Tuesday, January 31, 2023

Jeff Berwickin ja Max Iganin globalismin, WEF-fasismin ja NWO:n vastaisen aktivisminsa ja Anarchapulco-konferenssin esittelyä: viimeisimpiä videoitaan ajankohtaisista aiheista

Koostan tähän tammikuun 2023 lopuksi vielä yhden kirjoituksen Fb-seinäni viime päivien tuotannosta tänne blogiini - sitten alkavan helmikuun aikana on tarkoitus taas hieman uudistaa blogini tuotantoa ja jatkaa toisella tavalla, mutta siitä myöhemmin ajallaan.

Tässä kolmantena on siis myös lauantailta 21.1.2023 minun Fb-kirjoitus, jossa on kansalaisaktivisti Jeff Berwickin uusinta videotuotantoaan, ja samalla tuon mukaan esittelyyn hänen aktivistikaverinsa Max Iganin kolmen uusimman videonsa kera tekstin lopussa.

Olen aikoinaan jo vuonna 2020 esitellyt nämä herrat ensimmäisen kerran Fb-sivullani (itse asiassa Max Iganin mahdollisesti sitäkin ennen jo yli 10 vuotta sitten, mutten nyt muista kunnolla...) jossain julkaisussani ja useammassakin sellaisessa, mutta en vielä täällä blogissa; aikanaan siinä jossain vaiheessa työn alle palaavassa vuosien 2019-2022 Fb-julkaisujeni siirtotyössä tänne blogiini sekin esilleotto tulee tänne blogiin näkyviin...

Otetaan siis nyt ensin nämä Jeff Berwickin videot esille: Davos Globorats Depopulating, Enslaving and Saving The World, One Swiss Après-Ski At A Time, Kill Gates, Satan Klaus and Dr. Fraudci Be Dropping Bodies ja WEF-FIE Girl in the Davos World, Pfizer’s Drunken Admission and Hamlin’s Probably Dead.

Jeff Berwick on myös yksi paljon esillä olevista kansainvälisistä globalismin ja "NWO:n" vastaisista aktivisteista, ja hänellä on usein esillä paljon hyviä sisältöjä ko. vastustamisessaan ja valistamisessaan.
Hän oli esim. keväällä 2020 ensimmäisten joukossa tunnistamassa ja tuomitsemassa Covid-petoksen ja sitä seuranneet tuhoisat ja katalat massarokotukset.
Jeff on ajankohtainen nyt myös siksi näinä aikoina, koska hän on ollut pääpuuhamies Anarchapulco-nimisen (linkki alla) vuosittaisen konferenssin ja festivaalin järjestämisessä osana globalismin vastaista valveutumista, ja se pidetään alkavan helmikuun alussa taas Acapulcossa Meksikossa.
Toisaalta hän on jonkin verran kiistanalainen ja välillä hyvinkin mustaa huumoria viljelevä mies, jota jotkut voivat pitää siksikin "ylimielisenä" ja "yliampuvana".
Minun mielestäni näissä ylihulluissa olosuhteissa voi kyllä välillä olla huumorissaankin sormella osoittelevankin hirtehinen ja rujo: tästä Jeff on usein viljellyt sellaista huumorin muotoa, että hänen mielestään "tavallaan onkin hienoa, että Bill Gates, Klaus Schwab ja kumppanit tappavat kaikki ns. libtardit ja vihervasemmistolaiset idiootit covid-rokotteilla, joita he ovat ottaneet hyväuskoisina hölmöinä ensimmäisinä jonossa ja ovat demonisoineet rokottamattomia natseiksi ja paholaisiksi", ja sitten sellaisen massamurhan jälkeen "maailma onkin hieno paratiisi sittenkin ja Bill Gates ansaitsee siitä kiitollisuuden osoituksena patsaan!"....
No, aika rujoa huumoria kyllä...

Joka tapauksessa tässä esille otettavassa videotuotannossaan Jeffillä on monia hyviä kohtia osoittaa mm. Davosissa äskettäin puuhailleiden WEF-fasistien toimet ja sisällöt silkaksi pahuudeksi ja mielisairaudeksi ihan konkreettisin esimerkein.
Itse olen toisaalta monesti pistänyt merkille sen, miten Jeff ja hänen aktivistikaverinsa Max Igan (hän on asunut jo yli vuoden Meksikossa Jeff Berwickin huudeilla maanpaossa Australiasta) usein vetävät aktivistisisällöissään joissain kohdissa mutkia liian suoriksi ja siten syyllistyvät itsekin disinformaatioon; tahatonta tai tahallista, en tiedä....
Niistä disinformaation hetkistä itselleni selvin on heilläkin ilmastonmuokkausasiat (geoengineering) ja siinä ne kuuluisat "kemikaalivanat" - he molemmat uskovat liian absurdisti ja vääristyneesti kaikkeen siihen salaliittosisältöön, ja levittävät tietoon siksi mm. juuri fysikaalisesti mahdottomia virhekäsityksiä säästä, ilmastosta ja muusta siihen kuuluvasta.
Muutoin monessa kohtaa kuitenkin siis tykkään sekä Jeffin että Maxin aktivismista, joten voin taas suositella tutkimaan heidänkin sisältöjään (linkit alla myös kahteen Max Iganin viimeisimpään videoon): nimittäin valveutumiseen kuuluu myös se, että läpikäy ja analysoi välillä myös kiistanlaisia ja ns. väärääkin tietoa sisältäviä aineistoja, ja tekee sitten itse ajattelemalla ja prosessoimalla omat johtopäätöksensä havaitsemistaan sisällöistä...
Tähän aikaan ja siinä oppimiseen kuuluu näet myös se, että osaa sietää epävarmuutta, ristiriitaisia tietoja ja vaikeasti sisäistettäviä näkemyksiä ja narratiiveja, joista läpikahlaamalla pääsee vähitellen yhä paremman tiedon piiriin...

Jeffin reipas ja reteä tapa esittää asioita hyvinkin laaja-alaisesti on siinä yhdenlainen kiinnostava ja sisältöjä rikastuttava piirre, ja Max Iganin aktivismissa puolestaan on monia hienoja sosiaalisia ja yhteisöllisiä oivalluksia sekä pitkälle pohdittuja ajatuskulkuja.

Max Iganilta kolme viimeisintä videotaan >> The Three Fates, Emancipation is an Attitude ja Freedom Moon Rising.

Anarchapulco-konferenssista / -festivaalista sivusto >> Anarchapulco Resist 2023.

No comments: