Saturday, October 04, 2008

Jeff Steinbergin ja John Hoeflen LaRouche PAC -videokatsaus 4.10.2008 lisukkeiden kera

Tässä on päivän päätteeksi vielä LaRouche PAC -sivustolta viimeisin Jeff Steinbergin ja John Hoeflen videokatsaus. Siinä kerrataan viikon dramaattiset käänteet seikkaperäisesti. Seikkaperäinen selvitys traagisesta tilanteesta tulee ilmi myös tästä sivuston tekstistä, joka on John Hoeflen käsialaa. Katsokaa ja lukekaa ne hyvin tarkkaan! Tässä vaiheessa draamaa pitää myös seurata kotimaamme poliitikkojen ja ekonomistien puheita ja tekoja, sillä vastuu on nyt kaikkien aikojen suurin. Tämä kriisi todella koskee myös kaikkia meitä suomalaisia. Tärkeää tämä on myös kunnallisvaalien takia.

Tässä on valtiovarainministerimme Jyrki Kataisen kirjoitus MTV3:n uutispalstalta. Yhtäältä siinä on häneltä hyviäkin "toiveita" maailman ja kotimaan taloustilanteesta, mutta ne voivat todella olla tämän maailman katastrofin myötä traagisesti aivan liian optimistisia ja vääriä. Lisäksi Katainenkin on ilmoittanut olleensa tyytyväinen "Yhdysvaltain" roskapankin toteutumiseen. Kuten huomaatte; sellainen mielipide on tällä hetkellä typerintä, mitä on mahdollista sanoa.

Tähän loppuun poimin tuosta John Hoeflen tekstistä muutamia avainkohtia täkyiksi, jotka kuvaavat tilannetta hyvin:

"Consider the ramifications of this abominable "stabilization act." First, it seeks to bail out the very financial system which has destroyed our economy, impoverished most of our people, and would create a virtual bankers' dictatorship within our government. Second, it would impose upon this impoverished population a heavy tax to support this bailout of international financial institutions, a tax that the people cannot pay. Third, it will lead inevitably to a level of hyperinflation of the sort that destroyed Weimar Germany in 1923, destroying the value of our currency and wiping out what is left of our economy. Fourth, in blowing up the dollar, it will also destroy the global economic system based upon the dollar, wreaking havoc far beyond our borders.".

"What the financiers have been doing is transforming our economy from a modern scientific marvel into one more resembling the imperial "lords and peasants" model, in which the elite feed off the rest of us. Such an economy is based upon looting others, not upon production, and thus must increase its looting to survive. The bailout is that kind of looting. The plantation owners are broke, and cracking the whip on the slaves.".

"The Founding Fathers understood that progress of mankind depends upon human creativity; the minds of the people are humanity's most precious asset, and therefore the people must be protected and nurtured. This is the opposite of the oligarchic model, which treats people as cattle.".

2 comments:

chrome3d said...

Täytyyhän sitä jollakulla olla positiivisiakin mielipiteitä, ei kaikki voi heittää tuhkaa päälleen jatkuvasti. Onhan sekin vastuun kantamista ettei panikoi näkyvästi kaiken kansan edessä.

Mika said...

Joo, se on totta, että luottamusta pitäisi yrittää valaa ja olla panikoimatta. Erittäin tärkeää siinä on silti myös tämä: Pitäisi samaan aikaan osoittaa tekevänsä jotain näkyvästi oikein ja antaa selkeästi esille parantavia ratkaisuja. Etenkin, kun nyt tämä pörssien sukellus jatkuu valitettavan odotetusti.

Tähänastinen ei toistaiseksi ainakaan minulle osoita luottamusta ja paniikin lieventämistä tuolla tavalla, koska havaitsemieni tietojen pohjalta ei näytetä olevan perillä kunnollisista ratkaisuista parempaan. Jos tietoisia oltaisiin, niin se pitäisi sanoa runsain sanankääntein. Nyt ei sanota; joko ollaan pihalla tai valehdellaan.