Friday, January 23, 2009

Lyndon LaRouchen web-seminaari Barack Obaman virkaanastujaisten jälkeen ja katkeraa tilitystä maailman kriisistä

Lyndon LaRouchen eilinen web-seminaari on nyt LaRouche PAC -sivustolla arkistoituna. Siinä esille tulleita asioita on toistettu yhä uudestaan jo monta kuukautta, mutta kukaan maailman johtaja tai ekonomisti ei ole ottanut ratkaisevaa oppia niistä; se miten ongelma hoidetaan. Valitettava tosiasia kuitenkin on se, että näitä asioita ei voi välttää, vaan ne joutuu lähitulevaisuudessa kohtaamaan joka tapauksessa. Niin paljon tilanteiden oikeissa ytimissä ne ovat, että niiden tuoma oppi on kuin luonnonvoima, joka viimein pakottaa uuteen maailmankuvaan ainakin osan päättäjistäkin vaikka väkipakolla kantapään kautta. Valitettavasti me ihmiset näytämme olevan niin hitaita edes havaitsemaan näitä ongelmia kunnolla. Ennen kuin niin käy, niin tuhoa ehtii syntymään vielä runsaasti...

Tarkoitukseni on tässä käydä läpi noita seminaarin esille tulleita asioita, mutta minua kyllästyttää aivan mielettömästi taas toistaa niitä kerta toisensa jälkeen. Lisäksi niiden paljastamat seikat (tilanteen vääjäämättömyys, maailman johtajien itsepäinen tyhmyys - tarkoituksellinen ihmiskuntaviha jne.) vituttavat ja tekisi mieli unohtaa ne totaalisesti. Valitettavasti pandoran lipas on jo avattu ja paluuta entiseen ei enää ole. Nyt ei siis tule yhteenvetoja kuin tämän verran ja katsokaa loput itse: Globaali talousjärjestelmä on konkurssissa, maailman johtajat yrittävät muka elvyttää sitä tukipaketeilla, jotka pahentavat konkurssia, kaiken takana on Brittiläinen imperiumi, jonka historia ja tihutyöt kattavat jo monta vuosisataa, heidän (oligarkkien) metodina on pitää ihmiskuntaa karjana ja keinot sen ylläpitämiseksi ovat mm. median kontrolli, uskonnolliset, ideologiset ja etniset manipulaatiot, sotien juoniminen saattamalla vastapelureita vihanpitoon, taloudelliset manipulaatiot (kuten George Soros) ja huumekauppa (Ko. imperiumin oligarkit ovat maailman mahtavimpia huumeparoneja).

Tämän hetken tilanteesta täytyy sanoa tässä välissä se hyvä puoli, että onneksi mitään Colin Powelin "uumoilemaa" kriisiä ei sitten tapahtunutkaan (vielä...) ja onneksi ko. oligarkkien provokaatiot eivät ole toistaiseksi synnyttäneet näissä kriisipesäkkeissä (Georgia, Mumbai, Gaza, Ukraina ja Afrikka; Kongo, Zimbabwe) aivan totaalista maailman sotaan johtanutta tapahtumaketjua, kuten aikaisemmissa kahdessa maailman sodassa kävi.

Tässä seuraavaksi muutamien medioiden juttuja Barack Obaman viime tiistain virkaanastujaisista: Helsingin Sanomien juttu, Iltasanomien juttu, Iltalehden juttu, BBC:n juttu ja CNN:n juttu.

Alex Jonesin (AlexJonesChannel ja videot) yhteenveto Obaman virkaanastujaispuheesta: A B C D E F. Erittäin rankasti Alex lataa; Obama on kuin uusi Hitler / Mussolini / Mao / Stalin ja hänen puheensa sisälsi ennen näkemätöntä pahuutta mestarillisesti piilotettuna manipulatiiviseen aivopesuretoriikkaan ja hypetyssaarnaamiseen. Katsokaapa ja ihmetelkää! Traagista on se, että näitä asioita nyt tutkineena tiedän Alexin olevan erittäin paljon oikeassa. Sitä tukee sekin tieto, että Alexilla on takanaan yli 10 vuotta erittäin ahkeraa arkistojen, median ym. lähteiden (sadat haastattelut) tarkkaa tutkimista. Hän on käynyt läpi myös niitä dokumentteja, jotka ovat julkisia, mutta joita ei ole päästetty uutisiin tai ovat uutisissa vain pienellä tekstillä sivussa; toisin sanoen aivopestyt lampaat eivät niitä koskaan ole huomanneet eikä sellaisista edes osaa välittää. Täytyy tosiaan kiittää Alexia pandoran lippaan tonginnassa ja sieltä löydettyjen viestien esittämisessä!

Pikanttina linkkinä tässä on David Icken -sivustolta Obaman jutusta löytyvä esimerkki Alexin medioissakin ilmi tulleista militanteista Yhdysvaltain nuorisoprikaateista. Näitä Obama -jugend prikaateja ollaan kokoamassa kuulemma ainakin miljoonasta miehestä. Kuunnelkaa Alexia, olkaa varuillanne ja älkääkä lähtekö Obama-maniaan mukaan päättömästi, kuten on ympäri maailman tapahtunut. Jopa Lyndon LaRouche näyttää menneen jossain määrin ns. helppoon ja haluaa uskoa vielä Obaman kääntävän päänsä hänen pelastussuunnitelmaansa. Tämä kävi ilmi tuossa eilisessäkin seminaarissa. Guantanamon vankileirin sulkeminen (Iltasanomien juttu) tässä kaikessa on vain aivopesupropagandaa, koska USA:n vankileirejä on muuallakin. Nyt valtamedia ja Obaman hallinto puskevat lammasihmisten mieliin tykin täydeltä mairittelevaa ja nostattavaa illuusiota, jotta oikeisiin toimiin päästään mahdollisimman tehokkaasti kulissien takana oligarkkieliitin toimesta.

Tässä on David Icken sivuston Obaman -jutun kautta YouTube-linkki juuri siitä, kuinka helppoa on manipuloida kansalaisia, jotka ovat mössöviihteen ja valtavirtamedioiden "uutisten" kyllästämiä lampaita. Kerrassaan tuhoisaa jälkeä on aivoille syntynyt ja ei olla oltu valveutuneita kuin säälittäväksi nimeksi. Juuri tässä maailman tilanteessa yhä edelleen yhä kriittisemmässä mielessä PITÄÄ olla valveutunut ja nimenomaan suunnata katse valtavirtamedioiden keskiöstä kaikille sivuillekin. Rankkaa, mutta pakollista globaalisti!

Valveutumista nostattamaan: Ensi lauantaina klo. 12:55 on tulossa Suomen MTV 3:ta dokumentti Obamaan liittyen; siinä käsitellään Obaman vaalikamppanjan takana ollutta MoveOn.org -toimintaa. Kuten olemme oppineet LaRouche PAC -sivustolta, niin ko. organisaatio on yksi monista George Soroksen rahoittamista (sitä kautta ohjaamistakin) organisaatioista / ryhmistä. Eli todellisuudessa se on yksi tämän oligarkkisatanismin manipulaatiovälineistä. Katsokaapa se dokumentti ja ennen sitä tämä LaRouche PAC -dokumentti George Soroksesta, jossa tuo organisaatio vilahtaa myös esillä. Lupaan, että kontrasti on räikeä. Miksiköhän? No, senhän pitäisi olla selvä sitten lauantaina! Eikö vain?!

Kuten on myös käynyt ilmi, niin tämä oligarkkisatanismi toteutuu ns. vallanpyramidin huipulta alas "alempiin" ihmisiin ja korporaatioihin / ryhmiin, mistä käsin he (oligarkit) pitävät kaikkia yhteiskunnan ilmenemismuotojen lankoja käsissään uskonnosta talouden kautta armeijaan. Heidän think tank -organisaatioitaan ovat mm. Bilderberg -ryhmä, jonka vuosittaiset kokoukset ovat huippusalaisia. Katsokaa tuosta linkistä ko. kokouksiin osallistuneita suomalaisia; ahkerimmin osallistuneita ovat mm. Jorma Ollila ja Paavo Lipponen. Kuvitelkaa; niissä kokoontuvat yhteen maailman johtavat talouden, median ja politiikan ihmiset, mutta heidän kokouksistaan ja niissä tehdyistä päätöksistä (kiistetään päätökset ja väitetään, että ne ovat muka vain "keskustelukokouksia") ei koskaan kerrota valtamedioissa mitään. Jo pelkästään sen pitäisi herättää erittäin suuren epäilyn filunkipelistä! Johtopäätöksiä on helppo tehdä pidemmällekin; esim. Bilderberg -ryhmän kokouksissa tehdään ne oikeat päätökset ja valtavirtamedioissa näkyvät kokoukset ovat vain meille lampaille tehtyjä näytöskokouksia, joissa ei päätetä mitään oleellista. Se nähtiin viimeksikin rikkaiden G20 -maiden talouskokouksessa viime marraskuussa. Saatana!!

Kootaanpa tähän loppuun muutama viime aikojen tapahtuma ja verrataan parilla sanalla niitä tähän mennessä opittuun tästä maailman kriisistä.

Belgian lastenkotisurmaaja: Iltasanomien juttu, Iltalehden juttu, Hesarin juttu, BBC:n juttu ja CNN:n juttu. Sen siitä saa, kun on päästänyt länsimaiden henkisen tilan sairastumaan näiden oligarkkisaatanoiden pelleilyjen vaikutettua siihen jo vuosisatojen ajan! Nyt ollaan siis siirrytty avoimesti jo vauvamurhaamisen asteelle. Olemme saavuttaneet siis loogisen päätepisteen noosfäärisairauden oireiden ilmenemisessä.

Nokian tulos romahti: Iltasanomien juttu ja taloussanomien juttu. Tämä oli tiedossa kaikilla jo viime vuoden syyskesällä, jotka ymmärsivät taloustilanteen ja ihmiskunnan johtajien laadun. Niin kauan kuin ei suostuta uskomaan, että tämä nykyinen talousjärjestelmä ei tokene pelastuspaketeista, niin paljon isommat romahdukset tulevat pian tapahtumaan missä tahansa yrityksessä. Koko globaali systeemi on konkurssissa ja sen mukaiset ovat seuraukset. On väärin yrittää pelastaa pilaantuneita arvopapereita ja jättää samalla reaalitalous hunningolle. Pilaantunutta arvopaperia on näet niin paljon, että mikään pelastus- eli elvytyspaketti ei koskaan riitä ilman, että se samalla tuhoaa reaalitalouden globaalisti. Näin NWO -suunnitelma sen on luonutkin, jotta tilalle saadaan yhä totalitaarisempi pankkiiridiktatuuri.

Katainen: Talous uhkaa supistua selvästi ennustettua enemmän: Hesarin juttu. Sen siitä saa, kun katselee johtajana / asiantuntijana maailmaa oligarkkisaatanoiden ehdollistaman maailmankuvan läpi. Sen seurauksena ollaan pihalla kuin lumiukko, vaikka tilanne oli selvä jo viime elokuussa. Monet olivat tilanteesta selvillä jo sitä ennenkin. Eikö valtiovarainministerin pitäisi olla ensimmäisenä selvillä tilanteista; kuka, mitä, häh?! Ai niin, taitaa Suomenkin johtajat olla niitä NWO -oligarkkien kätyreitä tai höynäyttämiä hölmöjä, kun katselee noita Bilderberg -ryhmän kokoonpanoja. Eiväthän he silloin "tiedä" sitä, mitä pitäisi tietää.

No comments: