Friday, January 09, 2009

Konkreettinen näyttö Israelin ja Brittiläisen imperiumin universumin kokoisesta satanismista!!!

EarthLastHope -sivusto YouTubessa (videot) on myös reagoinut Israelin Gazan tuhoamisprojektiin ja tarjoan tässä teille sen kautta todisteita tämän projektin saatanallisuudesta. Kaikki tuho ja murha vain siksi, että Brittiläisen imperiumin oligarkit ja Israel siinä sivussa saisivat pitää maailmanvaltansa (Pyörittää päätään epäuskoisena... :-( ). Tarjoan kaksi videota, joista toinen sisältää niin rankkaa (varoitan: TODELLA RANKKAA) materiaalia Gazan teurastuksesta, että vain tehokkaassa keskitysleirissä voi olla vielä rankempaa!! Katsoin sen verran sitä kuin pystyin, mutta en enää saa varmaankaan tänä yönä nukuttua sen takia... Huomatkaa; kaikki ne ihmiset siinä rankassa videossa ovat siviilejä!! Ei voi muuta sanoa kuin HAISTAKAA VITTU KAIKKI BRITTILÄISEN IMPERIUMIN OLIGARKIT JA ISRAEL!!!! JA KAIKKI MEDIAT MYÖS, JOTKA PAAPOTTE NÄITÄ TAHOJA!!!!

Tässä ovat videot: A ja B (se rankka). Nyt teidän lukijoiden tehtävä on levittää tietoa näistä videoista. On tärkeää, että mahdollisimman laajat joukot saavat tietoonsa tämänlaisen kansanmurhatoiminnan ja sen ketkä sitä harjoittavat. Se on nyt yksi välttämätön osa taistellessa tätä maailman kriisiä ja sen aiheuttaneita satanisteja vastaan!!

Päivitys klo. 23:45: Nyt tuo rankka video on poistettu YouTubesta. Siellä sanotaan syyksi "use violation". Sensuuriako?! No, tuossa toisen videon kommenttipalstalla sitä pohditaan myös; video oli väärin nimetty?... Hmmm, sotarikosten peittelyä?! Ei saatana....

No comments: