuurin vuoksi.

Tämänlaisen materiaalin siirtäminen tänne blogiin voikin olla varsin hankalaa ja joka tapauksessa erittäin työlästä. Ehkä siksi odotan tämän homman aloittamista ainakin näiden uuvuttavien kesähelteiden jälkeiseen aikaan...

Tämän lopuksi kuitenkin laitan nyt kokonaisuudessaan ja muuttamattomana sen facebookista sensuroidun tekstini, jonka julkaisin siellä kesäkuun 30. päivänä, ja seuraavana päivänä se poistettiin sieltä fb-ajatuspoliisin toimesta: ko. teksti onneksi silti säilyi tallessa sen takia, kun fb:n minulle laittaman julkaisukiellon yhteydessä se oli jätetty minulle tiedoksi liitteenä. 

 

Sensuroitu fb-julkaisuni 30.6.2021 >>

---- Näin jatketaan covid-petosta täältä ikuisuuteen (lisätty huomio: liittyi fb-kuvaan, jossa kritisoitiin sitä, miten uusi ns. deltavariantti tarttuu covid-"rokotuksista" huolimatta, ja miten senkin varjolla lääkekartellien "rokote"rahastus jatkunee ainiaan ilman pysäyttämistä...)! - selvästi nyt mm. kokeillaan, miten pitkälle saakka aivopestyjä lampaita voidaan kusettaa. Äärimmäisen pitkälle ilmeisesti, ja sen avulla länsimainen demokratia-sivistys ja väestöjen terveys ajetaan alas "tautitorjunta"tyrannialla ja bioase"rokotteilla".
 
Tämä on myös esimerkki siitä, miten virallisen vallan nielaisseet it-systeemit ovat ottamassa vallan ja määräävät asioiden suuntia mielivaltaisesti ja kohtalokkaan tuhoisasti "sopivasti" ohjailtuna dystopiana ja kollektiivisena ajattelusyöpänä - minäpä selitän mitä tällä tarkoitan!
 
Covid-petoksessa on alkanut toimia autonomisen itsemääräävästi "taudin" tietokoneohjelmoitu sisältö ja määritys, joka tuottaa reaalitodellisuudesta välittämättä aina vain "uusia variantteja" täältä ikuisuuteen - ns. covid-viruksesta ei ole olemassa tarkkaa tieteellistä määrittelyä reaalisesti, vaan se on tietokoneohjelmien ja pelko-illuusiosuggestioissa elävien ihmisten avulla luotu pseudotieteellinen fiktiokonstruktio, joka elää omaa kuplaelämäänsä sopivasti ohjattuna petoksena.
 
Tämä sopii tuota ohjausta tekeville globalistieliiteille erinomaisesti, kun sekin täydellistää heidän korruptio- ja maailmanhallintasysteeminsä.
 
He ovat ottaneet oppia tähän tautihuijaukseen rahataloussysteemistänsä, joka toimii samalla periaatteella tietokoneohjelmien avulla fiktiona ja petoksena pörssipeleineen sekä korko- ja velkakuplineen kaikkineen.
 
Samaa harhaanjohtomenetelmää on käytetty myös ilmastoalarmismin hiilidioksidikusetuksessa, jossa co2:n rooli on vahvasti tietokoneohjelmoitua fantasiaa näennäiseksakteine muka "tieteellisine" sisältöineen: siinä mm. "hiilijalanjäljet" ovat vastaava pelotepetos kuin covid-kultissa ovat "variantit" - molemmat ovat silkkaa fantasiaa, mutta niiden parissa näennäiseksakteilla laskuilla ja kaavoilla ne saadaan valtamedian ja akateemisen korruption propagandassa näyttämään "tosilta" ja "kauhean vaarallisilta".
 
Nämä ovat nykyaikaista suurta yhteistä valhetta samaan tapaan kuin keskiajalla olivat "noidat": erona on nykyaikaan verrattuna vain se, miten it-systeemit ovat nyt astuneet mukaan kontrolloimaan tietoisuutta uudenlaisena keinotekoisena olevaisuutena, ja siinä "noitia" luo keskuuteemme käytännössä it-konstruktiot kirkon inkvisition sijaan - ilman pysäyttämistä tehokkuudessaan se onkin tulevaisuudessa aivan liukuhihnatyyppiä, mistä keskiajan inkvisitio voisi olla hyvin kateellinen...
 
Siksi rahatalouden ja ilmastoalarmismin tapaan covid-petos ja siis yleisesti noitamainen tautihysteria on tullut jäädäkseen tämän systeemin puitteissa, ja siten ei ole ko. systeemin puitteissa mahdollista sen harhaanjohtamismääräyksiä noudattamalla poistaa ko. tautiuhkaa eikä muutakaan: systeemi luo aina uusia fiktiivisiä tautiuhkia ja aina uusia toimimattomia tyranniasääntöjä niiden "torjumiseksi" koko ajan, jossa kaikki ovat lopulta "sairaita" oireettominakin - ja näinhän on jo covid-petoksessa käynytkin!
 
-- "Systeemi sanoo, että sinä olet sairastunut pahaan tautiin, ja silloinhan sinä olet vaikka kuinka koet olevasi terve. Älä väitä vastaan tai joudut karanteenileirille, ja oikeastaan joka tapauksessa joudutkin"...
 
Aivan samaan tapaan systeemi-illuusio tapahtuu tuossa kuin ko. systeemin rahatalousilluusio, jossa se luo aina lisää velkaa velan päälle. Samaan tapaan ilmastoalarmismi luo aina lisää co2-uhkia ja aina syyllinen on muka ihminen itse.
 
Ja aina samaan tapaan mikään systeemin määräämä "torjuntatoimi" kussakin tapauksessa ei puutu itse keksimäänsä "ongelmaan", vaan luo itse asiassa juuri tahallaan ongelman avulla aina täysin vääriä ja ihan muita tarkoitusperiä edesauttavia "ratkaisuja" Troijan hevosen tapaan.
Kyllä on länsimainen ihminen pahasti sairas mieleltään, jos alistuu tähän edelleen kollektiivisesti!...
 
Mikä sitten olisi oikea ratkaisu näihin kaikkiin? - valitettavasti mieleen tulee yhä enemmän vain yksi periaate: nykyisen systeemin hylkääminen.
 
Mutta sekin voi viedä hyvin todennäköisesti ojasta allikkoon: he ovat onnistuneet tekemään itsestään korvaamattomia ja operaatioistaan vääjäämättömiä...?
 
Mutta ei tähän voi alistuakaan!

No comments: