Friday, January 09, 2009

Lisätietoja Ukrainan ja Venäjän kaasukriisistä sekä Israelin Gazan tuhoamisesta

Aluksi pahoittelen kielenkäyttöäni näissä viime aikojen kirjoituksissani. Ajat ovat kuitenkin poikkeukselliset ja niiden kuvailuun tarvitaan poikkeuksellisia sanoja. Sellaista pahuutta, jonka olen tutkimistyöni kautta havainnut, ei ole helppo kuvailla. Siksi käytän myös äärimmäisen voimakkaita ilmauksia ja tehokeinoja. Suuttumus ko. pahuutta kohtaan ajaa myös siihen ja säilytän itselläni edelleen hyvän syyn käyttää voimakkaita ilmauksia myös sen suuttumuksen purkamiseen. Tiedän, että tänä erikoisena vuonna tätä tulee tapahtumaan vielä monta kertaa... Sen lisäksi, että olen analyyttinen ja ajatteleva ihminen, niin myös intohimoisen tunteellisena ja pohjimmaiseen hyvyyteen uskovana tunnen helposti hyvyyden loukkaamisen. Tämä maailman tilanne on jatkuvaa ja törkeää hyvyyden loukkaamista etenkin länsimaiden ja nimenomaan tämän ns. Brittiläisen imperiumin taholta! Vain silmänsä tältä ummistavat ja pseudotodellisuudessa elävät voivat tyynesti ja suuttumatta jatkaa elämistään tässä tilanteessa. Tai sitten ne satanistipaholaiset.

Mutta tässä on vielä lisädokumentointia kahteen kriittisimpään kriisipesäkkeeseen: Venäjän ja Ukrainan kaasukriisi ja Israelin Gaza -operaatio. Molempiin löytyy LaRouche PAC -sivustolta hyvin selkeästi asioiden tiloja valottavat uusimmat videot: Kaasukriisi ja Gaza. Myös nämä tekstit kannattaa lukea: Israeli Siege of Gaza "Unlike Anything Since the Warsaw Ghetto", Is Anglo-Saudi Sponsored Lebanese Countergang Behind Rocket Fire Into Israeli?, Israeli Writer Makes Parallel To Nazi Slaughter in Warsaw Ghettos, Israel Denounced for Maintaining A "Concentration Camp" in Gaza.

Kuten havaitaan, niin tuossa kaasukriisissä Ukrainalla on osa olla syyllisempi kuin Venäjä. Se kieltäytyy maksamasta osuuttaan kaasusta, se varastaa sitä ja kun Venäjä tämän takia vähentää kaasua Ukrainan suuntaan, niin Ukraina kapinoi sitten Venäjää vastaan Euroopan kansan kustannuksella; saisi EU:n muka kurittamaan Venäjää. Huhheijaa todellakin, mitä satanismia ja siinä pääpukarimme George Soros on vielä neuvonut Ukrainaa mm. yhtiön The Blackstone Group kautta ja alunperinkin hänellä oli sormensa pelissä maan oranssivallankumouksessa muutama vuosi sitten. Nyt Soros taivutti Ukrainan tässä talousromahduksessa käyttämään tuon yhtiön palveluja, kun maan täytyi kurimuksessaan ottaa lainaa IMF:ltä. Soroksen ehto: Käytettävä hänen neuvojaan rahan käyttämisessä. Seuraus: Kaasukriisi, kun Soroksen manipuloima Ukraina joutui kaasun kanssa maksuvaikeuksiin ja samalla Venäjä omassa taloustilanteessaan kärsineenä asettaa tiukat maksuehdot Ukrainalle jne. Katsokaa videosta.

Sitten tuo Gazan tuhoaminen. Kuten on nyt paljastunut, niin Israel on harjoittanut suorastaan kansanmurhaa siviilien kustannuksella Gazassa. Noissa kirjoituksissa tilannetta verrataan jopa Natsi-Saksan tekemiin Varsovan teurastuksiin heidän valloitusretkillään. Tähän en enää muuta voi sanoa. Tämän kuitenkin sanon: Kun olen itse tarkkaan tutkinut tätä maailman tilannetta ja niin kirkkaasti sen nyt oivaltanut ja havainnut, niin on ihmeellistä, kuinka syvällä pseudotodellisuudessa monet ihmiset todella elävät eivätkä siksi kykene esim. havaitsemaan tai myöntämään Brittiläisen imperiumin oligarkkien olemassaoloa ja heidän syytään näissä maailman kriisipesäkkeissä ja talousromahduksessa. Ja näillä Gazan asioilla ei enää todellakaan ole mitään tekemistä esim. antisemitismin tai minkään uskonnon kanssa, vaan kyse on suunnitelmallisesta globaalista valtapelistä strategisesti tärkeässä Lähi-idässä Brittiläisen imperiumin oligarkkien ohjailemana.

Ja kuten lainauksessa tuosta yllä olevasta tekstistä Lyndon LaRouchen sanomana todetaan: "But if Nazi terror, on one side, and international law on the other, are the extremities of a ruler employed to measure relationships among people, the state of Israel appears to be closer to the former than to the latter. By doing so, the Jewish state lost any right to claim to embody the descendants of the martyrs and heroes of the Warsaw ghetto.". Ja edelleen uskonnollinen vakaumus (esim. muslimit) tai kanta antisemitismiin ei enää ole validi länsimaisen maailman tilanteen saatanallisuutta arvioitaessa: "A fascist is a fascist is a fascist. We don't care about your religious denomination. A fascist is a fascist.". Fasisti on fasisti on fasisti oli hän sitten muslimi, saudi, suomalainen, yhdysvaltalainen tai juutalainen jne. Nyt olemme havainneet, että fasismia pyrkivät harjoittamaan nämä oligarkkiporukat ja heidän hännystelijänsä.

No comments: