Monday, March 09, 2009

Muistutus maailman kriisin jatkumisesta

Noin parin viime viikon aikana en ole paasannut maailman ja Suomen talouspoliittisesta tilanteesta, mutta palataanpa asiaan. Vaikka harvennan tätä paasaamistahtiani, niin ette todellakaan pääse siitä kokonaan eroon, koska on edelleen erittäin tärkeää jatkaa tiedonantoja tästä maailman kriisistä, jossa suossa Suomikin on edelleen vaarallisesti. Tiedän sen, että näiden asioiden havaitseminen ei ole miellyttävää, mutta tilanne vain nyt on se, että niitä täytyy voida sietää ja tutkia. Jos täytyy kysyä miksi, niin todella tynnyrissä se kysyjä on vielä ollut.

Enää en selittele "ummet ja lammet" -tyyliin, vaan olen tästä lähtien ytimekkäämpi ja jätän teille lukijoille enemmän tilaa ottaa asioista itse selvää (Merkitsee mm. vähemmän linkittämistä nettitiedon ja ylipäätään lähteiden äärelle). Esitän asiat lyhyinä täkyinä tutkiskelun ja mielenkiinnon herättämiseksi - ylläpitämiseksi. Analyyttisempiä omia mielipiteitäni ja ajatuksiani aion esitellä enemmän uudenlaisessa / -laisissa kirjoitussarjassa / -sarjoissa, jotka tulevat olemaan jatkoa "Helvetti vai Renessanssi?!" -kirjoitussarjalleni. Päivitystahti tulee olemaan harvaa niissä pohdinnoissani. Ja oman alani asiat ovat siis tästä lähtien aikaisempaa enemmän esillä.

LaRouche PAC -sivusto: Tässä mediassa tärkeinä asioita ovat olleet esillä mm. Britannian nykyisen ja entisen pääministerin Gordon Brownin ja Tony Blairin vierailu Yhdysvaltoihin erityisesti USA:n edustajainhuoneen puhemiehen Nancy Pelosin emännöimänä. Näiden brittivieraiden oikeat aikeet reissullansa: Mm. estää Barack Obaman hallinnon joutuminen FDR:n hallinnon tyyppiseen juonteeseen (New Deal), jotta heidän fasistinen pankkiiridiktatuuri pystyisi vielä korvaamaan tarkoituksella romahdutetun talousjärjestelmän globaalisti. Huomatkaa, kuinka vähän valtavirtamedia käsitteli täällä Suomessa tätä vierailua, vaikka muka sen aikana käsiteltiin koko maailmaa koskevia asioita tätä taloustilannetta koskien. Taas salaillaan!

AlexJonesChannel -videot: Viime aikoina Alex Jones on paasannut mm. Yhdysvaltain keskitysleireistä. Kyseessä ovat muka USA:n kansalaisten "omaksi turvaksi" FEMA:n toimesta kyhäämät leirit, joihin voidaan sijoittaa miljoonia ihmisiä muka "luonnon katastrofien" tai muka "pandemioiden" aikana. Alex käyttää tälläkin viikolla paljon aikaa keskitysleiridokumenttien esittelyyn ja paasaa mm. siitä, kuinka nämä leirit ovat oikeasti tämän pankkiiridiktatuurin eli Brittiläisen imperiumin eli New World Orderin tarpeisiin suunniteltuja väestönkontrollikeskuksia ja tarpeen mukaan jopa kansalaisten tuhoamiseksi suunniteltuja.

Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogi: Viime aikaiset merkintöjen otsikot kertovat puolestaan: USA:n Keskitysleireistä lakiesitys, Illuminati salaseuran alku, False-flag isku suunnitteilla lähi-idässä Maaliskuussa, "Uusi maailmanjärjestys" CNN:llä, Eliitti on aloittanut H5N1 viruksen biologisen sodankäynnin ihmiskuntaa vastaan. Tässä blogissa on siis paljon myös uskomattoman kuuloista esoteerista informaatiota, mutta sen ei pidä antaa hämätä sitä validin ja tosiasioihin perustuvan tiedon tärkeyttä, joka kritiikkinä esitetään tätä NWO:a vastaan.

Oletteko miettineet myös näitä: Miksi viime aikoina Suomen valtavirtamediassa ei ole käsitelty ollenkaan kymmenien USA:n osavaltioiden suvereeniksi julistautumisia liittovaltiota vastaan juuri tämän NWO -paskan takia? Miksi Suomessa saatiin vietyä läpi kiistelty Lex Nokia -laki? Miksi eläkeikää halutaan nostaa Suomen hallituksen toimesta 65 -ikävuoteen muka talouskriisin takia? Miksi Suomen uutisissa on esitelty muka hyvänä asiana sormenjälkien ottamista avuksi ostosten maksamisessa (Hei haloo, mitä natsitoimintaa!!)?

Vastaus kysymyksiin on tietysti tavalla tai toisella NWO, joka vaikuttaa vaarallisella tavalla länsimaiden hallitusten toimintaan. Meidän tehtävä on mahdollisimman tiiviisti pohtia miten ja miksi näin on ja oltava valmiita vastustamaan epäoikeudenmukaista tyranniaa. Esim. tuossa eläkeikäasiassa on hyvin mahdollista skenario, joka on tyypillistä näissä oligarkkieliittimafian juonissa: Ensin aiheutetaan itse ongelma ja sitten tarjotaan muka ratkaisua. Täytyy muistaa myös se, että kukaan maailman johtajista ei ole vaatinut tilille näitä oligarkkipaskoja ja heidän rikoskumppaneitaan, vaikka on jo monen rivikansalaisen tiedossa, keistä on kyse / mistä on kyse.

Lukekaapa myös Hesarin ja Taloussanomien juttujen yhteydessä olevia internetkeskustelupalstoja; niistä selviää se, että monikaan ei enää niele Suomenkaan hallituksen poliittisesti korrekteja valheita. Muutos on jo alkanut, mutta valitettavan vaarallista ja yllätyksellistä se tulee olemaan... Onneksi hyviäkin uutisia kuuluu: LaRouche PAC -sivuston mukaan Barack Obama ei enää kuuntelisi näitä ns. brittiherroja yhtä pahasti kuin ennen ja Alex Jones on yhä vakuuttuneempi kansalaisaktivismin näyttelevän kaikkien aikojen roolia internetin avulla tässä kriisissä. NWO:a vastustettaessahan on muistettava rauhanomainen Gandhimainen lähestymistapa eikä pidä sortua väkivaltaisiin mellakoihin, jotka antavat NWO -eliitille aiheen käynnistää poliisivaltiomaiset poikkeustilat ja siten heidän kontrollilleen tulisi liikaa mahdollisuuksia.

No comments: