Monday, April 27, 2009

Sikainfluenssaseuranta; NWO -oligarkkieliitin syyllisyyden ja toimien hahmottamista

Maailmalla kiivaasti leviävä sikainfluenssa on nyt kaikkien huulilla. Jo tässä merkinnässäni esitin voimakkaan arvioni ja mielipiteeni tilanteen laadusta näiden 8 viime kuukauden tutkimiseni pohjalta; Tämä paljon paasattu Brittiläisen imperiumin oligarkkiporukka on tavalla tai toisella juoninut olosuhteet tälle tautiuhalle, jotta se osaltaan auttaisi heitä pääsemään NWO -agendansa globaaliin pystyttämiseen. Kerään tähän merkintään ainakin tämän viikon ajan muutamien seuraamieni vaihtoehtomedia-aktivistien ja toisaalta valtavirtamedian uutisten linkkejä ja teen myöhemmin jonkinlaista omaa yhteenvetoa tilanteesta. On tärkeää, että te kaikki tutustutte ajatuksella etenkin vaihtoehtomedian tietoihin, vertailette ja keskustelette niistä muille ihmisille rohkeasti.

Valtavirtamedialinkkejä: Hesarin juttu 27.4., Iltasanomien juttu 27.4., Taloussanomien juttu 27.4., BBC:n juttu 27.4. ja CNN:n juttu 27.4.

Vaihtoehtomedialinkkejä: LaRouche PAC: "LaRouche: The Epicenter of the Swine Flu Crisis Is the British Empire ", "Twitter Strikes in Mexico Flu Crisis " ja "Flu Epidemic: If You Undermine a President You Undermine a Nation".

Alex Jones Channel: "Alex Jones Tv (HD) 1/9:Swine Flu Special Report"; A B C D E F G H J, "Alex Jones on 590KLBJ AM Radio 1/5:Swine Flu Pandemic Update!"; A B C D E, "Alex Jones Tv (HD) 1/3:The Bird/Swine Flu Deception !!"; A B C.

EarthLastHope: A B C D E F (Tämä viimeinen on vastine Alex Jonesille).

Bill (Tätä Floridalaista "Matti Meikäläistä" en olekaan linkittänyt pitkään aikaan): A B C D E F G.

Havaintoja uudesta maailman järjestyksestä: "Sikainfluenssa on eliitin uusi viruskokeilu".


Päivitys 29.4.2009 klo. 20:35: Tilanne jatkuu dramaattisena....

Valtavirtamedialinkkejä: Hesarin juttu 1 ja juttu 2 29.4., Iltasanomien juttu 29.4., Taloussanomien juttu 29.4., BBC:n juttu 29.4. ja CNN:n juttu 29.4.

Vaihtoehtomedialinkkejä:

LaRouche PAC: Tiistain 28.4.2009 webcast -seminaarin arkisto.

Alex Jones Channel: "Alex Jones on Coast to Coast AM with George Noory 1/7"; A B C D E F G, "Steve Quayle on Alex Jones Tv (HD) 1/6:Something Wicked This Way Comes!"; A B C D E F, "Dr. Bill Deagle on Alex Jones Tv (HD) 1/4:The Globalist Eugenics Dream Plan Has Been Released!!"; A B C D. Dr. Rebecca Carley on Alex Jones Tv (HD) 1/3:Swine Flu Threat Level Raised to Level 5?: A B C.

EarthLastHope: The Flu is man made, the Floods are man made -HAARP - False Flag phase 1.

Bill: A B C D E F.

Havaintoja uudesta maailman järjestyksestä: "Iso Arska julisti kalifornian osavaltioon hätätilan sikainfluenssan vuoksi" ja "Sikainfluenssapropagandaa Suomen mediassa".


Päivitys 1.5.2009 klo. 23:55:

Valtavirtamedialinkkejä: Hesarin juttu 1.5., Iltasanomien juttu 1.5., Taloussanomien juttu 1.5., BBC:n juttu 1.5. ja CNN:n juttu 1.5.

Vaihtoehtomedialinkkejä:

LaRouche PAC: Viikkovideokatsaus 29.4.2009, "WHO Declares Level 5 Influenza Pandemic Alert; Will President Obama Wake Up?", "U.S. Public Health Workforce Dwindling; Mexico's Health System Far Below Non-Flu Requirements ", "Swinishness Outbreak: Washington Times Adopts Prince Charles' Solution", "Orszag/Summers British Fabian Program to Destroy U.S. Health Care Goes Live", "A Looted Central America Highly Vulnerbale to Swine Flu" ja "LaRouche: Globalization Is Without Question A Cause of This Influenza Epidemic ".

Alex Jones Channel: "The Alex Jones Show 1/3:EMERGENCY BROADCAST !!"; A B C, Dr. Sherri Tenpenny on The Alex Jones Show:Mexican Design Virus?; A, "Lindsey Williams on Alex Jones Tv (HD) 1/4:The Hour is Near!"; A B C D.

EarthLastHope: Joe Biden Knew about the Flu - proof this is a set up - Part 1 Realization.

Bill: A.

Havaintoja uudesta maailman järjestyksestä: "Vain 7 tartuntaa Meksikossa, loput pelkkää pelottelua".

Päivitys 3.5.2009 klo. 16:24:

Valtavirtamedialinkkejä: Hesarin juttu 3.5., Iltasanomien juttu 3.5., Taloussanomien juttu 3.5., BBC:n juttu 3.5. ja CNN:n juttu 3.5.

Vaihtoehtomedialinkkejä:

LaRouche PAC: Video; "LPACTV: The Real Cause of the Swine Flu" ja tekstit "White House Health Care "Reform" Is Nazi Medicine Made In Britain" ja "Demands For Physical Emergency Measures For Food Supply, Public Health". Tämä video puolestaan valottaa taas yhdeltä historialliselta kannalta hyvin länsimaiden tilannetta Brittiläisen imperiumin nyt uudelleenjärjestyttyä Lontooseen ja Wall Streetille aikeenaan NWO: "LPACTV: A Page From History: H.G. Wells and the Bomb".

Alex Jones Channel: "The Alex Jones Show 1/2:Swine Flu Prior Knowledge
";
A B, Dr. Leonard Horowitz on The Alex Jones Show 1/3:Genetic Engineering in The 21st Century; A B C, "Alan Watt on Alex Jones Tv (HD) 1/4:The Illuminati Are Making Their Move!!"; A B C D, "Alex Jones Tv (HD) 1/6:Saturday Special"Exposing The H1N1 Hoax"; A B C D E F.

Bill: A.

Päätän tähän tämän merkinnän linkkien keräämisen. Muutamana loppusanana voin sanoa tähän mennessä ilmenneestä seuraavaa: Sikainfluenssa eli H1N1 -virus ei ilmeisesti ole kovin merkittävä uhka oikeasti, mutta se on otettu pelonlietsontavälineeksi, jonka avulla NWO -eliitti pyrkii harjoittelemaan maailmanhallituksensa turvaksi pystyttämäänsä poliisivaltiodiktatuuria. Lähiaikoina saatetaan sitten tiukentaa tilannetta uudella false flag -tyyppisellä kriisillä; uusi tautiaalto tai jotain muuta, kuten ydinpommi-isku...

Hysteriaa luova kriisi on oivallinen alusta vangita ihmisten mielet tiettyihin kontrolli- ja ehdollistamismalleihin ja valtavirtamedia on sekä tahallisesti että hyväuskoisena hölmönä luomassa näille hysteriamielikuville tilaa. Toki on huomioitava, että vaihtoehtomedian pelonsekaiset julkaisut ovat sitä myös omalla tavallaan, mutta valitettava totuus on kuitenkin se, että sellaisessa maailmassa me vain nyt joudumme elämään ja totuus on pyrittävä tavalla tai toisella tuomaan esille näistä NWO -eliitin toimista. Totuus satuttaa tässä maailman tilanteessa ennen näkemättömällä tavalla!

Tämä tautihysteria on myös oivallinen NWO -eliitin savuverhohämäys käännyttää ihmisten mielet pois taloustilanteen toivottomuudesta ja sen aiheuttajista eli juuri NWO -eliitistä ja heidän hännystelijöistään. Samalla sekoitetaan näillä monilla eri kriiseillä ihmiset siihen tilaan, että he kuvittelevat olevansa voimattomia tilanteiden edessä ja ehdollistuvat siten helpommin NWO -eliitin orjiksi yhä totaalisemmalla tavalla. Se on estettävä!

Miettikääpä myös sitä, kuinka ketään ei olla vieläkään virallisesti nostettu vastuuseen tästä maailman (talous)tilanteesta, vaikka sormet osoittavat jo vahvasti mm. George W. Bushin hallinnon suuntaan ja siihen kuuluisaan Brittiläiseen imperiumiin. Oligarkkieliitin olemassaolon ja heidän syyllisyyden todistaa jo se, että etenkin valtioiden ja isojen pankkien hallituksissa yms. vallassa olevat ihmiset maailmanlaajuisesti eivät voi osoittaa vastuussa olevia ihmisiä ja tahoja pois häiritsemästä maailman olosuhteita ja ihmiskunnan hyvinvointia. Niin paljon he ovat ohjauksessa ja valmiiksikirjoitetuissa fasistiskenarioissa. Lisäksi monet ovat lianneet sormensa eliitin ulkopuolellakin niin pahoin näissä kuvioissa, että syyllisyyden taakkaa ei kyetä tuomaan esille eikä tunnustamaan, kun asioiden mittasuhteetkin ovat niin käsittämättömän suuret.

Näiden NWO:a vastustavien nettiaktivistien tuloksena tietoisuus tästä syyllisyydestä on kuitenkin kasvamassa koko ajan rivikansalaisten piirissä niin paljon, että jo lähitulevaisuudessa oletan tapahtuvan jotain ennen näkemätöntä... Ilmankos NWO -suunnitelmia yritetäänkin nopeuttaa tällaisilla tautihysteriatehokeinoilla... Kilpajuoksua on havaittavissa NWO -eliitin ja heitä vastustavien välillä! Meidän NWO:a vastustavien on oltava nyt päättäväisiä!

No comments: