Friday, February 13, 2009

Maailman kriisi; Kolmas maailmansota ym. söpöä oligarkkieliitin satanistitoimintaa

Kaksi viime päivien merkittävää uutista on saanut Against NWO -nimimerkin myös huomioimaan ne: Sam-koala ("Näin se propaganda toimii") ja tänään Yhdysvaltain Buffalossa asuinrakennukseen törmännyt matkustajalentokone ("WTC:n uhrin leski kuoli lentoturmassa"); Hesarin jutut A ja B. Hän huomioi, kuinka näihin uutisiin sisältyy tämän oligarkkieliitin eli Illuminatin eli Brittiläisen imperiumin eli NWO -porukan eli jne. propagandaa yhtäältä harhauttamaan kansalaisia (Sam-koalan sulostusbuumi kääntää katseet) ja toisaalta peittelemään liian aktiivisen oligarkkieliitin toimien paljastajan salamurha (WTC -iskut olivat USA:n oligarkkieliittihaaran sisäinen Reichstag -operaatio). Mehän tiedämme, että valtavirtamedia on erittäin tärkeä oligarkkieliitin manipuloimis- ja ehdollistamiskoneisto.

Kaikkein järkyttävin ja silmiinpistävin asia noissa merkinnöissä on kuitenkin tämä; Lähi-idässä valmistellaan maaliskuussa alkavaa III maailmansotaa ja Israeliin aiotaan pudottaa siinä yhteydessä atomipommi. Meidän täytyy muistaa, että tämä oligarkkieliitti eli Brittiläinen imperiumi pitää lankoja käsissään Lähi-idässä saudieliitin kanssa. Tälle oligarkkieliitille on tärkeää, että tämän talousromahduksen yhteydessä syttyisi etenkin Venäjää, Intiaa ja Kiinaa uhkaava sota ja se olisi helpoin sytyttää Lähi-idän kautta. Näin on ollut selvää jo Georgian sodasta saakka ja sekin on selvää, että oligarkkieliitille ei ihmishenki maksa mitään. Itse asiassa on hyvä uhrata miljardeja ihmisiä heidän NWO -suunnitelman mukaan. Kolmas maailmansota olisi kätevä siirto näihin suuntiin aivan samaan tapaan kuin heidän suunnittelemansa I ja II maailmansotakin.

Brittiläisen imperiumin oligarkeilla on tarvittavia Lähi-itä -provokaatioita varten mm. Muslim Brotherhood -järjestön johto agenttiensa käsissään ja Afganistanissa sekä Irakissa on jo valmiina länsimaiden (NATO:n) sotilaita. Iran on ollut silmätikkuna, vaikka nyt Obaman hallinto on pyrkinyt ilmaisemaan sovittelevampaa elettä siihen suuntaan. Siihen on myös harhauttava koira haudattuna, koska mehän jo tiedämme minkälaisia saatanoita nämä oligarkkipirut ovat. Ja tiedämme mm. senkin, keiden laskuun tämäkin naurettava ja säälittävä kiistäjä pelaa; Hesarin juttu ja Taloussanomien juttu. ...No, niiden oligarkkien tietenkin!

No comments: