Wednesday, October 15, 2008

Esimerkki huonosta vaaliaineksesta

Tässä on Kauppalehdestä varoittava esimerkki siitä, mitä tuo alla mainittu degeneroituminen ja väärä sankarimyytti ovat tehneet poliittisellekin kulttuurille. Siinä ovat vastakkain kuntaministeri Mari Kiviniemi ja SDP:n puheenjohtaja Jutta Urpilainen. Mari Kiviniemi väittää Jutta Urpilaisen olevan epäisänmaallinen, kun Jutta on kritisoinut hallituksen tapaa hoitaa asioita tässä talouskriisissä. En tiedä (vielä), onko Juttakaan tarpeeksi perillä tästä jo moneen kertaan tämän syksyn aikana kuvailemastani ja LaRouche PAC -sivuston toitottamasta maailman talousromahduksen tosiongelman luonteesta.

Sen sijaan Mari Kiviniemi paljastaa selkeästi ko. asenteellaan olevansa täydellisesti pihalla koko asiasta ja hän on siksi vaarallinen ja erittäin epäisänmaallinen ihminen hallituksen leivissä! Pelon lietsominen ei liene tarpeellista turhaan, mutta tämä Marin kommentti kertoo karusti pelkoa nimenomaan lietsovasta tyhmyydestä jo paljastuneen valossa: "Tilannetta ei saada varmemmaksi, koska mukana on erittäin paljon psykologiaa. Pörssin heilahteluissa mennään joukkohysteriassa. Sitä ei pysty nyt talousargumenteilla selostamaan.". Pörssin viimeaikainen käyttäytyminen, talouskriisin syyt ja sen olemus ovat todellakin jo täysin selkeästi esillä niille, jotka kykenevät ja haluavat ymmärtää asioita. On todella karmaisevaa, että valtakunnan johdossa on tuollaisia henkilöitä, jotka osoittavat tässä vaiheessa noin selkeästi Lyndon LaRouchen kuvaamaa degeneroitunutta ihmistä!

Otin tämän tapauksen nyt esiin, koska on ehdottomasti, huolellisesti ja päättäväisesti pidättäydyttävä äänestämästä hänen kaltaisiaan ihmisiä tulevissa kunnallisvaaleissa. Ehdokkaista on poimittava erilleen hylättäväksi tavalla tai toisella sellaiset henkilöt, jotka eivät ilmennyttä tragiikkaa osaa / halua nähdä, ja ennen kaikkea jotka eivät näe esilletuotuja kunnollisia ratkaisuja tilanteen oikaisemiseksi. Olkoonkin, että kyseessä on "vain" kuntavaalit, niin äänestäjien vastuu ei ole silti koskaan ollut yhtä suuri! Vastuu jatkuu tulevaisuudessa niin eduskuntavaaleissa kuin presidentinvaaleissakin.

No comments: