Friday, February 13, 2009

Maailman kriisi; lisää painavaa asiaa Alex Jones -shown tarjoamana

Kirjaan tähän vielä tälle päivälle ylös uusimmat Alex Jones -shown Youtube -videot, koska ne esittävät tärkeitä asioita kootusti. Tässä ensimmäisenä on Alexin haastattelema Russell Means: A B C D E. Hänkin on Alex Jonesin vakiovieraita showssaan ja yksi maailman viisaimmista ihmisistä. Hän puhuu nytkin hyvin ymmärrettävästi ja sydämeenkäyvästi tästä NWO -uhasta. Vapaus on tosiaan myös vastuuta ja meidän täytyy nyt kyetä globaalisti ottaa vastuu vastustaa oligarkkisaatanoiden piruntöitä! Showssa tulee ilmi myös Obaman hallinnon uusin pääpukarisaatana; Rahm Emanuel. Hänen nimensä on jo vilissyt paljon NWO:a vastustavien suilla merkaten hänet ihmiskunnan suurimpien vihollisten joukkoon. Sinne oligarkkieliitin tiiveimpään ytimeen. Täytyy sanoa tuosta Wikipedia-artikkelista, että onpa mies jo ulkonäöltäänkin vastenmielisen oloinen.

Viimeisin video on hätkähdyttävä: Is FEMA & DHS preparing for mass graves and martial law near Chicago? (Huom., ääniraidan alussa ihmetellään myös Youtube -aktivisti Supafaithin katoamista). Siinä Chicagolaisille viranomaisille pidetyissä kokouksissa FEMA ja DHS ovat käskeneet mm. näihin toimiin: "During the legally mandated meetings held with FEMA and DHS different disaster scenarios were reveled to county officials:

• In late December 2008 municipal officials were invited to Indianapolis for a briefing on the state of Indiana. There were told if industry were to collapse for example GM going bankrupt resulting in mass unemployment a depression would soon follow and municipalities could expect to loose 40% of their funds.

• Every county in the nation would be required to prepare a Hazard Mitigation Plan.

• The county should prepare a plan to vaccinate the entire population within 48 hours and practice the plan several times.

• FEMA inquired to where mass graves could be placed in the county and would they accept bodies from elsewhere.

• The sheriffs department via the state sheriff association was told that no .223 ammunition rounds would be available as the military would be purchasing all stocks.

• The county was asked to make plans for hardening of police and fire stations, putting in hardened bunker type buildings around town.

• The county was asked to make plans for the possibility of up to 400,000 refugees from Chicago.".

Kuka ryhtyy tuollaisia vaatimaan ihan huvikseen ja muka "vain kaiken varalta"?! Kyllä tuossa on niin läpinäkyvästi todella paha koira haudattuna! Ei voi muuta kuin ihmetellä päätä pyörittäen, mihin tämä maailma on mennyt. Alex Jones on jo jonkin aikaa esitellyt vastaavia dokumentteja, joiden mukaan näitä FEMA -leirejä, kansalliskaartisuunnitelmia yms. ollaan laittamassa täytäntöön USA:n maaperällä. USA selvästi valmistautuu johonkin ennen näkemättömään ja se jokin on tietenkin tyrannimainen NWO, vaikka meille annetaan vielä ymmärtää sokerikuorrutuksen kera muuta. Valtavirtamediassa on kuitenkin alkanut tulla esille näitä New World Order -artikkeleita ja -asioita, kuten esim. tässä Time -aikakauslehden artikkelissa (Tuosta Russel Meansin haastattelushowsta poimittuna). Jopa musiikkitelevisiossa on pyörinyt tämä ehdollistamisvideo. Miksi on mitään järkeä moista esittää muuten kuin pelottelupropagandana, häh?! Täysin tarpeetonta terveellä järjellä ajateltuna, mutta NWO:han ei ole terveen järjen tuotetta lähimainkaan!

Oligarkki-imperiumi pyrkii siis nyt aikaisemmasta täydellisestä salailusta ja kiistämisestä poiketen vaivihkaa paljastaa suunnitelmiaan kansalaisille valjastaen heitä eli meitä samalla ja toimien siinä kahta kautta; ujutetaan näppärästi epäsuoria uhkauksia pelonilmapiirin luomiseksi (Meitä ette voi vastustaa eikä kannata edes harkita) ja toisaalta kerrotaan NWO -termejä harkitusti viljellen, että tämän suuntaisia uusia ratkaisuja tehdään vain meidän hyväksi ja että "Uusi maailman järjestys" onkin itse asiassa ihan kiva juttu ja ainoa mahdollinen oikea ratkaisu talouskriisiin ja sen seurauksiin (Kun ovat sen itse oikeasti ensin luoneet: ongelma - reaktio - ratkaisu). Voi että, kuinka näppärästi ovat kopioineet Natsi-Saksan ja Neuvostoliiton propagandataktiikoita. Pitäisiköhän oikein kiittää heitä näin jännistä jutuista ja mestarillisesta PR -toiminnasta. NOT!

Onkohan monikaan täällä Suomessakaan tajunnut esim. sitäkään, kuinka suoria kopioita ja vähintään mukaelmia Barack Obaman (vaali)julisteiden taide on Natsi-Saksan ja Neuvostoliiton vastaavista (Hitler ja Stalin), kuten se sinipunainen "HOPE" -ilmestys (löytyy mm. tästä googlehausta). Ja sitten se Obamaan liitetty nousevan auringon symboli; sehän on mitä räikeintä aivopesuvisualisointia pahat mielessä, sillä siinäkin yritetään selvästi hypettää Obamaa messiasasemiin. Messiasasemiin propagandoitu johtaja on aina ollut vaarallinen tie maailman historiassa Babylonian ja antiikin Rooman ajoista saakka. Niin nytkin ja onneksi Alex Jonesin kaltaiset aktivistit ovat nyt tällä kertaa hyvin aktiivisina osoittamassa tämänkin meille!

1 comment:

Anonymous said...

Heippa

Tulin pitkästä aikaa piipahtamaan blogillesi havaitakseni, että olet politisoitunut melkoisesti sitten viimelukeman. Arvostan analyyttistä ajatteluasi ja perinpohjaisuuttasi ja olen lukenut mielenkiinnolla näkemyksiäsi ympäristönsuunnittelusta ja kaupunkien viheralueista. Olet niissä asioissa ehdottomasti asiantuntija.

Poliittinen kärkevyytesi on sen sijaan melko vieraannuttavaa. Mielestäni suhtaudut hieman liian kritiikittömästi Lyndon LaRouchen ja muiden amerikkalaisten mielipidevaikuttajien sanomaan. Omat ajatuksesi tuntuvat olevan vain kyseisten auktoriteettien näkemysten toistoa; missä on oma näkemyksesi? Olet kriittinen ajattelija; kuitenkaan et osoita mitään kriittisyyttä noita salaliittoteorioita kohtaan, vaikka ne näin äkkiseltään vaikuttavat melko epäuskottavilta väittämiltä.

Länsivaltojen suhteen ei todellakaan pidä olla sinisilmäinen ja on selvää, että kaiken kauniin retoriikan takan on salaisia poliittisia ohjelmia, joita peitellään yleisöltä. On myös varmaa, että valtamedia seuraa samoja uutislähteitä ja vallitsevasta todellisuudesta on aina esillä vain muutama virallinen selitys, joita ei ole poliittisesti korrektia epäillä. Hyvin harvaa rivikansalaista edes kiinnostaa kyseenalaistaa virallisia totuuksia. Arvostan sinua siitä, että uskallat kyseenalaistaa asiat.

Kuitenkin tuollaisten kaikenkattavien salaliittoteorioiden suhteen pitäisi olla varovainen. Ne vetävät helposti mukaansa ja hämärtävät ajattelun. Tuntuu, että jokainen maailman uutinen liittyy jotenkin salaiseen suunnitelmaan. Tuntuu, että maailman tapahtumille äkkiä löytyy jokin rakenne ja ennustettavuus. Ehkäpä noiden teorioiden kiehtovuus on siinä, että ne antavat jonkin mahdollisuuden pysäyttää väärä kehitys - pysäyttämällä salaliitto.

Luulenpa, että maailma ei ole näin yksinkertainen ja että ongelmat ovat vaikeampia kuin fasistisen brittiläisen imperiumin kaltainen salaliittoteoria antaa ymmärtää. Uskon, että valta on maailmassa pirstoutunut lukemattomiin erillisiin voimapesäkkeisiin, joista monet ovat näkymättömiä. Nämä valtatahot kilpailevat ja liittoutuvat keskenään aina vaihtuvien tilanteiden mukaisesti. Kaikilla näillä on omat tarkoitusperänsä, jotka ovat hyvin lyhytjännitteisiä. En usko, että koskaan voi olla olemassa niin hyvin organisoitua ja johdettua tahoa, joka kykenisi senkaltaiseen salaliittoon, josta kirjoitat. Kehitys on sattumanvaraista, eikä tapahtumien syy-seuraussuhteita kykene täydellisesti hahmottamaan kukaan. Paljon vaarallisempaa on erilaisten valtatahojen keskinäinen kilpailu ja esimerkiksi suurteollisuuden lobbaamat poliittiset ohjelmat, joilla vähennetään demokrattisen vallankäytön mahdollisuuksia. Luonnonvarojen ja energian liiallinen kulutus, lukuisat konfliktit, pakolaisongelmat, ilmastonmuutos, ydinjätteet, öljyn loppuminen, energiasodat, sademetsien tuhoaminen... selviä ja varmoja ongelmia löytyy vaikka kuinka. Eikö meidän pitäisi keskittää tarmomme niihin eikä taistella kyseenalaisia salaliittoja vastaan?

Terveisin: lukijasi