Wednesday, January 25, 2023

Suomen poliittinen todellisuus WEF-fasismin ja globalismin totalitarismimissiossa: Jari Halosen havainnollistuksen pohjalta analyysiäni

Nyt koostan muutamalta viime päivältä Fb-seinäni kirjoituksia tänne blogiini. Tässä ensimmäisenä on lauantailta 21.1.2023 kirjoitus, jossa kommentoin Jari Halosen luonnehdintaa Suomen "poliittisesta todellisuudesta" >>

Todella hyvä kuvaus Jari Haloselta siitä, miten ensi kevään eduskuntavaalit ovat itse asiassa turhat - ellei kokonaan uudenlaiset voimat pääse nykyisten eduskuntapuolueiden tilalle.... 

Mitään muutosta ei Kokoomus eikä Perussuomalaiset tuo Marinin hallituksen tilalle, vaikka voittaisivat kaikki muut puolueet kaikkien aikojen ennätysmarginaalilla ensi kevään vaaleissa. 

Sama globalistiagenda jatkuu myös kokoomuksen ja persujen johtamassa hallituksessa, ja ko. russofobisissa ja "äärioikeistolaisissa" raameissa sellainen agendajunttaus itse asiassa jopa pahenee entisestään! 

Niinpä Marinin äskettäiset heitot perussuomalaisista "pahoina rasisteina" on vain käänteispsykologinen manipulaatio valveutumattomille massan osille suggestoituna triggerinä - tästä on valtamediassakin tehty jo oma juttu kuitenkin tämä manipulaatioseikka siitä piilottaen pois (linkki ko. uutiseen). 

Siinä näille Jarin mainitsemille "altright-tytöille ja -pojille" ko. triggeri toimii varsinaiselle WEF-sidonnaiselle viholliselle sokeuttavana peitetoimena usuttaa heidät äänestämään valeoppositio (kokoomus ja persut) valtaan normaalin ja oleelliset asiat ennalleen jättävän ns. vahdinvaihdon tapaan, kuten täällä Suomessa on ollut jo vuosikymmeniä tapana. 

Eli kyseessä on siis oman analyysini mukaan se, että tässä "rasisti"-heiton triggerissä pelataan koko virallisen vallan leveydeltä yhteistä kulissien takaista peliä, jossa lumotaan "perussuomalaiseen" väestönosaan aktivointimielle "vastustaa vihervasemmistoa" entistä rajummin ensi kevään vaaleissa, koska halutaan sen peitekeinolla suorittaa taas kerran hallittu ja näennäinen vallanvaihto hallituksen osalta ilman muutoksia varsinaisiin agendoihin. 

Tuollainen metodi vaikuttaa väestöön onkin absurdin väärä juuri siksi, koska Jarilla on oikea havainto myös siitä, miten Suomessa ei ole enää ollenkaan olemassa virallisella tasolla "oikeisto vs. vasemmisto" -jakoa: KAIKKI eduskuntapuolueet toteuttavat tismalleen samaa WEF-sidonnaista politiikkaa aina vuorollaan ollessaan hallituksessa.  

Vain toissijaiset nyanssierot sekä näennäinen, lepsu ja varsinaisista vihollisvoimista liian tietämätön ja ymmärtämätön / niistä tahallaan piilotteleva "oppositio vs. hallitus" -jako vielä erehdyttää luulemaan julkisella pinnalla olevan muka oikeasti olemassa jotain oleellisia puolue-eroja. 

Ja sitten on tosiaan näitä näennäisiä "aktivisteja" virallisen vallan ja valtamedian piirissä, jotka ovat muka olevinaan "rohkeita suunnan näyttäjiä ja kyseenalaistajia", mutta ovatkin sopivasti ja lumoavasti rakennettuja osia kokonaisvaltaisesta valeoppositiohuijauksesta - kuten Jarin esille nostama Ivan Puopolo. 

Tämä on tosiaan nyt virallinen "poliittinen todellisuus", joka ilmeisen tarkoituksella suojelee kaikkia WEF-sidonnaisia politiikan aspekteja eri keinoillaan, jotta täällä Suomessa pääsisi toteutumaan Klaus Schwabin ja kumppaneiden kaavailema teknokraattinen ja fasistinen totalitarismi täydellisesti. 

Koska lisäksi suomalaiset ovat keskimäärin tottelevaista ja virallisen vallan auktoriteettien suhteen yliluottavaista porukkaa, niin valitettavan lohduttomalta ja toivottomalta vaikuttaa näillä näkymin sen "poliittisen todellisuuden" aidon muuttamisen suhteen... 

Ja aito aktivismikin on vielä niin keskenkasvuista tai pientä laajojen massojen tuomiseksi tarvittavaan muutokseen mukaan (muutamat hyvät uudet puolueet ovat vielä aika pieniä ja nuoria asettumaan virallisen vallan piiriin...), että ei taida vielä löytyä kunnollista vaihtoehtoa tämän täysin korruptoituneen vallan tilalle muutenkaan toistaiseksi, vaikka toki voihan sitä yllättäviä positiivisia käänteitäkin sattua joskus... 

Tulisi edes pieni enne muutoksesta noiden uusien eduskunnan ulkopuolisten puolueiden parista vaikkapa niin, että pari-kolme / muutama ehdokas heidän piiristään pääsisi vaaleissa läpi oppositioon aidosti kyseenalaistamaan ja vastustamaan hallitusta ensimmäisen kerran ihan virallisestikin! - pitämään edes ääntä jotenkin julkisestikin. 👍


Jari Halosen ko. teksti kokonaan lainattuna

"HAVAINTO POLIITTISESTA TODELLISUUDESTA!

Kurkkasin Puopolo nimisen netti-propagandistin ohjelmaa. Toimittaja Puopolo on tehnyt jussi halla-ahot: Netti influensseri Puopolo on nostanut itsensä oikeistonuorison tietoisuuteen sillä, että hän on flirttaillut loogisen totuuden kanssa. Puopolo on siis esittänyt nettikanavallaan itsestäänselvyyksiä: Feminismi on älytön ideologia-astinlauta jo aikaa sitten naisten oikeudet tasa-arvoistaneessa Suomessa. Sensuuri on idioottimaista. JNE.
Kyseinen äärinationalisti (natsi) Jussi Halla-ahon käyttämä ”jankuta julkisuudessa jotain totuuksia”-strategia nousta poliittiseen valtaan on ollut Puopolonkin strategia. Hän on esittänyt itsestäänselvyyksiä ikään kuin epäpoliittisena, mutta heti kun sai vähän näkyvyyttä, niin paljastui poliittiseksi äärioikeistolaiseksi halla-aholaiseksi propagandistiksi.
Puopolon äärioikeisto-ohjelmissa esiintyy Kokoomuksen viimeisin äärioikeistolainen pyrkyri Tere Sammallahti, joka julistaa kauheita natsistisia halla-aholaisia sotahulluuksia, venäjävihaa, ja muuta äärioikeistolaista älyttömyyttä sen perusteeksi, että pääsisi Kokoomuksen kansanedustajaksi. Tere Sammallahti on valitettavan sivistymätön pyrkyri, joka luulee ja propagoi sivistymättömille Kokoomus-kannattajille mm., että poliittiset vastustajansa Vihreät on äärivasemmistolainen puolue. Ja tällaisia älyttömyyksiä ne kaljakaverinsa Puopolon kanssa jankuttavat Puopolon ohjelmassa.
Todellisuudessa Vihreät on vielä äärioikeistolaisempi puolue kuin Tere Sammallahden Kokoomus, koska Vihreiden poliittinen idea on ääriteknokraattinen äärielitismi.
Sama tosiasia Sanna Marinin johtaman SDP:n kanssa: Tere Sammallahti jankuttaa, että Sanna Marin on äärivasemmistolainen, vaikka tyhmäkin näkee silmillään, että Sanna Marinin politiikka on nimenomaan ollut äärioikeistolaista USA:n neokonservatiivien pakottamaa reaalipolitiikkaa. Kokoomuksen äärioikeistolainen Tere Sammallahti ei eroa äärioikeistolaisesta Demari Sanna Marinista kuin nimellisen sukupuolen osalta.
Sama asia Vasemmistoliittoa johtavan Li Anderssonin kanssa. Li Andersson on puhtaasti RKP-oikeistolainen vasemmistoa tarvitsevan köyhän ja vähävaraisen kansanosan hyväksikäyttäjä, kusettaja.
Ivan Puopolo ja hänen nostamansa Tere Sammallahti ovat äärioikeistolaisia Altright-poikia, joiden sivistys ei riitä tiedostamaan, että silmittömästi vihaamansa Venäjä ei ole ehdollistuneen mielensä Neuvostoliitto tai että Suomessa ei enää mitään vasemmistoa edes ole. Ja olennainen tieto on, että nämä Altright-pojat ovat halla-aholaisia äärinationalisteja (natseja), jotka leikittelevät julkisesti järkyttävillä ”tapetaan venäläisiä mahdollisimman paljon” natsistisilla hulluuksilla… Sanna Marinin tapaan.
Äärioikeistolaiset Ivan Puopolo, Tere Sammanlahti ja kumppanit siis pyrkivät tekemään tismalleen samanlaisen julkisuusloikan kuin Halla-aho, joka nosti itsensä suosioon nostamalla huomioon loogisia tosiasioita, minkä seurauksena Halla-aho sitten toi suomalaiseen politiikan tekoon natsi-olemuksensa mukaisen äärioikeistolaisen valtapolitiikan, mitä koko suomalainen poliittinen eliitti nyt toteuttaa.
Hirvittävä tosiasia on, että tällaiset äärioikeistolaiset Amerikka ja Nato-fanit ovat seuraavakin poliittinen loisporukka, mikä valehtelee itsensä poliittiseen valtaan, globaalin rahavallan käsikassaroiksi ryhtyneiden tyttöjen jälkeen. Heidän henkiset johtajansa nyt ovat Persujen Halla-aho ja Kokoomuksen Elina Valtonen, joka muutti itsensä (oman urakehityksensä motiivilla) äärioikeistolaiseksi altright-tytöksi.
Kansalaisen näkökulmasta pointti on, että äärioikeistopojat eivät ole yhtään sen vaarallisempia kuin altright-tytöt; Sanna Marin, Li Andersson, Maria Ohisalo, Annika Saarikko ja RKP. Ne kaikki ovat yhtä vaarallisia globaalin rahavallan loisia, jotka kusettavat suomalaisen keskiluokan elintason köyhyyteen, ja itse rikastuvat suomalaisilta varastamastaan elintasosta.
Nyt vaalien tullessa, järjettömin näytelmä on; kun nämä kaikki poliittiset pyrkyrit haukkuvat toisiaan: Mukavasemmistolaiset vastapuolta oikeistolaisuudesta ja äärioikeisto oikeistolaista valevasemmistoa äärivasemmistolaisuudesta.
Siis äärioikeistolaiset pojat haukkuvat äärioikeistotyttöjä vasemmistolaisiksi ja äärioikeistolaiset tytöt haukkuvat äärioikeistolaisia poikia äärioikeistolaisiksi, vaikka ne kaikki toteuttavat tismalleen samaa globaalin rahavallan etupolitiikkaa. Ja idiootiksi tyhmistetty kansa mediahypnoosissa sitten luulee valitsevansa näistä poliittisista kusettajista jotain erilaista, vaikka todellisuudessa kaikki ovat tismalleen samanlaisia.
Idea tässä kaikkea hallitsevan median takana olevan rahavallan heiluriliike-politiikassa on se, että nyt äärioikeistolaisen Sanna Marinin johtama valevasemmistolainen oikeistovalta kääntyy avoimesti oikeistohallituksen vallaksi, mikä on tismalleen samaa kuin edellinen: reaalipolitiikka jatkuu globaalin rahavallan määräämänä etupolitiikkana suomalaisen keskiluokan selkänahasta.
Se, että joitakin satoja miljoonia siirrellään vaalikauden aikana vallassaolevan poliittisen koaliaation haluamiin kohteisiin, jotta voitaisiin muka osoittaa, että nyt sitten tehdään joko vasemmistolaista tai oikeistolaista politiikkaa… ei ole mitään yleistä merkitystä! Muutamalla sadalla miljoonalla siis ei ole mitään merkitystä noin 60 miljardin vuosittaisessa kokokuvassa. Mutta tyhmistetty kansa ei tätä tiedä, koska poliittinen valta kusettaa ja politisoitunut media ei kerro.
Joten sama paska jatkuu!
Suomalaiset, te jotka kuulutte ns. keskiluokkaan: Teidän elintasonne tullaan varastamaan köyhyyteen saakka! Vain pieni n. 5%:n eliitti jää omistamaan kaiken ja hallitsemaan kaikkea globaalin rahavallan esivaltana.

Onnea!".

No comments: