Saturday, September 06, 2008

Puskistatuloa ym. hauskaa blogimiitissä

Minulla oli eilen taas kiva ilta blogimiitissä. Kiitos kaikille keskustelukumppaneille, uusille ja vanhoille tutuille! Kiitos myös väsyneelle emännälle jatkoista! Jutut olivat niin hyvällä tavalla vakavia kuin erittäin hauskojakin. Allekirjoittaneelle muistuu mieleen keskusteluista mm. friteeratut hamsterit, palstaviljelyn heikkous tänä kesänä, suosikkialkoholijuomat teininä, länsimaailman kestämätön tilanne, blogien nimien muistaminen jne... Eräs rohkeni jopa kommentoida näitä kahta (A B) elokuun lopun kirjoitustani; olivat kuulemma "todella yllättävä puskastatulo". Ymmärsin toki, että positiivisessa mielessä ja joka tapauksessa tämähän sopii maisema-arkkitehdille ja viheralan ihmiselle kuin pultti mutteriin tai nyrkki silmään :) Lupaan vastedeskin tulla erilaisin tavoin puskista, mutta painotan toki määritelmää positiivisessa mielessä. Välillä täytyy silti tämänkin piiperön käyttää voimakasta kieltä ja keventää avautumalla raskaita ajatuksiaan, kun kerran tässä kummallisessa maailmassa joudumme elämään.

5 comments:

Anonymous said...

Joo, ei todella mitään negatiivista. Ja Hestia sen taisi muotoilla vielä kauniimpaan muotoon: "tuli ihan ruusupuskasta".

Mika said...

Niinpä, ruusupuska se taisi ollakin lopulta :) Kiva oli joka tapauksessa rupatella sinunkin kanssa. Tsemppiä vaalien kanssa!

Sun äitis said...

Ja minun vissiin pitää nyt viimeistään tilata blogisi, ettei pääse seuraavaan kertaan mennessä nimi unohtumaan!

t. Sä

Mari(nadi) Koo said...

Ja minun pitäisi myöntää itselleni, että nukahtamisalttiuteni jatkoilla on kasvanut jo merkittävän suureksi :)

Mika said...

marinadi,
Eipä se mitään, vaikka olisi kiva ollut toki emännänkin kanssa jutella. On kuitenkin ymmärrettävää, että moneen suuntaan kiireinen nainen välillä väsähtää :)