Monday, October 13, 2008

Brittiläisen imperiumin olemuksen konkretisoituminen maailman talousromahduksessa

Palataanpa vielä tähän Brittiläisen imperiumin käsitteeseen tarkemmin tämän talousromahduksen puitteissa. Nämä asiat on syytä mainita niiden oikeilla nimillä ja suoraan ilmaisten. Viime sunnuntaina siis eurojohtajat ja Britannian pääministeri (Huomatkaa, hän tuuppasi vartavasten mukaan tyrkyttämään pelastuspaketti-ideaansa) Gordon Brown sopivat tuista pankeille. Katsotaanpa, mitä se tarkoittaa. Tässä on LaRouche PAC -sivustolta Lyndon LaRouchen kommentti asiaa koskien. Kappas vain, me suomalaisetkin olemme joutuneet maksumiehiksi tälle kuuluisalle Brittiläiselle imperiumille! Siis toisin ilmaistuna johdannaismarkkinaparasiitin leikkipelastamiseen heittämällä oikeaa rahaa kaivoon.

Kaiken yhteenvedetyn perusteella voimme sanoa seuraavaa: Kyseinen pelastuspaketti pankeille siis tarkoittaa johdannaismarkkinoille suunnattavaa elvytysrahaa. Johdannaismarkkinoilla on erityisesti Britannian (sikäläiset sijoittajat ja pankit) roskaluottoja myös Euroopassa. Britannia on johdonmukaisesti käyttänyt hyväkseen monetarismin johdannaismarkkinoita saadakseen levitettyä valtaansa pörssien kautta. Johdannaismarkkinoiden nyt kuollessa erityisesti Britannia on sen takia hädässä yrittämässä turvata tätä hukkaan menevää valtaansa. Britannia vaati siten ko. pelastuspakettia, jotta erityisesti heidän "pankkinsa" eli johdannaismarkkinoiden vedonlyöntipaukkunsa säilyisivät. Lyndonilta opitun perusteella tämä ei kuitenkaan onnistu, vaan joka tapauksessa kaikki johdannaismarkkinoilla oleva tullaan menettämään, koska johdannaismarkkinakupla on tuhoutumassa kokonaan. Pelastuspaketin hinta revitään käytännössä kultakin Euroopan valtiolta ja siten lopulta veronmaksajilta. Tuo hinta menee siis hukkaan, koska sillä ei ole mitään parantavaa vaikutusta. Sitä vastoin lisää hintaa tulee johdannaismarkkinakuplan pelastamisyrityksistä seuraavasta hyperinflaatiosta. Tilanteen pahentuessa ja tyhmyyden tiivistyessä hintaa voidaan yhä vielä korottaa tekemällä uusia pelastuspakettisuunnitelmia, jotta kuollutta voitaisiin leikisti yrittää elvyttää ja tuhlata siten täysin turhaan reaalitalouden eli veronmaksajien rahaa...

Summa summarum: Nimenomaan ja erityisesti Britannian itsekkäiden aikeiden ja hölmöilyjen seuraukset menevät nyt kaikkien eurooppalaistenkin maksuun samoin kuin yhdysvaltalaisten maksuun Yhdysvaltain roskapankin tapauksessa. Britannian aikeiden ja hölmöilyjen olemus voidaan tiivistää ja kuvata termillä Brittiläinen imperiumi. Näiden aikeiden ja hölmöilyjen seurausten olemus voidaan tiivistää ja kuvata termillä rikos ihmiskuntaa vastaan. Näiden seurauksien tekoon ja / tai niiden edesauttamiseen osallistuminen voidaan tiivistää ja kuvata termillä rikoskumppanuus. Heitä ovat Suomessa esim. pääministerimme Matti Vanhanen, joka kaveerasi jo näyttävästi Gordon Brownin kanssa ennen sunnuntaista hätäkokousta käymällä keskusteluja Lontoossa hänen kanssaan. Ja valtiovarainministerimme Jyrki Katainen, joka viilipyttymäisesti sanoi äsken TV-uutisissa: "Toivovansa, ettei tästä pelastuspaketista jouduttaisi maksamaan". Kuten havaitaan; maksu lankeaa joka tapauksessa ja lujaa! Mitä se tarkoittaa: Meidät on myyty Brittiläisen imperiumin hyväksi tehtävään, mutta toivottomasti tuhoon tuomittuun palvelukseen.

Teille, jotka olette seuranneet näitä merkintöjäni ja LaRouche PAC -sivustoa säännöllisesti viimeisen kahden - kolmen kuukauden aikana, nämä asiat ovat varmasti täysin selviä. Vai?! Teille uusille lukijoille tähdennän nyt; hop hop lukemaan ja tutustumaan kirjoituksiini ja LaRouche PAC -sivuston antiin. Olemme nimittäin tulossa ensimmäistä kertaa ihmiskunnan historiassa tilanteeseen, jossa paljolti juuri blogosfäärin ja internetin avulla on mahdollista murtaa virallisen median ja päättävissä elimissä olevien poliitikkojen sekä ekonomistien luomaa hämärtävää verhoa ja katsoa siten paljon syvemmin maailman tilaa. Valitettavasti näky maailman tilasta on kauhea: Maailman historian pimein entiteetti, Brittiläinen imperiumi, alkaa nyt tulla konkreettisesti esiin naamionsa takaa. Meidän on tiedostettava tämä, koska tässä maailman tilanteessa meidän läheistemme, oman itsemme ja koko ihmiskunnan tulevaisuus riippuu ko. paljastumisesta; kaikkea mainittua pahuutta, ahneutta ja hölmöilyä sisältävä käsite "Brittiläinen imperiumi" on esimerkki sellaisesta satanismista, joka ei ehdottomasti kuulu ihmiskunnan tulevaisuuteen!

No comments: