Monday, October 13, 2008

Huolestunut kommentti eurojohtajien päätökseen maailman talousromahduksessa

Euroalueen johtajat ja Britannian pääministeri Gordon Brown pitivät siis juuri päättyneenä sunnuntaina hätäkokouksen talouskriisin hillitsemiseksi. Tässä on linkit eri medioihin, joissa asiasta kerrotaan: A B C D E F.

Sisältö heidän kokouksen päätöksessään on siis se, että pankeille annetaan rahoitusta tueksi kriisissä. Käytännössä siis on kyse jäälleen yhdenlaisesta "bail out" -paketista, joka käytännössä siirtää vain rahaa olemassa olevan järjestelmän puitteissa paikasta A paikkaan B eikä se siis auta yhtään itse kriisin ytimen ratkaisussa. Tätä olen jo tuossa alla selittänyt monta kertaa LaRouche PAC -sivuston avulla. Näin kaikki eurojohtajat osoittivat taas vain osaamattomuuttaan asiassa.

Matti Vanhanenkin on ollut vahvasti tämän Britannian vaatiman paketin takana, mikä on erityisen huolestuttavaa Suomenkin kannalta; kuten olemme Lyndon LaRouchen ajatuksista oppineet, niin Britannialla on lähinnä vain omat imperialistiset taka-ajatukset tässäkin pelissä ja näin ollen Matti Vanhanen osoittaa vain joko naivia, mutta tuhoisaa typeryksen uskoa tai vaihtoehtoisesti suunnitelmallista ja tuhoisaa satanismia.

Viimeisin Lyndon LaRouchen kirjoitus sivustollansa antaa sentään jotain toiveita; parissa viikossa kuulemma tilanteen pahennuttua paljon lisää yhä useamman epätoivoon ja neuvottomuuteen vajonneen päättäjän silmissä alkaisi kiilua jo kiinnostusta Lyndonin suunnitelmaa kohtaan pakostikin, kun mikään muu ei todellakaan toimi... Sitä ennen olemme kuitenkin edelleen valitettavan saatanallisessa pattitilanteessa monetarismiin aivopestyjen ja siten neuvottomien johtajiemme vetämässä harhailevassa tuhon saattueessa!

No comments: