Sunday, February 08, 2009

Oligarkkieliitin piirteitä ja toimintamalleja blogin "Havaintoja uudesta maailman järjestyksestä" avulla tarkasteltuna

Olosuhteet maailman tilanteessa ovat edelleen kriittisiä ja jatkuneen tutkimusmatkani edetessä on tullut vastaan yhä hämmästyttävämpiä seikkoja tästä maailmanlaajuisesta "eliittisalaseurasta". Esittelen tässä nyt erään suomenkielellä kirjoittavan nimimerkin Against NWO blogin: Havaintoja uudesta maailman järjestyksestä. Kieliasusta paikoin päätellen hänen / heidän äidinkieli ei ole suomi, mutta informaatio on raudanlujaa ja hätkähdyttävää siitä huolimatta. Joka tapauksessa tämä blogi tuli vastaani ensimmäistä kertaa vasta tällä viikolla, vaikka se on ollut aktiivinen jo vuodesta 2005 lähtien. Ko. nimimerkki on laittanut tähän oligarkkieliittiin (hän on käyttänyt siitä myös nimeä isovelieliitti - "Big Brother" tai Illuminati) liittyviä tietoja erittäin syvällisesti ja pikkutarkastikin sieltä asti ja viime kuukausina hänen / heidän kirjoitustahti on huomattavasti kiihtynyt ja kohdentunut maailman tilanteen tapahtumien edettyä hurjalla tavalla.

Blogin tiedot sisältävät paljon kaikkea sitä, mistä minäkin olen kirjoittanut viime kuukausina ja mitä esim. Lyndon LaRouche, Alex Jones ja David Icke ovat tutkineet ja tuoneet esille jo yli 10 vuoden ajan. Tämä blogi sisältää paljon myös tuon David Icken informaation kaltaista esoteerista ja kosmista tajunnanvirtaa. Se erottaakin tämän blogin aivan eri sfääreihin verrattuna esim. LaRouche PAC -sivustoon tai kaikkiin muihin suomalaisiin blogeihin. Nyt varmasti ihmettelette minunkin tavoin, että miksi jotkut tästä uudesta maailmanjärjestyksestä eli New World Orderista kirjoittavat ovat lisänneet tällaisen "uskonnollis- / new age" -tyyppisen aspektin (avaruusolennot ja galaktiset liitot) näihin tietoihinsa.

Ensinnäkin on selvää, että tämä nimimerkki on pidemmällä oppineisuudessaan ja tietojen haalinnassaan kuin esim. minä. Niinpä hän tietää jossakin määrin valveutuneemmin asioita, niiden yhteyksiä ja kokonaisuuksien luonteita kuin minä. Tähän mennessä oppimani perusteella tuohon rajuimpaan esoteeriseen tietoon kannattaa suhtautua symboliikan tasolla, sillä paljon tärkeämpää on havaita se, miten tämä oligarkkieliitti aiheuttaa sekä suoraan että välillisesti kaikkea pahaa ihmiskunnan toimintaan ja luonteeseen konkreettisella tasolla. Meidän on havaittava ja ymmärrettävä konkreettisen palapelin osat ja liitettävä ne kokonaisuudeksi, jotta voimme nähdä keinoja vastustaa ko. NWO:a.

Esoteerinen tieto on tässä tärkeää sillä tavalla, että sen avulla pääsemme syvemmin ymmärtämään tämän oligarkkieliitin luonnetta ja tarkoitusperiä. Tässä havaitaan mm. se, että tämän NWO -eliitin jäsenet itse uskovat Saatanaan eli Luciferiin ja siten he harrastavat aivan vakavissaan riittejä ja uskonnollistyyppisiä muita menoja eri tavoilla, joissa kantava teema on tietynlainen kosminen satanismi. Heillä on sitä varten monenlaisia jo satojakin vuosia toimineita "kerhoja", kuten vapaamuurarius, Skull & Bones -salaseura jne. Nimimerkin Against NWO:n esille tuoma rankka esoteerinen tieto on siten ikään kuin vastariittien ja -olemusten ilmaisua heidän satanismilleen. Oligarkkieliitin pahuus on niin syvällä heidän olemuksessaan ja historiassaan, että sitä vastaan on loppuviimeksi pakko kehittää yhtä hurjan oloinen "vastaolemus" ikään kuin tehokeinona.

Älkäämme antako sen siis häiritä, sillä tämän oligarkkieliitin konkreettisten ihmisiin vaikuttavien toimien ja niiden vaikutusten tarkastelu on keskeisintä. Toisaalta ei minua häiritsisi yhtään, jos tulisi ilmi ystävällismielinen avaruusolentojen väliintulo konkreettisesti estämään tämän oligarkkieliitin toimet, kuten tuo Against NWO nimimerkki povailee. Se olisi vain hurjan mielenkiintoista :) Sekin voidaan silti nähdä niin, että "avaruusolennot" ovat symbolisesti se "Uusi maailmankuva", jota tarvitaan jokaisen ihmisyksilön aivoihin istutettavaksi NWO:a vastaan. Avaruusolento voi olla hyvä tai paha eli ihmisaivot voivat olla joko hyviä tai pahoja.

Laajassa skaalassa näitä heidän toimiaan auttaa kuitenkin ymmärtämään se, että he itse perustavat niiden taustalle planetaarisen satanismin huolimatta siitä, onko siinä perää vai ei muiden kuin heidän näkemänä. He itse ovat vakuuttuneita avaruudellisesta missiosta, jonka he haluavat saattaa mahdollisimman täydellisesti valtaan muka maapallon "hyväksi" ja he itse näkevät siinä itsensä muka avaruusolentojen asettamina kuninkaina ja jopa itse itsensä avaruusolentoina, joiden kuuluu hallita maapalloa ja sen ihmisiä kuin karjaa rautasella tyrannin otteella. He itse uskottelevat olevansa yli-ihmisiä ja se valittu rotu, joka on paljon muita ihmisiä jalostuneempi ja kehittyneempi, mikä antaa heille muka oikeuden kohdella meitä muita näin saatanallisesti.

Tämä jalostuneisuus ilmenee heidän mukaansa mm. siinä, että he ovat oppineet olemaan kylmän tunteettomia ja tekemään mm. joukkotuhontaa ilman tunnontuskia, kuten Natsi-Saksassa ja he suorastaan nauttivat meidän alempirotuisten alistamisesta ja meillä pelinappulan kaltaisesti leikkimisestä. Heidän mielestään heidän tällaisesta "kehitysasteesta" kuuluu olla ylpeä ja siihen vain heillä on yksinoikeus. He ovat muka maailman valtiaita, joiden kuuluu luottaa vain satanistiseen ja kylmään "järkeen" kaikessa toiminnassaan ja samalla on hieno asia, että se saastuttaa eli heidän kielellään "parantaa" maailmaa hyvään suuntaan. Eikö olekin sairasta? Älkää kuitenkaan syyttäkö meitä viestintuojia sairaiksi; me tuomme ainoastaan havaintoja heistä esille. Me olemme oikeasti todella paljon terveempiä ja kehittyneempiä ihmisiä kuin he ovat! Valitettavasti olemme mekin tulleet jo pitkän aikaa sairaammaksi heidän toimiensa takia. Siinä on yksi syy monista, miksi meidän on nyt vastustettava heitä ja heidän toimiaan! Ennen kuin on liian myöhäistä...

Katsotaanpa sitten tarkemmin, mitä tämä nimimerkki Against NWO on viime aikoina tuonut esille. Otan käsittelyyn muutaman viimeisimmän merkinnän ja kommentoin esille tulleita asioita sen perusteella, kuinka paljon olen itse oppinut maailman tilanteesta viime kuukausina. Tässä ensimmäisenä otan yhden merkinnän, jossa on kätevästi koottu yhteen tämän oligarkkieliitin tulevaisuuden mahdollisia suunnitelmia. Näitä asioita on tullut esille myös muilla foorumeilla, kuten yllä totesin, mutta joukossa on myös täysin uusia seikkoja, joita en ole itse tiennyt aikaisemmin. Katsotaanpa kokonaisen lainauksen (lainaukset ovat kursivoituina ja väritettyinä) avulla ensin merkinnästä Totuus Obamasta:

Ja teille jotka ette edelleenkään tiedä mitä tämä uusi maailmanjärjestys (NWO/NEW WORLD ORDER) pitää sisällään kerron tässä hyvin yksinkertaisesti mitä se on.

Se on maailmanlaajuinen poliisivaltio joka on määrä tuoda USA:n, Meksikoon, Kanadaan, (Pohjois-Amerikan Union), sekä Etelä-Amerikkaan että Eurooppaan, Aasiaan ja Afrikkaan voimaan 2020 vuoteen mennessä.

Eri aktivistit ovat käyttäneet tästä poliisivaltiosta eri nimiä, kuten Brittiläinen imperiumi (Lyndon LaRouche) ja New World Order (Alex Jones). Tuo aikaraja on arvio ja todennäköisesti saatu eri (netti)aktivistien tietoja vertailemalla. Ylipäätään nämä aktivistit ovat saaneet tietonsa useiden vuosien väsymättömän tiedonhaalinnan, analysoinnin ja prosessoinnin tuloksena: Arkistot, tietovuodot, uutiset, lakiesitykset, julkaisut, dokumentit, toisten aktivistien tiedot, haastattelut, soluttautumiset ja etsimällä kokonaisuuden polttopisteet niiden avulla. Jotkut aktivistit ovat tutkineet näitä asioita jo 1960 -luvulta saakka, kuten muutamat Alex Jonesin vieraat hänen showssaan ovat tuoneet ilmi!

Suunnitelma on jo nyt selvä... Eli maailmantalous romahdutetaan vuoteen 2010 mennessä kokonaan ja ensin lakkautetaan dollari kun sen arvo romutetaan täysin kesällä 2010.

Tämän jälkeen euro kaadetaan koska sen asema ei enää kestä johtuen dollarin lakkautuksesta ja tähän esitetään yhtä globaalia maailmanvaluuttaa. Tästä käytiin jo salaiset neuvottelut 2008 Kesäkuussa Bilberberg group ryhmän kokouksessa, sekä syksyn G8 maiden kokouksessa.

Maailmantalous on kautta vuosien rakentunut yksityisomisteisen maailmanpankin harjoittamasta mielivallasta jolla se on onnistunut saamaan eri maiden valtiot ja niiden sisäiset pankit riippuvaiseksi yksityisomisteisesta maailmanpankista.

IMF sekä Federal Reserve ovat edelleen yksityisomisteisia laitoksia jotka omistaa 13 maailman rikkainta sukua joista edelleen varakkain suku on Rockefellerit ja Rothschildit tulevat toisena.

Nämä suvut käytännössä omistavat tämän planeetan kaikki varat, maailmanpankin, valtiot, median, elokuvateollisuuden, mainosteollisuuden, armeijan jne.

Minäkin olen jo havainnut sen, että tämä oligarkkieliittiporukka on tarkoituksella suunnitellut ja toteuttanut tämän talousromahduksen. Kuten ym. havaitaan, niin heillä on ollut siihen kaikki mahdollisuudet, koska he ovat pitäneen lankoja käsissään kaiken merkittävän ihmistoiminnan suhteen ja siksi pystyvät vaikuttamaan erittäin vahvasti siihen, miten me näemme maailman ja mitä me siitä opimme, kuinka siinä elämme... Ainakin tähän mennessä niin on ollut, mutta nyt internetin avulla siihen on tulossa muutos!

Meidät on ehdollistettu tähän mennessä jopa satojen vuosien ajan tämän oligarkkieliitin juonimalle maailmankuvalle, jotta heillä olisi valta suunnitella salassa juoniaan, valtaansa ja kohtaloamme ja jotta me kansalaiset olisimme autuaan tietämättömiä niistä. Kauhistuttava oikea maailma on kuitenkin nyt murtautumassa esille ja sitä varten meidän on nyt opiskeltava se kunnolla ja samalla luotava sille parempi vaihtoehto, joka on toteutettava. Se on maailman vaikein tähän mennessä eteemme tullut tehtävä, mutta siihen on ryhdyttävä! Joka tapauksessa tuo salattu maailma ei enää voi pysyä piilossa kauaa muutenkaan, koska se alkaa vaikuttaa jo niin paljon siinä ehdollistetussa maailmankuvassakin eläviin ihmisiin. Kaikkien aikojen vallankumous alkaa ottaa tuulta purjeisiinsa, kun havahtuminen etenee!

Heillä on yli 95 % maailman koko resursseista hallussaan ja raha ei merkkaa heille mitään. Sitä heilä on jo yllin kyllin mutta kaiken taustalla on varjon/pimeyden tahon saatanallinen juoni hallita meidän homo sapiens rotuista ihmisrotua ja hyvin se näyttää edelleen heiltä onnistuvan koska manipulaatio suoritetaan niin taitavasti ja näkymättömästi että vain pienen pieni marginaali on niin yksilöitä että pystyy kyseenalaistamaan tämän kaiken.

Tämä Illuminati varsinaiselta nimeltään perustettiin kuitenkin viralliseksi salaseuraksi vasta vuonna 1776 vaikka samantyyppinen salaseura oli jo toiminut vuodesta vaikka committee of 300 alkoi pyörimään jo vuodesta 1728 lähtien.

Tällä luciferista tarkoitusta/agendaa palvelevalla maailman salaisella eliitillä on omat edustajansa ja tukijansa myös taivaassa, eli siis henkimaailmassa josta käsin he ovat yhdessä kautta vuosisatojen suunnitelleet vaikka mitä meidän ihmisten päänmenoksi mutta heidän yhteinen päätavoite on uusi maailmanjärjestys.

Kuten havaitaan, niin tämän oligarkkieliitin juuret juontavat hyvin kauas historiaan ja he ovat vaikuttaneet erittäin paljon maailman tapahtumiin jo useita vuosisatoja. Tästä olen itsekin jo kertonut paljon kirjoitussarjani "Helvetti vai Renessanssi?!" viime syksyn osissa (Jossakin vaiheessa kokoan tämän kirjoitussarjan yhteen helposti saataville). Tuossa yllä on esimerkkejä myös siitä rankasta esoteerisestä tiedosta. Meidän täytyy ymmärtää se siis näin: Ko. eliitti itse uskoo tällaiseen kosmiseen pahuuteen (heidän kielellään hyvyyteen) ja siksi me "normaalit" ihmiset havaitsemme nyt sen, että maailmamme on ollut mieleltään hyvin hyvin sairaiden ihmisten vallassa jo aivan liian pitkään.

Kuten on tullut ilmi, niin heitä ovat esim. Rockefellerit, Rothschildit, Bushit, Britannian ja Hollannin kuningashuone, George Soros jne. Tästä Bilderberg -ryhmän wikipedia-artkkelista (Tässä on vastaava englanniksi) näette mm. sen, keitä suomalaisiakin on joutunut heidän pahuutensa pauloihin. Ovatko jotkut heistä jopa itse ydineliittiä? Todennäköisesti he, jotka ovat useimmin mm. tuon ryhmän kokouksiin osallistuneet. Muita tämän oligarkkieliitin salaisia ryhmiä ovat mm. Trilateral Commission, Council on Foreign Relations ja Club of Rome. Ne säätävät mm. Yhdysvaltain presidenttiehdokkaat ja kasvattavat heidät siihen jo kauan (jopa ko. henkilöiden teini-iästä saakka) ennen kuin itse vaalit ovat. Näin on ollut Barack Obamankin tapauksessa ja niin oli mm. Jimmy Carterin tapauksessa 1970 -luvulla.

Lukekaapa kaikki nuo wikipedia-artikkelit. Niissä on kattavia nimilistoja niin yksityishenkilöistä kuin korporaatioistakin, jotka ovat olleet ja ovat nykyään mukana ko. ryhmissä. Niistä voi nähdä, kuinka paljon hännystelijöitä näillä maailman 13 rikkaimmalla oligarkkisuvulla / -ryhmällä on ja kuinka paljon nuo kaikki ryhmät tekevät yhteistyötä. Se työ on juuri sitä NWO -satanismia ja noissa artikkeleissa se tuodaan myös esiin peitellysti (Kun ei saa olla liian suora ns. validissa tietosanakirjassa): Ryhmät ovat kohdanneet "kritiikkiä" ja niitä "uumoillaan" kuuluvan NWO -salaliittoon. Huomatkaa myös, kuinka juuri David Rockefeller on Club of Rome -ryhmää lukuunottamatta ollut vahvasti kaikkien muiden takana. Hän, joka on yksi kaikkein suurimmista oligarkkisatanisteista, joka maapallolla on koskaan elänyt.

Kaikki suurimmat sodat viimeisen sadan vuoden aikana kuten I, II ovat olleet näiden 13 maailman rikkaimman suvun bisnestä jossa he ovat rahoittaneet kumpaakin sodan osapuolta.

Esim. Rockefellerien suku teki pelkästään toisella maailmansodalla yli 2,5 biljoonan dollarin voitot rahoittamalla Natsi-Saksaa.

Näistä geopoliittisista seikoista juuri Lyndon LaRouche on porukkansa kanssa analysoinut ja kertonut tietoja erittäin ansiokkaasti. Asioiden tiloja ja luonteita on siinä havainnollistettu aina antiikista nykypäivään. Useita asioihin vaikuttaneita henkilöitä ja tapahtumia on myös tuotu esille ja jatkuvasti viimeistään keskiajalta saakka on ollut selvää jako tähän oligarkkieliittiin heidän hännystelijöidensä kera sekä heitä vastustaviin ihmisiin ja ihmisryhmiin; brittiläinen systeemi (oligarkit) vs. amerikkalainen systeemi (Yhdysvaltain perustajat). Lopulta tuo oligarkkieliitti muodosti kodikseen siis eritoten Brittiläisen imperiumin, joka sinetöityi British East India Companyn perustamiseen 1600 -luvun alussa. Juuri tuo elin harjoitti aikoinaan orjakauppaa Yhdysvaltoihin ja ooppiumkauppaa Kiinaan. Nykyään tuo imperiumi on siis ollut myös Yhdysvaltain maaperällä ja toiminut eritoten juuri sieltä käsin.

Se, mikä on ollut todellakin väärin ymmärrettyä Toisen maailmansodan jälkeen on se, että tämä oligarkkieliitin imperiumi on edelleen ollut olemassa ja nyt kehittymässä kohti NWO:a. Sama kahtiajakoisuus on samoin ollut olemassa, jossa oligarkkeja vastustavaa leiriä edustavat nyt mm. tarkoituksella tämän oligarkkieliitin toimesta mustamaalattu Lyndon LaRouche, Alex Jones ja nyt myös me muut aktivistit, jotka olemme viimeistään tänä vuonna havainneet maailman tilanteen luonteen. Toisen maailmansodan jälkeen tilanne on silti ollut erikoisen paha juuri siksi, koska niin suuri määrä maailman kansalaisista on ollut ko. tilanteesta täysin tietämätön vuosikymmeniä oligarkkieliitin ehdollistaman maailmankuvan ja propagandan takia, joka on myös rapauttanut ja tyhmentänyt siksi tarkoituksella ihmiskuntaa. Toivottavasti nyt tulee ratkaiseva muutos ja voisimme heiluttaa ko. oligarkki-imperiumille hyvästit ainiaaksi!

Illuminatin suunnitelmat 2009-2020- Lavastaa alien invasion ja luoda tällä keksityllä konfliktilla uusi maailmanjärjestys

Aiheuttaa suunnatonta ruokapulaa maailmalla

Luoda yksi maailmanvaluutta, maailmanarmeija, maailmanuskonto

Poistaa kaikki paperi sekä kolikkorahat ja tuoda tilalle täysin RFID systeemi joka perustuu sähköiseen ihon alle laittettavaan mikrosiruun joka tulisi toimimaan kaikkina maksuvälineenä ja siihen tulisi myös sosiaaliturvatunnukset ja muut henkilökohtaiset tiedot. Sen avulla hallitus paikantaisi sinut jokapaikasta ja sen avulla voidaan säädellä kohdehenkilön tunnetiloja ja niitä myös voidaan vakoille ja piirtää suoraan tietokoneohjelman kautta käyrinä ylös.

Ajaa maailmantalous nurin 2010 vuoteen mennessä

Vähentää kolmannes maailman väestöstä vaikka tuhousa napasiirtymä vähentää niistä 2/3 kun se tapahtuu tod. 2012 vuoteen mennessä

Tappaa ihmisiä heidän patentoimillaan viruksilla kuten lintuinfluenssa

Avata lukuisat FEMA:n keskitysleirit USA:n kansalaisille poikkeustilan aikana ja tappaa heistä suurin osa näistä vastahangoittelijoista... Muoviarkkuja tilattiin jo Georgian FEMA camppiin vuoden 2008 aikana yli 500 000 kpl

Luoda III-maailmansota ja provosoida Venäjä siihen mukaan taistelemaan USA:ta, Israelia ja NATO-maita vastaan.

Luoda USA:n poikkeustila 2011 vuoteen mennessä ja avata siellä satoja keskitysleirejä USA:n kansalaisille jotka vastustavat poliisivaltiota

Lavastaa Jeesuksen toinen tuleminen ja avittaa tällä kristityt massat kohti uutta maailmanjärjestystä (NWO) ja perustaa sen myötä uusi maailmanuskonto

Luoda USA:ssa kodinturvajoukot vuoteen 2011 mennessä jotka koostuvat vapaaehtoisista siviileistä

isätä mielenkontrollointiin (mind control) perustuvia hankkeita median kautta

Lavastaa terrori-iskuja pitkin maailmaa ja syyttää siitä keksittyä vihollista Al-Qaidaa... Huom. enää alle puolet uskoo Al-Qaidan olemassaoloon joten Pentagonissa ollaan jo luotu seuraava false-flag sotasuunnitelma jossa avaruusoliot hyökkäävät maahan vuoteen 2012 mennessä lavastetulla konfliktilla ja tällä pyritään saamaan Pohjois-Amerikka sekä Euroopan NATO-joukot taistelemaan näkymätöntä vihollista vastaan toivoen että se johtaisi lopulta uuden maailmanjärjestyksen ja totaalitaarisen poliisivaltion perustamiseen.

Tämän jälkeen myös yhden maailmanarmeijan luominen on johtavalle eliitille lastenleikkiä.

Nettisensuurin lisääminen (tämänkaltaiset viestit ovat eliitin suurin pelko... Koska totuus ei saa missään nimessä levitä heidän aikeistaan).

Salakuuntelun salliminen viranomaisille (LEX NOKIA menee nyt eduskunnassa läpi ja sinunkin IP-osoitetta voidaan sen jälkeen vakoilla ja sähköposteja ilman kysymättä sinulta siihen lupaa)

Tuossa yllä on suuri nippu tämän oligarkkieliitin suunnitelmia, joita on arvioitu ja ylösmerkattu em. tietolähteistä ko. aktivistien toimesta. Aikahaarukat ja tiedot perustuvat ensisijaisesti ko. prosessin luonteen ja rakenteen ymmärtämiselle makrotasolla. Mitään pikkutarkkaa ei voida kuitenkaan esittää, koska tilanteet muuttuvat sitä mukaa, kun eliitti toimii ja kun kansalaisten tietoisuuden kasvaminen aiheuttaa yllätyksiä ja muutoksia. Kaikesta ei ole myöskään voitu saada riittävästi tietoa, mutta vähintään suuntaa antavia skenaarioita on mahdollista esittää. Joka tapauksessa monet noistakin asioista ovat olleet esillä Lyndon LaRouchella ja Alex Jonesilla konkreettisten todisteiden valossa jo pitkään ja aivan viime aikoina mm. FEMA -leireistä sekä muusta Yhdysvaltain sotilaallisesta toiminnasta uudet lakiesitykset ovat todisteena. Suomessakin tuo Lex Nokia on nyt siihen tapaan yksi kriittinen osa tuota NWO -suunnitelmaa. Yksi vaihe täälläkin kohti totalitarismia, jossa tyrannimainen kontrolli on tärkeää.

Huikeimmat ilmi tulleet asiat ovat mm. tuo Jeesuksen toisen tulemisen lavastaminen ja maapallon magneettisten napojen siirtymä. Ensin mainitusta en ole kuullut ennen, mutta jos tämä oligarkkieliitti pystyi toteuttamaan New Yorkin WTC -iskut, niin voisivat he aivan hyvin yrittää tuollaista ja jopa sitä avaruusoliohyökkäyksen lavastamistakin. Tuosta napasiirtymästä on muistaakseni ollut vähän tietoa liikkeellä mm. blogosfäärissä ja olen nähnyt joitakin dokumentteja siitä. Tämä olisi niin hurja juttu, että ilmaston lämpeneminen on sen rinnalla yksi hailea. Epäilemättä oligarkkieliitti pyrkii käyttämään tällaistakin luonnon omaa draamaa hyväkseen ajaakseen NWO:aan. Joka tapauksessa tässä on ihan omankin pohdinnan paikka, koska vaara on ilmeinen. Maya -intiaanien kalenterissahan on nimittäin ennustettu maailmanloppua vuodelle 2012... Tuo napasiirtymä ilmeisesti voisi tapahtua siihen mennessä.

Against NWO:n merkinnästä Rikollisen eliitin tavoitteet voitte mennä itse lukemaan lisää tämän oligarkkieliitin suunnitelmista ja mitä he ovat jo saaneet aikaan viime vuosisadallakin. Kirjoitus sisältää muutenkin arvokasta tietoa, kuten henkilöiden nimiä ja maailmamme luonteen ilmenemismuotoja, jotka ovat olleet tämän oligarkkieliitin eri tavoin muovaamia. Suuret ihmisjoukot on saatu aivopestyä tekemään haluttuja yhteiskuntarakenteita, uskomuksia jne. Esim. monet maailman keskeisimmät uskonnotkin ovat heidän vaivihkaa ja vähitellen salaa alulle panemia, jossa uskonto on toiminut kontrollivälineenä.

Lukea kannattaa häneltä myös esim. tämä analyysi Yhdysvaltain keskuspankin Federal Reserven rikollisesta luonteesta. Fed on tosiaan tämän oligarkkieliitin intressejä vaaliva yksityispankkilaitos, jonka ei missään nimessä kuulu olla olemassa Yhdysvaltain perustuslainkaan mukaan. Kaikki maailman keskuspankkijärjestelmät ja niiden yläpuolella maailman valuuttarahasto IMF ovat näiden oligarkkien itsellensä luomia järjestelmiä ja niiden toiminta ei kestä yhtään päivänvaloa siten kuin ihmisyyttä ja ympäristöä kunnioittavan toiminnan pitää.

Viimeisin Against NWO:n kirjoitus koskee oligarkkieliitin ideaa mikrosiruttaa koko ihmiskunta, jotta ihmiset olisivat mahdollisimman täydellisesti heidän orjiaan. Tätäkin päämäärää varten on jo käytetty mitä sairaimpia propagandamenetelmiä, joilla nukkuvat robottilammasihmiset on saatu nielemään syötti; on muka upeaa edistyksellisyyttä olla mikrosiruihminen. Moista sairasta toimintaa on vastustettava vaikka väkisin!

Toivoa on kuitenkin ilmassa, jota kuvastaa tämä Against NWO:n kirjoitus. Siinä havainnollistetaan Yhdysvaltalaisen kongressiedustaja Ron Paulin esimerkillistä vastarintaa näitä oligarkkisuunnitelmia vastaan. Olen itsekin jo aikaisemmin kertonut, että Ron Paul on niitä harvoja Yhdysvaltain hallinnossa olevia ihmisiä, jotka eivät halua johtaa maataan ja samalla maailmaa kohti NWO -ryteikköä. Se ei kuitenkaan riitä, vaan meidän kaikkien on viimeistään nyt tunnistettava tavalla tai toisella tämä tilanne ja päästävä siitä paremman maailman rakentamiseen. Siksi sinä lukija olet nyt velvoitettu kertomaan näistä asioista niille, jotka vielä nukkuvat oligarkkien ehdollistamassa maailmankuvassa eivätkä tiedä tilanteen olemusta. Tilanteen opiskelu on osa prosessia NWO:n vastustamisessa.

No comments: