Sunday, October 12, 2008

Jeff Steinbergin ja John Hoeflen LaRouche PAC -videokatsaus 11.10.2008; pakottaminen maailman kriisitilanteen ytimen näkemiseen jatkuu!

Tässä on tämän viikon videoraportti LaRouche PAC:n Jeff Steinbergiltä ja John Hoeflelta. Tämäkin on syytä katsella hyvin tarkkaan. Videossa kerrataan taas selkeästi kaikki jo moneen kertaan sanottu, mutta erityisen toivottavaa olisi, että viesti alkaisi vihdoin menemään itsepäisimmänkin aivopestyn idiootin kallon sisälle ja nimenomaan päättävissä elimissä toimiville poliitikoille ja ekonomisteille. Vähän valoa näemmä on jo havaittu Lyndon LaRouchen vaihtoehdolle; monetarismin ja globalisaation jo tuhouduttua täydellisesti on ainoa, vallankumouksellinen ja ehdoton tarve korvata ne nykyisen järjestelmän vararikkoproseduurin jälkeen uudella Bretton-Woods -järjestelmällä ns. amerikkalaisen järjestelmän ja Yhdysvaltain perustuslain pohjilta globaalisti.

Valitettavasti tilanne on kuitenkin yhä traagisesti se, että totuutta täydellisestä tuhosta ei haluta / kyetä vieläkään myöntämään juuri millään tärkeällä taholla; kaikista nykyisen järjestelmän pelastamisyrityksistä tullaan sen takia huomaamaan, että mikään ei auta ja tuho jatkuu kaikista huolimatta vääjäämättä ja nopeutuvasti lopulliseen tuhoon saakka. Kaiken pahan alku ja juuri ovat olleet monetarismi ja globalisaatio, jotka ovat mahdollistaneet kaikkien aikojen isoimman parasiitin ja valekuplan muodostumisen maailman talouteen; imperialistisia ja ahneita aikeita edesauttaneen vale-ekonomian virtuaalirahoineen todellisen talouden kustannuksella.

Todellinen talous (teollisuus, maatalous, infrastruktuuri niitä auttamassa, ihmisten kykyjen ja aivojen täysi hyödyntäminen ko. asioissa jne.) on ollut tuon takia koko ajan rapautumassa viimeiset 40 vuotta. Nyt tuo parasiitti on kuollut ja se ilmenee nyt kaiken siihen liittyvän hajoamisena vääjäämättä. Ainoa tie ihmiskunnalle selvitä siitä eteenpäin on tunnustaa tuo kuolema ja alkaa sen jälkeen elvyttää tähänastisista tuhoista kärsinyttä todellista taloutta. Kaikki muu on hulluutta, tyhmyyttä ja vääjäämättömästi kaikkien aikojen tuhoisinta koko ihmiskunnalle!

No comments: