Thursday, January 08, 2009

Maailman kriisin tilannekatsaus uutisvertailukokoelman avulla; monetaristinen talous + politiikka + sodat = oligarkkisatanismi

Uusi vuosi on alkanut juuri niin kauhistuttavissa merkeissä kuin on ollut odotettavissa. Laitan tähän taas napakan uutisvertailukokoelman viime aikojen tapahtumista ja vertailen siinä valtavirtamedian tietoja internetin "vaihtoehtoiseen" tarjontaan. Tällä kertaa tässä vertailussa LaRouche PAC -sivusto saa seurakseen myös Alex Jonesin radio- ja tv-shown (videot). Molemmat kiinnittävät erittäin paljon samoihin asioihin huomiota ja tuomitsevat ne samaan tapaan, mutta joissakin johtopäätöksissään heidän välillä on tällä hetkellä mielenkiintoisia eroja koskien etenkin Barack Obamaa. Niitä täytyy analysoida lisää toisella kertaa, mutta tässä on aluksi viime aikojen tapahtumia.

Israelin hyökkäys Gazaan: LaRouche PAC -videoita: A (The Anlgo-Saudi alliance), B ("Supreme Insanity" --Israel Invades Gaza) ja C (King-Crane vs. Sykes-Picot; The American Peace). LaRouche PAC -tekstejä: Call for Perpetual War: Anglo-Saudi Fascists At It Again, LaRouche Denounces Bush-Cheney Complicity In Israeli Mass Killings of Children, A Day of Infamy in Gaza May Lead to Ceasefire ja LaRouche: It's No Longer a Gaza Strip Conflict; This Thing is Not Going to End. Tässä on puolestaan Youtube -videoita Alex Jonesin tv- ja radioshowsta (Osaltaan niissä käsitellään Gazan tuhoamista ja osaltaan mm. Yhdysvaltain tilannetta ja Barack Obamaa): Obama, Pat Robertson, & Gaza"Israel Broke The Truce!!: A B C D E F ja Mike Rivero:via Webcam on Alex Jones Tv"Israel Created Hamas?": A B C D.


Kuten havaitaan, niin Israelin Gaza -operaatio on satanismia puhtaimmillaan. Taustalla vaikuttaa Brittiläinen imperiumi Saudi-eliitin kanssa eli se pankkiirieliitti, jossa keskeisenä satanistiperheenä on mm. Rothschilds sijoittuneena mm. Lontooseen tai tarkemmin sanottuna City of Londoniin ja ympäri maailmaa muutenkin. Israelin hallinto etenkin Benjamin Netanjahun (Brittiläisen imperiumin agenttina pidetty: Esim. opiskellut mm. Harvardin yliopistossa ja laukonut Iranista sotaisia kommentteja - Verrannut Natsi-Saksaan; Iran saatetaan vetää nyt jollain tekosyyllä mukaan sotaan...) johdolla ja Hamas ovat näiden oligarkkien luomistyötä ja / tai sponsoroimia. Tarkoitus on pitää luodun kuvion avulla Lähi-Idässä kaaosta yllä, koska se palvelee Brittiläisen imperiumin intressejä. Meidän täytyy muistaa, että Brittiläinen imperiumi piti kolonialistista valtaansa myös Lähi-idässä Sykes-Picot -sopimuksesta lähtien ja sen menetettyään Toisen maailmansodan jälkeen se on kaapinut ko. vallan itselleen salaa takaisin taustalla levittämällä oligarkkisatanismiaan ja ottamalla Saudi-eliitin siihen mukaan.

Ne oligarkki-intressit ovat Lähi-idässä yhtäältä varallisuusintressit (öljy), kuten sanottua ja toisaalta heidän talousjärjestelmänsä (tämä globaali monetarismi) romahdettua saada tukahdutettua imperiumia uhkaavat muut vaihtoehdot talousjärjestelmän korjaamiseksi; Mm. imperiumin geopoliittista valtaa (etenkin merellinen) uhkaava strateginen geopoliittinen maayhteys Afrikkaan Euroopasta ja Aasiasta Lähi-idän kautta. Intressien turvaamisprosessissa Israel saa samalla oman intressiosansa mm. siinä, että se ja "valittu" kansansa saa pitää jöötä alueella ja nauttia sen suomista rikkauksista; Israel on Brittiläisen imperiumin etuvartio Lähi-idässä. Tärkeää on pitää öljyvarat imperiumin hallinnassa ja toisaalta Euroopan - Aasian ja Afrikan välistä maayhteyttä ei saa päästää syntymään. Siksi Lähi-itä täytyy pitää riittävästi kaaostilassa eikä rauhaa saa päästää syntymään. Nytkin viimeisimmät tiedot (Hesarin juttu ja Iltasanomien juttu) kertovat juuri siitä tekaistusta Libanonin sotaan mukaan vetämisestä kaaoksen ylläpitämiseksi, josta Alex Joneskin on puhunut ennen ko. "Libanonin" raketteja. Mm. tällaista satanismia tämä oligarkkieliitti harjoittaa!

Tässä on aiheena mm. George Soroksen toimet IndyMac -pankin haltuunotossa: Kauppalehden juttu vs. LaRouche PAC -juttu. Kuten tästä havaitaan, niin todellinen syy moiselle haltuunotolle on tämän pankkiirieliitin globaalin fasismin muodostaminen. Se tapahtuu osaltaan pankkeja haltuunottamalla yksityisen oligarkkivallan käsiin, missä tämä sitä varta vasten suunniteltu talousromahdus toimii apuna. Tällainen yksityinen oligarkkivalta on yhtäkuin Brittiläisen imperiumin ilmentymä ja se täytyy nyt paljastaa kokonaan ja tuomita täydellisesti! Meidän on lisäksi muistettava, että George Soros toimi teini-iässä Saksan natsien keskitysleiriapulaisena ohjaamassa ihmisiä kuolemaan. Hän on kuvaillut tätä aikaa elämänsä onnellisimmaksi. Jo pelkästään siinä on riittävästi syytä hänen saatanallisuuden toteamiseen!

Bernard Madoffin pyramidihuijauksesta: LaRouche PAC -juttu ja Hesarin juttu. Tämä kuuluisa pyramidihuijaus on yhä hyvä esimerkki siitä, kuinka monetarismi mahdollisti laajasti samanlaista saatanallista huijaus- ja ahneuspelailua finanssimaailmassa. Tämä pelailu on ollut juuri tämän Brittiläisen imperiumin oligarkkieliitin suunnitelmallista ihmisyyden alistamista ja tuhoamista sekä oman muka statuksensa kohottamista jumalan asemaan tavoitteenaan New World Order. Kuten havaitaan, niin Madoffia on pidetty kuin kukkaa kämmenellä "pidätyksen" jälkeen (Tuo kotiaresti on naurettavaa ja saatanallista pelleilyä!), kun hän on voinut jaella arvotavaraa mielin määrin sukulaisilleen. Tämän viesti on suurelle yleisölle: Ei se ole kovin paha juttu, kun on ollut osallisena kaikkien aikojen suurimmassa taloussaatanallisuuden ja sitä kautta ihmisyyden alistamisen ilmaisussa. Se viesti on syvältä Saatanasta ja sen sijaan tarvitaan erittäin ankaria näkemyksiä ja toimenpiteitä! Nyt kun kaikki tämä alkaa pikkuhiljaa tulla esille toivon mukaan, niin meidän on vaadittava kaiken tällaisen totaalista kitkemistä ja suurimpia mahdollisia tuomioita oikeudessa kaikille näille oligarkeille kaikkien heidän toimiensa takia.

Pecora -komission perustaminen tutkimaan näitä talousrötöksiä: LaRouche PAC -video. Tässä onkin Lyndon LaRouchelta taas vaatimus ns. Pecora -komission uudelleenperustamisesta tutkimaan ja kuulustelemaan tämän talousvyyhdin asioita ja asianosaisia. Aikoinaan samannimisen juristin mukaan nimetty komissio toimi 1930 -luvun alun laman tutkintakomissiona Yhdysvalloissa, jolloin se juuri pyrki paljastamaan ja saattamaan tuomiolle silloiset talousrötöstelijät, jotka saivat osaltaan aikaan silloisen laman. Mm. JP Morganin perhe oli silloin tulilinjalla. Nyt tällaista komissiota tarvitaan globaalisti paljastamaan ja tuomitsemaan täydellisesti tämä kansainvälinen Brittiläisen imperiumin oligarkkieliitti kaikkien näiden satanistitoimiensa takia. En yhtään ihmettele, vaikka sylttytehtaille johtavat jäljet tulisivat tällaisessa tutkinnassa Suomeenkin asti ja päitä alkaisi putoilemaan täällä aivan kärkipaikoillakin. Hyvä niin, jos niin käy!

Ukrainan ja Venäjän välinen kaasukriisi: Hesarin juttu sekä LaRouche PAC -juttu 1 ja -juttu 2. Tässä havaitaan jälleen George Soroksen kädenjälki. Epäselvää on vain se, kuinka tarkoituksellisesti tai naiviuttaan Ukraina on Soroksen neuvoja kuunnellut. Ilmeisesti Ukraina on tahallaan sulkenut ITSE hanat Eurooppaan. Ei Venäjä. Soros on siis Brittiläisen imperiumin eli sen oligarkkieliitin ja heidän hännystelijöidensä (kuten keskeisiä poliitikkoja; Bushit, Gordon Brown jne.) agentti ja oligarkkisatanisti toki itsekin, jos jollekulle se on vielä ollut epäselvää. Tällaisena agenttina Soros tietenkin toimii siten, että makrotason strategiat toimivat Brittiläisen imperiumin hyväksi tässä globaalissa talousromahdustilanteessa. Ukrainan tapauksessa se merkitsee taas Venäjän mustamaalaamista ja heikentämistä (Venäjä on muka ainoa paha, joka panttaa kaasuaan) Euroopan kansojen kustannuksella: Hyi saatana! Kyllä on sääennusteitakin tarkkaan näemmä katsottu, kun on suunniteltu ja toteutettu tämä kriisi: Suuressa osassa Euroopaa on vallinnut hyvin kylmä pakkasilmamassa lumisateineen.

Kuten aikaisemmin sanoin, niin Venäjä on kilpaileva imperiumi (Joka itsekin on nyt vaikeuksissa tämän taloustilanteen takia, kiitos paljolti juuri tämän oligarkkieliitin), jonka heikentäminen toimii tämän oligarkkieliitin hyväksi tässä talousromahdustilanteessa. Kaikki tavallisen kansan russofobia Euroopassa toimii auttavana aspektina tässä kokonaisuudessa ja sitä yritetään tietenkin ruokkia. Ei liian suoraan, mutta vaivihkaa säätämällä uutistarjontaa valtavirtamediassa ja toisaalta luottamalla kansojen luotuun tyhmyyteen havaita tilanteiden oikeat luonteet. Esim. noiden uutisjuttujen kommenttipalstoja seuraamalla havaitaan, että valitettavasti tätä kansan tyhmyyttä on olemassa ja se on osa ongelmaa. Länsimainen oligarkkisatanismi on silti kaiken tämä pahan alku ja syy!

Jari Sarasvuo kasvattaa superihmisiä: Taloussanomien juttu. Tämä kuvastaa erinomaisesti sitä ihmisyyden kaventamista oligarkkisatanismin luomien korporaatioiden rattaisiin osana suunnitelmaa valjastaa ns. tavalliset ihmiset oligarkkien karjaksi ja rahantekokoneiksi. Ensikuulemalta kuntoilu ja meditointi vaikuttavat hienoilta itsensäkehittämisideoilta, mutta kun ne sijoitetaan tähän monetarismiin ja Brittiläisen imperiumin puitteisiin, niin ne saavat yllättävän saatanallisia piirteitä. Kaikki ne, jotka eivät tätä huomaa, ovat kuutamolla ehdollistuneina tämän Brittiläisen imperiumin oligarkkimaailmankuviin. Traagisesti etenkin ne, jotka ovat mukana tuossa Sarasvuon "kunto-ohjelmassa". Tässä on myös selvästi kaikuja Natsi-Saksan eugeniikasta eli rodunjalostuksesta. Hyi Saatana!

Taloussanomien juttu Sixten Korkmanin kehotuksesta ottaa lisää velkaa (Ottakaa rohkeasti velkaa): Jälleen on tullut esille myös tämän nykyisen talousjärjestelmän elvyttäminen, vaikka tässäkin blogissa on jo moneen kertaan tullut selville se, kuinka kuollut se järjestelmä on ja sitä ei voida enää pelastaa. Siitä huolimatta Sixten Korkman kehottaa kansaa ottamaan osaa tähän elvyttämiseen ottamalla lisää velkaa. Antti Tanskasen suunnitelma (Taloussanomien uutinen) painii samassa saatanallisuuden sarjassa eli yritetään muka elvyttää jo kuollutta nyhtämällä veronmaksajia sen tekemiseen. Kuten Lyndon LaRouchen näkemysten avulla on havaittu, niin tämä talousromahdus johtuu suurelta osin nimenomaan järkyttävästä määrästä liikaa velkaa globaalisti. Nykyisen järjestelmän elvyttäminen lisävelalla on sen takia dramaattista itsepetosta ja tyhmyyttä, joka ainoastaan pahentaa tilannetta. Se, että vielä tässä vaiheessa Korkmanin ja Tanskasen kaltaiset asiantuntujat ehdottavat tällaista, kertoo ainoastaan paniikista, ihmiskunnan vihollisuudesta ja Korkmanin ja Tanskasen kuulumisesta tähän Brittiläisen imperiumin oligarkkieliittiin tai heidän hännystelijöihin. Meidän on irtisanouduttava tällaisesta satanismista täydellisesti ja huolellisesti! Ensimmäinen askel on ymmärtää tämä maailman tilanteen luonne oikein ja tuomita se. Toinen askel on lähteä kehittämään maailmaa täysin uudesta maailmankuvasta käsin.


Tuon oligarkkieliitin vuosikymmenten pituisten toimien ehdollistama maailmankuva on luonut juuri tätä länsimaisen maailman luonnetta kuvaavan kieroutuneen helvetintermin: talouskasvun. Se on muka ainoa hyvä arvo kuvaamaan yhteiskunnan menestystä. Tuo uusi maailmankuva tarkoittaa siis sitä, että ihmisyyden ei pidä olla enää sekuntiakaan talouskasvun orjana, vaan talouden on oltava ihmisyyden hyvänlaatuisen kehityksen orjana ja myös ympäristön hyväksi. Maailmassa on jo onneksi melko paljon ihmisiä, jotka tämän tajuavat, mutta edelleen oligarkkieliitti (Tai kuten Käymälän Svenin mukaan isänmaanpetturit) yrittää huijata meitä mukaan saatanalliseen peliinsä. Ei! Nyt sen on loputtava! Merkkejä on onneksi siitä, että vallankumoukselle alkaa olla pohjaa tavallisen kansan parissa, kun katselee noita uutisten kommenttipalstoja. Monia hölmöjäkin on silti edelleen joukossa, joilla on vielä paljon opittavaa uusiksi menevästä maailmankuvasta. Nyt hölmöydestä eroon ja taistelemaan tätä satanismia vastaan!

Oligarkkieliitti pyrkii nyt tässä tilanteessa viemään läpi omat suunnitelmansa talousromahduksen hoitoon naamioituina. Se haluaa talousromahduksen avulla saattaa uudenlaisen maailmanjärjestyksensä globaalisti valtaan, mutta se on jo osaltaan menettänyt taloustilanteen hallinnan käsistään jossain määrin. Siksi se osaltaan yrittää kaaosta (Nämä kriisipesäkkeet ympäri maailmaa) luomalla torpedoita sitä uhkaavat "vieraat" eli heidän kukkoiluaan vähentävät vaihtoehdot, joka tarkoittaa käytännössä Lyndon LaRouchen vaatimusta Bretton Woods -järjestelmästä. Kaaoksella on vaara pahimmillaan äityä kolmanneksi maailmansodaksi!

Miettiessämme tuota kaaososaa heidän projektistaan huomaamme Israelin kohdalla todellakin sen, että se on aloittanut laajamittaisen sodan vain tekaistujen oligarkkisyiden varjolla. Pieni valtio (Vaikka sillä on ydinaseita), kuten Israel on aina liitossa jonkun kanssa tällaisissa tilanteissa. Se liittolainen on Brittiläinen imperiumi ja ei siis pelkästään USA, vaikka muilla foorumeilla näin annetaan ymmärtää. Kuten sanottua, niin USA on nykyhallintonsa kautta ollut osa brittiläistä systeemiä ja Brittiläistä imperiumia, osa monetarismia, osa anglo-dutch liberal systeemiä, osa globalisaatiota, osa kansainvälistä pankkiirien ja poliitikkojen oligarkkieliittiä jne.

Oikeasti hyvää luovat tahot eivät missään tilanteessa aloittaisi sotaa tai edes vähääkään provosoisi siihen suuntaan maailman ihmisyyden ja ympäristönkin ollessa tällaisessa kriisissä. Se jo todistaa selkeästi Brittiläisen imperiumin oligarkkieliitin satanismin luonteen ja heidän välinpitämättömyyden ihmisyyttä ja ympäristöä kohtaan. Sotien aloittaminen tässä vaiheessa on yksi saatanallisimmista mahdollisista teoista ja syypää siihen on alunperin juuri Brittiläinen imperiumi eli länsimainen pankkiiri- ja poliitikkoeliitti sen puitteissa kansainvälisesti. Sen on maailman tilannetta ymmärtääkseen kaikkein aivopestyimmänkin hölmön taottava nyt päähänsä!

Oikea ymmärrys on nyt osaltaan ratkaisevaa tilanteen parantamisessa eikä pidä vajota aikaisempiin ennakkoluuloisiin ja vääristyneisiin sumuverhokäsityksiin: Valtavirtamedia on aina oikeassa eikä piilota mitään oleellista tietoa, kaikki poliitikot ja asiantuntijat yrittävät oikeasti ratkaista talousromahdusta, russofobia on pelkästään oikeisiin asioihin perustuvaa, rahalla saadaan kaikki talousongelmat ratkaistua, velkaa pitää ottaa ja elvyttää pitää lainarahalla, jotta maailma pelastuu, yhteiskunnan paras menestyksen mittari on talouskasvu... Ei helvetti mitä tyhmyyttä! Uusi maailmankuva on irtautumista joka tapauksessa tuhoon päätyvästä oligarkkimaailmankuvasta ja samalla sen tuomitsemista alimpaan helvettiin. Meistä riippuu se, miten tuho tapahtuu ja miten uusi Renessanssi alkaa rakentumaan tilalle...

Monet ovat siis jo aika hajulla tilanteesta ja tässä on sitä kuvastamaan muutama kommenttilainaus siitä Taloussanomien jutusta (Korkmanin ehdotus; Ottakaa rohkeasti velkaa): "Aivan järkyttävä idea noinkin korkeassa asemassa olevalta virkamieheltä. Lisää lainaa vaan muutenkin jo ylivelkaantuneille kuluttajille. Ja sitten vielä veronmaksajat takaajiksi!" -Ilkka

"Ensi kesänä voi korot räjähtää taivaaseen, kun uusia dollareita on painettu niin paljon, että inflaatio räjähtää käsiin. Varokaa ansaa. Samanlainen kuin juustonpala hiirenloukussa." -Varoitus

"SAIRASTA! Kuinka joku voi antaa noin vääriä neuvoja ja kuinka tuollaiset neuvot ylipäätään tulevat näinkin arvovaltaisen talouslehden sivuille!? Nimenomaan ylivelkaantuminen ja holtiton lainananto oli syynä 2006 Jenkeistä alkaneelle ja nyt koko maailmaa ravisuttavalle kriisille." - God is watching us.

"Täysin holtiton ohje!! Kuin tarjoaisi alkoholiongelmaiselle lisää viinaa." -Realist


Viimeiseksi laitan LaRouche PAC -sivustolta tutun perinteen mukaisen viikkokatsausvideon merkittynä päivälle 3.1.2009, jossa näitä asioita kootaan näppärästi yhteen.

No comments: