Saturday, January 24, 2009

MoveOn.org, Barack Obama ja oligarkkisatanismi

Move On! Obaman voiton avaimet -dokumentti on nyt katsottu. Edellisessä merkinnässäni lupaamani kontrasti kävi selvästi ilmi verrattuna LaRouche PAC -sivuston omaan dokumenttiin George Soroksesta, jossa tuo MoveOn.org -organisaatio esiintyy vähemmän mairittelevassa valossa. Havaintoni ovat seuraavat: MTV 3:n dokumentissa kävi ilmi se, että organisaation toiminta perustuu aivan oikealla tavalla uskolle hyvään ja siihen, että tavallinen tallaajakin voi saada aikaan muutoksen politiikassa. Muutosta havainnollistettiin nimenomaan George W. Bush -vastaisuutena ja lopulta Barack Obama edustaa heidän silmissään tätä muutosta pois Bushista. Lopussa nähtiin taas se Obamaan liitetty slogan massahysterian keskellä: "Yes We Can!"

George Soros vilahti dokumentissa pienesti esillä, missä hänen sanottiin lahjoittaneen rahaa MoveOn.org:n toimintaan vuonna 2004. Tämä on ollut kriittinen käänne organisaation suosion ja toimintakyvyn kasvussa. Kun tultiin lopulta Obaman vaalikamppanjaan, niin havaittiin MoveOn.org:n olleen merkittävä apu äänestäjien keräämisessä Obaman taakse. Tässä yhteydessä meidän on muistettava, että George Soros oli omalla toiminnallaan (eli rahoittamassa ja tietenkin vaivihkaa eri järjestöjensä ja rahastojensa kautta) myös avustamassa Barack Obaman vaalikamppanjaa, joka oli oivallisesti yhdessä toteutuva MoveOn.org:n toiminnan kanssa. Niinpä MoveOn.org ja George Soroksen toimet (ja hänen mukanaan oli myös Obaman hallitsija Zbigniew Brzezinski) olivat paljolti yhtä ja samaa ko. kamppanjassa. LaRouche PAC -sivustolta siis muistamme, että noiden takapirujen agenda on olla Brittiläisen imperiumin eli New World Order -projektin agentteja ja pääpukareita tavoitteenaan keskitettyyn ja fasistiseen pankkiirivaltaan perustuva maailman hallitus ylitse kansallisvaltioiden. Barack Obama on heille messiaanista naamiota käyttävä julkisivu.

Surullista tässä kaikessa on havaita juuri se, että MoveOn.org:n toiminnassa mukana olevat ihmiset näyttävät olevan hyväuskoisia hölmöjä, jotka eivät arvaa joutuneensa tuohon ansaan Barack Obamaa tukiessaan. He eivät ole havainneet taustalla tapahtunutta noiden oligarkkiagenttien salajuonittelua, jonka johdosta he ovat joutuneet Barack Obaman lumoihin väärin perustein. On syntynyt tarkoituksella kyhätty "vaihtoehto" George W. Bushille, joka ei oikeasti ole se "vaihtoehto", miksi he sitä luulevat. Juuri näin ovelia nämä oligarkkisaatanat pyrkivät olemaan (Meidän täytyy muistaa, että he ovat hyvin älykkäitä ihmisiä, kun kykenevät juonimaan koko maapalloa koskevia asioita), kun heillä on näkemystä ihmismassojen psykologian hallitsemisesta; tarkkaan valitut menetelmät (rahallinen tuki sopivalla tavalla, medianäkyvyyden säätely eri asioiden suhteen jne.) saavat ihmismassoissa aikaan joko vihaa tai toivoa juuri tarkoituksella valittuja ihmisiä, ideologioita ja toimintoja kohtaan. Voi, kun voisin olla Obaman toivohuumassa mukana, mutta todistusaineisto on aivan liian vakuuttava sitä vastaan tällä erää.

No comments: