Thursday, February 12, 2009

Maailman kriisi; se siitä sitten... Vai?!

Lyndon LaRouchen eilinen webcast -seminaari on nyt arkistoitu. Tässä on muutama huomio hänen puheestaan: Ensinnäkin samat teemat tulivat edelleen esille tästä taloustilanteen luonteesta, sen aiheuttajista, sen seurauksista ja siitä mitä sen korjaamiseksi pitää tehdä, kuten oli esillä jo hänen vuoden 2007 heinäkuun seminaarissa, jossa tämä talousromahdus julistettiin alkaneeksi. Lisäksi suurimpina pahantekijöinä mainitaan edelleen mm. Nancy Pelosi, Barney Frank, David Rockefeller, George Soros, Zbigniew Brzezinski jne. Uusina asioina tulivat esille mm. se, kuinka Venäjän valtiovarainministeri Alexei Kudrin on tämän ns. Brittiläisen imperiumin agentti ja siksi suuri ongelma Venäjälle ja sille, että Lyndonin vaatiman kaltaista yhteistyöratkaisua talouskriisiin ei voida saada aikaan Venäjän ja Yhdysvaltain välillä sekä Venäjän, Kiinan ja Intian väleillä. Lisäksi erittäin huolestuttava seikka on se, että nyt Lyndonkin on sitten havainnut Barack Obaman hallinnon kataluuden; sen nyt liikkeelle laittama elvytyspaketti (Hesarin juttu, BBC:n juttu ja CNN:n juttu) on vain saman paskan toistoa mitä George W. Bushin hallintokin teki. Kosmeettisista muutoksista huolimatta ei ole siis mitään uutta auringon alla, vaan edelleen luisua kohti syvää helvettiä... Ilmankos Lyndon vaikutti eilen ehkä tavanomaistakin tuohtuneemmalta.

Huokaus; vituttaa, pelottaa, ahdistaa ja suututtaa huomatessaan ja tajutessaan nyt karvaasti ja konkreettisesti kouraisten sen, kuinka huonoissa ja saatanallisissa käsissä joudumme olemaan. Joudumme vain mm. kuuntelemaan tällaista epäoleellista paskanjauhantaa: A (Björn Wahlroos 1), B (Björn Wahlroos 2), C (Suvi Linden) ja D (Erkki Liikanen). Kukaan maailman johtajista ja "asiantuntijoista" ei siis näytä kykenevän tajuamaan tilanteen oikeaa luonnetta ja sitä mitä pitää tehdä. He näyttävät todella olevan niin näiden oligarkkisaatanoiden pauloissa ja pihdeissä. Suomessakin johtajamme ovat jättäneet meidät suorastaan oman onnemme nojaan tässä asiassa ja keskittyvät sen sijaan lähinnä vain räksyttämiseenkin (Opetusministeri Henna Virkkusen räksytys: Hesarin juttu ja Iltasanomien juttu 1 ja juttu 2. Valtiovarainministeri Jyrki Kataisen räksytys: Hesarin juttu) ja huonojen sekä epäoleellisten ratkaisujen tekemiseen suuren maailman malliin (Lex Nokia: A B C ja "elvytyspaketti": A).

Mitä minunkaan pauhaamiseni enää tässä auttaa mihinkään; tervemenoa vaan helvettiin koko paska, kun joutuu elämään näin tyhmien ja pahojen johtajien vietävänä! Eikö kukaan maailman johtajista muka uskalla asettua saatanallista konsensusta vastaan ottaen riuskasti ohjat käsiin kohti oikeasti hyviä teesejä ja läimäyttää päin ko. oligarkkien kasvoja?! Obamakaan ei todellakaan ole se. Nyt se nähdään. Saatana! Kun on kuunnellut, oppinut ja ymmärtänyt esim. juuri Lyndon LaRouchen teesejä, niin tajuaa kauhistuttavalla tavalla sen, kuinka sairas, tyhmä ja kavala maailmamme todella on ollut aivan liian kauan ja huomaa sen, että se sama jatkuu ja pahenee koko ajan näkymättömään tulevaisuuteen saakka ja kukaan tärkeä ihminen (se joka päättää ja hallitsee) ei edes kuule hätähuutoasi.

Jos ei edes Ron Paul, Alex Jones tai Lyndon LaRouche saa näitä pässejä kääntymään pois saatanallisesta suunnitelmastaan ja sairaista fantasioistaan, niin kuka muka saa?! Onko meistä kansalaisista ottamaan ohjat käsiimme?! ....Ihmiskunta on todella surullisessa jamassa ja siitä ei nousta enää todella moneen vuoteen, ehkä jopa moneen sukupolveen :( No, onneksi maailmasta löytyy vielä lohduttaviakin asioita: Palomies David Treen pelastama Sam-koala Australian historian pahimmissa metsäpaloissa; Hesarin juttu ja CNN:n juttu.

No comments: