Wednesday, February 11, 2009

Rautaisannos uuden maailman järjestyksen (NWO) vastaista aktivismia

Kerään tähän merkintään kokoelman viimeaikaisia Youtube -videoita tutuilta NWO:a kritisoivilta aktivisteilta. Annan niiden puhua tällä kertaa puolestaan enkä niinkään itse kommentoi tai analysoi. Ne kertovat tilanteen luonteen omalla tavallaan hyvin ja ajattelin taas merkitä niitä ylös tähän kokoelmaksi.

Ensimmäisenä Alex Jonesin showsta (videot, Infowars, Prison Planet) poimintoja parin viime viikon ajalta. Otan esille ne showt, joiden vieraana olivat erityisen mielenkiintoiset henkilöt ja jotka ovat säännöllisesti Alexin vieraina: Gerald Celente on Alex Jones Tv:Congress"A House of ill Repute": A B C D E. Jordan Maxwell on Alex Jones Tv:Apathy, American style!: A B C D. Mike Rivero on Alex Jones Tv:The Rise of Rahm Emanuel!!: A B C D. Peter Schiff on The Alex Jones Show:End of The American Empire!: A B C D. Bob Chapman & Steve Watson on The Alex Jones Show:HR 2 & 3: A B C D E F G. Dr. Jerome Corsi on Alex Jones Tv:The Obama Honeymoon is Over!!: A B C. WA-Rep. Matt Shea on Alex Jones Tv:Washington's Sovereignty Resolution: A B.

Poimin vielä tähän noiden henkilöiden omat nettisivut / foorumit, joiden kautta hekin pitävät uuden maailman järjestyksen vastaista aktiviteettia. Kuten nyt havaitsette, niin tätä aktivismia harjoittavat erittäin monenlaiset ihmiset ja jotkut ovat jopa melko merkittävillä paikoilla yhteiskunnassa, josta käsin heillä on vaikuttamisen mahdollisuuksia edes jonkin verran. Eivätkä kaikki suinkaan ole mitään "hörhöjä", vaan nyt on tosi kyseessä erittäin monella tasolla globaalisti ja moni onkin jo mukana vastustamassa NWO:a. Se ei kuitenkaan läheskään vielä riitä, koska nukkuvia robottilampaita on vielä liikaa. Nettisivustoja: Gerald Celenten sivusto, Jordan Maxwellin sivusto, Mike Riveron sivusto, Peter Schiffin sivusto ja Bob Chapmanin sivusto.

Esille tulleista asioista tämän verran täkyiksi: Jordan Maxwell on näistä ihmisistä se esoteerisin. Hän on tutkinut 1950 -luvulta saakka erityisesti uskontoihin ja yhteiskuntiin liittyvää symboliikkaa ja henkisiä ominaisuuksia ja miten monien näiden ilmeneminen näkyy kaukaa menneisyydestä nykypäivään NWO:n ja oligarkkieliitin toiminnassa. Tuosta showsta ja hänen sivustoltaan käy ilmi mm. se, että Natsi-Saksalla oli tiiviit suhteet katoliseen kirkkoon ja paaviin sekä muslimeiden islamiin. Lukekaapa ja katselkaa Maxwellin sivustoa; siitä löytyy hätkähdyttävää ihmeteltävää ja ajattelemisen aihetta. Gerald Celente ja Bob Chapman ovat tulleet tunnetuiksi talouteen ja politiikkaan liittyvistä ennustajan lahjoistaan. Heidän tapauksessa on sitä samaa, mitä Lyndon LaRouchenkin kohdalla: He eivät niinkään "ennusta", vaan makrotason prosesseja dynaamisesti ja loogisesti ymmärtämällä he näkevät konkreettisten skenaarioiden ja tapahtumien tulevaisuuksia. He eivät vedä mitään hatusta, vaan ymmärtävät nykytilan ja sen olemuksen ulottumisen menneisyydestä tulevaisuuteen apunaan konkreettiset ja todistettavat tiedot.

Alex Jones lataa puolestaan tuttuja asioita pöytään: USA:n uudet lakiesitykset tuovat mm. FEMA -keskitysleirit, kodinturvajoukot, tyrannimaisen sotilastoiminnan omalla maaperällä ja tämä talousromahdus on tarkoituksella suunniteltu, jotta ko. oligarkkieliitti saa rakennettua tuhottavan talousjärjestelmän tilalle globaalin pankkiiridiktatuurinsa, jota tavallaan kuvastaa omalaatuinen sekoitus fasismia ja kommunismia. Lisäksi tulee esille mm. se, että esim. Washingtonin osavaltio aikoo pyrkiä eroon USA:n liittovaltion ikeestä päästäkseen sen harjoittamasta painostuksesta mainittuun NWO -fasismiin. Jotkut muutkin osavaltiot ovat aikeissa kääntää selkänsä liittovaltiolle; olisiko siinä ainesta jossakin vaiheessa uudelle sisällissodalle?...

Tässä vielä joitakin muita jo ennenkin esittelemiäni aktivisteja. Heilläkin on taas paljon uutta kerrottavaa: EarthLastHope: videot, BreakTheMatrix: videot ja kotisivu, VisionVictoryChannel: videot, Adam Kokesh: videot ja blogi sekä Bill: videot. Aikaisemmin myös esittelemäni Supafaith on kadonnut mystisesti kokonaan Youtubesta. Hänellä oli tiukkaa ja ankaraa talouskritiikkiä vyöryttävä sivusto, mutta nyt se on kummallisesti poistettu. Onko oligarkkieliitti antanut käskyn sensuroida ja poistaa? Kuka on seuraavana vuorossa? Onko Supafaith vielä elävien kirjoissa?...

Teillä onkin tuossa nyt moneksi päiväksi tutustuttavaa, jos ette ole noita vielä katsoneet. Kannattaa joka tapauksessa varata aikaa katseluun ja asioiden ymmärtämiseen! Muistutan tässä myös, että tänään ke 11.2.2009 klo. 20:00 Suomen aikaa alkaa LaRouche PAC -sivustolla jälleen uusi Lyndon LaRouchen webcast -seminaari maailman ja Yhdysvaltain tilanteeseen liittyen. Sitä ennen voitte tutustua ko. sivuston uusimpaan viikkovideokatsaukseen, jota isännöivät tuttuun tapaan Jeff Steinberg ja John Hoefle. Huomioikaa myös tämä Alex Jonesin uusin dokumentti (The Obama Deception"The People Strike Back: traileri), joka käsittelee Barack Obamaan piilotettua "pommia". Dokumentti julkaistaan 15. maaliskuuta kuluvaa vuotta.

No comments: