Sunday, January 11, 2009

Helvetti vai Renessanssi?! - Maailman kriisin ydintä Alex Jonesin avulla tarkasteltuna, osa 1

Tässä vaiheessa ajattelin ottaa aikaisempaa vieläkin radikaalimman otteen (En kuitenkaan käytä voimasanoja aikaisempaa enempää) tässä kirjoitussarjassani ja ottaa käsittelyyn Alex Jonesin paljastamia rajuimpia asioita tästä länsimaisen maailman tilanteesta. Olen tavallaan vielä kiertänyt sitä kuuminta ja saatanallisita ydintä tässä asiassa, mutta laitetaanpa nyt tähän dokumentiksi niitä Brittiläisen imperiumin oligarkkiporukoiden syvimpiä tavoitteita, joita on saatu selville. Sitä varten käyn läpi Alex Jonesin radio- ja tv-shown kaksi tämän viikon osaa, jotka ovat ilmestyneet mm. YouTubeen alexjoneschanneliin (videot). Niissä kiteytyy hyvin Alex Jonesin jo pitkään show-vieraidensakin kanssa toistamat asiat tästä maailman kriisistä. Teen näistä kaksi erillistä merkintää ja tässä ensimmäisenä on vuorossa show Steve Quayle on The Alex Jones Show" The End Game is Here!!": A B C.

Jonesin haastattelema Steve Quayle on vastaavanlainen nettiaktivisti kuin Jones itsekin. He vaihtavat tässä showssa näkemyksiään keskenään ja maailman tilanteen luonnetta pohditaan erittäin pelottavassa hengessä (tietysti etenkin Yhdysvaltojen kannalta): Se tarkoittaa siis sitä, kuinka häikäilemättömiä suunnitelmia meidän ns. tavallisten ihmisten päänmenoksi on tehty ja osittain toteutettu jopa jo monen vuosikymmenen ajan. Käyn nyt löyhän kronologisesti läpi esille tulleita asioita, kommentoin niitä ja vertaan samalla materiaalia paikoitellen LaRouche PAC -sivuston antiin. Tässä tulee ilmi myös se näiden kahden tahon välinen ero suhteessa kohta virkaansa astuvaan Yhdysvaltain uuteen presidenttiin Barack Obamaan, mutta vasta toisen shown kohdalla.

Steve Quaylella on ollut käytettävissään eräs Pentagonin lähde, jolta näitä nyt esittelemiäni tietoja on saatu kaivettua. Ilmeisesti tällaisia salaisten suunnitelmien vuotajia on viime aikoina ollut käytettävissä yhä enemmän eli he ovat ikään kuin vaihtaneet leiriä ja haluavat nyt vaivihkaa varoittaa kansalaisia mm. näiden nettiaktivistien avulla anonyymisti. Lyndon LaRouchellakin on ollut käytettävissään mm. tällaisia vuotajia laajan verkostonsa ansiosta, mikä on osaltaan johtanut siihen, miten LaRouche PAC -sivustollakin asioita käsitellään. Tuo Quaylen lähde kuuluu NORTHCOM:n aivopesuihin erikoistuneeseen porukkaan.

Sitten ne esille tulleet asiat (shown esittelemät asiat laitan kursiivilla): Sotaisat ja väkivaltaiset tietokonepelit toimivat ehdollistajina, jossa pelaajien (etenkin niiden parissa eniten aikaa viettävä nuoriso) todellisuuskäsitys saa virtuaalitodellisuudesta vaikutteita, jolloin osan pää ns. sekoaa; toden ja valheen / hyvän ja pahan / oikean ja väärän raja hämärtyy, oligarkkieliitin suunnitelmia ja tavoitteita (maailmankuvat, toimintamallit) ujutetaan vaivihkaa nuorten mieliin jne. Tämä toimii hyvänä vähitellen tapahtuvana aivopesutaktiikkana, jossa lopputuloksena on mahdollista seuloa näin ehdollistetuista ihmisistä paremmin mm. tyrannitappajasekopäisiä poliiseja ja sotilaita oligarkkieliitin tyrannimaiseen käyttöön. Minusta tämä on aivan mahdollista, koska nykymedian ja -viihteen suuri ja monenkirjava määrä on omiaan vaikuttamaan hyvin tehokkaasti ihmismieleen sekä yksilöllisellä että kollektiivisella tasolla. Jopa vuosikymmeniä jatkunut tietynlainen raaistunut ja synkkä mediailmapiiri vaikuttaa lopulta ehdollistamalla osan yksilöistä oligarkkien toivomalla tavalla: Yksilö saa käsityksen ihmisyydestä, jonka kohtalo on olla siinä yhtäältä eliitin alistettu ja kontrolloitu alammainen ja toisaalta olla eliitin käytettävissä olevaa raakaa ja tavallisista ihmisistä välinpitämätöntä palveluväkeä.

Steve ottaa esille seikan viime syksyltä: Viime lokakuun 7 päivä oltiin 2,5 minuutin päässä sotatilalaista Yhdysvalloissa silloisen roskapankkilain läpimenoäänestyksen vuoksi. Uutta sotatilalakia on itse asiassa suunniteltu jo yli 15 vuotta Yhdysvalloissa osana tätä ns. New World Orderia (NWO), uutta maailmanjärjestystä. Juuri tätä varten on tuolla em. tavalla ehdollistettu poliiseja ja sotilaita. Lisäämään ko. haluttua vaikutusta Yhdysvalloissa on otettu käyttöön myös taktiikka, jossa kotimaan "turvaamiseen" palkataan ulkomaalaisia (rekrytoinneista jo n. 20 % on heitä: Yhdysvaltain armeijan rekrytointikeskuksia on esim. Manilassa Filippiineillä, Mexico cityssä ja Ukrainassa). Tällä tavalla "oma" sotaväki on yhä valinpitämättömämpää kansalaisiaan kohtaan (Kun rekrytoidut eivät edes ole omia kansalaisia) ja siten oligarkkien tyrannitarkoituksiin sopivampaa. Alex Joneskin on puhunut tämän "oman" armeijan jo ottaneen ns. teiden tarkistuspisteet esim. Texasissa käyttöön osana seuraavaa vaihetta NWO:n toteuttamisessa. Tämä vaikuttaa minustakin juuri esivalmisteluilta tuota NWO:a varten; muka turvataan kansalaiset mahdollisilta taloustilanteen aiheuttamilta mellakoilta ja kapinoilta. Kuten olemme havainneet, niin tämä on suunniteltua taloustilanteen romahdusta myöten, joka toimii apuna ja yhtenä vaiheena koko NWO -projektissa.

Sekä Steve että Alex tässä vaiheessa kehottaakin kansalaisia pistämään kuvainnollisesti televisiot kiinni, nostamaan perseen ylös sohvalta ja lähtemään taistelemaan ko. valtapeliä vastaan. Olen samaa mieltä! Taistelua on tehtävä, koska kohta siihen ei ehkä ole mahdollisuutta. Tätä tilannetta kuvastamaan Steve ottaa esille asian, joka sen mahdollisuuden voi viedä: Internet lakkaa olemasta! Tuo taistelu tapahtuu nimittäin juuri hyvin paljon netin kautta, koska se mahdollistaa globaalin tietoisuuden nostamisen aiheesta, järjestäytymisen suunnitteluun ja lopulta vastaiskuun tuota NWO:ta vastaan ja nimenomaan rauhanomaisin keinoin. Nyt kuulemma lähteen mukaan käytettäisiin tekaistua vikaa, joka romahduttaisi muka liian vanhentuneen ja siksi romahdusherkän internet- järjestelmän. Sen jälkeen luotaisiin uusi näiden oligarkkiporukoiden totaalisessa kontrollissa ja sensuurissa toimiva uusi internet-järjestelmä. Tässä tietenkin vaikuttaa olevan scifi-tyylistä meininkiä, mutta en yllätyisi tällaisen metodin käyttämisestä. Nythän nimittäin juuri netti tosiaan on auttanut tällaisessa vastaiskussa ko. tyranniaprojektia vastaan ja oligarkkiporukka varmasti on varpaillaan tämän nettimahdollisuuden kanssa ja halukas tuhoamaan sen. Muistamme myös ihan valtavirtamediasta uutiset, kuinka viime kuussa esim. Välimerellä olevia internetkaapeleita yritettiin tuhota. Sensuuria todella yritetään nyt jouduttaa!

NWO- eli tämä Brittiläisen imperiumin oligarkkiporukka on pyrkinyt tekemään viime aikoina myös täysin uudenlaisia ajatteluamme sekoittavia ja hämmentäviä tekoja. Nimittäin mm. kansainvälisesti arvostetuissa talouslehdissä on osittain avoimesti tiedotettu tästä NWO -projektista. Esim. Wall Street Journal ja Financial Times ovat mainostaneet äskettäin NWO:a: tässä on ko. FT:n juttu. On mainostettu siis mm. tällä tavalla Alexin mukaan: "Me (oligarkkiporukka) pidimme aikaisemmin salassa ko. projektin, mutta nyt paljastamme sen, mutta kerromme, että se on silti sinun omaksi parhaaksi. Samalla kuitenkin paljastuu mm. se, että verot maksat jatkossa suoraan meille oligarkeille: Mm. hiili(dioksidi)vero kaikilla mahdollisilla tavoilla". Otetaan siis ilmastonmuutoskin riiston apuvälineeksi röyhkeästi. Myös minusta tämä näyttää häikäilemättömältä aivopesutaktiikalta. Paljastetaan vain osa totuudesta, mutta samalla pidetään piilossa muita iljettävämpiä totuuksia; mikä on totta ja mikä ei, mikä hyvää ja mikä ei, herää kysymys monelle. Tämä on myös hyvä tapa oligarkeilta testata kansan reaktioita ja tunnustella sitä, miten paljon vastustusta projektin osittainen paljastuminen saa osakseen: Kuinka hyvin kansa on tyhmennetty, jotta he eivät sitä tajuaisi tai välittäisi siitä, edes huomaisi sitä. No, sen vastaisuus on netin eri sivustojen perusteella noussut viime aikoina, mutta ei läheskään vielä riittävästi! Siinä piilekin juuri se vaara, jossa ihmiset eivät osaa riittävästi tiedostaa ja siten varoa, jolloin väärä ymmärryksen aste ja laatu voi johtaa helpommin tuon NWO:n täyttymiseen ja tätä Alex ja Steve tähdentävät. Minä myös!

"Miltä NWO -projekti näyttää?", kysyy Alex. Steve vastaa mm. näin: "He pitävät joka päivä kokouksia, jotta pääsisivät niskan päälle meidän tavallisen kansan kohtaloa suunnitellessaan ja toteuttaessaan (mm. molemmat ko. herrat ovat tarkkailussa)". Näyttää siis siltä, että he olisivat osittain menettämäisillään tilanteiden hallintaa, koska tietoisuus heidän pirullisista toimistaan on noussut sen verran tavallisen kansan keskuudessa. Jopa tämäkin "viherpiipero" on nyt jo näin paljon perillä asioista. Osaltaan he tuntuisivat olevan herpaantumassa myös siksi, että tällaiset maapallon kokoiset asiat ovat aina hankalia hallita. Yllätyksiä sattuu varmasti myös oligarkkiporukalle ja se on yksi huojentava juonne heidän toimiaan arvioitaessa. Toisaalta se on myös vaara, koska yllätykset voivat johtaa myös vahingossa tehtyihin katastrofeihin.

Internetin tuhoamisen yhteydessä tulee esiin myös mahdolliset muut median sensuurimenetelmät. Steve puhuu ns. "jumittajista" (Black Box Jammers), jotka katkaisevat kaiken tv- ja radioliikenteen jopa n. 12 mailin säteellä halutusta paikasta. Myös autoliikennettä voitaisiin jumittaa näillä, koska nykyautot sisältävät myös elektroniikkaa, jota voidaan näillä laitteilla häiritä. Näitä laitteita on kuulemma jo annettu niitä käyttämään osaavien viranomaisten haltuun ja niitä voidaan käyttää esim. siviilimellakoinnissa ja -kapinoissa propaganda- ja muutenkin tiedonsaantiblokkereina ja kansanhallintalaitteina. Tässäkin on scififiilistä, mutta minusta pahasti näyttää siltä, että tuollainen oligarkkiporukka on triljoonien suuruisella varallisuudellaan helposti ollut kykenevä suunnittelemaan, toteuttamaan ja ostamaan tällaisiakin järjestelmiä hännystelijöidensä ja muun rekrytoiman porukkansa avulla. Syytä on siis olla huolestunut tästäkin jopa globaalisti, vaikka tämäkin ilmeisesti koskee lähinnä Yhdysvaltoja tässä vaiheessa.

Steve sanoo, että hänen lähteensä on huolissaan seuraavista 90 päivästä, mihin kuuluu esim. Lähi-idän sotimisen eskaloituminen ja laajeneminen. Siitä myös Lyndon LaRouche on huolissaan jopa aivan lähitulevaisuudessa, mihin liittyy riski jopa maailmansodasta. Tätä kuvastavat hänen uusimmat varoitukset LaRouche PAC -sivustolla: Are Cheney And His London Backers Pushing Broader War In Southwest Asia? (teksti) ja LPACTV: Is Cheney's Going-Away Party the Anglo-Saudi Party of World War? (video).

Tässä vaiheessa tulee esille myös ns. amero-rahayksikkö, joka olisi korvaava Yhdysvaltain dollarin tämän talousromahduksen seurauksena ja se otettaisiin käyttöön ns. Amerikan Unionin rahana. Steve on kuitenkin sitä mieltä, että suurempi todennäköisyys tässä on lopulta sille, että päädyttäisiin tämän oligarkkiporukan suunnittelemana yhteiskuntaan kokonaan ilman käteistä rahaa ja jopa ilman valuuttoja. Siinä kaikki raha olisi siis aina elektronista ja kaikki ihmiset pakotettaisiin käyttämään vain ns. kortti- / sirurahaa. Näin oligarkit vahvistaisivat kontrolliaan, jossa ihmisiä voidaan pakottaa ja alistaa säätelemällä mielin määrin heidän elektronista rahaansa. Täydellinen matrix -utopia olisi siis tulossa todeksi tässäkin. Tätähän on myös vastustettava ehdottomasti! Valitettavasti monet ihmiset on helppo huijata tällaiseenkin mukaan, koska he ajattelevat tämän elektronisen rahankäytön olevan niin helppoa. NWO -oligarkkiporukka luottaa siis tässäkin osaltaan siihen psykologiseen totuuteen aivopesutaktiikoissa, että ihmisiä on helppo ehdollistaa näennäisesti helpottavien toimintatapojen pariin, vaikka niiden sisälle on piilotettuna täydellinen fasistikontrolli ja -tyrannia. Osa ystävistänikin on maininnut jo oikeastaan kokonaan luopuneensa ns. konkreettisen rahan käytöstä, mikä kuvaa huolestuttavasti tätä kehitystä. Meidän orjuuttamisemme etenee! George Orwellin 1984 on jo todellisuutta!

Alex ja Steve pohtivat myös osaltaan Kolmannen maailmansodan sytyttämisprovokaatioita. Kuten on jo tullut ilmi tässäkin blogissa, niin tällaiset kaaosta luovat provokaatiot ovat tämän oligarkkiporukan eräs apuväline NWO -projektissaan. Kaaosta luodaan, jotta heidän suunnitelmansa voidaan sen avulla istuttaa helpommin; ei mahdollistu muita kilpailevia suunnitelmia ja talousromahdusta edesautetaan osana tätä, jotta heidän taloussuunnitelmansakin sopii paremmin istutettavaksi romahtaneen talouden paikalle. Paremmin istuttaminen tarkoittaa siinä kansallisvaltion lakkauttamista täydellisesti, jotta heidän oligarkkisysteeminsä voisi paremmin ottaa kaikki pankit ja korporaatiot valtaansa globaalisti ja muodostaa kansainvälisen pankkiirifasismin, jota kautta kaikki valta ja kontrolli tapahtuu. Se on yksi osa NWO:a ja siinäkin on päästy jo varsin pitkälle ilman talousromahdustakin.

Pahimmista kaaosta luovista sodan - kaaoksen provokaatiovälineistä mainitaan mm. matkalaukkuydinpommit, neutronipommit ja bioaseet. Steve mainitsee, että pari vuosikymmentä sitten esim. Neuvostoliiton / Venäjän Alexander Lebedin suulla sanottuna oli kuulemma jo mahdollista saada mitä vain aseita esim. Itä-Euroopan ja Afganistanin pimeiltä markkinoilta: Esim. matkalaukkuydinpommit maksoivat silloin 5000 000 dollaria / kpl. CIA väittää julkisesti tietenkin, että niitäkään ei ole olemassa Yhdysvalloissa, mutta Steve kumoaa väitteen perättömänä. Tällaisia ja uudenlaisia muitakin aseita on kuulemma testailtu salaa. Harva uskoo kuitenkaan niin tapahtuneen, vaikka seismiset värähtelyt ovat siitä tietyillä alueilla todisteena. Ydinpommien ja neutronipommien kohdalla salaisuus on tietenkin niin ja näin säteilyn takia ja siten uskottavuus niiden kokeilemisesta on hataralla pohjalla, mutta on varmasti totta, että näiden oligarkkien aseteollisuus on paljon pidemmällä ja paljon vaarallisempi kuin suurelle yleisölle on annettu ymmärtää ja kaikkea salassa pidettävän sallivaa kokeillaan ja testataan ahkerasti.

Sodista puhuttaessa Steve ja Alex todentavat sen, kuinka joissakin tietokonepeleissä on tavallaan vaivihkaa ennustettu mm. Etelä-Ossetian sota ja nyt uusissa peleissä on löydettävissä tavallaan "ennusteet", kuten mm. näistä oikeista käynnissä olevista sodista eskaloituva ydinsota ja sen jälkeinen maailmanhallitus. Tässäkin media tavallaan ehdollistaa ja ohjailee. Nyt Alex Jones kysyy todelliseen tilanteeseen liittyen: "Mitkä näistä nykyisistä kriisipesäkkäistä taloustilanteet mukaanlukien ympäri maailman johtavat NWO:a kohti eli ovat apuna sen synnyttämisessä?" Steve sanoo napakasti: "Kaikki mainitut!" Tällaista prosessien vaaraa ja ymmärrystä myös Lyndon LaRouche ja porukkansa tarjoaa sivustollansa varoituksena, mistä on monta esimerkkiä esim. viimeisen puolen vuoden aikana. NWO -projektissa käytetään montaa keinoa.

Sitten puhetta jatketaan näissä populaarikulttuurituotteiden ns. ennustamispuitteissa: Esille otetaan esim. Ian Flemingin kirja Moonraker, josta tehtiin James Bond -filmi 1970 -luvulla. Samoin 911 -terrori-iskuja New Yorkiin oli "ennustettu" populaarikulttuurissa. Oligarkkiporukat pyrkivät kuulemma näin pelaamaan ehdollistamispeliä vasten naamojamme ennen kuin ko. tapahtuma oikeasti syntyy. Kyseessä on nähdäkseni selvä aivopesutekniikka alitajunnan valmistamiseen ja mielen hämmentämiseen. Ihmiskunta näin popkulttuurin kautta ehdollistuu ko. terroritekojen kautta tavoiteltuihin olosuhteisiin jo etukäteen, kuten jo aikaisemminkin tuli esille. Siksi osaltaan esim. TV on ollut niin täynnä tyrannimaista ja alistavaa väkivaltaa jo vuosikymmeniä kiihtyvällä tahdilla. Ihmiset ovat tottuneet, että maailman kuuluukin sisältää tällaista menoa ja osaltaan se sitten ilmeneekin Jokeloina ja Kauhajokina ja näin oligarkkiporukan on helpompi työstää tyranniaansa ja kontrolliansa läpi. Tämä ehdollistuminen nähdään myös siinä, kuinka tämän hetken Israelin hyökkäys Gazaan monien mielestä (Esim. Hesarin keskustelupalstoilta luettuna) on itsestäänselvästi oikeutettua, vaikka se lähenee keskitysleirimeininkiä ja joka tapauksessa täysin aiheetonta siviilien listimistä. Meitä on aivopesty jo niin paljon, että tällaisen katsotaan kuuluvan usean taholta normaalina asiaan ja syntipukkikin on valmiiksi tarjottimella määrätty hämärtämään oikeat syylliset pois näkyvistä: Tämä oligarkkiporukka.

Sitten Alex mainitsee ohimennen myös muita ehdollistamistapoja, jotka ovat ihmisten tyhmyynnyttäminen kemiallisesti. Esim. lentokoneista levitetään ilmaan ylimääräisiä epäpuhtauksia (ns. chemitrailit) ja ruoassamme olevat lisäaineet voivat helposti sisältää pieniä määriä ja siten vähitellen ja vaivihkaa sairastuttavia aineita, kuten elohopeaa ja fluoria. Elohopea esim. tuhoaa aivoja -> tyhmyynnyttäminen, masennussairaudet, mielisairaudet. Scifimeininki valtaa tässä kohtaa taas mielen, mutta kun ajattelee Natsi-Saksan keskitysleirejä eli sitä, että niiden syntyminen oli mahdollista ja että kaikki sen taustavoimat (Kuten juuri tämä olikarkkiporukka sukupolvesta toiseen jatkuneine pahuuden virtoineen) olivat oikeasti olemassa silloinkin, niin ei ole ollenkaan vaikea uskoa, että juuri tämä sama oligarkkiporukka uusien sukupolvien muodossa on muotoutunut nyt aivan yhtä saatanalliseksi luonteeltaan ja pystyy tällaiseenkin paholaismaiseen salajuoneen. Nämä oligarkit on ilmeisesti jo lapsesta asti kasvatettu kuvittelemaan itsensä jumaliksi ja muita hallitsevaksi röyhkeäksi eliitiksi kerta toisensa jälkeen ja pahuuden virta jatkuu aina vain. Hassua on juuri se, että heitä on niin hurjan vähän verrattuna kaikkiin ihmisiin maapallolla, mutta silti he ovat pitäneet meitä hallinnassaan näin paljon vuosikymmenestä toiseen, vuosisadasta toiseen.

Sitten palattiin takaisin aseisiin: Neutronipommit ovat kuulemma "helppo" väline "väestönhallinnassa". Ne eivät jätä räjähdysjälkiä, jolloin niiden käyttöä siis ei voi helposti havaita tuoreeltaan ja niitä voidaan kuljettaa noin softball -kokoisina. Niiden tuhovaikutus voi olla jopa 10 kertainen ydinpommiin verrattuna ja silti ne säilyttävät kaiken infrastruktuurin koskemattomana. Vain kaikki elollinen kuolee kohteesta jopa useiden kymmenien mailien säteellä. George Bush vanhempi muka otti pois Yhdysvaltain arsenaalista nämä pommit, mutta Steve kuittaa sen valheena. Niin, enpä minäkään enää usko kehenkään Bushin dynastian jäseneen, kun he ovat osoittautuneet jo niin tiiviisti tähän oligarkkiporukkaan kuuluviksi ja NWO:a tavoitteleviksi. George Bush vanhempi piti NWO -puheitakin 1990 -luvun alussa (A) kansalaisten tajuamatta silloin ollenkaan mitään vaaraa tai huonoa niihin liittyen, ainakaan mitään sellaista kuin nyt on käymässä / käynyt ilmi.

Keskustelun seuraavassa vaiheessa tulee pohdittavaksi se, mikä mahtaisi olla tämän oligarkkiporukan seuraava 911 -tapainen provokaatio eli "terrori-isku" (Ko. terrori-isku New Yorkissa oli heidän provokaationsa, joka loi kuvitteellisen terroriuhan ja valheellisen oikeutuksen mm. Irakin sotaan; oligarkkiporukat saivat näin lisää valtaa ja kontrollimahdollisuuksia). Biologiset aseet olisivat Steven lähteen mukaan tämän porukan seuraava siirto. Se näyttää siis olevan riittävän tehokas yhtäältä myös infrastruktuureita säilyttävänä metodina ja toisaalta salaakin ihmismäärää vähentävänä metodina, kuten heillä on tarkoituksena; Alex Joneskin on varoittanut, että n. 80 % meistä tultaisiin tuhoamaan pois tarpeettomina NWO:n toteutuksen yhteydessä.

Steve ottaa esille tämänkin: Pankkien elvytykseen muka laitetut "bail out" -rahat ovat menneet kuulemma mm. itämaihin (Kiina) kiinnitettäväksi kultaan, jotta oligarkkiporukoilla on siinä yksi vakaa varallisuusvaltti. IMF ottaa tässä talousromahdusprojektissa roolin maailman pankkina. Siinä ensin tehdään siis kaaos ja sitten maailmanhallitus astuu kuvaan mukaan muka tilanteen pelastajana, vaikka kyseessä on oikeasti tuo fasistisen NWO:n pystyttäminen. Näin LaRouche -porukkakin näkee asian, mutta käyttää NWO:sta termejä "Brittiläinen imperiumi" ja "anglo-dutch liberal system" tai "bankers dictatorship". Kuten Lyndon LaRouche on sanonut, niin tämä talousromahdus alkoi johdannaismarkkinakuplan puhkeamisesta ja kuplaa on sitä varten kasvatettu vuosikymmeniä tarkoituksella osana NWO -projektia. Tämän on myös Alex Jones ennustanut näemmä jo 10 vuotta sitten nähdessään tilanteen luonteen tutkimuksensa aikana.

Niin, tämäkin varoitusaktivismi on siis jo useita vuosia vanhaa, mutta nyt se on keräämässä pohjaa tavallisten ihmisten keskuudessa kiihtyvään tahtiin, kun oligarkkiporukoiden siirrot alkavat lähenemään kliimaksia. Toivottavasti aika riittää siirtojen eliminoimiseen! Steve kiittääkin tässä vaiheessa sitä, kuinka monet huippuviroissa olevat armeija- ja hallintoihmiset haluavat vuotaa näitä tietoja ja haluavat osaltaan alkaa olla NWO:a vastaan. Steve kuvailee heitä todella rohkeiksi sankareiksi, joilla on mottona: "Voimme ehkä elää".

Alex ja Steve toteavat tilanteen olevan kuitenkin vielä sen, että monet ns. tavalliset ihmiset eivät kuitenkaan usko tämän NWO -projektin olemassaoloon, vaan kuvittelevat siitä puhuvat hulluiksi / höynäytetyiksi. Monet jo varsin paljon selvillä olevatkin vaativat lisätodisteita sellaisesta, jotta voisivat ryhtyä vastatoimiin. Monet tiedostavista myös pelkäävät tai suhtautuvat epäuskoisesti omalla tavallaan. Tällaisesta jahkailusta voi seuraus kuitenkin olla NWO:n täyttyminen, kun ollaan lähdetty vastustamaan liian myöhään. Vuotojen ja vastustuksen määrä kuitenkin ilmeisesti kasvaa eksponentiaalisesti, kun yhä useampi alkaa ymmärtää ja kertoa näitä asioita yhä useammalle. Siinä siis toivo osaltaan elää minunkin mielestä! Alex sanoo myös, että osa virkamiehistä on jopa jo aikaa sitten aloittanut vuotamisen aikaisemmista salajuonista: On jo myönnetty mm. se, että tämä oligarkkiporukka auttoi aikoinaan tarkoituksella Mao Tse-Tungin valtaan Kiinassa. Alex on sanonut muussa yhteydessä (joku hänen dokumenteistaan, mutta en nyt vaivaudu kahlaamaan läpi ja etsimään), että näin Kiinassa saatiin aikaan tulevaisuuden NWO:a varten kommunistisen ideologian avulla laboratorio kansalaisten kontrollimenetelmien tutkimista varten.

Nyt on alkanut olemaan vuotoja ja havaintoja myös Yhdysvaltain Fema -keskitysleireistä, joista minäkin mainitsin reilu kuukausi sitten, kun löysin ko. videoita YouTubesta. Lyndon LaRouche ei ole ollut yhtä suora näissä asioissa, vaan hän on kuvannut NWO:n lopullista toteutumista epämääräisemmin termillä "a New Dark Age", joka sisältää kuolemaa ja n. 2 / 3 verran ihmispopulaatiosta voi kuolla. Lyndon on kuitenkin erittäin tarkkaan käynyt läpi henkilö henkilöltä ja tapahtuma tapahtumalta historiaa aina antiikista nykypäivään, jonka puitteissa tämä NWO eli hänen termein siis Brittiläinen imperiumi ja aivan aluksi sen välimerellinen alkumuoto keskiajalla "Venetian oligarchical system" on eri vaiheissaan ilmennyt, levinnyt ja taistellut vastustajiaan vastaan.

Steve ottaa esille myös linkit joidenkin Hollywoodin scifituottajien ja CIA:n välillä. Kyseessä on hänen mukaansa osa tämän oligarkkiporukan aivoriihtä, jossa on suunniteltu tätä NWO:a. Oligarkkiporukat ovat ottaneet kaiken mahdollisimman hyvin huomioon ja he ovat sitä varten rekrytoineet eri alojen ihmisiä suunnittelupöydänkin ääreen, kuten juuri scifituottajia. Ilmeisesti rahan voimalla tms. porkkanalla vaivihkaa ja huijaamalla... Tiedä häntä, minkälaisia kokoonpanoja heillä on oikeasti näissä projekteissaan ollut, mutta toki tällaiset maapallon kokoiset suunnitelmat ja toteutukset vaativat laajaa tietotaitoa. Joka tapauksessa Steve varoittaa, että ne ns. palaset alkavat olla heillä vihdoin kohdillaan ja on vain pienen ajan kysymys, kunnes he alkavat tositoimiin planeetan vangitsemiseksi kunnolla NWO:n kahleisiin. Steve puhuu "niin rajusti psykologistietokoneellistetusta ajoituksesta, että pois alta".

Sivuhuomiona vielä ennen loppua Steve toteaa viime aikaisista miljonäärien ja miljardöörien itsemurhista (Mm. Saksassa sikäläinen upporikas) tämän talousromahduksen kourissa, että he eivät tee itsemurhia, vaan ne ovat oligarkkiporukoiden tekemiä murhia. Homma menee niin, että kaikkein rikkaimmat eli biljonäärit yms. ovat tätä oligarkkiväkeä, jotka pitävät lankoja käsissään (puppetmasters). He eivät anna uhata asemaansa, vaan pyrkyreitä eli miljardöörejä korkeintaan käytetään hyväksi ja sitten heidät raivataan pois tieltä vaikka murhaamalla. Toimet suoritetaan massiivisen korruption ja salaverhon avulla niin, että mikään ei johtaisi heidän sylttytehtaille, vaan esim. nämä toimet ilmenisivät "itsemurhina". Nyt kuitenkin nämä vuotajat ovat alkaneet osaltaan aukomaan reittejä verhon takaisiin näkymiin tässäkin mielessä.

Armeijassa ja poliisissa onkin jo kuohuntaa Steven mukaan ja hän edelleen kiittää näitä vuotajia, joissa osaltaan piilee mahdollisuus voittaa tämä saatanallinen NWO -suunnitelma. NWO -porukoihin rekrytoiduista armeijan ja poliisin väestä monet ovat kuitenkin äärimmäisen vaarallisia: Kuten todettua, niin palkataan epämääräistä ulkomaistakin porukkaa. Rikollisia; tuhopolttajia raiskaajia, murhaajia, psykopaatteja ja muuten vain riittävän tyhmiä idiootteja, jotka nielevät mitkä tahansa käskyt ja toimivat toisaalta vaiston varassa erittäin raa'astikin, ihmisyyttä halveksien ja välinpitämättömästi suhtautuen. Tästä on jo yhtenä osoituksena Yhdysvalloissa tapahtunut poliisin tekemä "niskalaukausmurha", josta ei edes suuremmin välitetä valtavirtamediassa ja ko. poliisi on ilmeisesti pääsemässä saatanallisesti kuin koira veräjästä, kun ei tosiaan välitetä ja oligarkkiporukat hykertelee. Alex Jones välittää tästäkin tapauksesta: A ja B. Hän miettii, että mikä tyranniteko lupulta katkaisee kamelin selän kansan sietokyvyn suhteen...

Näin olen ottanut viimein esille sitä syvintä ydintä koko karmeasta vyyhdistä kaunistelematta ja rohkeasti. Näyttää varmasti aivan uskomattomalta asioihin perehtymättömästä, mutta sen verran asioita jo tutkineena olen pakotettu ottamaan myös nämä vaihtoehdot huomioon ja toivon, että muutkin ottavat. Osaltaan siksi toimeni niiden suhteen on näyttää ja dokumentoida nämä asiat nyt tässä blogissa suomenkielellä. Maailman tilanne on joka tapauksessa meille kaikille ihmisille tulossa niin kestämättömäksi (Heh, jopa niille oligarkeillekin, kunhan vastaisku etenee...), että sitä kuuluisaa totuutta etsiessä ja maailman tilanteen aiheuttamia ongelmia ratkaistaessa tulee huomioida äärimmäisetkin vaarat ja mahdollisuudet. Olemme velkaa paremman maailman, sen "uuden ajan" Renessanssin toteutumiselle ja pahan torjumiselle niin paljon tässä tilanteessa!

No comments: